- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.001
Öz cüüm sanada cok gecmis olsun hayatim...dinlen bugun..
bebeeekk
sen neden evdesin onemli bisey yoktir insalkah...
cimcime aşk olsun listeden beni neden çıkarttın ben hep buralardayım oysaki.. tel den girip hepinizi takip ediyorum telden yazması zor olduğu için yazmıyorum ama kırıldım yani günde en az 3-4 kere girip okuyorum ben(
cimcime aşk olsun listeden beni neden çıkarttın ben hep buralardayım oysaki.. tel den girip hepinizi takip ediyorum telden yazması zor olduğu için yazmıyorum ama kırıldım yani günde en az 3-4 kere girip okuyorum ben(
ya lütfen bak öyle deme arkadasım hak geçmesinden korkuyorum zaten. ben sadece batı martta nisanda kalanları sildim ve bunuda geçmiş sayfalarda açıkladım sildiklerimden yeni batını bildiren olursa tekrar eklerim diye. temmuzdayız hala mart yazılı olanlar vardı seninkini hatırlamıyorum ama hazirandakileri bile silmedimki. zaten ilk defa işlem yaptım listede kimler var kimler yok görmüyorum. en azından günde 1 defa yazsaydın yine silmezdim sadece sana değil bu tavrım yanlış anlama listede 80 kişi var ama girip yazan topu topu 10 kişi. yazmayanları silmiştim sadece.
dilersen seni tekrar eklerim listeye.
hakkını helal et seni kırmak istememiştim ama lütfen sende bizi anla bi bat düzeltmeye kalkıyorum 80 kişi arasından bulmak zor oluyo en iyisi böyle oldu diye düşünüyorum dediğim gibi sana kasıtlı bi durum yok tekrar ekleyebilirim batını söylersen
ama sen satını söyle en iyisi :))
Kiss cimcimenin sucu yok. tablo oyle gudubet biset ki bisey silinse oburu de gidiyor. duzenlemesi cokzor...
amaa sende bizi boslama canim:)))
hamule olan birakiyo gibi oluyor buralari...
Bende genelde telden yaziyorum. artik alistim..
canım ben hamilemiyim:)) zaten listedede hamile likonu vardı.. elimden geldiğince yazıp takip ediyorum listedeki arkadaşlarda tanıyor beni yani öyle düşünüyorum.. neyse önemli değil ama kırıldım biraz açıkçası..
kızlar bu arada sol tarafıma 2 gündür bıçak sokulur gibi ağrı giriyo yaaaa neden olabilir acaba kötü bişey olmasın :18:
İnsanin evi gibisi yok valla :))Kızlarrrr benımde basım agrıyor ve mıdem bulanıyor eve gıtmek ıstıyorum yumurtlama uzerı hasta olmasam barı
akşam olsa da evıme gıtsem gercı evde de ıs var ama olsun evım evım guzel evım :)
canım ben hamilemiyim:)) zaten listedede hamile likonu vardı.. elimden geldiğince yazıp takip ediyorum listedeki arkadaşlarda tanıyor beni yani öyle düşünüyorum.. neyse önemli değil ama kırıldım biraz açıkçası..
Canim batin yaklasiyo kotu biseye degil de bebise yor lutfen agrilari :)) bende de oluyo bicak saplanir gibi ayni hep bebegim varligini hissettiriyo diyorum kendime:)))
Taniyoruz tabi canim benim...
kirilmayalimbir birbirimizee. oluyor boyle seyler..kalabaligin gonlunu yapmak zor oluyorrr...bayadirr yazmayinca acikcasi birakip gittin sandik..
kis yoksa fatma sen misin...face de ekli....:))))
aaaayyyy bebeğemi yoralım dersin
aman yok kız bende bebek yok sivilcelerim çıkmaya başladı midem da bulanıyo artık sabahları. bu ay gene olmadı offff
Aaaa oyle negatif dusunceler yok ama heray pozitif dusunucez kendimizi cok umutlandirip bulutlarin ustune de cikarmayalim ama olmadi yok kirmizilari gorene kadar umutla bekleyelim olmamissa temmuzda full time calismalara devam :)) bana sorsan kesin hamileyim mesela suan kasigimda batma var herseye agliyorum kiii ben zaten herseye agliyorum normalde de ama olsun belirti de olabilir :)))sende pozitif dusun neden olmasin ki gayet de su an icerde bi yerde tutunmaya calisiyo olabilir minnaklarimiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?