- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.201
canım ben kırmızı biber koyarım fırında pişirip soyarım sonra aynen buzlugaaaa salatasını yaparım hatta sabah kahvaltısında bıle mukemmel buzlu buzlu dograrımmm sonra tavada 3-4 diş sarımsagı azıcık yağda dorayıp kavururummm sonrada uzerlerıne bıberı atarım kavurum tuzunu da katıp alırım ocaktan buz hem cozulur suyunu verır ekmekte bana bılırısn ayyy agzım sulandıı
yok tatlım bizimki öyle inada gelmez.
daha çok gıcıklık yapar,kavga çıkarır.
kozalak asla sexi giyinmekle sözle işveyle yoldan çıkmazzzz.
morali yerindeyse zaten sorun yok.
ama şimdi hayatının en önemli günlerini yaşıyor.1 yıllık emek,çok uğraştı.
o yüzden bu ayı gönül rızası ile es geçiyorum.
yeter ki kazansınnn...
canım benim dolapta hep köftem hazır olur :kadınbudu,ızgara köfte,sulu köfte,dalyan köfte.
sonra annem geldiğinde mantı yaptırırım,onu atarım.
kırmızı biberleri közleyip atarım yazın.
sonra patlıcan közleyip atarım : alinazik ve salatasını çok seviyoruz.
gözleme,börek ne yaptıysam atarım
kozalak dalga gecer :yakında beni de buzluğa atacaksın der.
bu ay biz de çalışma yokkk
Boşuna içtim klomenleri yaaa.
Kozalağın çok önemli bir sınavı var.
Uğraşamazmış,bi de onun stresini yaşamak istemiyormuş.
Iş yapıyor sanki,töbe yareppim.
5 dk işini hallet, defol git sonra.
Sanki onun mikmikine meraklıyız
senin de ellerine sağlık canım.
mis oldu misss
tavuk vardı zaten,yarına bir güne yapiiim.
kek yaptım bi de.
ya ne kadar kek yaptıysam hepsinin tadı farklı oluyor
malzemesi aynı halbukisem:84:
canım biz annemle ayrı şehirlerdeyiz sağolsun her geldiğinde oturur sararız ve buzluğa atarım gerçekten çok pratik oluyor ... ben birde fasulye kavurup koyuyorum oda çok pratik oluyor aklına ne geliyorsa koyabilirsin bence çiğdende bezelye kırmızı biber koyarım ben ...
canım ben kırmızı biber koyarım fırında pişirip soyarım sonra aynen buzlugaaaa salatasını yaparım hatta sabah kahvaltısında bıle mukemmel buzlu buzlu dograrımmm sonra tavada 3-4 diş sarımsagı azıcık yağda dorayıp kavururummm sonrada uzerlerıne bıberı atarım kavurum tuzunu da katıp alırım ocaktan buz hem cozulur suyunu verır ekmekte bana bılırısn ayyy agzım sulandıı
yok tatlım bizimki öyle inada gelmez.
daha çok gıcıklık yapar,kavga çıkarır.
kozalak asla sexi giyinmekle sözle işveyle yoldan çıkmazzzz.
morali yerindeyse zaten sorun yok.
ama şimdi hayatının en önemli günlerini yaşıyor.1 yıllık emek,çok uğraştı.
o yüzden bu ayı gönül rızası ile es geçiyorum.
yeter ki kazansınnn...
canım benim dolapta hep köftem hazır olur :kadınbudu,ızgara köfte,sulu köfte,dalyan köfte.
sonra annem geldiğinde mantı yaptırırım,onu atarım.
kırmızı biberleri közleyip atarım yazın.
sonra patlıcan közleyip atarım : alinazik ve salatasını çok seviyoruz.
gözleme,börek ne yaptıysam atarım
kozalak dalga gecer :yakında beni de buzluğa atacaksın der.
