- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.121
Bebeğim;
Sana sahip olma konusunda çok büyük sorunlar yaşadım.Çok düşündüm inan bana,senin için en iyisini düşündüm hep
Ve karar verdim..Evet sana sahip olabilirdim.Belki de 1 kere olsun anne demeni duyabilirdim
Şuan yanımda değilsin sana dokunamıyorum ama içimdesin,canımın canında seni hissediyorum.
Annecim;
Anne demeni çok istiyorum.Hep hayalini kuruyorum.Elim hep üzerinde korkuyorum,sana bir şey olacak diye Gözümden sakındığım,annecim
İnsan anne olmadan anlamıyormuş be annecim.
Küçücük ellerin,gülüşün ve anne deyişin hep hayalimde Seni hep rüyalarımda görüyorum annem.
Babanda seni bekliyor.Oda en az ben kadar bağlı sana.
Bunları biliyorsun sen aslında Her gün işten gelince beni sormadan Küçüğüm bugün nasıl diyor
Bazen kıskanıyorum seni Ama hiçbir şey senden vazgeçmemi sağlayamaz.
Bebeğim,biriciğim,annecim
Kuzum;
Babanın dediği gibi Küçüğüm
Seni o kadar çok merak ediyoruz ki.Sana dokunmak,Her geçen gün büyüyüşünü hissetmek.o kadar heyecanlandırıyor ki beni
Biliyor musun annecim seni dünyaya getirmek benim belkide sonum olacak.Sakın üzülme ben her şeye rağmen sana sahip olmak istiyorum Küçücük bir ihtimale bile razıyım
Kim bilir beLkide Senle çıkarım o hastaneden sen,ben ve baban.
Bazen ben uyuduktan sonra babanın ağladığını fark ediyorum
Üzülme bebeğim o sana sahip olacağı için çok mutlu
Ama Beni kaybedeceğini düşünmek onu çok üzüyor
Bebeğim
Bunları yazıyorum ve teyzene bırakıyorum Bunları kaldırabileceğin zaman bunları sana verecek.
Bunları annem bana neden yazmış diye düşünecek olursan
Seni nasıl beklediğimi,sevdiğimi ve o zaman bile yanında olduğumu bil istedim Hayat belki de en çok ihtiyacın olan kişiyi anneni yanından çok erken alacak.Ama sen hayata inat adın kadar umutlu ol ve karanlığa inat hep ışık saç Hilalim annecim
bayramdan bayrama düğün felan olursa öyle ancak,ya da ailemden gelen olursa görüşüyoruz :/
işin kötü tarafı eşimin ailesi de orda :S
Gunaydın kızlar ,
Ayy butun gece hastanede bebekle ugrastım :)) Odada ıkı anne daha var onların oglu varmıs doktora dıyorum burası erkek odası benımı yanlıs odaya aldınız yoksa yanlıs bebegımı getırdınız dıyorum valla o kadar hazırlamısımkı kendımı farkında olmadan.. Ultrasonra herkes aglıyor bı kozalak kahkaha attı annem duyuyor kalp atısını oynasıyor bebıs doktora dıyor ayy gercek bebek bu
Kozalak doktoru optu ben bılıyordum kızım olcak dıyor, ben kırk kere soruyom emın mısınız dıye , hepımız ayrı ayrı komıktık valla :))
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın, kızımız bır hafta onde doktor 17 Ekım muhtemel dogum tarıhı dedı 36 cm 682 gr mısız :))
benim sağ kasığım çok acıyordu hiç kanamam olmadı en son 24 mayısda adetim başladı bi da yok çok şükür kadınların %25 i yerleşme kanaması görürlermiş kanama olmazsa da korkma yanimerhaba kızlarr öncelikle Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınnn diyorr ve söze giriyorum
benim adet günüme 4 gün var sol kasığım sızım sızım sızlıo sürekli sabahtan beri, sizce yerleşme olabilirmi.yerleşme kanaması yaşayıpta böyle ağrı batma sızlama yaşayanlar varmı aranızda
benim sağ kasığım çok acıyordu hiç kanamam olmadı en son 24 mayısda adetim başladı bi da yok çok şükür kadınların %25 i yerleşme kanaması görürlermiş kanama olmazsa da korkma yaniinşallah dokuz ay boyunca adet olmazsın
hadi inşallah bakalımmmişallah canım ya buay çok umutluyum. belim ağrıyo ara ara. uykulu gibiyim hep..kasıklarım sızlıyo bugün..agzımda tad yok.. birde geçen gün rüyamda adet olduğumu gördüm.. tabirlere baktım hamilelik demekmiş. ne bileyim herzaman umut ederdim çıkmazdı ama bu ay emin gibiyim,, nerdeyse alışverişe başlıcammm zor tutyorum
Kızlaaaaaar güünaaayddııııınnn :) :)
bakın ne kadar sevindim o kadar hevesle beklediğim kırmızılar kapıyı çalmadan içeri girdiler :) aferin dimi onlara bugün adetin 30, günü adet başladı.. Artık ne yumurtlama biliyorum ne hesap kitap bu ay salacam gitsin rastgele gerekirse hergün amaan olursa olur zaten..
