HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bence kiz:)) annesi gibi guzeller guzeli bi prenses :)) sen ne hissediyosun kuzum sen ne hissediyosan o olur aslinda :))

:) bana hiç sorma yaa :) bana kim ne derse ben onu düşünüyom öle hayal kuruyorum :) ben tahmin bile edemiyorum yani. kız mı erkek mi düşünemiyom :)

hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir? cuma gunu tekrar test yaptırcam 9. gün olcak bu arada 3 temmuz asıl test tarihim yani doktorumun beklediği tarih :)

karamsar olmamaya çalışıyorum ama bazen aynı şeyleri bende düşünüyorum.Kendimi üzdüğümü görünce eşim ben seninle çocuk için evlenmedim diyor ama ona bu sevinci yaşatmak istiyorum,rabbim yardımcımız olsun

canım inşallah cuma günü değerin dahada yükselir ama beta hcgnin 5ten yukarısının pozitif olduğunu düşünürsek meleğinin inşallah seninle

Arkadaşlar ben de hamile olduğumu yeni öğrendim; ama daha çok yeniymiş kese bile yok inanamıyorum o yüzden. 7 ay vajinismus illetiyle uğraştım; sonrasında 3 aylık bir denemenin ardından çok şükür ki daha adetime 2 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Yalnız sizlere merak ettiğim birkaç soruyu sormak isterim bildiğiniz ölçüde beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum :) Yaklaşık 9 gün önce (Bu arada bat 27 haziran) kan tahlili vermiştim ve Bhcg değerim 1,52 çıkmıştı. Ama adetime 2 gün kala yani dün idrar testi yaptığımda silik 2. çizgiyi gördüm ve kan tahlili sonucunda değerim de 193. Merak ettiğim şey şu 9 gün öncesinde neden hiç bir pozitif değer çıkmamıştır sizce ve bu değere göre kaç haftalık olabilir ? Lütfen arkadaşlar her şeyin hayırlısı elbet inşaAllah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Allah'ım inşaAllah isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın ve sağlıklı şekilde kucaklarına almayı nasip etsin. (Amin) Ha bu arada en net belirtim göğüslerim adetime 15 gün kala davul gibi oldu ve uçları da adete yakın acımaya başladı. Adete yakında adet sancısı çekiyorum sanki adet olacağım her an ve bacaklarımda özellikle de sol bacağımda uyuşma ve ağrı var huzursuz bacak sendromu da vardı bende zaten bu belirtiler normal mi acaba ?

Gizosumm bu arada senin dunyalar guzeli kizin hakkinda da dogru tahminde bulunmusuz simdi sira sezgi ve esranin kizlarini ogrenmekte :))saglikla kucagina al suslu puslu gezdir kizini insallahh :))

Ayy insallah bendeee istiyorum süslülerden bi taneee

Canim sen hamilesinn...tebriklerr..

Ayy allah kizina saglikla kavustursun canim :) ben esranin bebisini ilk duydugumda senn kızın olacsk icime dogdu demistim bakalim tutacak mii :)
Kuzzzummmm insallah hislerinde yanilmazssin benude sevjndirirsinn...

rainbow

degerin iyi hsmilesin benimki 82 cikmisti battan bi gun once..
valla vaginismusu yenmissin helal olsun..
Suan 5. Haftadasindir ..ben 7. Haftada hem kese hem kalp gormustum. darisi basina..

Gunaydin kizlar, :)))

Ozledim valla sizleri, cok sukur hersey yolunda dun konsolosluk isleriyle ugrastik, kozalak halletti iki cekceyle hemde basvuru saati disinda ins annemde gelcek doguma.. Sora gezdik fln anneannemde aksam yemegi derken eve gelir gelmez uyumusum..
Yarinda doktor randevumuz var, bu sefer gorene kadar cinsiyeti cikmamaya kararliyim muayeneden
Allah kismet edersede pazar ole kucuk 4-5gunluk bir tatile gitmek istiyoruz yakin bir yere ne dersiniz Avsa Asos fln varmi bildiginiz yerler..

Bu arada yemekten patlicam valla ne bulsam yiyorum Allah`a cok sukur hersey yolunda, kozalakta bir turkce conusuyor anneme iste restarnda alisveriste iki kelime millet gulmekten ikram indirim yapiyor, anneminde cok hosuna gidiyor :))))

Sizler nasilsiniz, ne var ne yok guzel haberler varmi? Heyecanli Hulya naptiniz ins bebisler sizledir..
Hulya`cim sanada hayirli yolculuklar, bol eglenceler..

Sizlar cumartesi gorusmekuzere, opuldunuz hepiniz..

Günaydın kızlar
Sabah sabah doktoru görüp geldik artık ağrı uykusuzluk ve şişliklere dayanamadım 1 günlük istirahatım var sonrasında tempo devam doktor bunlara alış diyo hep olacak biraz topuklu terlikler giy bacaklar havada otur falan ama normalmiş yani önümüzdeki haftanda bu haller artarak ilerleyecekmiş.

Gunaydin canim kiyamam ben sana kuzum ama nolur sikma canini ban bunlar bebegin seninle oldugu icin olan agrilar keske hic olmasa ama sabretmek zorunda kaliyo iste insan bebis saglikla gelsin yeteki annecigine butun acilarini agrilarini unuttursun kuzucuk buyumus mu nasildi??

Gunaydin kizlarr:)) ise gitmedim ben yaa rapor aldim 2 gun sonra da haftasonu zaten evde kendimi koltuktan koltuga atiyorum evde hayat ne guzelmis degerini bilememisim:))

canım öncelikle Rabbim hakkında hayırlısını versin. ateşin güzel gidiyo şimdilik. yorum için erken tabikii. İnşallah güzel haberler verirsin.

Gunaydin kizlarr:)) ise gitmedim ben yaa rapor aldim 2 gun sonra da haftasonu zaten evde kendimi koltuktan koltuga atiyorum evde hayat ne guzelmis degerini bilememisim:))

güzel olmaz olur mu yaaa.. bu sıcaklarda çalşmak çok zor. evde olsan mis gibi yediğin önünde yastığın arkanda .. bende eve gitmek istiyoooommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…