- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.141
haklısın duzenlı adet oluyorsun ve yumurtlaman falanda bellı oluyor ama bebıs ıcın ıı degıl bosver canım ıcme sen calısmalara devam bu ay yıne guzelce calısırsınız ınsallah bu kez olur
seval ah seval yapma boyle
rısklı hamılelık yasayanlar var demı aranızda benım gıbı korkularım kaygılarım hat safhada bır de boyle seyler yazıp benı bıtırdın
ben kendımden cok bebegım ıcın korkuyorum rabbım benden alsın ona versın uzun uzun omurler
Allah yardımcınız olsun
evet canım vardır bi hayır :) inşallah bu aY OLACAK RAMAZANIN BEREKETİYLE BEBİĞİMİZDE KONACAK GÖBÜŞLEREE :) HEM RAMAZANDA KİLO DA VERİRİRMSÜPEER
özür dilerimmmm ben hiç düşünmemiştim kötü olacağını
amın canım ınsallah
her ne kadar dusunmemeye calıscamda ıcımde bır dusunce burukluk var bende yazdım melegıme ole bı mektup eger olurda bırsey olursa dıye henuz kımseye teslım etmedımama yazdıgımı soledım emınım bulur verırler ogluma bırsey olursa
rabbımkorusun cumlemızı
amın canım ınsallah
her ne kadar dusunmemeye calıscamda ıcımde bır dusunce burukluk var bende yazdım melegıme ole bı mektup eger olurda bırsey olursa dıye henuz kımseye teslım etmedımama yazdıgımı soledım emınım bulur verırler ogluma bırsey olursa
rabbımkorusun cumlemızı
Kiss sen nerelerdesin hic girmiyosun.. hic girmeyenleri ihracc edecez haa ona gore..:)))
Saka bi yana kendinden haber ver bakalim nasi gidiyo senin..
yaaaaaa nolcak hiçbişey olmayacak tabiki. sen sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın ve sonra fotoğrafını koyacaksın bizde maşallah diyeceğiz bitanemhem sen oğlunla ne badireler atlattınız sen onu bırakmadın o seni bırakırmı hiç. kız kimbilir belki benimde oğlum olur asker arkadası olurlar tesadüfen bizde bu günleri anlatıp güleriz
canım sacmalama lutfennnnn kımseye bırsey olmayacakkkk bu tur dusuncelerı sıl aklından bebegım Allah'ım hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp edecek ozlem lutfen yapma bole
girmio değilim be cnm tbyki griorm ama yazacak durumda deildm bayadr hep okuyup okuyup çıkıodm.. hepinizi takip ediorm yanikayınvalidem ayağını kırdı bizde kalıodu onnla ilgilendm hep dün evine gtti.. daha alçısınn çıkmasınada çok var ondan önce biz tatile gttk.. ondan öncede laptop servisteydi 1 ay nerdeyse onu bekledmmm bana gelnce çok şükür gayet yolunda herşyy haff haff ağırlaşmalar başladı bnde de. isim düşünüoz bol bol ve asla karar veremiorzzz
hadi inşallah bakalımmmbende kendimden emindim tamam oldu diyodum içine doğuyo insanın yaa ve bu sancı adet sancısından farklıydı benim ordan anladım gece bile uyuyamıyordum sağ bacağımı karnıma çekip öyle yatıyordum meğer tutunuyormuş annesine bebeğimm inşallah seninde öyledirr
saol cnm yaa... 7 kilo aldımmm şmdidenkac kılocuk aldın bakalım canım
ne ısımler donuyor kafanızda
gecmıs osun canım ayrıca kayınvalıdene
amın canım ınsallah
rabbımkorusun cumlemızı
saol cnm yaa... 7 kilo aldımmm şmdiden
sennnnn??? i
isim olarak selim- ömer asaf- emin gbi bişilerr ama çok zormuş yaa şu isim işiii
Canim benim cok haklisin annelik icgudusu iste ne olursa olsun dusununce kotu olur insan ama sen aklina kotu bisey gelirse hemen guzel seyler dusunup savustur beyninden bebisin gelisiminin ne kadar iyi gittigini dusun az kaldigini yakinda kucagina aldigini dusun baksana haziran bile bitii zaman su gibi geciyo daha bu sene bitmeden oglusun kucaginda olucak hayirlisiyla annesi de cok saglikli olucak bi omur musmutlu bi aile olucaksiniz :)))
sagol canım Allah razı olsun ınsallah dedıgınız gıbı olacak basta kı kadar kotu deglım artık o kadar dusunup uzmuyorum kendımı ama tabı bısıler konusunca aklıma gelıor ıster ıstemez ama strese sokmayacagım bebısımı sımdıden
cumlemıze mutlu mesut yuvalar nasıp etsın mevlam
Tatille girmis bulunuyorum eve geldim....
eylul 1 e kadar tatiiiil....
bendede 7 kg cepte canım :)
evet bıde altındakı anlamı yok cocuk ıcın dusununce agırmı vs dıye dusunmek esıne begendırmek yada onun soledıgının senın begenmemen ayrı stres
ömer asaf ısmı hos geldı bı anda aslında
hayy sen çok yaşaaaa çok ii anlıosun beniii:))))
evt cnm ömer asaf ismi de bu sabah geldi aklıma eşimin adı da ömer faruk ama biz faruğu kullanıoss bişi olmas ki dmiiii:)))
ablamda urfadan dönüo buğün ögretmen oda hady bakalımm mutlu mutlu huzurlu tatillerrrrgözünüz aydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?