- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.181
Ama hakkaten hamile gibi duruyor hamileyim deyip gezineyim bari ortada. Hayır yarın da kayinvalideye gidiyoruz antepe. Orda da boğazımı tutamam ki güzel güzel yapıyorlar. Dediğin gibi kimseyi tanımıyorum nasılsa:)) sorana da 3 aylık derim:))))
haha dogum sonrası al bızdende bı ton hıkaye
ay ınsallah nısan bebek gelır cnm eger kı bu ara hamıle kalırsan sanırım nısana gelır bebıs demı o zaman sıkı calısma zamanı :) bakarsın bu ıstegın olur :)
Bızde esımle 2006 dan berı beraberız hep hayalımızdı sonunda gercek olucak ınsallah :)
Ama hakkaten hamile gibi duruyor hamileyim deyip gezineyim bari ortada. Hayır yarın da kayinvalideye gidiyoruz antepe. Orda da boğazımı tutamam ki güzel güzel yapıyorlar. Dediğin gibi kimseyi tanımıyorum nasılsa:)) sorana da 3 aylık derim:))))
evet canım hatta geçen senede bu zamanlar başlamıştı çalışmalar nisan da doğsun hevesiyle tabi bu kadar uzun süreceğini tahmin bile edemezdimneyse hayırlısı allah büyüktür ... inşallah canım bütün hayalleriniz gerçek olsun
:)) haha aynen ole aksama sebzelı tavuk ve dunden borek var baska bısı yapmayım dıorum zaten esımde maca gıtcek
sana kolaylık versın ve tum dıger ne pısırımcılere
bu ay biz de çalışma yokkk
boşuna içtim klomenleri yaaa.
kozalağın çok önemli bir sınavı var.
uğraşamazmış,bi de onun stresini yaşamak istemiyormuş.
iş yapıyor sanki,töbe yareppim.
5 dk işini hallet, defol git sonra.
sanki onun mikmikine meraklıyız
kız sen beni gülmekten öldürüyorsun ya :) varya böle diyenlerden kork sen :) senden de hamişlik haberi almamız yakındır :)
yeter bencede benimde canım bulgur pilavı ve cacık istiyor yanınada köfte yaparım ya da tavuk oldu bitti işte
iskender yaptım ben de kendi çapımdayeter bencede benimde canım bulgur pilavı ve cacık istiyor yanınada köfte yaparım ya da tavuk oldu bitti işte
iskender yaptım ben de kendi çapımda
özserr sebzel tavuğu nasıl yapıyorsun bacım?
öğrenmeye çok meraklıyımdır da
benim kozalak,sınava mı giriyor menopoza mı anlayamadım gittikocacgımmmm stresini almak için deyeydin yaaaa acaydın kollarını :):): gitme diyeydinnnn :)
geçen hafta sordum ben bu camışao ne be ole sankı adama ıcerı gırde spremle yumosu kert dıyorsun zevkıne bakacak 5 dk bunun mu stresıymıs
tobe tobe bu kocalara ne kıymetlı desek marıfetten sayıyolar sperm dedık adamlar onları sakınır oldu
senin de ellerine sağlık canım.ayy ben ev ıskenderını daha cok sevıorum valla dısardakılerdan daha hafıf daha lezzetlı oluyor ellerıne saglık sekerım
ben sebzelı tavugu soyle yapıyorum soganları tencerede oldurup tavukları sote gıbı dograyıp atıyorum az salca sonra pısme sırasına gore bezelye havuc patates en sonra dereotu yada maydonoz bıttı gıttı
tembel avrat versıyonuda bezelye patates havuc yerıne al bı sıse garnıtur bosalt tencereye15 dk ya yemek hazır
kızlar buzluga yapıp yapıp attıgınız kolaylık olsun dıye seyler var mı? Ben cok sısmeden bısıler yapsam son zamanlarda elıme gelır dıyorum marıfetlı hatun tavsıyelerı beklıyorum..
Sarma sarsam atsam nasıl olur bıde nasıl yapcam buda ayrı bır merakım?
canım biz annemle ayrı şehirlerdeyiz sağolsun her geldiğinde oturur sararız ve buzluğa atarım gerçekten çok pratik oluyor ... ben birde fasulye kavurup koyuyorum oda çok pratik oluyor aklına ne geliyorsa koyabilirsin bence çiğdende bezelye kırmızı biber koyarım ben ...
yok tatlım bizimki öyle inada gelmez.ne kıymetliymiş yaa tövbe tövbeo kadar hormon aldın vücuduna pes etme bence hem yaz günü giyin seksi seksi o koşsun peşinden birdahaki ayada anlaşma yap ona göre ilaç kullanıcam de
canım benim dolapta hep köftem hazır olur :kadınbudu,ızgara köfte,sulu köfte,dalyan köfte.kızlar buzluga yapıp yapıp attıgınız kolaylık olsun dıye seyler var mı? Ben cok sısmeden bısıler yapsam son zamanlarda elıme gelır dıyorum marıfetlı hatun tavsıyelerı beklıyorum..
Sarma sarsam atsam nasıl olur bıde nasıl yapcam buda ayrı bır merakım?
benim kozalak,sınava mı giriyor menopoza mı anlayamadım gitti
yok anam yok,çok stresliymiş,başı kalabalıkmış.
yanına yaklaştırmıyor hasbam.
rahibe teresa oldu mübarek
geçen hafta sordum ben bu camışa
zaten sınavın önemli,uğraşamazsan önemli değil.
klomen içmeyeyim dedim.
yook yook bence fark etmez bana demişti.
çocuğu çok istiyorum,bu ayı atlamayalım demişti.
sınav kapıya dayandı,bizimkinin aklı da gitti,şeyi de (duyguları)
üstüne de gidemiyorum bu hafta çok önemli diye.
ben de ne bahtsızım yumurtlayacak bu haftayı buldum.
neyse çatlatma iğnesini yaptırmadan kararını açıkladı.70 tl bana kalır
şu aralar şeyimiz çok kıymetli efemmmveremez.
para mı teklif etsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?