HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

o ağrı malesef sol kasığımdan belime doğru ilerleyerek tinkos tinkos sağ kasığımada ulaşmış durumda. belimin ağrısıda girdi işin içine.
haftaya yarın heryer kırmızı

Benim belime agri girdikce oryantal muzik acip oynayasim geliyo bebisim yaa ilk hamileligimde de belim cok agrimisti cunku hamilelik ve adet belirtisi cok yakin birbirine adet belirtisi icin erken hem bence tutunma agrisi olmasin sakinnn:))

Aynen ebda bende meslwgimicok seviyorum oyleki. ikinci universoteyi okudum ogretmen olmak icin. once endustri muhendisligini bitirdim.
sonrada sinif ogretmenligini bitirdim..
simdiki isimden cook memnunm..hic zorlanmadan severek gidiyorum..genellikle tabi..

muhendislik yapmayi hic de dusunmuyorum. para fazla verseler bile dogum iznimiz yaz tatilimiz hetseye bedel....

gelelim buyuk soruyaaa yemekderdibasladi neyapcazzz bugun kizlar..

evi supurdim sildimmm...toz aldim..cok yoruldum badimda agriyo sicaktannn...

suan otirdum caganla sunger bob izliyprum..:)))

Son düzenleme:
haklısın canım,anlıyorum seni.
inşşş mesleğini daha çok sevebilirsin.
zaman su gibi akıp geçer
sevmediğin bir yerde çalışma nedir bilrim.
üni deyken hem çalışıp hem okuyordum.
bi mağazada çalışıyordum.kendimi akvaryumda balık gibi hissediyordum.
gençlik işteeeevinde git yatsana,enerjin mi çok

valla ben menümü söledim canım.kabak dolması-ıspanaklı börek-patates salatası.
cimcime de yanına domates salatası yapacak
ama millet sır gibi saklıyor menüsünü
tembeller biliom yemek neyin yapmadınız.....

Evet canim meslegini severek yapmak kadar guzel bisey olamaz heralde:))ben gerizekali gibi turizm isletmeciligi okudum senin neyine turizm cocukluktan beri aile kurmak hayalinde bi insan icin gecesi gunduzu belli olmayan bi is mumkun mu olmadi tabii ee bende baska alanlarda calismak zorunda kaldim bi tek evlenmeden once havaalanindayken cok severek gidiyodum ise sonra esimle tanistim evlendik ayrilmak zorunda kaldim tabii cunku ev arkadasi gibi olmak zorunda kaliyoduk:))kismet iste :))

Benim belime agri girdikce oryantal muzik acip oynayasim geliyo bebisim yaa ilk hamileligimde de belim cok agrimisti cunku hamilelik ve adet belirtisi cok yakin birbirine adet belirtisi icin erken hem bence tutunma agrisi olmasin sakinnn:))

valla ilkini hiç hatırlamıyorum gelip gitmesi bir oldu ama benim hiiiiiiiiiiççç umudum yok bu aydan. boşyere kendimi kandırmak istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum kendimi temmuza saklıyorum sanırım

kıııııızzzzz sen neden kendini yoruyosun yaaaa iki canlısın olduğu kadar olsun bırak paralama kendini 2 gün sonra yine aynı hale dönüyo nede olsa
ben menüyü hala hazırlamadım ebdaya gidiyorum yemeğe benim kozalakta naparsa yapsın

domates salatası fix zaten benim için salata peynir karpuz olsun başka şeye lüzum yok
benim aklımda fırında patates köfte var ama bilemiyorum daha napıciiimmmm

Valla ben hep gecistiriyorumm..basit seyler..etten tiksindim. bizimkiler vejeteryan oldu..caganda cok seviyor tavuk et balik...

dun ozlem menemen yap demisti bugun yapimm bari..

Daha ilerleyen zamanlarda gobek iyice buyudugunda o. agrilar..

