- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.601
nereye kızzzzzzz
kızzz anaacımm sen okumuyonmu uykusuzluktan oluyor hep bunlarrr... 30 dk yoktum diyom ne nereyee
müşteri avrdı şirret 2 karı onları yolladımm..
kız onun tipinde var zaten erkeksi yapısı boşver ya bole iyiyiz daha anne olacaz allahın izniyle kadın olmak farklı bişey
cok sıkıldım ben ya belımde agrıyor :2:
bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn
benimde yaa, senin akıntın varmı şeffaf beyaz yumurta akı kıvamında nerdeyse bazen su gıbı???
bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn
benimde yaa, senin akıntın varmı şeffaf beyaz yumurta akı kıvamında nerdeyse bazen su gıbı???
yerleşme kanaması hafifi leke şeklinde geliyor canım kiminde kahve açık kiminde pembe renkde agrın sızın yoksa yerleşem kanamasıdırselam hatunlar burda olan ve bilgisi olanlar yardım edebilir mi, bu tutunma lekenmesi nasıl oluyor, öğlen çamaşırımda ince kahverengimsi bir leke vardı şimdilik arkası gelmedi sizlere bir sorayım dedimm
inşallah cnm hayırlısı ıle bebısın gelır kırmızlar gelmez
yerleşme kanaması hafifi leke şeklinde geliyor canım kiminde kahve açık kiminde pembe renkde agrın sızın yoksa yerleşem kanamasıdır
sabah az bi ağrım var gibiydi şuan yok,allahım hayırlısıyla öyle birşeydirde güzel haberler verirm sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?