HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydın kızlar ,
Ayy butun gece hastanede bebekle ugrastım :)) Odada ıkı anne daha var onların oglu varmıs doktora dıyorum burası erkek odası benımı yanlıs odaya aldınız yoksa yanlıs bebegımı getırdınız dıyorum valla o kadar hazırlamısımkı kendımı farkında olmadan.. Ultrasonra herkes aglıyor bı kozalak kahkaha attı annem duyuyor kalp atısını oynasıyor bebıs doktora dıyor ayy gercek bebek bu
Kozalak doktoru optu ben bılıyordum kızım olcak dıyor, ben kırk kere soruyom emın mısınız dıye , hepımız ayrı ayrı komıktık valla :))
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın, kızımız bır hafta onde doktor 17 Ekım muhtemel dogum tarıhı dedı 36 cm 682 gr mısız :))

seval ah seval yapma boyle
rısklı hamılelık yasayanlar var demı aranızda benım gıbı korkularım kaygılarım hat safhada bır de boyle seyler yazıp benı bıtırdın
ben kendımden cok bebegım ıcın korkuyorum rabbım benden alsın ona versın uzun uzun omurler

bayramdan bayrama düğün felan olursa öyle ancak,ya da ailemden gelen olursa görüşüyoruz :/

işin kötü tarafı eşimin ailesi de orda :S

Allah yardımcınız olsun

kız aklıma geldı bebısın hep uzun cıkıyordu ya ultrasonda bu bebıs kayınvalıden gıbı uzun mu olacak kız hep ona mı baktın da benzettın :S

Yerım ben o fındık kadar bebısı dun bızım beyefendıde poz vermedı 520 gram olmusuz
17 ekim kurban bayramı bu arada bayramınız cıfte kutlu olacak desene

benim sağ kasığım çok acıyordu hiç kanamam olmadı en son 24 mayısda adetim başladı bi da yok çok şükür kadınların %25 i yerleşme kanaması görürlermiş kanama olmazsa da korkma yani inşallah dokuz ay boyunca adet olmazsın

Kızlaaaaaar güünaaayddııııınnn :) :)

bakın ne kadar sevindim o kadar hevesle beklediğim kırmızılar kapıyı çalmadan içeri girdiler :) aferin dimi onlara bugün adetin 30, günü adet başladı.. Artık ne yumurtlama biliyorum ne hesap kitap bu ay salacam gitsin rastgele gerekirse hergün amaan olursa olur zaten..

Yeni tahmini batımmm 27 temmuz cimcimee yazarsan sevinirim canım..

Bugün istanbula gidiyorum bi sürü işim var neresinden başlasam daha çantam bile hazır değill..

işallah canım ya buay çok umutluyum. belim ağrıyo ara ara. uykulu gibiyim hep..kasıklarım sızlıyo bugün..agzımda tad yok.. birde geçen gün rüyamda adet olduğumu gördüm.. tabirlere baktım hamilelik demekmiş. ne bileyim herzaman umut ederdim çıkmazdı ama bu ay emin gibiyim,, nerdeyse alışverişe başlıcammm zor tutyorum

hadi inşallah bakalımmm bende kendimden emindim tamam oldu diyodum içine doğuyo insanın yaa ve bu sancı adet sancısından farklıydı benim ordan anladım gece bile uyuyamıyordum sağ bacağımı karnıma çekip öyle yatıyordum meğer tutunuyormuş annesine bebeğimm inşallah seninde öyledirr

gel bakalım sehrı ıstanbula ayarlayabıldınmı canım gelebılecekmısın bızımle gorusmeye
bız yarın gorusuyoruz ınsallah

bu arada sakın uzulme yenı ayda ınsallah sızınle olur ben sankı gunun cok gecmıstı dıye hatırlıorum nedense 30 gun deyınce sasırdım
hayırlısı olsn rabbım tez zamanda gobusunu saglıklı bır bebısle doldursun

amiiinnnnn canm hayırlısı olsun yine beklemek var sabretmek var ufukta olsun değer :) eşimle konuştum bu konuyu pek yanaşmadı kendisiyle ilgili olunca gayet normal olur ben isteyince ne gerek var bilmem ne biz adalara gitmeyecekmiydik filan fıstık işte ben çok istiyordum aslında ama olmayacak galiba canım yaa.. belki sizinle görüşmek göbişlerinizle uğur getirirdiniz bana ama neyse dua edin olur mu

