- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.081
anaaaa bana çok yaklaşmışın yakına buyur canııım :)
Kiz bizim kocalar iyice yandiii valla...iki haftadir tik yok bizde..
once gorumcemler geldi cagan hasta oldu derken bu hafta hep ben rahatsizdim..
bizimki nappsinb???
Cimcime yoytube da marti kasli adam yaz. bigenc var delikanlilik detsi veriyo alttaki yorumlari oku catladik gulmekten esimleee...
eneeeee sen nerdesinki kıııızz
ekrana yarım saattir simit atıyom yazmış biri
tamam çayı koy geliyom
eneeeee sen nerdesinki kıııızz
ekrana yarım saattir simit atıyom yazmış biri
oo kızlar arttı topikte maşallah.Esra`cim valla kiz geliyor, besik kertmesi bozuldu senin kizi alamicaz :)) Doktora kac kere sordum hep kesin eminim dedi daha ilk dk kiz dedi.
Kozalagi caydirmaya bakiyorum bakalim ne isim vercez :))
Esra`cim valla kiz geliyor, besik kertmesi bozuldu senin kizi alamicaz :)) Doktora kac kere sordum hep kesin eminim dedi daha ilk dk kiz dedi.
Esra`cim valla kiz geliyor, besik kertmesi bozuldu senin kizi alamicaz :)) Doktora kac kere sordum hep kesin eminim dedi daha ilk dk kiz dedi.
Canim cok sevindim saglikla al kizini kucagina insallahh:))sen ikna edersin esini istedigin ismi koyarsin :)) nasil hissediyosun kendini erkek gibiydi daha cok kiz oldugunu ogrenince ??
oo kızlar arttı topikte maşallah..allahım kucağına da almayı nasip eylesin .. inşallah olursa benimde kızım olsun istiyorummm
Canim ailene kavustun hadi gozun aydin onceliklee :) hosgeldin tr ye :) ve bebis kiz dmek zaten gostermedi dedikce bende oyle tahmin ediyordum :) allah kucagina almayi nasip etsin canim
Sagol canim, tesekkur ederim. Allah boyle nasip etmis cok sukur saglikliyiz ikimizde sorunumuz is boylede devam ederiz ..
Kiss sen nerelerdesin hic girmiyosun.. hic girmeyenleri ihracc edecez haa ona gore..:)))ayyyy ne güzellll demek kızmışş heeeeebnm oğlumdan büük die ben talip olamıorummm şuannn
o değil de bebeklerimizin fotosunu paylaştığımızda hepimizin aklına ilk gelen yapılan onca kürspoş ve yumoş muhabbetlerimiz olcak sılkelendk bu oldu dicezzz he bde buz partysı vardı dmiiiii bilen bilirrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?