- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.861
bana kalsa yaparım domatesli bulgur pilavı yanına domates salatası karpuz peynir oh misler gibi
ama kocam 3 gündür et yemiyo kafası çalışmıyo bu ara karnıyarık istedi bide sabah
akşama ne yemek yaocaz dicektim cimcime yapmaya başlamış bide kendini yakmış bile ee biz ne yapcaz akşama
akşama ne yemek yaocaz dicektim cimcime yapmaya başlamış bide kendini yakmış bile ee biz ne yapcaz akşama
aman aman ne istediyse yap iyi bak kocana malum onda sana ait bişeyler var:))
patates kızartması şiniitzeellll
bana kalsa yaparım domatesli bulgur pilavı yanına domates salatası karpuz peynir oh misler gibi
ama kocam 3 gündür et yemiyo kafası çalışmıyo bu ara karnıyarık istedi bide sabah
aayyy ne güzel olur ama benimki tavuk yemiyo kuşbaşı çıkarmıştım buzluktan onunla ne yapabilirim fikri varmı
aayyy ne güzel olur ama benimki tavuk yemiyo kuşbaşı çıkarmıştım buzluktan onunla ne yapabilirim fikri varmı
3 gündür hava aacip sıcak ama bugün dahada sıcak nefes alamıyorum uff bi bitseydıde evime gitseydim duşun altına girseydim evdede yığınla iş var
bak sen bıde sıparıs verıp gıtmıs ayy bız neyapsak kıne
hah ıcımdekı soruları dıle getıren bırı daha olmus
ne yapsak kı kız :S
al bır kızartma haberı daha :S
sote yap yanına da pılav bıttı gıttı olmamı
ben ette cıkarmadım ee ne yapsamkı
valla bende düşünüyodum hep sebze yemeğini üst üste yapınca kocam isyan etti ne yaparsan yerim diyen adam menüyü hazırlayıpta gitti
bakıyom zaten camış gibi oldu artık bu ay geçti temmuzda daha iyi bakarım
hep fest fud yediriyon çocuğa obez olcak
bak sen bıde sıparıs verıp gıtmıs ayy bız neyapsak kıne
hah ıcımdekı soruları dıle getıren bırı daha olmus
ne yapsak kı kız :S
al bır kızartma haberı daha :S
sote yap yanına da pılav bıttı gıttı olmamı
ben ette cıkarmadım ee ne yapsamkı
kavurma yapabilirsin yada tas kebabı ve pilav yap yanınada cacık
ahh ah sen gelde onu bana sor. duş başlığını koltuğa uzatcam artık klimada kâr etmiyo bana. günde 4 defa duşa giriyorum dün gece zor uyudum sırılsıklam ter olmuşum kocam geldi ya sen hastamı olcan acaba çok terlemişin dedi üstümü değiştirdi camı açtırdım yarım saat açık durdu uyuma sakın dedim onada. bu ara korku başladı bende nedense. sabah bi baktım evin içi 24 derece ama benden ateş çıkıyo kocam o kadar sıcak değil diyo hayır sıcak diyorum iyice kafayı yedim menopoza giriyorum galiba
Aylardır ne patates ta şinitzel yemediimmm.geçenlerde bi kfc yedim ama sayıllmaz o
vaaar.et sote :):):)
krep yaparım uğraşırım dersen mikemmel bi tarfiim var etli :)
Aylardır ne patates ta şinitzel yemediimmm.geçenlerde bi kfc yedim ama sayıllmaz o
canım benimm nasıl sevindim anlatamam tebrik ederim hayırlı olsun kuzucummmbana nasıl umut oldun sen anlatamam evlilik yıl dönümü ve dogumgünü hediyemiz olsunlar diye konusmustuk yaa senin hediyen geldi insallah bende 5 temmuzda hamileyiiimm diye gelebilirim geçmişi hiç okumadan haberi duyunca daldım ortaya şimdi okuycam öğrenme evrelerini hemen seni yormucam iki canlı halinle
sote biberle güzel oluyo canım bizim evdede biber yenmiyo malesef adam sadece iki şey yemiyo tavuk ve biber onlarda en güzel şeyler
ayy bende yatak odasının camı açık uyuyorum dün sivriler bellimden başlamış heryerimi yemiş bitirmiş bide beyaz tenliyim kıpkırmızı olmuş heryerim uyuzz gibi kaşınıyorum iki gündür bi elimde kolonyayla geziyorum ama kar etmiyo
tas kebabı nasıl yapııyo kız ben klasik kavurmadan başka bişey bilmem çok et pişmez bizim evde çünkü
canım benimm nasıl sevindim anlatamam tebrik ederim hayırlı olsun kuzucummmbana nasıl umut oldun sen anlatamam evlilik yıl dönümü ve dogumgünü hediyemiz olsunlar diye konusmustuk yaa senin hediyen geldi insallah bende 5 temmuzda hamileyiiimm diye gelebilirim geçmişi hiç okumadan haberi duyunca daldım ortaya şimdi okuycam öğrenme evrelerini hemen seni yormucam iki canlı halinle
beni hiç özlemediniz biliyorum yokluğumu anlamadınız bilee ama ben sizi çok özledimşaka şaka küsmedim cimcimecim benim bat 5 temmuz canımm hiç beklenmeyen pis bat
beni hiç özlemediniz biliyorum yokluğumu anlamadınız bilee ama ben sizi çok özledimşaka şaka küsmedim cimcimecim benim bat 5 temmuz canımm hiç beklenmeyen pis bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?