- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.021
hızlı artmış canım işte seninki gibi dış gebelik olsa yavaş artardı bu kadar olamazdı yani.minimum 1500de görünür ama 1500de kesinn görünür diye bişey yok daha minicik sonuçta aklını bulandırma sen sakınnn
Kendin icinde benim icinde umutlu ol tatlim ikimizin de hatta hepimizin de bebisi gelicek bu ay olmazsa onumuzdeki ay bekleriz biz yeterki saglikli olsun gec olsun bizim olsun :)aaayyyy kendimden çok seni düşünüyorum şuanda
inşallah bebeğin seninledir canım benim yaaaa.
ben pek umutlanmıyorum bu aydan
ama senin için dua edeceğim inşallah seninledir küçük meleğin
evet hatta bende hamileyim :) gayet umutluyum :) yumurtlamadan hamile kalmışım mesela :)
Kendin icinde benim icinde umutlu ol tatlim ikimizin de hatta hepimizin de bebisi gelicek bu ay olmazsa onumuzdeki ay bekleriz biz yeterki saglikli olsun gec olsun bizim olsun :)
Supersin merve hamileligin ilk adimi yumurtlama :))
tabikiii bebeğim :) ya bende bu aralar salak gibiyim :) bi mutluyum bi mutsuz :) bi umutsuzum bir umutsuz ne bileyim ya ama bir uğraş istiyorum veee çalışmak istemiyorum.keşke ev almış olsaydık şuan 1 dk durmazdım.ama bebeğimiz gelmeden evimizi alsak çok iyi olacak galiba bunları düşündükçe kendi kendimi sıkıyorum :S
Kendin icinde benim icinde umutlu ol tatlim ikimizin de hatta hepimizin de bebisi gelicek bu ay olmazsa onumuzdeki ay bekleriz biz yeterki saglikli olsun gec olsun bizim olsun :)
Supersin merve hamileligin ilk adimi yumurtlama :))
Bende ayni ruh hali icindeyim kendimi hicbiseyle oyalayamiyorum ehliyet aliyim oyalaniyim dedim 1 saat direksiyon dersinde oyalaniyorum sonra kaldigim yerden strese devam :)) keske esimle coookk uzaklara gidebilsek 3 ay is guc hicbisey dusunmeden yedigin onunde yemedigin arkanda deniz kum gunes bebisi de alsak geri gelsek ben evde tv pc yemek ve bebegimle vakit gecirsem esimde ise devam etse desarj olsak toplansak:)))
yaaa keske calısmadan para kazansammm :) çalışmasamda olur ama calısında daha rahat ıstedıgıme kavusabılıyorm o yuzdende calısmak ıstıyorum ama evıdeee ozluyorummm ,:) ben ev kadını olmak ıcın yaratılmısım galıba ıs kadınlıgı bana gore degıl kı :S şimdi esime bunları anlatsam anlamaz yok ortada ne var bunalacak evde de sıkılırsın sımdı neden benı yalnız bırakıyosun bırde bebek ıstıyoruz eee onun sorumlulugu gırecek kocamı da yalnız bırakmak ıstemıyorum bırseylerın ucundan da tutmak ıstıyorum ama bu sekılde dde mutsuzum :S bana bır akıl verın kızlar
kabak dolması-ıspanaklı börek-patates salatasııııııkızlar menüleri alalım hadi
kabak dolması-ıspanaklı börek-patates salatasıııııı
gün menüsü gibin oldu.gayet otçul.kozalak hiç beğenmeyecekama ben seviommmm
bebiştir inşş yavrucum.kızlar bu arada sol tarafıma 2 gündür bıçak sokulur gibi ağrı giriyo yaaaa neden olabilir acaba kötü bişey olmasın :18:
bu doktorlar neden bu kadar acımasız yaaa
benim sapa sağlam bebeğim için dış gebelik deyip gözünü kırpmadan gözyaşlarıma acımadan aldı
bir arkadasıma sadece yarım saat önce kese görünmüyor dış gebelik kürtaj gerekli dediği keseyi yarım saat sonra arkadasımın itirazlarından sonra gördü
hülyayada dış gebelik olabilir demiş
ya bu kadar basitmi dış gebelik ihtimali
yada bu kadar basitmi aylarca o meleğin yolunu gözleyen kadının gözünü bile kırpmadan hayallerini yıkmak onu strese sokmak
yazıklar olsun yaaa vallahi yazıklar olsun böyle boş beleş doktorlara
Valla duygularima tercuman oldun kuzum :))hayallerim olmak istedigim yer cok baska( benim esim de ister calis ister calisma diyo ama ben calisinca onun da omzundaki yuk azaliyo tabiki ona hediye alirken bile onun parasiyla aliyodum calismazken gerci cok sukur senin paran benim param meselesi asla yok aramizda ama yinede maddi acidan daha iyi hissediyorum manevi acidan ise gr gitmek istemiyorum ise butun gun evden disariya adimimi bile atmak istemiyorum gidiceksem tatile gidiyim bi tek calismak hic bana gore degil evde hic sıkılmıyorum:))
aynen bende evimde hiç sıkılmıyorum :) hep oyalanacak birşeyler buluyorum en kötü anneme gidiyorumm :) ama işte biraz daha sabrederim baktım olmuyor eyvallah benden bu kadar :)
bebiştir inşş yavrucum.
iyi düşünnnn iyi olsun...
gel tabe bacııımmm,özledim zati seni.atem tutem ben seni şekere katem ben seni
bende gelemmi bacııımmmmm en sevdiklerim
ya bense tam tersiyim.Valla duygularima tercuman oldun kuzum :))hayallerim olmak istedigim yer cok baska( benim esim de ister calis ister calisma diyo ama ben calisinca onun da omzundaki yuk azaliyo tabiki ona hediye alirken bile onun parasiyla aliyodum calismazken gerci cok sukur senin paran benim param meselesi asla yok aramizda ama yinede maddi acidan daha iyi hissediyorum manevi acidan ise gr gitmek istemiyorum ise butun gun evden disariya adimimi bile atmak istemiyorum gidiceksem tatile gidiyim bi tek calismak hic bana gore degil evde hic sıkılmıyorum:))
hülü de belim çok ağrıyor,regl geliyor dedi,ikiz geldio ağrı malesef sol kasığımdan belime doğru ilerleyerek tinkos tinkos sağ kasığımada ulaşmış durumda. belimin ağrısıda girdi işin içine.
haftaya yarın heryer kırmızı
gel tabe bacııımmm,özledim zati seni.
ayrıca kozalak burun kıvırarak yer bunları.senle şöleee yoğurtla beraber yeriz...
hade bekliommm.
hülü de belim çok ağrıyor,regl geliyor dedi,ikiz geldi
artık ne regl belirtilerine ne de hamişlik belirtilerine inancım kaldı
tencere tava,herkes bi hava takılıyoruz topikte
gel tabe bacııımmm,özledim zati seni.
ayrıca kozalak burun kıvırarak yer bunları.senle şöleee yoğurtla beraber yeriz...
hade bekliommm.
ya bense tam tersiyim.
tatil oldu diye ağlıycam.evde çoooooooookkk sıkılıyorum.
ama bence evde durmak alışkanlık yaratıyor.
ne zaman yaz tatiline girsek ilk 15 gün bunalım takılıyorum.
sonra okul açılacağı zaman bunalım takılıyorum
ne halt yediğimi ben de bilmiyor muyum ne
şu da büyük gerçek yaptığınız işi sevmiyorsanız ayaklarınız geri geri gider.
işi değişikliği imkanınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?