evet canım klomen 6 defa kullanılabiliyor.de parası neyse verecem sen 5 dk bakıver hele dıye
ama klomen kullanmanında sınırı yokmu canım ya bosuna hakkın gıdıyor bunyen altı ustu karısıyor
azıcıkda dusuncelı olsa su koca kafalılar ahhh ahh
bakarsın sabaha degısır fıkrı kıı nsallah ruyalarına bebısler gırer bole chuky gıbısonra hemen ıse gırısır
ayy canım kıyamam.inşallah kazanır canımevet yaa hem köfteler buzluktan çıkarılıp yapılınca bence daha lezzetli oluyor bende elime ne geçerse atıorum hatta geçen sene yazdan kiraz koymuştum çok severim kışın hamile olunca bulmamız çok zor yerim burdan demiştim birsürü koymuştum ama yaz geldi yeni kirazlar çıktı daha benim miniğim gelmedi
bebiş lafını ağzıma almıycam tatlım.canım yaa :)
bebiş çalışması seklinde yapma zevkinede mi yapmıcak sanki elbet gelir olacak olduktan sonra bi kere iki kere yapınca da oluyor olumsuz düşünme hiçç bu ay inş. Bizden de mutlu haberler gelecek :)
özser süper yaa küçükken en büyük hayalimdi öğretmenimin adı süheyla eşinin adı hakan oğullarının adıda süha idi çok hoşuma giderdi ama malesef eşimle benim ismimi kes çarp böl topla doğru düzgün bir isim çıkmıobir hayalim daha vardı doğduğum ay nisan ve en sevdiğim ayda nisan hep derdim bir kızım olursa adını nisan koyucam diye bakalım hayırlısı benimde kız olursa nisan ya da asya erkek olursa kağan ismin bile düşünüldü bebeğimm seni bekliyoruz gel artıkk
kızlar buzluga yapıp yapıp attıgınız kolaylık olsun dıye seyler var mı? Ben cok sısmeden bısıler yapsam son zamanlarda elıme gelır dıyorum marıfetlı hatun tavsıyelerı beklıyorum..
Sarma sarsam atsam nasıl olur bıde nasıl yapcam buda ayrı bır merakım?
duygularıma tercüman oldun canımebdaaaaa
kiz senin kocan insanin omrunden alir anammm..dersini bitirip uykuya dalacaniz zaman olsun barii mik mik...
Cagan da nisanda dogduu.. nisanda dogurmak isteyenlerr tenmuz sizin ayimiz..
Bende manti yaptim atmistim...
kirmizi biber kozlemesiii. kucuk pirincli kofte yapip atiyorum patares ve havucla cprbasi oluyor cok guzel...cocuklarda seviyor..bebek corbasi bile olabilir..
aslinda yesil fasulye sogan domates kavurup koyabilirizz .. ben daha bi kere koydum oyle. cok kolay yemek oldu..
ebdaaaaa
kiz senin kocan insanin omrunden alir anammm..dersini bitirip uykuya dalacaniz zaman olsun barii mik mik...
duygularıma tercüman oldun canım
keşke ben de hamiş olaydım da çookkkkkk yorgun olaydımmmçoooooooooookkkkkkkkkk yorgunummmmmmmmmmmmmmmmm
keşke ben de hamiş olaydım da çookkkkkk yorgun olaydımmm
her türlü çilesine razıyım.hayırlısıyla olsun artık
ayy yerim ben onuu nisanın kaçı canımbenim miniğimde nisanda gelir inşallah
benim de yeğenim var.çok şeker bişi sıpa.ay kızlaaaar yeğenimin kreşinin yıl sonu gösterisi vardı ordaydım yemin ediyorum ağla ağla gözlerim kurbağa gözü gibi pörtledi dışına yaa
saygı duruşu yapıldı ağladım istiklal marşı okundu ağladım yeğenim gösteri yaptı ağladım tanımadığım çocukları gördüm ağladım kızları beğendim ağladım erkekleri beğendim ağladım bazıları korktu dans etmedi onları gördüm ağladım yeğenim kreşin en dominantı seçildi ablama anası kılıklı dedim ağladım allahım ağla ağla meğersem ne çok birikmiş mübarek patlamış su borusu gibi fışkırdı göz yaşlarım....
şimdi eve geldim videolarını seyrettim videoya çekmiştim yine ağladım başım çatlıyo ağrıdan şuan ama olsun napacaaaan teyze ana yarısı demek duygulanıp ağlayacan mecbuuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?