- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.161
ay ınsallah canım askere yollucaz demı daha yavrucaklarımızı ınsallah pıpılerını de kestırcezben aglıcam ama oglum adam olacak
ınsallah ınsallah rabbım yardımcımız olsun
yanı aslında dusunmedıgım zamanlarda sorun yok canım ınsallah dedıgınız gıbı hıc bısı olmucak canım ınsallah
ohh gozun aydın canım
bol bol enerjı depola yenı bebegın surecıne
bu arada 1 eylul de dogum ızının baslamıs olmuyor mu?
:)))))))
farugu kullanıyormusunuz hem neden sorun olsun kı guzel bıle olabılır aslına esının bakısı ne duruma?
Yok kis iznim mi doguma 3 hafta kalana kadar kullanmicamm.dogum aralikta. kasimin son haftasi ayrilirim izneee..
dogum sonrasi 13 hafta var..bebek 3 aylik oluyor...1.5ay da rapir hakkimi kullanirim...5 aylik gibi olur baslarim ise.
cagani da 5.5 aylik biraktim.. buda oyle bisey olursa yeter. evde duramiyorum...
ay evet şekerim ama bizimkilerde şu internette dolaşan videolardaki gibi korkudan istiklal marşı söylemeye kalkmasın sünnet olurken
bu arada benden çok cadı bi kaynana olur ama hadi hayırlısı
bende ne olursa olsun isimler fix
erkek olursa görkem veya güneş
kız olursa hira yada ilkim
aman yaaa sanki hamileyimde doğmamış çocuğa don biçiyorum bende
oyle deme ilk umut isimleri belirlemek
erkek olursa ruzgar bulut demir gece(favorim)
kiz olursa ecrin gecem belis ( bunlari 2si bir arada ) yagmur
bu arada kizlar su kirpik rivayeti nedir hamilelerde ? hamis olanlarda basina gelen varmi :)
Sunnetini ilk 6 ay icinde yaptirmanizi tavsiye ederim..cok rahat atlatiliyor....
sonra cocuklara travmaaa...simdi cocuklari buyuyenler keske bebekken yaptirsaydik diyorlar..
cagan 5 aylikti yaptirdik. 3 gun zeytinyagi surduk gecti....
ooyyyyy çok duygulandım yaaaaa doğum planları başlamış bile
Canim wmin ol en yakin zamandaa hamile kalip sende plan kuracaksinn ...
ay evet şekerim ama bizimkilerde şu internette dolaşan videolardaki gibi korkudan istiklal marşı söylemeye kalkmasın sünnet olurken
bu arada benden çok cadı bi kaynana olur ama hadi hayırlısı
bende ne olursa olsun isimler fix
erkek olursa görkem veya güneş
kız olursa hira yada ilkim
aman yaaa sanki hamileyimde doğmamış çocuğa don biçiyorum bende
Yok kis iznim mi doguma 3 hafta kalana kadar kullanmicamm.dogum aralikta. kasimin son haftasi ayrilirim izneee..
dogum sonrasi 13 hafta var..bebek 3 aylik oluyor...1.5ay da rapir hakkimi kullanirim...5 aylik gibi olur baslarim ise.
cagani da 5.5 aylik biraktim.. buda oyle bisey olursa yeter. evde duramiyorum...
Sunnetini ilk 6 ay icinde yaptirmanizi tavsiye ederim..cok rahat atlatiliyor....
sonra cocuklara travmaaa...simdi cocuklari buyuyenler keske bebekken yaptirsaydik diyorlar..
cagan 5 aylikti yaptirdik. 3 gun zeytinyagi surduk gecti....
