- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.061
ya benim arkadasımada aynısını yapmışlar. kız gitmiş bakmış usg ile. kesen yok dış gebelik kürtaj olman lazım demiş kız o zaman fırça çekmiş doktora benim arkadasımada aynısını deyip kürtaja aldınız ama raporunu aldı dış gebelik geçirmemiş anlamadıysanız anlamadım deyin başka yere gitcem demiş sonra kıza iyi madem yarım saat sonra tekrar gel idrara sıkış demiş yarım saat sonra evet keseyi gördük demiş kıza. oda değiştirdi doktoru.
sen bence aklında kalmasın başka bi doktora daha git ve seyahate gideceğini söyle o ne diyecek bakalım. bence bi risk yoktur 7. aydan sonra risk var diye biliyorum ama sen yinede görün doktora. sonuçta aylardır beklediğin bişeydi. sonra pişman olmaktansa en baştan bikaç doktora sormalısın bence.
atıyorum bende şuan hamile değilim 10 temmuzda adet olmam lazım 13 temmuzda bende 7 günlük gemi seyahatine çıkıyorum karaya çıkma imkanım yok eğerki adet olmazda hamile olduğumu anlarsam ve doktorum riskli derse hiç düşünmeden vazgeçerim benimde herşeyim hazırlandı iptal etsek parayı iade şansımız yok ama olsun bebeğim için değer. allah korusun sonra başına bişey geldiğinde keşke gitmeseydim demek yerine elimden geleni yaptım derim.
ama şöylede bi durum var eğer yiyecek ekmeği varsa zaten duvardan atlasanda bişey olmaz
valla şekerim bende ikizim hemde tek yumurta ikizim olsun çok istiyorum ama benim sülalemde ikiz yok annenin taşıyıcılığı önemliymiş kocanın olsa benimkinin sülalesinde sadece o ikiz değil
ama bide şöyle bişey var ilk ikizlerin annesinin sülalesindede ikiz yoktuki neden anneye bağlı oluyo sanki
bende öyle biliyorum ilk evlendiğim zamanlar bi kontrole gitmiştim hamile kadınlar deli gibi su içiyodu artık altıma yapcam diyolardı doktor öyle bakıyodu ben sabah tuvaletime felan girdim öyle gittim sıkışık felan değildim hepsinin köküne kibrit suyu bi bok bildikleri yok
cumartesi gitcem bakalım hayırlısı şimdi anlamadığım keseyi görürse tamam sorun yokmu dicek bugün değere rağmen keseyi göremedi diyemi böyle sorun yaptı bişey anlamadım valla
bebeğimin yiyecek ekmeği varsa amudada kalksam taklalarda atsam gelecek ama yok rabbimin imtihanıysa gidecekse pamuklarda yatsamda gidecek ve hiç yok yerden bişeyler sebep olacak hayırlısı bakalım kötü bişey olursa muhakkak üzülürüm ama en azından hamile kalabildim diye teselli bulurum ama eşim benden çok yıkılır 1 saate bir arayıp bizim ikizimizmi olcak iki tanemi olcak deyip duruyo
bende babanın taşıyıcılığı daha önemli diye biliyorum buarada babamın amcasınında ikiz çozuğu varmış annemin sülalesinde ikiz yok
aynen canım benim annem ablamı düşürmek için çok uğraşmış cahillik işte duvardan atlamış ağır kaldırmış ne taklalar atmış ama çok şükür ablam sapasağlam bende de tam tersi kendini pamuklara sardırmış herşeye çok dikkat etmiş ama bende çelimsiz zayıf kara kuru bişey çıktım işte
bence git başka bi doktora daha canım. ne olursa olsun bu iş ciddi bi iş. sonra yine kendi doktorunda devam edersin ama başkasınada bi görün derim ben
bu doktorların köküne kibrit suyu hakket banada annenin taşıyıcılığı önemli demişti. ama Allah ne yazdıysa o olacak üçüz bile olabülüüüüü
ebda farkındmaısın bilmem ama cimcime köfteyi görünce seni sattı hgelmiyo yemeğe sana:))))
ben dün gizemin verdiği tarifi yaptım yanınada mercimek çorbası yaptım semiz otlu cacık yaptım soğan doğradım bide ütü yaptım az bişey masa felan hazırlamak istiyodum ama aşırı yorulmuştum sonra kendi kendime salakmıyım yürü git kaynanana git orda ye bunlarıda yarın yersin diye düşündüm yemeklerin ağzını folyoladığım gibi kocamın çıkışına yetiştim şimdide geldim hemen duşa girdim namaz kıldım resmen yüzüm yanmış bugün kıpkırmızı olmuşum çok pis sıcak var banyo yaptım banamısın demiyo uzancam sonrada kalkıp pirinç piilavı pişircem ve yatcam masa felanda hazırlamıcam vazgeçtim:))))
eşimde başka doktora gidelim diyo ama başka doktorda nerden bulcam yaa bu zaten kaçıncı doktorum aslında iyi diye bikaç doktor duydum ama onlardan randevu almak ölüm gibi aslında akşam eve yakın olan özellerde nöbetçi kadın, kadın doğumcu varsa orayamı gitsemki bide vaktimde yok işyerinde acaip sıkıştım herşey birbirine girdi yetiştiremicem
ben sana doktoru değişir demiyorumki bakalım seninkiyle aynı şeyi söyleyecekmi diye bi fikir veriyorum sadece.
gidiyomki bi kerem. karacabeye geldim
aayyy ne dicem size benim kozalak dünden beri sıkıştoroyo beni doktora sor şey yapabilirmiyiz deyip duruyo bugün 10kez aradı sordunmu diye demin sordum olmazmış dedim zararımı olmazmış yoksa yapılmasımı olmazmış diyo bi ümitle dedim yokmuş senin istediğin hiç bişey tüh yaa neyse gelsinlerde napalım artık diyo:))))))
anaaaa bana çok yaklaşmışın yakına buyur canııım :)
anaaaa bana çok yaklaşmışın yakına buyur canııım :)
Kis sen daha test yapmadin degil miii..
kesin adet mi oldun simdi.
sen niçin bi test yapmıyosun yaa ısrarla
yapmadııım :S ama adetimde sökülmedi şöyle şakır şakır hala ara sıra pembeli lekeler akıntı geliyor ama karnım ağrıyor adet başlayacak sanırım bilemedim ki yaaa.. b.de bu lekeler olurken mik mik oldu dün birşey olur mu kanama yok sadece ara sıra leke var.. adetimin başlamasına engeli olur mu canım yaa ???
çünkü üç aydır adet öncesi 1 hafta lekelerim olup en sonunda adetim başlıyo yine öyle olduğunu dsüşünüyorum test yapınca negatifi çakınca üzülcem
canım bneim yaaa nasıl üzülmüceksen öyle olsun ama inş sonuç pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?