- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.041
o ağrı malesef sol kasığımdan belime doğru ilerleyerek tinkos tinkos sağ kasığımada ulaşmış durumda. belimin ağrısıda girdi işin içine.
haftaya yarın heryer kırmızı
haklısın canım,anlıyorum seni.Ne kadar da guzelmissss:)) cok sanslisin canim ama ogretmenlik kadar guzel bi meslek yok bence zaten en onemlisi de tatillerde kendini yenileyeniliyosun okullar tekrar acilinca dinlenmis oluyosun bizim yillik izinler bile azicik yetmiyo hicbiseyene is yapmak istersin desen su an lise yillarima donup ossye deli gibi calisip mimar avukat ogretmen gercekten meslek olan bi bolum okuyup o alanlarda calismak isterdim ama tren kacti (
valla ben menümü söledim canım.kabak dolması-ıspanaklı börek-patates salatası.Aynen ebda bende meslwgimicok seviyorum oyleki. ikinci universoteyi okudum ogretmen olmak icin. once endustri muhendisligini bitirdim.
sonrada sinif ogretmenligini bitirdim..
simdiki isimden cook memnunm..hic zorlanmadan severek gidiyorum..genellikle tabi..
muhendislik yapmayi hic de dusunmuyorum. para fazla verseler bile dogum iznimiz yaz tatilimiz hetseye bedel....
gelelim buyuk soruyaaa yemekderdibasladi neyapcazzz bugun kizlar..
evi supurdim sildimmm...toz aldim..cok yoruldum badimda agriyo sicaktannn...
suan otirdum caganla sunger bob izliyprum..:)))
haklısın canım,anlıyorum seni.
inşşş mesleğini daha çok sevebilirsin.
zaman su gibi akıp geçer
sevmediğin bir yerde çalışma nedir bilrim.
üni deyken hem çalışıp hem okuyordum.
bi mağazada çalışıyordum.kendimi akvaryumda balık gibi hissediyordum.
gençlik işteeeevinde git yatsana,enerjin mi çok
Benim belime agri girdikce oryantal muzik acip oynayasim geliyo bebisim yaa ilk hamileligimde de belim cok agrimisti cunku hamilelik ve adet belirtisi cok yakin birbirine adet belirtisi icin erken hem bence tutunma agrisi olmasin sakinnn:))
Aynen ebda bende meslwgimicok seviyorum oyleki. ikinci universoteyi okudum ogretmen olmak icin. once endustri muhendisligini bitirdim.
sonrada sinif ogretmenligini bitirdim..
simdiki isimden cook memnunm..hic zorlanmadan severek gidiyorum..genellikle tabi..
muhendislik yapmayi hic de dusunmuyorum. para fazla verseler bile dogum iznimiz yaz tatilimiz hetseye bedel....
gelelim buyuk soruyaaa yemekderdibasladi neyapcazzz bugun kizlar..
evi supurdim sildimmm...toz aldim..cok yoruldum badimda agriyo sicaktannn...
suan otirdum caganla sunger bob izliyprum..:)))
valla ben menümü söledim canım.kabak dolması-ıspanaklı börek-patates salatası.
cimcime de yanına domates salatası yapacak
ama millet sır gibi saklıyor menüsünü
tembeller biliom yemek neyin yapmadınız.....
valla ben menümü söledim canım.kabak dolması-ıspanaklı börek-patates salatası.
cimcime de yanına domates salatası yapacak
ama millet sır gibi saklıyor menüsünü
tembeller biliom yemek neyin yapmadınız.....