oyle deme ilk umut isimleri belirlemek
erkek olursa ruzgar bulut demir gece(favorim)
kiz olursa ecrin gecem belis ( bunlari 2si bir arada ) yagmur
bu arada kizlar su kirpik rivayeti nedir hamilelerde ? hamis olanlarda basina gelen varmi :)
onca işime rağmen sürekli bişyelerle meşgul olmama rağmen gözümü açamıyorum zorla kaşlarımı kaldırıyorum yazıyı gözüm kapalı yazıyorum içtiğim progetandan mıdır yoksa hamileliktenmidir nedir dayanamıyorum başta göz kapaklarım olmak üzere kafam ağır gelmeye başladı daha şimdiden böyle uyku olurmu yaaa
ay bu çocuklar beni şimdiden yormaya başladılar
(yalnız farketmeden çocuklar dedim allah'mı söyletti acaba)
bızde tuna özser / tuana nas dıyorduk esım erkek olunca tuna olmaması ıcın cok dırendı neysekı sımdı her buldugu ısıme kusur buldugum ıcın ıkna olmaya basladı gıbı
bıde narkozlu yapmıslar sunnetı gıt gıt gıdak yumurtam sıcak dıyen ınanmazsan gelde bak dıyen cocuk vıdeosu vardı
hadı hayırlısı canım eger gıdebılırım dıyorsan ne ala ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur gobus cıkmaya basladımı?
bende hemen dogunca yaptırma yanlısıyım bu yuzden yegenımdede sorduk doktora gobek bagı yarası varken bıde bu yara olmasın sonra yaptırın dedı ama kendı cocugumda 40 cıkmadan yaptırcam ınsallah bende travma olacagı yanlısıyım 2 3 yasında yaparız bı sunnet dugunu oldu bıttı cocuk ıyı yanlarını hatırlar sunnetın
valla ben cok gulmustum yok artık dıyordum hep ama benım kırpıklerım kırısmıstı
bızde tuna özser / tuana nas dıyorduk esım erkek olunca tuna olmaması ıcın cok dırendı neysekı sımdı her buldugu ısıme kusur buldugum ıcın ıkna olmaya basladı gıbı
bıde narkozlu yapmıslar sunnetı gıt gıt gıdak yumurtam sıcak dıyen ınanmazsan gelde bak dıyen cocuk vıdeosu vardı
hadı hayırlısı canım eger gıdebılırım dıyorsan ne ala ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur gobus cıkmaya basladımı?
bende hemen dogunca yaptırma yanlısıyım bu yuzden yegenımdede sorduk doktora gobek bagı yarası varken bıde bu yara olmasın sonra yaptırın dedı ama kendı cocugumda 40 cıkmadan yaptırcam ınsallah bende travma olacagı yanlısıyım 2 3 yasında yaparız bı sunnet dugunu oldu bıttı cocuk ıyı yanlarını hatırlar sunnetın
valla ben cok gulmustum yok artık dıyordum hep ama benım kırpıklerım kırısmıstı
ayyy evet yaa onuda seyrettim benyazık çocuğa. bende en çok narkozdan korkuyorum bilinçaltında ne varsa onu söylüyomuşsun ben 2 defa narkoz aldım birinde cimbomlu olduğum halde kara kartal diyerek uyandım diğerindede ağlayarak uyandım.
özser süper yaa küçükken en büyük hayalimdi öğretmenimin adı süheyla eşinin adı hakan oğullarının adıda süha idi çok hoşuma giderdi ama malesef eşimle benim ismimi kes çarp böl topla doğru düzgün bir isim çıkmıobir hayalim daha vardı doğduğum ay nisan ve en sevdiğim ayda nisan hep derdim bir kızım olursa adını nisan koyucam diye bakalım hayırlısı benimde kız olursa nisan ya da asya erkek olursa kağan ismin bile düşünüldü bebeğimm seni bekliyoruz gel artıkk
Kızlar resimdeki karın en az 2-3 aylik bir hamileyi andırsa da benim sevgili göbeğim¡¡¡¡ Tatile çıkıyoruz ve ben bu karınla ne yapacağım bilmiyorum yesem de vaar yemesem de( mayo mu giyeyim yoksa hamile gibi ortalarda mu dolasayim ne yapayım çarşamba gideceğiz otele ozamana kadar var mi onerileriniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?