- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.881
deli kadın yaaaa o sayılmaz bu sayılmaz
sineklik yokmu len camda öyle cam açık yatılırmı yada prize takılan sinek ilaçlarından alın.
eti haşla sonra bi tabağa etleri ayır. tencerede soğanı kavur. üzerine salça ve çok az unu ekle üzerine soğuk su ekle onları incelt sonra sıcak suyunu ekle ve kaynamalarını beklemeden etleri ekle bikaç diş sarımsak at kaynat
krep yapmakta ne var kız yaparım versene tarifi buarad sende aynı benim kafadansın aylarca patates kızartması ve tavuk versinler uf demem yerim
eti kuşbaşı halindende 2ye böl haşla canımm yumuşayana kadar.sonra başka tencerede 1 soğan 2 domates baharatlardan çok çok az biber renk katsın diye o da pişir.eti bunlara ekle domates suyunu çekene kadar etlerle sos pişsinn.
sonra krep yap et pişince krebin ortasına eti koyup bohçe şeklinde kapat tersini çevir kat yeri alta gelsinn.üstüne kaşar koy ve fırına ver.istersen beşamelde olur ama ağır oluyo
eti kuşbaşı halindende 2ye böl haşla canımm yumuşayana kadar.sonra başka tencerede 1 soğan 2 domates baharatlardan çok çok az biber renk katsın diye o da pişir.eti bunlara ekle domates suyunu çekene kadar etlerle sos pişsinn.
sonra krep yap et pişince krebin ortasına eti koyup bohçe şeklinde kapat tersini çevir kat yeri alta gelsinn.üstüne kaşar koy ve fırına ver.istersen beşamelde olur ama ağır oluyo
gizemm su an sacını basını yolasım varkız canım ıstedı ustelık cok ugraslı bu davul ayaklarla mutfakta bunu yapsam 2 saat ayakta kalcam pısır kız sana gelıyorum yemege..
ayyy çok güzle bu yapıyım bak ben bunu sağolasın
gizemm su an sacını basını yolasım varkız canım ıstedı ustelık cok ugraslı bu davul ayaklarla mutfakta bunu yapsam 2 saat ayakta kalcam pısır kız sana gelıyorum yemege..
inş bişey çıkmazsa ben yapmayı düşünüyorum şeker bana gel
krepleri küçük küçük yapcam dimi
tadıı mükemmell canımmmmmmmm :):)
ayy aşkım ya bu hülyanın yüzünden hep
eti koy haşlansın 1 sogan domates doğramak 7 dk
Krep yapmak 15 dk desek sen otursanda et haşlanır yani.bi krepte 20 dk ayakta kalabilirsin sadece.çok vaktini almaz :)
ayy benim bu başım harbi harbi dönüyo hava alıyım diye dışarı çıktım çapraz yürüdüm bildiğiniz gözlerimi açamıyorum yaa fenayım ben
dur ben en ıyısı gıderken et alayım buzluktakı cozdurene kadar
gercı mıcrodalga cabuk cozuyor ama taze olsun daha ıı
sıcaklar arttı ee hormonlar degısıo normal guzelım
belkı tansıyonun dusmustur hamılelıkte oluyor da varsa eczane bı olctur
yok yaa ben kesin menopoza giriyorum dostlar
allahım bu ne ter yaaa zaten 2 kilo almıştım onuda terlerken verdim anasını satim
çok şükür yemekler bitti duşumu aldım ama yine terledimmmm
kız hani geliyodun gelmiomusun bak heves etmiştim ama:))
evin yanında var ben bi uğrayım en iyisi
kız senın evde bı sorun olmasın cephesı ne?
tmm sıcakta dedıgın gıbı olması da cehenneme ramak kala halı herhalde
bencede ölctür canım ona göre bisiler tüketirsin olmadı
gizem ikna etti yarım saate hazır olacakmıs yemegım
dur buseferlık yapım bıdahakıne ınsallah
Hic yemegim yokkk.
sicaktan ve cig kofteden pelte kivamindayimm..
cagan olmasa basinun caresine bak dicemdeee..
ben ne yapacamm asil et gormek istemiyorumm..dusununce midem bulaniyorr. ...
kıs ev 4 taraftan güneş alıyo ama hem içerden hem dışardan mantolama var evin içi sıcak değil ben terliyorum ben yanıyorum eşimde bişey yok ben deli gibi ter atıyorum nefes alamıyorum resmen sıcaktan
Hic yemegim yokkk.
sicaktan ve cig kofteden pelte kivamindayimm..
cagan olmasa basinun caresine bak dicemdeee..
ben ne yapacamm asil et gormek istemiyorumm..dusununce midem bulaniyorr. ...
menemen gibi bisi yapsan canım domates salatalık falan dograrsın yanına pratık ve daha hafifi seyler hem daha rahatsız etmez senide
olmadı gitcen bi yere ter bezlerinde bi arıza olustu herhalde kuzum
bı doktor kontrolu daha bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?