HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

akşama ne yemek yaocaz dicektim cimcime yapmaya başlamış bide kendini yakmış bile ee biz ne yapcaz akşama

valla bende düşünüyodum hep sebze yemeğini üst üste yapınca kocam isyan etti ne yaparsan yerim diyen adam menüyü hazırlayıpta gitti

aman aman ne istediyse yap iyi bak kocana malum onda sana ait bişeyler var:))

bakıyom zaten camış gibi oldu artık bu ay geçti temmuzda daha iyi bakarım

patates kızartması şiniitzeellll

hep fest fud yediriyon çocuğa obez olcak

3 gündür hava aacip sıcak ama bugün dahada sıcak nefes alamıyorum uff bi bitseydıde evime gitseydim duşun altına girseydim evdede yığınla iş var

bana kalsa yaparım domatesli bulgur pilavı yanına domates salatası karpuz peynir oh misler gibi
ama kocam 3 gündür et yemiyo kafası çalışmıyo bu ara karnıyarık istedi bide sabah

bak sen bıde sıparıs verıp gıtmıs ayy bız neyapsak kıne

akşama ne yemek yaocaz dicektim cimcime yapmaya başlamış bide kendini yakmış bile ee biz ne yapcaz akşama

hah ıcımdekı soruları dıle getıren bırı daha olmus
ne yapsak kı kız :S

patates kızartması şiniitzeellll

al bır kızartma haberı daha :S

aayyy ne güzel olur ama benimki tavuk yemiyo kuşbaşı çıkarmıştım buzluktan onunla ne yapabilirim fikri varmı

sote yap yanına da pılav bıttı gıttı olmamı
ben ette cıkarmadım ee ne yapsamkı

aayyy ne güzel olur ama benimki tavuk yemiyo kuşbaşı çıkarmıştım buzluktan onunla ne yapabilirim fikri varmı

kavurma yapabilirsin yada tas kebabı ve pilav yap yanınada cacık

3 gündür hava aacip sıcak ama bugün dahada sıcak nefes alamıyorum uff bi bitseydıde evime gitseydim duşun altına girseydim evdede yığınla iş var

ahh ah sen gelde onu bana sor. duş başlığını koltuğa uzatcam artık klimada kâr etmiyo bana. günde 4 defa duşa giriyorum dün gece zor uyudum sırılsıklam ter olmuşum kocam geldi ya sen hastamı olcan acaba çok terlemişin dedi üstümü değiştirdi camı açtırdım yarım saat açık durdu uyuma sakın dedim onada. bu ara korku başladı bende nedense. sabah bi baktım evin içi 24 derece ama benden ateş çıkıyo kocam o kadar sıcak değil diyo hayır sıcak diyorum iyice kafayı yedim menopoza giriyorum galiba

ya ben kızartmaları actifryde yapıyorum ne koku oluyo ne yanma kendi kendine pişip haber veriyo ama patlıcanları bütün sığdırmak mümkün değil bide kendi kendine döndüğünden ezip geçiyo patlıcanı

Aylardır ne patates ne şinitzel yemediimmm.geçenlerde bi kfc yedim ama sayıllmaz o

vaaar.et sote :):):)
krep yaparım uğraşırım dersen mikemmel bi tarfiim var etli :)

Son düzenleme:

sote biberle güzel oluyo canım bizim evdede biber yenmiyo malesef adam sadece iki şey yemiyo tavuk ve biber onlarda en güzel şeyler

ayy bende yatak odasının camı açık uyuyorum dün sivriler bellimden başlamış heryerimi yemiş bitirmiş bide beyaz tenliyim kıpkırmızı olmuş heryerim uyuzz gibi kaşınıyorum iki gündür bi elimde kolonyayla geziyorum ama kar etmiyo

tas kebabı nasıl yapııyo kız ben klasik kavurmadan başka bişey bilmem çok et pişmez bizim evde çünkü

Aylardır ne patates ta şinitzel yemediimmm.geçenlerde bi kfc yedim ama sayıllmaz o

krep yapmakta ne var kız yaparım versene tarifi buarad sende aynı benim kafadansın aylarca patates kızartması ve tavuk versinler uf demem yerim

canım benimm nasıl sevindim anlatamam tebrik ederim hayırlı olsun kuzucummmbana nasıl umut oldun sen anlatamam evlilik yıl dönümü ve dogumgünü hediyemiz olsunlar diye konusmustuk yaa senin hediyen geldi insallah bende 5 temmuzda hamileyiiimm diye gelebilirim geçmişi hiç okumadan haberi duyunca daldım ortaya şimdi okuycam öğrenme evrelerini hemen seni yormucam iki canlı halinle

Aylardır ne patates ta şinitzel yemediimmm.geçenlerde bi kfc yedim ama sayıllmaz o

ayy şuan oturduğum yerde başım dönüyo gözlerim bildiğiniz kararıyo psikolojik olabilirmiki ama çok fenayım

beni hiç özlemediniz biliyorum yokluğumu anlamadınız bilee ama ben sizi çok özledim şaka şaka küsmedimcimcimecim benim bat 5 temmuz canımm hiç beklenmeyen pis bat

anlatırım canım nolcak dün lekelenmem oldu dedim adet oluyorum hatta teselli oduna geçtik burda sonra iki saat geçti tek damla geldi acabamıki dedim doktoru aradım devamı gelmezse yerleşme dedi test yap dedi eve gittim ama nasıl korka korka tuvalete gittim bişey gelmişmi diye gelmemiş hiç bişey sonra test yaptım kontrol çizgisinden bile önce pozitif çizgisi çıktı hayalet şekilde aradan bir dakika bile geçmeden idrar ilerledikçe direk koyulaştı tabi ben elim ayağım titrer vaziyette hastaneye koştum yalvar yakar test yaptırdım sonuç 809,39:)) yarın sabahta doktora gidicem inş güzel haberlerle gelirim imş sende alırsın güzel haberi benimki erken oldu azcık ama ilk kutlayan bebeişim oldu inş seninde öyle olur

deli kadın yaaaa o sayılmaz bu sayılmaz

sineklik yokmu len camda öyle cam açık yatılırmı yada prize takılan sinek ilaçlarından alın.
eti haşla sonra bi tabağa etleri ayır. tencerede soğanı kavur. üzerine salça ve çok az unu ekle üzerine soğuk su ekle onları incelt sonra sıcak suyunu ekle ve kaynamalarını beklemeden etleri ekle bikaç diş sarımsak at kaynat

kız kayıpsın ıyıce nasılsın ne var ne yok
batın ne zaman calısmalar nasıl gıdıyor

beni hiç özlemediniz biliyorum yokluğumu anlamadınız bilee ama ben sizi çok özledim şaka şaka küsmedimcimcimecim benim bat 5 temmuz canımm hiç beklenmeyen pis bat

canım benim yaaa hiç özlenmezmisin özlendin tabiiiiii
hadi bakalım inşallah bu ay ikimizde müjde veririz

aşkolsun özlemez olurmuyuz tabiki özledik sen ve bebekimsin bide taze bahar yoksunuz ortalarda ama vardır girmemelerinin bi sebebi diye düşünüyoruz malum bekle bekle olmayınca insan stres oluyo bazen buraya girmemek iyi geliyo burda okadar kaynaştık okaadr yakın oldukki birbirimize bir kişi bile olmasa yokluğu belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…