HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

anaaaa bana çok yaklaşmışın yakına buyur canııım :)

eneeeee sen nerdesinki kıııızz

ekrana yarım saattir simit atıyom yazmış biri

Esra`cim valla kiz geliyor, besik kertmesi bozuldu senin kizi alamicaz :)) Doktora kac kere sordum hep kesin eminim dedi daha ilk dk kiz dedi.
Kozalagi caydirmaya bakiyorum bakalim ne isim vercez :))

Esra`cim valla kiz geliyor, besik kertmesi bozuldu senin kizi alamicaz :)) Doktora kac kere sordum hep kesin eminim dedi daha ilk dk kiz dedi.
oo kızlar arttı topikte maşallah..allahım kucağına da almayı nasip eylesin ..inşallah olursa benimde kızım olsun istiyorummm

Canim cok sevindim saglikla al kizini kucagina insallahh:))sen ikna edersin esini istedigin ismi koyarsin :)) nasil hissediyosun kendini erkek gibiydi daha cok kiz oldugunu ogrenince ??

Benim kide erkek cikar gorursun :)))

Bak demistik tr de hic sasmaz drlar hemen soylercinsiyeti diye.
ee orda nufus az doguran az. dr fazla deneyim kazanamiyolar nede olsa..
burda 16. Haftadan sonra soyleme nadir. 16 ya kadar illa bilinir. seker....

iyi hadi senin gibi guzel bikiz geliyo demekki..

Canim ailene kavustun hadi gozun aydin onceliklee :) hosgeldin tr ye :) ve bebis kiz dmek zaten gostermedi dedikce bende oyle tahmin ediyordum :) allah kucagina almayi nasip etsin canim

Canim ailene kavustun hadi gozun aydin onceliklee :) hosgeldin tr ye :) ve bebis kiz dmek zaten gostermedi dedikce bende oyle tahmin ediyordum :) allah kucagina almayi nasip etsin canim

Sagol canim, tesekkur ederim. Allah boyle nasip etmis cok sukur saglikliyiz ikimizde sorunumuz is boylede devam ederiz ..

Eneee kızın mı oluyo ay artık gizem vermezse de sorun yok senin kızı alırız :))) ay erkek modundaydın hep farklı geldi demi ya. Annen nasıl oldu ultrasonda görünce anlat bakem

ayyyy ne güzellll demek kızmışş heeeee bnm oğlumdan büük die ben talip olamıorummm şuannn
o değil de bebeklerimizin fotosunu paylaştığımızda hepimizin aklına ilk gelen yapılan onca kür spoş ve yumoş muhabbetlerimiz olcak sılkelendk bu oldu dicezzz he bde buz partysı vardı dmiiiii bilen bilirrrrrrrr

Kiss sen nerelerdesin hic girmiyosun.. hic girmeyenleri ihracc edecez haa ona gore..:)))

Saka bi yana kendinden haber ver bakalim nasi gidiyo senin..

günaydın kızçeler nerelerdesiniz yaaaa
ben bugün uyumadım geldim erkencikten ama kimse yok şansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…