HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn

selam hatunlar burda olan ve bilgisi olanlar yardım edebilir mi, bu tutunma lekenmesi nasıl oluyor, öğlen çamaşırımda ince kahverengimsi bir leke vardı şimdilik arkası gelmedi sizlere bir sorayım dedimm

selam hatunlar burda olan ve bilgisi olanlar yardım edebilir mi, bu tutunma lekenmesi nasıl oluyor, öğlen çamaşırımda ince kahverengimsi bir leke vardı şimdilik arkası gelmedi sizlere bir sorayım dedimm
yerleşme kanaması hafifi leke şeklinde geliyor canım kiminde kahve açık kiminde pembe renkde agrın sızın yoksa yerleşem kanamasıdır

yerleşim kanaması mutlaka gelıyormu kızla cok merak ettim yaa benden öyle bırseyler gelmedı ama yaaaa yoksam yınemı basaramadık yaa

kızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…