HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet canım hatta geçen senede bu zamanlar başlamıştı çalışmalar nisan da doğsun hevesiyle tabi bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdim neyse hayırlısı allah büyüktür ... inşallah canım bütün hayalleriniz gerçek olsun

aynen oyle rahatına bak yılda kac kere sankı sansımız var boyle bısıler dusunmeden gecırecegımız zamanlar kısıtlı oradada bogaz tutmaca gobek saklamaca mı oynucan gelınce burada dıkkat edersın ramazanda daha hafıf syler yenıo sıcakta kesılıor ınsan zaten

amın cnm amın Rabbım tum bebk hasretıyle tutusanların kucagını doldursun ınsallah

bu ay biz de çalışma yokkk
boşuna içtim klomenleri yaaa.
kozalağın çok önemli bir sınavı var.
uğraşamazmış,bi de onun stresini yaşamak istemiyormuş.
iş yapıyor sanki,töbe yareppim.
5 dk işini hallet, defol git sonra.
sanki onun mikmikine meraklıyız

kız sen beni gülmekten öldürüyorsun ya :) varya böle diyenlerden kork sen :) senden de hamişlik haberi almamız yakındır :)

yeter bencede benimde canım bulgur pilavı ve cacık istiyor yanınada köfte yaparım ya da tavuk oldu bitti işte

ben oglen yedım bulgur pılavı sımdı oldu gobek 7 aylık gıbı koca dubayım sıskınlıkten hacıyatmaz gıbıyım valla bı o yana yıkılasım var bı bu yana

o ne be ole sankı adama ıcerı gırde spremle yumosu kert dıyorsun zevkıne bakacak 5 dk bunun mu stresıymıs
tobe tobe bu kocalara ne kıymetlı desek marıfetten sayıyolar sperm dedık adamlar onları sakınır oldu

iskender yaptım ben de kendi çapımda
özserr sebzel tavuğu nasıl yapıyorsun bacım?
öğrenmeye çok meraklıyımdır da

ayy ben ev ıskenderını daha cok sevıorum valla dısardakılerdan daha hafıf daha lezzetlı oluyor ellerıne saglık sekerım

ben sebzelı tavugu soyle yapıyorum soganları tencerede oldurup tavukları sote gıbı dograyıp atıyorum az salca sonra pısme sırasına gore bezelye havuc patates en sonra dereotu yada maydonoz bıttı gıttı
tembel avrat versıyonuda bezelye patates havuc yerıne al bı sıse garnıtur bosalt tencereye 15 dk ya yemek hazır

kocacgımmmm stresini almak için deyeydin yaaaa acaydın kollarını :):): gitme diyeydinnnn :)
benim kozalak,sınava mı giriyor menopoza mı anlayamadım gitti
yok anam yok,çok stresliymiş,başı kalabalıkmış.
yanına yaklaştırmıyor hasbam.
rahibe teresa oldu mübarek

geçen hafta sordum ben bu camışa
zaten sınavın önemli,uğraşamazsan önemli değil.
klomen içmeyeyim dedim.
yook yook bence fark etmez bana demişti.
çocuğu çok istiyorum,bu ayı atlamayalım demişti.
sınav kapıya dayandı,bizimkinin aklı da gitti,şeyi de (duyguları)
üstüne de gidemiyorum bu hafta çok önemli diye.
ben de ne bahtsızım yumurtlayacak bu haftayı buldum.
neyse çatlatma iğnesini yaptırmadan kararını açıkladı.70 tl bana kalır
şu aralar şeyimiz çok kıymetli efemmmveremez.
para mı teklif etsem acaba

kızlar buzluga yapıp yapıp attıgınız kolaylık olsun dıye seyler var mı? Ben cok sısmeden bısıler yapsam son zamanlarda elıme gelır dıyorum marıfetlı hatun tavsıyelerı beklıyorum..
Sarma sarsam atsam nasıl olur bıde nasıl yapcam buda ayrı bır merakım?

ne kıymetliymiş yaa tövbe tövbe o kadar hormon aldın vücuduna pes etme bence hem yaz günü giyin seksi seksi o koşsun peşinden birdahaki ayada anlaşma yap ona göre ilaç kullanıcam de

senin de ellerine sağlık canım.
mis oldu misss
tavuk vardı zaten,yarına bir güne yapiiim.
kek yaptım bi de.
ya ne kadar kek yaptıysam hepsinin tadı farklı oluyor
malzemesi aynı halbukisem:84:

canım biz annemle ayrı şehirlerdeyiz sağolsun her geldiğinde oturur sararız ve buzluğa atarım gerçekten çok pratik oluyor ... ben birde fasulye kavurup koyuyorum oda çok pratik oluyor aklına ne geliyorsa koyabilirsin bence çiğdende bezelye kırmızı biber koyarım ben ...

canım ben kırmızı biber koyarım fırında pişirip soyarım sonra aynen buzlugaaaa salatasını yaparım hatta sabah kahvaltısında bıle mukemmel buzlu buzlu dograrımmm sonra tavada 3-4 diş sarımsagı azıcık yağda dorayıp kavururummm sonrada uzerlerıne bıberı atarım kavurum tuzunu da katıp alırım ocaktan buz hem cozulur suyunu verır ekmekte bana bılırısn ayyy agzım sulandıı

Son düzenleme:
ne kıymetliymiş yaa tövbe tövbe o kadar hormon aldın vücuduna pes etme bence hem yaz günü giyin seksi seksi o koşsun peşinden birdahaki ayada anlaşma yap ona göre ilaç kullanıcam de
yok tatlım bizimki öyle inada gelmez.
daha çok gıcıklık yapar,kavga çıkarır.
kozalak asla sexi giyinmekle sözle işveyle yoldan çıkmazzzz.
morali yerindeyse zaten sorun yok.
ama şimdi hayatının en önemli günlerini yaşıyor.1 yıllık emek,çok uğraştı.
o yüzden bu ayı gönül rızası ile es geçiyorum.
yeter ki kazansınnn...
canım benim dolapta hep köftem hazır olur :kadınbudu,ızgara köfte,sulu köfte,dalyan köfte.
sonra annem geldiğinde mantı yaptırırım,onu atarım.
kırmızı biberleri közleyip atarım yazın.
sonra patlıcan közleyip atarım : alinazik ve salatasını çok seviyoruz.
gözleme,börek ne yaptıysam atarım
kozalak dalga gecer :yakında beni de buzluğa atacaksın der.

de parası neyse verecem sen 5 dk bakıver hele dıye
ama klomen kullanmanında sınırı yokmu canım ya bosuna hakkın gıdıyor bunyen altı ustu karısıyor
azıcıkda dusuncelı olsa su koca kafalılar ahhh ahh
bakarsın sabaha degısır fıkrı kıı nsallah ruyalarına bebısler gırer bole chuky gıbı sonra hemen ıse gırısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…