Yeni tahmini batımmm 27 temmuz cimcimee yazarsan sevinirim canım..
Bugün istanbula gidiyorum bi sürü işim var neresinden başlasam daha çantam bile hazır değill..
gel bakalım sehrı ıstanbula ayarlayabıldınmı canım gelebılecekmısın bızımle gorusmeye
bız yarın gorusuyoruz ınsallah
bu arada sakın uzulme yenı ayda ınsallah sızınle olur ben sankı gunun cok gecmıstı dıye hatırlıorum nedense 30 gun deyınce sasırdım
hayırlısı olsn rabbım tez zamanda gobusunu saglıklı bır bebısle doldursun
amiiinnnnn canm hayırlısı olsun yine beklemek var sabretmek var ufukta olsun değer :) eşimle konuştum bu konuyu pek yanaşmadı kendisiyle ilgili olunca gayet normal olur ben isteyince ne gerek var bilmem ne biz adalara gitmeyecekmiydik filan fıstık işte ben çok istiyordum aslında ama olmayacak galiba canım yaa.. belki sizinle görüşmek göbişlerinizle uğur getirirdiniz bana ama neyse dua edin olur mu
30. gün ama canım geçen aylarda geri gelmişti kısalmıştı adetim 25 ve 28 gün arasında bekliyordum ve 6 gündür lekelerim oluyordu bu lekeleri doktoruma mail atıp sormuştum ilk attığımda olabilir sıkılacak birşey yok demişti yine de ben acaba niye oluyor diye biraz kafaya takmıyor değilim..
slm bayanlar hayırlı sabahlar
bencede takıl neden normal olsun kı lekelenmeler hemde 6 gun hadı bı ıkı gun neysede
bence sor doktora baska yerede olmadı goster canım
selam ıyıyız sen nasılsın? dıycez ama cevap gelır mı kı acaba
kesınlıkle oyle canım evlılıgın bır hafta sonrasında bıle ınsan evine alısıyor resmen bende sımdıye kadar ıkı gun kaldım mısafır gıbı oluyor ınsan sankı 23 sene o evde kalmamısım gıbı
ayy Allah sabırlar versn canım ne kadarlıktı yanı bebek anlamadım nısanda mı dogdu yoksa nısanda mı hamıle kaldı
kürtaj olalı 7 ay olacak temmuzun 6 sında bazen kist mi var diyorum ama mart ayında vajinal ultrasonla bakıldı tertemiz dedi doktor acıbadem hastanesine gidiyorum doktorumda çok iyi aslında.. geçen ayda buradaki devlet hastanesine gittim lekeleri söyleyince normal ultrasonla baktı miyom kist hiçbirşey yok çok takılma dedi bilemiyorum yaaburda bi komşum rahim ağzında sağ yumurtalığa yakın yerde miyom varmış şimdi 3 aylık hamile olacak olduktan sonra bunlar engel değil demekki..
nisanda doğmuştu canım.
canım mıyom kıst hamıle kalmaya engel degıl ama hem zorlastırıo hemde hamıle kaldıktan sonra bebege yer bırakmıyorlar dıye bılıyorum.
Bırde bence kanamaların hormonal bozuklukta olabılır gercı stres yapıyoruz hormonlarımız nasıl duzgun calıssın ama belkıde ondandır kıst olmayınca sorun yok demek degıl baska bı ton sey olabılır dıye bılıyorum ben.
tabı surtunurdunuz burcuyla bana
merveyede surtuncez bol bol hamıs haberı alcaz sonra ınsallah kendısınden
neyse esın razı degılse yapacak bısı yok saglık olsun cnm
haklısın olabilir canım bende mart ayında o doktoruma gidince bütün tetkikleri istedik oda tüm hormon testlerini istedi benden tiroit şeker kan sayımı toksiplazma smear testi vs bi sürü şey işte herşey normal çıktı şükürler olsun ki.. ama ben bazeb yine yasmin kullansam mı diyorum o çok düzenliyor içeriyi temizliyor doktorumda hemen bebek istediğiniz için başlama dedi.. aaah ah zor yaa..
özlemimmmm ağzına sağlık bebeğim inş sizler bana uğur getirirsiniz de bebeğim size özenirde anneciğinin göbüşüne konu verr bu ay Allah'ın izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?