Daha ilerleyen zamanlarda gobek iyice buyudugunda o. agrilar..
kızlar menüleri alalım hadi
bu doktorlar neden bu kadar acımasız yaaa
benim sapa sağlam bebeğim için dış gebelik deyip gözünü kırpmadan gözyaşlarıma acımadan aldı
bir arkadasıma sadece yarım saat önce kese görünmüyor dış gebelik kürtaj gerekli dediği keseyi yarım saat sonra arkadasımın itirazlarından sonra gördü
hülyayada dış gebelik olabilir demiş
ya bu kadar basitmi dış gebelik ihtimali
yada bu kadar basitmi aylarca o meleğin yolunu gözleyen kadının gözünü bile kırpmadan hayallerini yıkmak onu strese sokmak
yazıklar olsun yaaa vallahi yazıklar olsun böyle boş beleş doktorlara
Benim göbek çok mu büyüdü de başladı kidoktor bugün normal karın genişlemen dedi ama
Tembelim bugün dışsrıda yicez yoldayım aslında ewde kurufasulye nohut haşladım sigara böreği sardım buzluga attım misafir gelince cat kapı hazır ii oluyor. Ewe de börek yaptım dönünce koca sevinecek ütüde yaptım pantolon bulunca sevinçten tawan yapacak
Benim içinde boş gebelik demişti ya iyiki başka doktora gittik
adresi alabilirmiyiiiimmmmm yemaağaaaa size gelcem
bende kararımı köfte patatesten yana verdim bugünde aç kalmıcaz çok şükür
evet seninde boş gebelik denmişti allah nasip etmesin bu doktorlara diplomayı
doktor olmak zorlaşsın önüne gelen doktor olamasın
köfte patates ne oliiii?lütfen düzgün bir açıklama bekliyorus..
kızartma mı,izmir köfte mi ne neee
Gel anacım başım üstüne her zaman :) ohh İzmir köfte var desene salçası falan :) gecen misafire üşendim kasaptan köfte aldım öle yaptım yemeği nasıl bayıldılar ne koydun baharatı ne falan diye söylemedim kuyruk yağı var ondan güzel gelmiştir normal baharat kattım dedim :)
Aminnnnn
ayyy geç kaldım bugün eve bankanın yan binasına herifin biri çık en tepeye salla ordan kendini intihar etcekmiş itfaiye polis ambulans doldu ortalık herkes izliyo falan kitledi milleti 2 saat yanına çıktı polisler ikna etmeye çalışıyolar yok adam inmiyo itfaiyecilere bağırıyo çekin lan brandayı diye gerizekalı itfaiye gelmeden atlasaydın madem atlicaksın show yapıyo çıkmış borcu varmış falanmışş filanmışş.çıkmış 3 katlı binaya ölmeyi bekliyo felç kalır en fazla töbe yarabbim ya bende durdum izledim biyere varmadı sonuç beynim aktı güneşten hala oturuyodu orda geldim valla eve akşam haberlerde izleyin beni ahaha
len manyak karııııııı ya bide üstüne düşseydi adam o zaman nolucuudu
adamın ayağının dibinde durmuyorum heralde be sende karşıdan izledimtam gerzek ya ev borcu varmış herkes çıksın o zaman silinsin borçlar amele tipli atla sıkıyosa diye bağırasım geldi atladımı acaba çok merak ediyorum
tabikiii bebeğim :) ya bende bu aralar salak gibiyim :) bi mutluyum bi mutsuz :) bi umutsuzum bir umutsuz ne bileyim ya ama bir uğraş istiyorum veee çalışmak istemiyorum.keşke ev almış olsaydık şuan 1 dk durmazdım.ama bebeğimiz gelmeden evimizi alsak çok iyi olacak galiba bunları düşündükçe kendi kendimi sıkıyorum :S
Bende ayni ruh hali icindeyim kendimi hicbiseyle oyalayamiyorum ehliyet aliyim oyalaniyim dedim 1 saat direksiyon dersinde oyalaniyorum sonra kaldigim yerden strese devam :)) keske esimle coookk uzaklara gidebilsek 3 ay is guc hicbisey dusunmeden yedigin onunde yemedigin arkanda deniz kum gunes bebisi de alsak geri gelsek ben evde tv pc yemek ve bebegimle vakit gecirsem esimde ise devam etse desarj olsak toplansak:)))
