HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hahaa he ya bi ara buz partileri vardı üstelik kısın ortasında

günaydın kızçeler nerelerdesiniz yaaaa
ben bugün uyumadım geldim erkencikten ama kimse yok şansıma

Günaydın sekerım hayırdır bır sorun yok umarım

merhaba kızlarr öncelikle Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınnn diyorr ve söze giriyorum
benim adet günüme 4 gün var sol kasığım sızım sızım sızlıo sürekli sabahtan beri, sizce yerleşme olabilirmi.yerleşme kanaması yaşayıpta böyle ağrı batma sızlama yaşayanlar varmı aranızda

kızın oluyomuş hadi maşallah ohh kızınla bir olur babasınıda yola getirirsiniz siz senin gibi güzel tatlı bi kız ayy düşününce ne güzel geliyor hadi gözün aydın bak ananesini bekliyomuş bide biz türkler pek hevesliyizdir ya çocukların özelliklede erkek çocuklarının şeyini görmeye doktorlarda o yüzden o konuda ihtisas yapmış oluyolar:)))

hahaa he ya bi ara buz partileri vardı üstelik kısın ortasında

Günaydın sekerım hayırdır bır sorun yok umarım

yok hayatım yaa sabah eşimi yolladım sonra annemi aradım bugün geleceklerdi ne zaman geliyosunuz dedim az sonra geliyoruz çayı koy dedi bende kalktım evi toparladım kahvaltıyı hazırladım şimdi onları bekliyorum 1 saatlik mesafede oturuyolar köydeler bu akşam ablamın kızının gösterisi var oraya geleceklerdi ama erken gelmeye karar vermişler

günaydın kızlar

çok işim var çoook isyanlardayım

eee tatıl planı yapmak kolay mı

hulya ara ara gelen lekelenmen kesıldı mı?
bol bol cevız badem ye kız omega var onda
bıde maydonoz yeme bıtkı cayları falan ıcme aklıma geldı gercı cok konustuk duymussundur kesın de

ohh ne guzel doya doya annecıgınle gecırırsın gunu sende guzel oluyor aslında bekarlıkta gıbı

ohh ne guzel doya doya annecıgınle gecırırsın gunu sende guzel oluyor aslında bekarlıkta gıbı

aynen öyle yaaa bekarlıkta gibi oluyo ama biliyomusun annemin burdada evi var zaten ben evlenmeden önce burada oturuyodu evlendikten sonra gittiler. bazen burdaki eve gidiyorum onlar varken ama sığamıyorum o eve. ablam önceden ben bekarken gelirdi uykum geldi der gitmeye kalkardı burda uyu derdik evime gideyim rahatım evimde derdi kızardım ona manyakmısın burası senin evin değilmi diye evlende anlarsın beni derdi hep. şimdi çok iyi anlıyorum anneme gidince aklım hep kendi evimde kalıyo.

ama en güzel yanı kendi elimle hizmet ediyorum onlara

Günaydın arkadaşlar sabah cok iyidim ama 2013 nisan anneleri topiğinde ego arkadaşım vardı aydınlıydı kendiside bebeğini kaybetmiş rahatsızmış zaten çok üzüldüm.
benim ilk hamileliğimde nisan 2013 annesi olacaktım hep sohbet ederdik. nasıl üzüldüm yaa
Allah ım güç sabır versin cok zor...

ben canım adet olcak gibi ağrılarım vardı sürekli belim ağrıyodu bide çok yorulmuş gibi ağrıyodu belim ve kasıklarımda sızılar batmalar vardı garip değişikti akıntıyla birlikte kahve leke geldi damla damla 2 gün ama şimdi oda kesildi çok şükür

kesınlıkle oyle canım evlılıgın bır hafta sonrasında bıle ınsan evine alısıyor resmen bende sımdıye kadar ıkı gun kaldım mısafır gıbı oluyor ınsan sankı 23 sene o evde kalmamısım gıbı

ayy Allah sabırlar versn canım ne kadarlıktı yanı bebek anlamadım nısanda mı dogdu yoksa nısanda mı hamıle kaldı

dün sabah geldi hatta sanırım o gelen önceki gün gece gelmiş sonrada kesildi allaha şükür dünden beri bişey yok valla ben konuştuklarımızın hepsini unuttum maydonozu çok severim dünde yeemeğin içine koydum bu zaralıydı heralde diye düşündüm ama yinede az bişey koydum bundan sonra yemeyim ama dün yedim ya az yesektemi zararlıki bişey olurmuki
ceviz sevmem canım ben anca yeni olmuşken yerim başka türlü baklavada börekte hiçbişeyde kuru ceviz yiyemem ama badem alıyım bol bol yiyim

aynen yaa bende sığamıyorum annemin evine süreklli bi işim varmışta ertelemişim sallıyomuşu biyere yetişcekmişim gibi bi his oluyo ben bi gidiyim evimede rahatlayım diyorum

belki de aileniz yakın olduğu içindir.benim ailem 13 saat uzak ve gidince ilk 3 gün hiç evden çıkmak istemiyorum.3 gün sonra dolaşmaya başlıyorum memleketi :)

Esra`cim valla kiz geliyor, besik kertmesi bozuldu senin kizi alamicaz :)) Doktora kac kere sordum hep kesin eminim dedi daha ilk dk kiz dedi.
Kozalagi caydirmaya bakiyorum bakalim ne isim vercez :))

canım gözün aydın inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder.. senin gibi tatlı ve güzel bir kızın olur inşallah..

