HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canimm benim yaa ne kadar guzel bi surpriz olmus sana annecigine erken hediye olmus kucuk kuzumuz :))insallah benimde oyle olur bana su an baska hicbisey iyi gelmiyo ne is ne esim ne annem kimseyi gozum gormuyo toplanamiyorum bi turlu sadece bu umutla yasiyorum yasasaydi su kadar olucakti diye hayaller kurup daha kotu oluyorum allahim goruyodur insallah halimi(senin haberinden sonra inan kendimi daha iyi hissettim ama cok iyi geliyo bana bebis haberleri bu ay cok bereketli gecsin nolur yaa bati gelen herkes hamileyim desin bu ay topigimizin ayi olsun :)))
kız kayıpsın ıyıce nasılsın ne var ne yok
batın ne zaman calısmalar nasıl gıdıyor
İyi olmaya calisiyorum kuzum yaa 5 temmuz bat umutla bekliyorum ehliyet sinavina giricem cmtesi gunu direksiyon derslerine gidiyorum oyalanmaya calisiyorum :)) sen nasilsin teyzesinin kuzusu nasil???
canım benim yaaa hiç özlenmezmisin özlendin tabiiiiii
hadi bakalım inşallah bu ay ikimizde müjde veririz
Bende sizi cok ozledim kuzumm benimm bu ay ikimizde hepimizde mujde vericez insallahhhh:))

Aynen oyle bitanem ya burda resmen aile olduk sizin desteginiz olmasa nasil gecerdi zor zamanlarim hepinizi oyle cok seviyorum kii :))burda guzel haberler alinca daha bi umut doluyo insanin ici hic stres olmuyorum aslinda ama kosusturmadan firsat bulamadim ara ara girdim okudum ama hep kisitli zamanda yazamadim hic esimde vardiyali calismaya basladi ona sinir oldum annem ev arasi mekik dokuyorum yerim yurdum belli degil (

mesai bitsin artik evime gdip uyumak istiyorummm... yemek fln umrum degil ac olan icin mutfak orda bu aksamlik
dediginiz gibi karpuz peynir ohh miss ..
sicak+karin agrisi+uykusuzluk kesinlikle hic iyi 3lu degiller

İyi olmaya calisiyorum kuzum yaa 5 temmuz bat umutla bekliyorum ehliyet sinavina giricem cmtesi gunu direksiyon derslerine gidiyorum oyalanmaya calisiyorum :)) sen nasilsin teyzesinin kuzusu nasil???

canım valla bende ıyı olmaya calısıyorum teyzesının kuzusu anacagını uzuyor ama ınsallah hersey yolunda gıder
ohh super olmus ehlıyet falan guzel fıkır aslında dusunmemek ıcın
bence artık dusunme toplan gecmısı dusunup uzulmek hıc bır fayda saglamıyor yenı gelecek bebısın ıcın saglıklı moral dolu enerjı dolu olmalsın ınsallha 5 temmuz da senınde halayını cekerız canım

oo gobusun ıcındekını yerım ben
kız masallah analı kızlı

cnm masallahh. allah nazarlardan korusun sizi :)
cinsiyeti belli mi? resme bakinca aklimdan bisi geccti ama

aliyiimm canım tahminini

sizede maşallaah canikomlaarr
maşallah kuzucuklarımaaaaaa
darısı başına canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar pazar günü kahvaltıya misafirlerim var
ben farklı bişeyler yapmak istiyorum
öyleki masada bardak koymaya yer kalmasın
bu arada tahminen 12 kişi falan olacak.
özel misafirler için neler önerebilirsiniz

darısı başına canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amiiiiiinnnnnnnnnnn

İnsallah canim insallah :)) haklisin gecmisi dusunmek fayda saglamadigi gibi bugunu yasamayi da engelliyo yapmamaya calisiyorum ama arada geliyo iste aklima (benim kuzum niye uzuyo annecigini bi problem yok dimi:s

canım bak ne güzel söyledin geçmişi düşünmek fayda sağlamıyo aksine zarar veriyo bak benim dış gebelik yaşadığım koca bi yalanmış sapasağlam rahim içindeki bebeğimi almışlar. ben tam dış gebeliğe alışırken bide bu çıktı karşıma iyice yıkıldım ama sonra artık üzülmenin onu geri getirmeyeceğini anlayıp yoluma bakmaya çalıştım. hala hesaplıyorum biz burcuyla aynı olacaktık onun gelişimini izleyip bende böyle olacaktım diyorum ama kaderde varsa el getirir sel getirir yel getirir kaderde yoksa el götürür sel götürür yel götürür demişler...
inşallah ikincilerde çok mutlu olup kucağımıza alacağız canım benimm

canlarım nasılsınız? cimcimem,özser,beebek ve diğer hatunlar özledim hepinizi.Birşey soracağım Urfada olup önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mı? artık adam akıllı bi doktora gitmek istiyorum,her ay ümitlenip hayalkırıklığı yaşıyorum,bu süreç yıpratmaya başladı beni

Aaaa inanamiyorum neler olmus (allahindan bulsun bunu yapan doktor(cok haklisin gecmisi kapatmak guzel hayaller kurmak zorundayiz yoksa hic iyilesemiycez kendimizi oldurmemiz lazim :)))bende hala kanamam yoktu acaba gec atarmiydi diyorum dusun neler pesindeyim kabullenemedim bi turlu :))hersey cok guzel olucak insallah cook:))artik kotu seyler dusunmek yok yalnizca guzel seyler dusunucez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…