yaaa keske calısmadan para kazansammm :) çalışmasamda olur ama calısında daha rahat ıstedıgıme kavusabılıyorm o yuzdende calısmak ıstıyorum ama evıdeee ozluyorummm ,:) ben ev kadını olmak ıcın yaratılmısım galıba ıs kadınlıgı bana gore degıl kı :S şimdi esime bunları anlatsam anlamaz yok ortada ne var bunalacak evde de sıkılırsın sımdı neden benı yalnız bırakıyosun bırde bebek ıstıyoruz eee onun sorumlulugu gırecek kocamı da yalnız bırakmak ıstemıyorum bırseylerın ucundan da tutmak ıstıyorum ama bu sekılde dde mutsuzum :S bana bır akıl verın kızlar
bu doktorlar neden bu kadar acımasız yaaa
benim sapa sağlam bebeğim için dış gebelik deyip gözünü kırpmadan gözyaşlarıma acımadan aldı
bir arkadasıma sadece yarım saat önce kese görünmüyor dış gebelik kürtaj gerekli dediği keseyi yarım saat sonra arkadasımın itirazlarından sonra gördü
hülyayada dış gebelik olabilir demiş
ya bu kadar basitmi dış gebelik ihtimali
yada bu kadar basitmi aylarca o meleğin yolunu gözleyen kadının gözünü bile kırpmadan hayallerini yıkmak onu strese sokmak
yazıklar olsun yaaa vallahi yazıklar olsun böyle boş beleş doktorlara
gel tabe bacııımmm,özledim zati seni.
ayrıca kozalak burun kıvırarak yer bunları.senle şöleee yoğurtla beraber yeriz...
hade bekliommm.
ya bense tam tersiyim.
tatil oldu diye ağlıycam.evde çoooooooookkk sıkılıyorum.
ama bence evde durmak alışkanlık yaratıyor.
ne zaman yaz tatiline girsek ilk 15 gün bunalım takılıyorum.
sonra okul açılacağı zaman bunalım takılıyorum
ne halt yediğimi ben de bilmiyor muyum ne
şu da büyük gerçek yaptığınız işi sevmiyorsanız ayaklarınız geri geri gider.
işi değişikliği imkanınız yok mu?
offf bide yanına domates salatası yaparız ohh yemede yanında yat
iki lafın belinide kırarız hem ne güzel olur ama
valla hülünün yaptıklarını ben yapacaktım beşiz doğurmuştum
kız sonuna kadar haketti anacım gökten 2 bebek düştü ikiside hülüye düştü bizde temmuzda umutlancaz artık yapacak bişey yok
öküz bu doktorlar ay muayene etti kese başlangcı görüyorum dedi halbuki ve zaten 800le kese görmeyi zaten beklemiyordum dedi ben ona yurtdışına gidebilirmiyim dediğimdede hamile olsam şimdi 5 haftalık olcaktı şimdide beş haftalık niye ozaman gidebilirsin bişey olmaz dedide şimdi gidemezsin diyo madem baştan söyleseydin tereddütlü koysaydın şimdi vazgeçme gibi bi lüksümde yok yanındaki asistan kıza söyledim doktro hanım böyle tereddütlü konuşunca çok kafam takıldı karıştım ben dedim ama daha çok yeni öğrendikten sonra ilk 10gün 15gün böyle konuşur herkese böyle söylüyo dedi uyuz oldum
canım benim inş herşey güzel gider inş haketmişimdir ama hepimiz hakettik hepimiz ne sıkıntılar ne üzüntüler yaşıyoruz bebek için o bebişler en yakın zamanda sizede düşcek emin olun kim bilir belki önümüzdeki ay belki o aydanda yakın :))
bebek yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ikiz olsun istiyorummmmmmmmmmmm
ben de dama çıkcam,atlıycam heeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?