HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

keseyi değer kaç olunca görebiliyoruz ve adetin 34. gününde 2001 değeri normalmi bu arada erken döllenme felan değil yumurta en erken 15. gün çatladı

Son düzenleme:
keseyi değer kaç olunca görebiliyoruz ve adetin 34. gününde 2001 değeri normalmi bu arada erken döllenme felan değil yumurta en erken 15. gün çatladı

Kiss dur daha. degerin guzel iki gunde 800 den 2000 e cikmis..hatta 1.5gun sayilir .

kese icin erken herhalde ..pzt. git dicem ama italyaya gidiyosun canim..
bence sabret kese kalp hepsini gor benim gibi.ama biliyorum sen dayanamazssin..

Kizlarrr evim sahaneyi izliyorim..kadinin oglu sehit olmus...odasini falan gosteriyor..aglaya aglayaa izliyorum....evde olan varsa izlesin..

doktora gittim muayene etti direk vajinal muayene dedi zaten neyse baktı bu ay 3 yumurtan oluşmuş dedi anlamadım hamileykende yumurta oluşmaya devammı ediyo kese oluşmaya başlamış gibi sanki zaten 800değerle kese görmeyi beklemiyordum dedi kan tahlili istedi yurtdışına çıkmasan iyi olur dedi ben ama siz gidebilirsin demiştiniz deyince tamam gidebilirsin dedi neyse kana gittim değrim 2001 çıktı yani 2 günde 1,5kat artmış doktor baktı acaba dış gebelikmi ama ikizde olabilir dedi üzerine basa basa tek gebeliklerde değer %60 artar yani senin şuanda 1200-1500arası olmalıydı ve 1500ün üzerinde kese görünür dedi ben sende dış gebelikten ziyade ikis gebelik olmasından şüpheleniyorum öyle düşünüyorum yurtdışı sakat dedi eee napcam ben şimdi yaaa hadi yorum yapın nooolluuurr kafam karışmış halde

Kiss dur daha. degerin guzel iki gunde 800 den 2000 e cikmis..hatta 1.5gun sayilir .

kese icin erken herhalde ..pzt. git dicem ama italyaya gidiyosun canim..
bence sabret kese kalp hepsini gor benim gibi.ama biliyorum sen dayanamazssin..

canım dayanamama değil yaa detaylı yazdım şimdi zaten ama doktorun dediği bide burdanda biliyorum 1600ün üzerinde kese gördünüz hep sizler

Ikiz var mi ailelerinizde..dis gebelkkte deger yavas artiyor benim bildigim...dr daha iyi bilir...cmt mi yolculuk..yolculuktan once bidaha gorun cmt gunu..

gerci ucak erken degilse.
eger gebelik ikizse gitmee riskli olacaksaa...ne zaman olsa gidersin oraya bebek icin risk olusturacaksa...

canım dayanamama değil yaa detaylı yazdım şimdi zaten ama doktorun dediği bide burdanda biliyorum 1600ün üzerinde kese gördünüz hep sizler

dış gebelikle ne alakaymış değiş sen şu doktorunu ya gerizekalı aptal ne diye aklını bulandırıyo ki 2000 gayet iyi bi değer ben 5000de gördüm keseyii

Dr lar hep oyle yapiyor. dis gebelik olabilir bilmemne.
ablam dr. o bile git hemen muayene ol.degerim 82 idi...
dis gebelik olabilir...telaslandirmisti..bende gitmedim israrla.6*2 de hem kese hem kalp gorduk.

ya valla gitme konusunda kararlıyım sonuçta altı üstü iki saat ve eğer bişey olacaksa evde yatarkende olur diye düşünüyorum cumartesi sabah gidicem doktora canım uçak cumartesi akşam
ikizde eşimin halasının ikiz çocuğu var benim babamın halasının var ikizleri hemde iki tane yanlış hatırlamıyosam yani yakın akrabalarda yok ama ben okadar klomeni kürleri yüklersem vücuduma yedi göbek ikiz olmasada olur:)))

dış gebelikle ne alakaymış değiş sen şu doktorunu ya gerizekalı aptal ne diye aklını bulandırıyo ki 2000 gayet iyi bi değer ben 5000de gördüm keseyii

vallahamı ayyy ne moral oldun bak inşş bişey yoktur sen değerin 5000e çıkana kadar nasıl sabrettin kız:))) buarada bulabildiğim en iyi doktor bu malesef canım

