HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

güzel olmaz olur mu yaaa.. bu sıcaklarda çalşmak çok zor. evde olsan mis gibi yediğin önünde yastığın arkanda .. bende eve gitmek istiyoooommm

Evet canim yaa bu sicaklarda calismak cok zor tatile cikmak denize girmek istiyorum evleneli 2 sene oldu esimle sadece balayina gittik( onun disinda isler nedeniyle gunubirlik cesme kusadasi baska da biyere gidemedik kisin oturdum oturdum yaz geldi ise girdim tam bir salagim yaa:)))

canım ya geçmiş olsun.

tabi hamilelğin ilerledikçe şişmeler artıyormuş.

dinlen canım bol bol ayaklarını kaldır işyerinde de uzat otururken ayaklarını.olmadı tabure götür masanın altında uzatırsın.

Ee yaz tatil için izin vermezler mi 1 haftalığına filn ayarlayıp kaçsanız biraz tatil yapsanız.. bende çok istiyorum deniz kum güneş bronz bir ten ayyyhh için gıcıklandı yaa

520 gram olmuşuz Can'ım büyümüşüz ewt canım bebeğim benimle çok şükür ama İnan pes ettim sabah gidicem artık dedim doktorda beklemiyo şaşırdı zaten 8 de karşısında görünce uykusuzluk mu dedi :) ağrılar demi dedi

Gunaydin kizlarr:)) ise gitmedim ben yaa rapor aldim 2 gun sonra da haftasonu zaten evde kendimi koltuktan koltuga atiyorum evde hayat ne guzelmis degerini bilememisim:))

Hayırdır canım bi sorun yok demi

Canım ewde iki minder koyuyorum işte de sandalye var karşımda ona uzatıyorum ama şiş şiş doktor hafif topuklu terlik giy dedi yarın onu demicem inş

Ee yaz tatil için izin vermezler mi 1 haftalığına filn ayarlayıp kaçsanız biraz tatil yapsanız.. bende çok istiyorum deniz kum güneş bronz bir ten ayyyhh için gıcıklandı yaa

Off off dusununce benimde icim giciklaniyo canim:)) ben alirim izin hic olmadi bayram tatili var zaten ama esim alamaz havaalaninda calisiyo yazin izin almak imkansiz yillik izni kasimda (bayramlarda calisiyo cok zor yani tatlim(

Off off dusununce benimde icim giciklaniyo canim:)) ben alirim izin hic olmadi bayram tatili var zaten ama esim alamaz havaalaninda calisiyo yazin izin almak imkansiz yillik izni kasimda (bayramlarda calisiyo cok zor yani tatlim(

ne diyim o zaman hayırlısı be gülüm :)) sizde günü birlik kaçamaklara devam edin o halde :))

canıım çook mu şiddetli ağrılar onlar öle bacaklarına mı vuruyo nasıl ağrılar. kıyamam yaa her güzelliğin bir zorluğu var işte. inşallah fazla uzun sürmez kuzum.

Ohh kocaman olmus tosuncuk oo nasil da tatlidir annesi:))doktora gitmekle cok iyi yapmissin soylesende arada rapor verse sana kiyamam ya evde dinlenirsin biraz ayaklarini uzatip hicbisey senden ve bebeginden onemli degil biliyosun su an :))bende problem yok kuzum sikiliyorum canim gitmek istemiyo ondan aldim rapor(

canlarım mutlu günler hepinizeee..
benim adetim hala sölülmediiii başlasın biran önce artıkk..
lekelerle mink kahveli kırmızılı akıntılarla devam ediyoruz hayır olsun..

Son düzenleme:
canıım çook mu şiddetli ağrılar onlar öle bacaklarına mı vuruyo nasıl ağrılar. kıyamam yaa her güzelliğin bir zorluğu var işte. inşallah fazla uzun sürmez kuzum.

Canım bacaklarım ödemli şiş Kocamanlar ama ağrı daha çok sırt bel ne oturaniliyorum ne yatabiliyorum
İnş canım uzun sürmez. Benim ağrılarım bebeğimede gidiyormuş oda huzursuz olup sürekli hareket halinde imiş ve budaha çok ağrı demekmiş kısır döngü yaratıyorsun dedi doktor :/

Ohh iyi yapmışsınız canım o zaman süper dinlen bakalım eee ewde ilen ne seyrediliyo söyleyin banada alışkın değilim sıkılıyorum

canlarım mutlu günler hepinizeee..
benim adetim hala sölülmediiii başlasın biran önce artıkk..
lekelerle mink kahveli kırmızılı akıntılarla devam ediyoruz hayır olsun..

Test yapmamak için ne kadar direbeceksin canım

Kanald de bana hersey yakisir var kuzucuummm onu izleyebilirsin istersen:))

Sanada mutlu gunler canim:)) test yapmismiydin tatlim sen??

Yapmistim ama adetten birkac gun ince sabah yaptim aksam cizgi ciknisti silik bi daha yapmadim..

Canim test yaoip negatufi gormekten korkuyorum (

Yapmistim ama adetten birkac gun ince sabah yaptim aksam cizgi ciknisti silik bi daha yapmadim..

Canim test yaoip negatufi gormekten korkuyorum (

canım korkuyosun anlıyoruz bunu hepimiz. sürekli neg. görmek çok sinir bozucu ama varsa ya bide erkenden öğrenmek daha iyi değilmi. lekelenmende devam ediyo. en azından bebeğin seninleyse doktor lekeler için ilaç verir. ama korkup test yapmazsan acaba bu lekeler adet mi yoksa yerleşmemi diye kendini yer bitirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…