- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.901
Canimm benim yaa ne kadar guzel bi surpriz olmus sana annecigine erken hediye olmus kucuk kuzumuz :))insallah benimde oyle olur bana su an baska hicbisey iyi gelmiyo ne is ne esim ne annem kimseyi gozum gormuyo toplanamiyorum bi turlu sadece bu umutla yasiyorum yasasaydi su kadar olucakti diye hayaller kurup daha kotu oluyorum allahim goruyodur insallah halimianlatırım canım nolcak dün lekelenmem oldu dedim adet oluyorum hatta teselli oduna geçtik burda sonra iki saat geçti tek damla geldi acabamıki dedim doktoru aradım devamı gelmezse yerleşme dedi test yap dedi eve gittim ama nasıl korka korka tuvalete gittim bişey gelmişmi diye gelmemiş hiç bişey sonra test yaptım kontrol çizgisinden bile önce pozitif çizgisi çıktı hayalet şekilde aradan bir dakika bile geçmeden idrar ilerledikçe direk koyulaştı tabi ben elim ayağım titrer vaziyette hastaneye koştum yalvar yakar test yaptırdım sonuç 809,39:)) yarın sabahta doktora gidicem inş güzel haberlerle gelirim imş sende alırsın güzel haberi benimki erken oldu azcık ama ilk kutlayan bebeişim oldu inş seninde öyle olur
İyi olmaya calisiyorum kuzum yaa 5 temmuz bat umutla bekliyorum ehliyet sinavina giricem cmtesi gunu direksiyon derslerine gidiyorum oyalanmaya calisiyorum :)) sen nasilsin teyzesinin kuzusu nasil???kız kayıpsın ıyıce nasılsın ne var ne yok
batın ne zaman calısmalar nasıl gıdıyor
Bende sizi cok ozledim kuzumm benimm bu ay ikimizde hepimizde mujde vericez insallahhhh:))canım benim yaaa hiç özlenmezmisin özlendin tabiiiiii
hadi bakalım inşallah bu ay ikimizde müjde veririz
aşkolsun özlemez olurmuyuz tabiki özledik sen ve bebekimsin bide taze bahar yoksunuz ortalarda ama vardır girmemelerinin bi sebebi diye düşünüyoruz malum bekle bekle olmayınca insan stres oluyo bazen buraya girmemek iyi geliyo burda okadar kaynaştık okaadr yakın oldukki birbirimize bir kişi bile olmasa yokluğu belli oluyo
İyi olmaya calisiyorum kuzum yaa 5 temmuz bat umutla bekliyorum ehliyet sinavina giricem cmtesi gunu direksiyon derslerine gidiyorum oyalanmaya calisiyorum :)) sen nasilsin teyzesinin kuzusu nasil???
cnm masallahh. allah nazarlardan korusun sizi :)
cinsiyeti belli mi? resme bakinca aklimdan bisi geccti ama
canım valla bende ıyı olmaya calısıyorum teyzesının kuzusu anacagını uzuyor ama ınsallah hersey yolunda gıder
ohh super olmus ehlıyet falan guzel fıkır aslında dusunmemek ıcın
bence artık dusunme toplan gecmısı dusunup uzulmek hıc bır fayda saglamıyor yenı gelecek bebısın ıcın saglıklı moral dolu enerjı dolu olmalsın ınsallha 5 temmuz da senınde halayını cekerız canım
oo gobusun ıcındekını yerım ben
kız masallah analı kızlı
darısı başına canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaşallah kuzucuklarımaaaaaa
canım valla bende ıyı olmaya calısıyorum teyzesının kuzusu anacagını uzuyor ama ınsallah hersey yolunda gıder
bence artık dusunme toplan gecmısı dusunup uzulmek hıc bır fayda saglamıyor yenı gelecek bebısın ıcın saglıklı moral dolu enerjı dolu olmalsın ınsallha 5 temmuz da senınde halayını cekerız canım
İnsallah canim insallah :)) haklisin gecmisi dusunmek fayda saglamadigi gibi bugunu yasamayi da engelliyo yapmamaya calisiyorum ama arada geliyo iste aklima(benim kuzum niye uzuyo annecigini bi problem yok dimi:s
Ooooooy yerim siziiiii, kızın olcakmış Deniz söledi, hayırlı uğurlu evladın olsun kuşum çok sevindim walla, tü tü tüüü maşallah.
gzmmCnbz
KIZ olma ihtimali %80 su anki foto ile diyorum.
İnsallah canim insallah :)) haklisin gecmisi dusunmek fayda saglamadigi gibi bugunu yasamayi da engelliyo yapmamaya calisiyorum ama arada geliyo iste aklima(benim kuzum niye uzuyo annecigini bi problem yok dimi:s
canım var ama suanda dusunmek ınan ıse yaramıor sımdı yola cıkıcam otobuste yazarım canım gecmıste var ama sanırım o zaman okuyamadın otobuste yazarım cnm optum sımdılık
Yerim sizi bennn:)) ikinizde birbirinizden tatlisiniz canim benimm :))
darısı başına canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canim simdi baktim gecmise okudumcanım var ama suanda dusunmek ınan ıse yaramıor sımdı yola cıkıcam otobuste yazarım canım gecmıste var ama sanırım o zaman okuyamadın otobuste yazarım cnm optum sımdılık(sakin moral bozmak yok o kadar sagliklisiniz ki ikinizde hicbisey olmuycak bebeginin fotolarini aticaksin bize burdan :))sakin kendini de bebisini de uzme herseyin basi pozitif dusunce kotu hicbiseyi aklina dahi getirme lutfen (
canımm teşekkürlerr Allahım tez zamanda sizlerede yaşatıcak inş bu günleri..
nerelerdesin sennnnnnnn :)
Aminn kuzum benim insallah :))ben kosusturmadaydim canim esimin kardesinin dugunu falan oldu istanbulda ona gittik geldik artik daha fazla giricem iste de palazlandim rahat rahat giricem insallah :))
amiiiiiinnnnnnnnnnn
canım bak ne güzel söyledin geçmişi düşünmek fayda sağlamıyo aksine zarar veriyo bak benim dış gebelik yaşadığım koca bi yalanmış sapasağlam rahim içindeki bebeğimi almışlar. ben tam dış gebeliğe alışırken bide bu çıktı karşıma iyice yıkıldım ama sonra artık üzülmenin onu geri getirmeyeceğini anlayıp yoluma bakmaya çalıştım. hala hesaplıyorum biz burcuyla aynı olacaktık onun gelişimini izleyip bende böyle olacaktım diyorum ama kaderde varsa el getirir sel getirir yel getirir kaderde yoksa el götürür sel götürür yel götürür demişler...
inşallah ikincilerde çok mutlu olup kucağımıza alacağız canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?