30. gün ama canım geçen aylarda geri gelmişti kısalmıştı adetim 25 ve 28 gün arasında bekliyordum ve 6 gündür lekelerim oluyordu bu lekeleri doktoruma mail atıp sormuştum ilk attığımda olabilir sıkılacak birşey yok demişti yine de ben acaba niye oluyor diye biraz kafaya takmıyor değilim..

tabı surtunurdunuz burcuyla bana
merveyede surtuncez bol bol hamıs haberı alcaz sonra ınsallah kendısınden

neyse esın razı degılse yapacak bısı yok saglık olsun cnm

bencede takıl neden normal olsun kı lekelenmeler hemde 6 gun hadı bı ıkı gun neysede
bence sor doktora baska yerede olmadı goster canım

slm bayanlar hayırlı sabahlar

selam ıyıyız sen nasılsın? dıycez ama cevap gelır mı kı acaba

kürtaj olalı 7 ay olacak temmuzun 6 sında bazen kist mi var diyorum ama mart ayında vajinal ultrasonla bakıldı tertemiz dedi doktor acıbadem hastanesine gidiyorum doktorumda çok iyi aslında.. geçen ayda buradaki devlet hastanesine gittim lekeleri söyleyince normal ultrasonla baktı miyom kist hiçbirşey yok çok takılma dedi bilemiyorum yaa burda bi komşum rahim ağzında sağ yumurtalığa yakın yerde miyom varmış şimdi 3 aylık hamile olacak olduktan sonra bunlar engel değil demekki..

nisanda doğmuştu canım.

canım mıyom kıst hamıle kalmaya engel degıl ama hem zorlastırıo hemde hamıle kaldıktan sonra bebege yer bırakmıyorlar dıye bılıyorum.
Bırde bence kanamaların hormonal bozuklukta olabılır gercı stres yapıyoruz hormonlarımız nasıl duzgun calıssın ama belkıde ondandır kıst olmayınca sorun yok demek degıl baska bı ton sey olabılır dıye bılıyorum ben.

haklısın olabilir canım bende mart ayında o doktoruma gidince bütün tetkikleri istedik oda tüm hormon testlerini istedi benden tiroit şeker kan sayımı toksiplazma smear testi vs bi sürü şey işte herşey normal çıktı şükürler olsun ki.. ama ben bazeb yine yasmin kullansam mı diyorum o çok düzenliyor içeriyi temizliyor doktorumda hemen bebek istediğiniz için başlama dedi.. aaah ah zor yaa..

tabı surtunurdunuz burcuyla bana
merveyede surtuncez bol bol hamıs haberı alcaz sonra ınsallah kendısınden

neyse esın razı degılse yapacak bısı yok saglık olsun cnm

özlemimmmm ağzına sağlık bebeğim inş sizler bana uğur getirirsiniz de bebeğim size özenirde anneciğinin göbüşüne konu verr bu ay Allah'ın izniylee

haklısın duzenlı adet oluyorsun ve yumurtlaman falanda bellı oluyor ama bebıs ıcın ıı degıl bosver canım ıcme sen calısmalara devam bu ay yıne guzelce calısırsınız ınsallah bu kez olur

özlemimmmm ağzına sağlık bebeğim inş sizler bana uğur getirirsiniz de bebeğim size özenirde anneciğinin göbüşüne konu verr bu ay Allah'ın izniylee

aminnn canım benim insallah dualarımızdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…