- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.921
Aaaa inanamiyorum neler olmus(allahindan bulsun bunu yapan doktor (cok haklisin gecmisi kapatmak guzel hayaller kurmak zorundayiz yoksa hic iyilesemiycez kendimizi oldurmemiz lazim :)))bende hala kanamam yoktu acaba gec atarmiydi diyorum dusun neler pesindeyim kabullenemedim bi turlu :))hersey cok guzel olucak insallah cook:))artik kotu seyler dusunmek yok yalnizca guzel seyler dusunucez :))
Canim simdi baktim gecmise okudum(sakin moral bozmak yok o kadar sagliklisiniz ki ikinizde hicbisey olmuycak bebeginin fotolarini aticaksin bize burdan :))sakin kendini de bebisini de uzme herseyin basi pozitif dusunce kotu hicbiseyi aklina dahi getirme lutfen (
Aminn kuzum benim insallah :))ben kosusturmadaydim canim esimin kardesinin dugunu falan oldu istanbulda ona gittik geldik artik daha fazla giricem iste de palazlandim rahat rahat giricem insallah :))
Öyle işte canım inş kötü şeyler bizi beklemiyordur. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın uzun ömürler versin sizlerede bi an önce tekrardan nasip etsin inş
canlarım nasılsınız? cimcimem,özser,beebek ve diğer hatunlar özledim hepinizi.Birşey soracağım Urfada olup önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mı? artık adam akıllı bi doktora gitmek istiyorum,her ay ümitlenip hayalkırıklığı yaşıyorum,bu süreç yıpratmaya başladı beni
İyiyim canım sen nasılsın doktor bilmiyorum ama doktora gitmeni şiddetle onaylıyorum eminim çok dah iyi olacak
menemen gibi bisi yapsan canım domates salatalık falan dograrsın yanına pratık ve daha hafifi seyler hem daha rahatsız etmez senide
olmadı gitcen bi yere ter bezlerinde bi arıza olustu herhalde kuzum
bı doktor kontrolu daha bence
Ikinizde guzel fikir verdinizz. bende makarna yapimm dedimdi...salata karpuz peynir hadi bilemedin bide yanına makarna yap tam yaz yemekleri
Ikinizde guzel fikir verdinizz. bende makarna yapimm dedimdi...
menemende iyi..gerci ben bayaa tokum halaa .oglenki cig kofte hala duruyor...
P
ohh massallah gizosuma..kiz benimde ckkti gobis..
hele bugun bulgurdan iyice sistim .su su suu...5 aylik oldum...
canlarım nasılsınız? cimcimem,özser,beebek ve diğer hatunlar özledim hepinizi.Birşey soracağım Urfada olup önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mı? artık adam akıllı bi doktora gitmek istiyorum,her ay ümitlenip hayalkırıklığı yaşıyorum,bu süreç yıpratmaya başladı beni
aaayyyy ben tokken yemek göresim gelmiyo midemi bulandırıyo gördükçe
merhaba canım kesin vardır onunla ilgili bir topik kk da bende dün araştırdım bizde doğuya gidiyoruz ve artık gider gitmez ben gerçekten adamakıllı iyi bir doktora gitmek istiyorum bugüne kadar yaptırdığım hiçbir testte sorun çıkmadı ama olmuyor işte son çare hsg idi doktor 2 ay dene tedaviye başlayalım demişti ama bu ayda olmazsa ben gittiğim yerde tedaviye başlamayı düşünüyorum artık hakkımızda hayırlısı inşallah gitmeye gerek kalmadan bu ay güler bizimde yüzümüz allah büyüktür ama seninde dediğin gibi her ay umutlanıp umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşadıkça insan çok yıpranıyor sankki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor
Bide bennni dusunnn...
sabah ogure ogure bittim mide suyunu cikardim...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz-2139.html
Bu topic hayatım bana destek olan. 111. sayfadan itibaren herşey çok net. Kızlar çok yardımcı bilgiler vermişler. Zorlanmadan keyifle gitti 13 kilo valla. Darısı başına şekercim...Günlük 30 puanı geçmezsen çok hızlı veriyosun kiloları
beni hiç özlemediniz biliyorum yokluğumu anlamadınız bilee ama ben sizi çok özledimşaka şaka küsmedim cimcimecim benim bat 5 temmuz canımm hiç beklenmeyen pis bat
Ikinizde guzel fikir verdinizz. bende makarna yapimm dedimdi...
menemende iyi..gerci ben bayaa tokum halaa .oglenki cig kofte hala duruyor...
P
ohh massallah gizosuma..kiz benimde ckkti gobis..
hele bugun bulgurdan iyice sistim .su su suu...5 aylik oldum...
evet canım malesef kötü şeyler yaşadık bizim imtihanımız buydu. inşallah imtihanı başarıyla vermişiszdirde en büyük mükafatla ödüllendiriliriz artık eskiyi düşünmek anlamsız önümüze bakmamız lazım
tebrik ederim seni cankuş :) kilolarda gidiyo gelsin artık bebişin inşallahh
bebekim hoşgeldin özlenmezmisin hiç yaa. ama iş güç rayine oturtamadı herlde diye düşünüyodum :) hadi bakalım bu ay bi güzel haber de senden gelsin inşallahh
evet canım malesef kötü şeyler yaşadık bizim imtihanımız buydu. inşallah imtihanı başarıyla vermişiszdirde en büyük mükafatla ödüllendiriliriz artık eskiyi düşünmek anlamsız önümüze bakmamız lazım
Hosbuldum kuzumm cok guzel bi haberin ustune gelmisim cok mutlu oldum darisi basimiza insallahh :)) bende sizi cok ozledim aklimdaydiniz hep:)) isi gucu anca oturttum gercekten hala daha hic gitmek istemiyorum ama ayaklarim geri geri gidiyobenim hayalim evde bebegimle vakit gecirmek olmak istemedigim ait hissetmedigim yere gitmek yoruyo beni (
Öyle işte canım inş kötü şeyler bizi beklemiyordur. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın uzun ömürler versin sizlerede bi an önce tekrardan nasip etsin inş
İyiyim canım sen nasılsın doktor bilmiyorum ama doktora gitmeni şiddetle onaylıyorum eminim çok dah iyi olacak
Kotu hicbisey olmucak bundan sonra cok guzel gunler bekliyo cekirdek ailenizi sen mis kokulu oglusunu kucagina alicaksin esin baba sen anne olucaksin ohh mis gibi hep guzel guzel seyler dusun az kaldi kuzum gunler goz acip kapayincaya kadar geciyo yeterki sen stressiz ol kuzucuk da rahat etsin icerde kendine cok iyi bak yemene icmene hersey cok guzel olucak bi bakmisiz kasim olmus bebis gelmis :))
canım benim oda olucak inşallah hiiç umudunu yitirme. sonra da artık evde sıkıldım dışarı çıksam bi diyeceksin. çocuklu olan herkes öle diyo bi zaman sonra. :) Sende temmuzda güzel haberinle gel inşallah..
Gizosumm bu arada senin dunyalar guzeli kizin hakkinda da dogru tahminde bulunmusuz simdi sira sezgi ve esranin kizlarini ogrenmekte :))saglikla kucagina al suslu puslu gezdir kizini insallahh :))
bakalım kız mı acaba.. herkes erkek diyo ama belkide erkek istedikleri içindir. :) hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?