buarada canımdah tail planı yapmaya terfi edemedimki işlerden kol gibi listeler birikti önümde kendimede hayret ediyorum şu vakit oldu hala valiz hazırlamadım ben en az 1 hafta önceden hazırlardım sonra hergün boşaltır geri koyardım eksik varmı diye sabah erkenden uyandım uyuyamadım dedim bari kalkıyımda valize üç beş bişey koyuyum öyle kendime bikaç bişey koydum okadar

aynen bende misafirmişim gibi geliyo evde neyin nerde olduğunu bilmiyorum sanki 28 sene orda yaşamamışım annemde kızıyo her zamanki yerinde işte neden bulamıyosun diyo ama kendi evimde neyin nerde olduğunu telefondan tarif ediyorum kocama
evim evim güzel evim

belki de aileniz yakın olduğu içindir.benim ailem 13 saat uzak ve gidince ilk 3 gün hiç evden çıkmak istemiyorum.3 gün sonra dolaşmaya başlıyorum memleketi :)

olabilir canım ama benim annemde yanımda değil telefonla görüşüyoruz yoksa her istediğimde gidemiyorum şehir içinde değil aynı şehirde değiliz yani

neden valizini erkenden hazırlamak yerine aklına gelen yanına alman gerekenleri kağıda not almıyosun

omega bebegın beyın gelısımı ıcın cok onemlı ımıs ve bebegın once bası buyuyor o yuzden omega bol olan cevız badem dıe settım
sen bademden devam et kuzum o zaman
maydonoz ıcınde doktor kesınlıkle tuketmeyın dıordu ben ılk 3 4 ay yemedım sonra az az katmaya basladım bısılere valla
sen pısırmıssın zaten yemegın ıcınde bısı olmaz ama cok tuketmemeye calıs canım

belkıde canım bızım yakın o yuzdenolabilir en fazla on gunde bır gıdıyoruz goruyoruz sen yılda bır falan gıdebılıorsundur ancak oda zor olsa gerek

Bebeğim;
Sana sahip olma konusunda çok büyük sorunlar yaşadım.Çok düşündüm inan bana,senin için en iyisini düşündüm hep…

Ve karar verdim..Evet sana sahip olabilirdim.Belki de 1 kere olsun anne demeni duyabilirdim…

Şuan yanımda değilsin sana dokunamıyorum ama içimdesin,canımın canında seni hissediyorum.

Annecim;
Anne demeni çok istiyorum.Hep hayalini kuruyorum.Elim hep üzerinde…korkuyorum,sana bir şey olacak diye…Gözümden sakındığım,annecim…

İnsan anne olmadan anlamıyormuş be annecim.
Küçücük ellerin,gülüşün ve anne deyişin hep hayalimde…Seni hep rüyalarımda görüyorum annem.

Babanda seni bekliyor.Oda en az ben kadar bağlı sana.
Bunları biliyorsun sen aslında…Her gün işten gelince beni sormadan ‘’Küçüğüm bugün nasıl’’ diyor

Bazen kıskanıyorum seni…Ama hiçbir şey senden vazgeçmemi sağlayamaz.
Bebeğim,biriciğim,annecim…

Kuzum;
Babanın dediği gibi Küçüğüm…
Seni o kadar çok merak ediyoruz ki.Sana dokunmak,Her geçen gün büyüyüşünü hissetmek.o kadar heyecanlandırıyor ki beni…

Biliyor musun annecim seni dünyaya getirmek benim belkide sonum olacak.Sakın üzülme ben her şeye rağmen sana sahip olmak istiyorum…Küçücük bir ihtimale bile razıyım…

Kim bilir beLkide…Senle çıkarım o hastaneden sen,ben ve baban.

Bazen ben uyuduktan sonra babanın ağladığını fark ediyorum…
Üzülme bebeğim o sana sahip olacağı için çok mutlu…

Ama…Beni kaybedeceğini düşünmek onu çok üzüyor…

Bebeğim…
Bunları yazıyorum ve teyzene bırakıyorum…Bunları kaldırabileceğin zaman bunları sana verecek.

Bunları annem bana neden yazmış diye düşünecek olursan

Seni nasıl beklediğimi,sevdiğimi ve o zaman bile yanında olduğumu bil istedim…Hayat belki de en çok ihtiyacın olan kişiyi ‘’anneni’’ yanından çok erken alacak.Ama sen…hayata inat adın kadar umutlu ol ve karanlığa inat hep ışık saç…’’Hilalim’’…’’annecim’’…

belkıde canım bızım yakın o yuzdenolabilir en fazla on gunde bır gıdıyoruz goruyoruz sen yılda bır falan gıdebılıorsundur ancak oda zor olsa gerek

bayramdan bayrama düğün felan olursa öyle ancak,ya da ailemden gelen olursa görüşüyoruz :/

işin kötü tarafı eşimin ailesi de orda :S

aman valız ıste sorun etme hazırlarsın cok yormamaya bak kendını ole ısler gucler dıye hem kocan evde en azından kendı esyalarını olsun hazırlasın gunduz sen tek kendını dusun bıde onu dusunup yorulma bence utuyude o yapsın sıcakta bayılırsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…