Benim göbek çok mu büyüdü de başladı ki doktor bugün normal karın genişlemen dedi ama

kızlar menüleri alalım hadi

Tembelim bugün dışsrıda yicez yoldayım aslında ewde kurufasulye nohut haşladım sigara böreği sardım buzluga attım misafir gelince cat kapı hazır ii oluyor. Ewe de börek yaptım dönünce koca sevinecek ütüde yaptım pantolon bulunca sevinçten tawan yapacak

Benim içinde boş gebelik demişti ya iyiki başka doktora gittik

adresi alabilirmiyiiiimmmmm yemaağaaaa size gelcem
bende kararımı köfte patatesten yana verdim bugünde aç kalmıcaz çok şükür
evet seninde boş gebelik denmişti allah nasip etmesin bu doktorlara diplomayı
doktor olmak zorlaşsın önüne gelen doktor olamasın

Gel anacım başım üstüne her zaman :) ohh İzmir köfte var desene salçası falan :) gecen misafire üşendim kasaptan köfte aldım öle yaptım yemeği nasıl bayıldılar ne koydun baharatı ne falan diye söylemedim kuyruk yağı var ondan güzel gelmiştir normal baharat kattım dedim :)

Aminnnnn

ayyy geç kaldım bugün eve bankanın yan binasına herifin biri çık en tepeye salla ordan kendini intihar etcekmiş itfaiye polis ambulans doldu ortalık herkes izliyo falan kitledi milleti 2 saat yanına çıktı polisler ikna etmeye çalışıyolar yok adam inmiyo itfaiyecilere bağırıyo çekin lan brandayı diye gerizekalı itfaiye gelmeden atlasaydın madem atlicaksın show yapıyo çıkmış borcu varmış falanmışş filanmışş.çıkmış 3 katlı binaya ölmeyi bekliyo felç kalır en fazla töbe yarabbim ya bende durdum izledim biyere varmadı sonuç beynim aktı güneşten hala oturuyodu orda geldim valla eve akşam haberlerde izleyin beni ahaha

Son düzenleme:
köfte patates ne oliiii?lütfen düzgün bir açıklama bekliyorus..
kızartma mı,izmir köfte mi ne neee

fırında köfte patates oliiiii
patatesleri halka halka dilimleyip hafif pembeleşene kadar kızartıyorum sonra borcam tepsiye en alta patatesleri üstlerine köfteleri en üste domates dilimleri ve sivri biberleri dizip üzerine domates rendesiyle salça ve baharat karıştırıp döküyorum bide 3 diş sarımsağı 3-4 e bölüp en üste diziyorum sonra sürüyorum fırına
izmir köfteden farkı benim köftelerim anne köftesi oluyo ve ben salçayı tereyağ ile kavurmuyorum

bende söylemiyorum geçen misafir gelecekmiş çok geç haberim oldu hemen kocamı aradım dedim hemen git gül böreği şeftali tatlısı ve un kurabiyesi al dedim evde kendim bi rus salatası yaptım herkes şeftali tatlısının tarifini istedi ama sır dedim vermedim

len manyak karııııııı ya bide üstüne düşseydi adam o zaman nolucuudu

len manyak karııııııı ya bide üstüne düşseydi adam o zaman nolucuudu

adamın ayağının dibinde durmuyorum heralde be sende karşıdan izledim tam gerzek ya ev borcu varmış herkes çıksın o zaman silinsin borçlar amele tipli atla sıkıyosa diye bağırasım geldi atladımı acaba çok merak ediyorum

atlamazsan adisin diye bağıracaktın o sinirle zaten seni yakalamak için bırakırdı kendini

ayy duygularıma tercüman olmuşsunuz bende ev kadını olmalıyım üstelik benim kozalakta baştan beri çalışmama izin vermiyo iki gündürde zaten yoruluyosun bırak senle böyle anlaştık deyip duruyo ama benim vicdanım el vermiyo işi bırakmaya okadar okudum babam annem okadar uğraştı okadar hasret çalışmalıyım diye düşünüyorum eşim maaşını alır alma z getirir bana verir ben idare edemiyorum diye ama ben yinede harcayamam eşimin yada başkasının parasını çalışmasam ben kenime yiyecek yada giyecek bişey alamam utanırım öyle alışmışım ben bide annem ve eşim sen evde kalırsan bunalıma girersin diyolar korkuyorum kendimden ve evimiz yok bizimde arabamız yok bide şimdi ikiz olursa kesin kaynanamın alt kata gitmak zorunda kalırım o yüzden çalışayım ben hiç değilse çocuklarımın yatak odasını barı alacak para biriktiriyim zaten ikiz mikiz olursa ben en geç 5. ayda perte çıkarım zaten yerle beraber yürüyorum kısacığım iyice kıçı yere yakın olurum artık rabbim inş hevesimi kursağımda bırakmaz

