- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #25.941
Gizosumm bu arada senin dunyalar guzeli kizin hakkinda da dogru tahminde bulunmusuz simdi sira sezgi ve esranin kizlarini ogrenmekte :))saglikla kucagina al suslu puslu gezdir kizini insallahh :))
Bence kiz:)) annesi gibi guzeller guzeli bi prenses :)) sen ne hissediyosun kuzum sen ne hissediyosan o olur aslinda :))
merhaba canım kesin vardır onunla ilgili bir topik kk da bende dün araştırdım bizde doğuya gidiyoruz ve artık gider gitmez ben gerçekten adamakıllı iyi bir doktora gitmek istiyorum bugüne kadar yaptırdığım hiçbir testte sorun çıkmadı ama olmuyor işte son çare hsg idi doktor 2 ay dene tedaviye başlayalım demişti ama bu ayda olmazsa ben gittiğim yerde tedaviye başlamayı düşünüyorum artık hakkımızda hayırlısı inşallah gitmeye gerek kalmadan bu ay güler bizimde yüzümüz allah büyüktür ama seninde dediğin gibi her ay umutlanıp umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşadıkça insan çok yıpranıyor sankki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor
hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir? cuma gunu tekrar test yaptırcam 9. gün olcak bu arada 3 temmuz asıl test tarihim yani doktorumun beklediği tarih :)
canım inşallah cuma günü değerin dahada yükselir ama beta hcgnin 5ten yukarısının pozitif olduğunu düşünürsek meleğinin inşallah seninle
canımmmmm bu dıyetı banada bır anlatsan bende versem acıl 6 -7 kılo :)
evett canımmm tuttu tahminleriniiizzz
inşş sezgiyle esradada tutar :):)
Gizosumm bu arada senin dunyalar guzeli kizin hakkinda da dogru tahminde bulunmusuz simdi sira sezgi ve esranin kizlarini ogrenmekte :))saglikla kucagina al suslu puslu gezdir kizini insallahh :))
hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir? cuma gunu tekrar test yaptırcam 9. gün olcak bu arada 3 temmuz asıl test tarihim yani doktorumun beklediği tarih :)
Kuzzzummmm insallah hislerinde yanilmazssin benude sevjndirirsinn...Ayy allah kizina saglikla kavustursun canim :) ben esranin bebisini ilk duydugumda senn kızın olacsk icime dogdu demistim bakalim tutacak mii :)
Günaydın kızlar
Sabah sabah doktoru görüp geldik artık ağrı uykusuzluk ve şişliklere dayanamadım 1 günlük istirahatım var sonrasında tempo devam doktor bunlara alış diyo hep olacak biraz topuklu terlikler giy bacaklar havada otur falan ama normalmişyani önümüzdeki haftanda bu haller artarak ilerleyecekmiş.
hanimlar gunaydin ,
45c83b Ovulation charts on FertilityFriend.com bana biriniz su tabloyu yorumlasin cunku giderek artan bir sicaklik fakat hemen yumurtlamadan sonra once yukselip sonra dusen sicakliktan dolayi pek umut yok gibi bide o cizgiler bugunki sicakliktan sonra kesik kesik olduinsanin sinirleri geriliyor valla
Gunaydin kizlarr:)) ise gitmedim ben yaa rapor aldim 2 gun sonra da haftasonu zaten evde kendimi koltuktan koltuga atiyorum evde hayat ne guzelmis degerini bilememisim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?