Son düzenleme:
kızlaaarr merhaba,ben de her ay bebek sahibi olmayı bekleyen biriyim,10 aydır korunmuyoruz ama daha nasip olmadı,cumartesi doktora gittim,vajinal muayene yaptı iç bir sorun çıkmadı,kan ve idrar tahlili de yaptı,onlar da gayet iyi,hormonlar filan,3 temmuzda progesteron testi yapacak.benden önce eşim gitti sperm testi yaptırdı onun da iyi çıktı.vakti saati daha gelmedi diyoruz ama her ay adet olunca da üzülüyorum

hızlı artmış canım işte seninki gibi dış gebelik olsa yavaş artardı bu kadar olamazdı yani.minimum 1500de görünür ama 1500de kesinn görünür diye bişey yok daha minicik sonuçta aklını bulandırma sen sakınnn

Yapmistim ama adetten birkac gun ince sabah yaptim aksam cizgi ciknisti silik bi daha yapmadim..

Canim test yaoip negatufi gormekten korkuyorum (

Canım varsa bu kanama için ilaç verir ihmalin ile ya daha çok üzülürsen

1500 diyen 2000 diyen var canım

Kizlarrr evim sahaneyi izliyorim..kadinin oglu sehit olmus...odasini falan gosteriyor..aglaya aglayaa izliyorum....evde olan varsa izlesin..

Bende izliyorum canım şimdi

Canım yani tabiki mewlam bilir herseyi ama neden riske attığını düşün deger mi diye bizde Paris'e gidecektik iptal ettik bide ailede ikiz var mı

Hosgeldin topige insalkah ugurlu gelir. bak biseyinizde yokmus...

hulyaaaa

cmt hersey belli olur sen moralini bozmaaaa...hepimizde oldu bu kaygi hele ablam da oyle deyince dis gebelik olabilir falan...moralim cok bozulmustu...

dr ler tum olasiliklari sayiyolar....genel anlamdaa.ucaga aliskinsan olabilir. ama dr ne derse onu yap. cmt belli olur. suan kac hafta jac gunluk..

baksana cok ikiz varmis. neden olmasin. cokdua ettiniz ebda ile ikiz ikiz diyee.

Öz cüüm sanada cok gecmis olsun hayatim...dinlen bugun..

bebeeekk

sen neden evdesin onemli bisey yoktir insalkah...

valla canım işte sat'ın 34. günü bugün biraz araştırdımda değer dediğiniz gibi böyle fazla artmazmış üstelik ilk muayenedede kese oluşmaya başlamış gibi görüyorum dedi ama kasık ağrısı dış gebelikte oluyomuş benimde kasık ağrım var
dün coraspin ve progestan iç demişti ya telde sordum lekelenmem olduğu için aspirini ve progestanı vermiş iç onlaar devam et dedi ve folik asit verdi

hülüüü canım benim. değerin normal bi değer. benim değerim 200 den 1600e çıkmıştı. ama kese görünmemişti. 1 hafta sona gittiğimde görünmüştü. doktorların dediğine göre kese 2000den fazla olduğunda görülür ki senin ki 2001 görülmemesi normal. zaten doktor sana ikiz düşünüyorum demiş. kötü bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum sen sakın aklını bulandırma sabırla bekle inşallah. hepimiz geçirdik bu tür endişeleri..

Bakın ne buldum içimi ferah tutuyum ben

Beta hCG düzeyi yeterince artmıyor ve ultrasonografide rahim içinde gebelik kesesi saptanmadığı halde tanıda şüphe varsa, kürtajla rahim içinden alınan parça ile rahim içinde ortaya çıkıp bozulmuş bir gebelik mi, yoksa gerçekten dış gebelik mi olduğu ayrımı yapılabilir. Beta hCG düzeyinin günaşırı 2 kat arttığı hastalarda, rahim içinde sağlıklı bir gebelik gelişebileceğinden bu işlemden kaçınılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…