öküz bu doktorlar ay muayene etti kese başlangcı görüyorum dedi halbuki ve zaten 800le kese görmeyi zaten beklemiyordum dedi ben ona yurtdışına gidebilirmiyim dediğimdede hamile olsam şimdi 5 haftalık olcaktı şimdide beş haftalık niye ozaman gidebilirsin bişey olmaz dedide şimdi gidemezsin diyo madem baştan söyleseydin tereddütlü koysaydın şimdi vazgeçme gibi bi lüksümde yok yanındaki asistan kıza söyledim doktro hanım böyle tereddütlü konuşunca çok kafam takıldı karıştım ben dedim ama daha çok yeni öğrendikten sonra ilk 10gün 15gün böyle konuşur herkese böyle söylüyo dedi uyuz oldum

şekercim çalışmaya alışıyosun okul döneminde tatile girince sıkılıyosun evde boşluktan sonra eve alışıyosun rahatlığa okul başlayınca işti evdi yoruluyosun öyle sıkılıyosun muhtemelen bizde evde olsak sıkılıcaz ama öyle uzun bi tatil yapma imkanımızda olmadığı için koyun gibi hissediyoruz kendimizi sabah git akşam gel ucu bucağı yok hergün hergün yıllık izin dediğin şey 14 gün bişey onuda zaten zar şer kullandırırlar dönünce acısı çıkar herşey birbirine girmiş olur bak ben bugün 2de gittim işe anam ağladı ve yetiştiremedim yarın ve cumartesi nasıl yetiştircem işleri diye kara kara düşünüyorum

canım benim inş herşey güzel gider inş haketmişimdir ama hepimiz hakettik hepimiz ne sıkıntılar ne üzüntüler yaşıyoruz bebek için o bebişler en yakın zamanda sizede düşcek emin olun kim bilir belki önümüzdeki ay belki o aydanda yakın :))

ya benim arkadasımada aynısını yapmışlar. kız gitmiş bakmış usg ile. kesen yok dış gebelik kürtaj olman lazım demiş kız o zaman fırça çekmiş doktora benim arkadasımada aynısını deyip kürtaja aldınız ama raporunu aldı dış gebelik geçirmemiş anlamadıysanız anlamadım deyin başka yere gitcem demiş sonra kıza iyi madem yarım saat sonra tekrar gel idrara sıkış demiş yarım saat sonra evet keseyi gördük demiş kıza. oda değiştirdi doktoru.
sen bence aklında kalmasın başka bi doktora daha git ve seyahate gideceğini söyle o ne diyecek bakalım. bence bi risk yoktur 7. aydan sonra risk var diye biliyorum ama sen yinede görün doktora. sonuçta aylardır beklediğin bişeydi. sonra pişman olmaktansa en baştan bikaç doktora sormalısın bence.
atıyorum bende şuan hamile değilim 10 temmuzda adet olmam lazım 13 temmuzda bende 7 günlük gemi seyahatine çıkıyorum karaya çıkma imkanım yok eğerki adet olmazda hamile olduğumu anlarsam ve doktorum riskli derse hiç düşünmeden vazgeçerim benimde herşeyim hazırlandı iptal etsek parayı iade şansımız yok ama olsun bebeğim için değer. allah korusun sonra başına bişey geldiğinde keşke gitmeseydim demek yerine elimden geleni yaptım derim.
ama şöylede bi durum var eğer yiyecek ekmeği varsa zaten duvardan atlasanda bişey olmaz

bebek yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ikiz olsun istiyorummmmmmmmmmmm
ben de dama çıkcam,atlıycam heeee.

valla şekerim bende ikizim hemde tek yumurta ikizim olsun çok istiyorum ama benim sülalemde ikiz yok annenin taşıyıcılığı önemliymiş kocanın olsa benimkinin sülalesinde sadece o ikiz değil
ama bide şöyle bişey var ilk ikizlerin annesinin sülalesindede ikiz yoktuki neden anneye bağlı oluyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…