- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.101
ayyyy ne güzellll demek kızmışş heeeeebnm oğlumdan büük die ben talip olamıorummm şuannn
o değil de bebeklerimizin fotosunu paylaştığımızda hepimizin aklına ilk gelen yapılan onca kürspoş ve yumoş muhabbetlerimiz olcak sılkelendk bu oldu dicezzz he bde buz partysı vardı dmiiiii bilen bilirrrrrrrr
günaydın kızçeler nerelerdesiniz yaaaa
ben bugün uyumadım geldim erkencikten ama kimse yok şansıma
hahaa he ya bi ara buz partileri vardı üstelik kısın ortasında
Günaydın sekerım hayırdır bır sorun yok umarım
günaydın kızlar
çok işim var çoook isyanlardayım
yok hayatım yaa sabah eşimi yolladım sonra annemi aradım bugün geleceklerdi ne zaman geliyosunuz dedim az sonra geliyoruz çayı koy dedi bende kalktım evi toparladım kahvaltıyı hazırladım şimdi onları bekliyorum 1 saatlik mesafede oturuyolar köydeler bu akşam ablamın kızının gösterisi var oraya geleceklerdi ama erken gelmeye karar vermişler
ohh ne guzel doya doya annecıgınle gecırırsın gunu sende guzel oluyor aslında bekarlıkta gıbı
merhaba kızlarr öncelikle Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınnn diyorr ve söze giriyorum
benim adet günüme 4 gün var sol kasığım sızım sızım sızlıo sürekli sabahtan beri, sizce yerleşme olabilirmi.yerleşme kanaması yaşayıpta böyle ağrı batma sızlama yaşayanlar varmı aranızda
aynen öyle yaaa bekarlıkta gibi oluyo ama biliyomusun annemin burdada evi var zaten ben evlenmeden önce burada oturuyodu evlendikten sonra gittiler. bazen burdaki eve gidiyorum onlar varken ama sığamıyorum o eve. ablam önceden ben bekarken gelirdi uykum geldi der gitmeye kalkardı burda uyu derdik evime gideyim rahatım evimde derdi kızardım ona manyakmısın burası senin evin değilmi diye evlende anlarsın beni derdi hep. şimdi çok iyi anlıyorum anneme gidince aklım hep kendi evimde kalıyo.
ama en güzel yanı kendi elimle hizmet ediyorum onlara
Günaydın arkadaşlar sabah cok iyidim ama 2013 nisan anneleri topiğinde ego arkadaşım vardı aydınlıydı kendiside bebeğini kaybetmiş rahatsızmış zaten çok üzüldüm.
benim ilk hamileliğimde nisan 2013 annesi olacaktım hep sohbet ederdik. nasıl üzüldüm yaa
Allah ım güç sabır versin cok zor...
eee tatıl planı yapmak kolay mı
hulya ara ara gelen lekelenmen kesıldı mı?
bol bol cevız badem ye kız omega var onda
bıde maydonoz yeme bıtkı cayları falan ıcme aklıma geldı gercı cok konustuk duymussundur kesın de
aynen öyle yaaa bekarlıkta gibi oluyo ama biliyomusun annemin burdada evi var zaten ben evlenmeden önce burada oturuyodu evlendikten sonra gittiler. bazen burdaki eve gidiyorum onlar varken ama sığamıyorum o eve. ablam önceden ben bekarken gelirdi uykum geldi der gitmeye kalkardı burda uyu derdik evime gideyim rahatım evimde derdi kızardım ona manyakmısın burası senin evin değilmi diye evlende anlarsın beni derdi hep. şimdi çok iyi anlıyorum anneme gidince aklım hep kendi evimde kalıyo.
ama en güzel yanı kendi elimle hizmet ediyorum onlara
Esra`cim valla kiz geliyor, besik kertmesi bozuldu senin kizi alamicaz :)) Doktora kac kere sordum hep kesin eminim dedi daha ilk dk kiz dedi.
Kozalagi caydirmaya bakiyorum bakalim ne isim vercez :))
kesınlıkle oyle canım evlılıgın bır hafta sonrasında bıle ınsan evine alısıyor resmen bende sımdıye kadar ıkı gun kaldım mısafır gıbı oluyor ınsan sankı 23 sene o evde kalmamısım gıbı
ayy Allah sabırlar versn canım ne kadarlıktı yanı bebek anlamadım nısanda mı dogdu yoksa nısanda mı hamıle kaldı
belki de aileniz yakın olduğu içindir.benim ailem 13 saat uzak ve gidince ilk 3 gün hiç evden çıkmak istemiyorum.3 gün sonra dolaşmaya başlıyorum memleketi :)
buarada canımdah tail planı yapmaya terfi edemedimki işlerden kol gibi listeler birikti önümde kendimede hayret ediyorum şu vakit oldu hala valiz hazırlamadım ben en az 1 hafta önceden hazırlardım sonra hergün boşaltır geri koyardım eksik varmı diye sabah erkenden uyandım uyuyamadım dedim bari kalkıyımda valize üç beş bişey koyuyum öyle kendime bikaç bişey koydum okadar
dün sabah geldi hatta sanırım o gelen önceki gün gece gelmiş sonrada kesildi allaha şükür dünden beri bişey yok valla ben konuştuklarımızın hepsini unuttum maydonozu çok severim dünde yeemeğin içine koydum bu zaralıydı heralde diye düşündüm ama yinede az bişey koydum bundan sonra yemeyim ama dün yedim ya az yesektemi zararlıki bişey olurmuki
ceviz sevmem canım ben anca yeni olmuşken yerim başka türlü baklavada börekte hiçbişeyde kuru ceviz yiyemem ama badem alıyım bol bol yiyim
aynen yaa bende sığamıyorum annemin evine süreklli bi işim varmışta ertelemişim sallıyomuşu biyere yetişcekmişim gibi bi his oluyo ben bi gidiyim evimede rahatlayım diyorum
belki de aileniz yakın olduğu içindir.benim ailem 13 saat uzak ve gidince ilk 3 gün hiç evden çıkmak istemiyorum.3 gün sonra dolaşmaya başlıyorum memleketi :)
belkıde canım bızım yakın o yuzdenolabilir en fazla on gunde bır gıdıyoruz goruyoruz sen yılda bır falan gıdebılıorsundur ancak oda zor olsa gerek
buarada canımdah tail planı yapmaya terfi edemedimki işlerden kol gibi listeler birikti önümde kendimede hayret ediyorum şu vakit oldu hala valiz hazırlamadım ben en az 1 hafta önceden hazırlardım sonra hergün boşaltır geri koyardım eksik varmı diye sabah erkenden uyandım uyuyamadım dedim bari kalkıyımda valize üç beş bişey koyuyum öyle kendime bikaç bişey koydum okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?