HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynen kırmızı biberin her türlüsüne ağzım sulanıyor zaten

inşallah kazanır canım evet yaa hem köfteler buzluktan çıkarılıp yapılınca bence daha lezzetli oluyor bende elime ne geçerse atıorum hatta geçen sene yazdan kiraz koymuştum çok severim kışın hamile olunca bulmamız çok zor yerim burdan demiştim birsürü koymuştum ama yaz geldi yeni kirazlar çıktı daha benim miniğim gelmedi

canım yaa :)
bebiş çalışması seklinde yapma zevkinede mi yapmıcak sanki elbet gelir olacak olduktan sonra bi kere iki kere yapınca da oluyor olumsuz düşünme hiçç bu ay inş. Bizden de mutlu haberler gelecek :)

senin de ellerine sağlık canım.
mis oldu misss
tavuk vardı zaten,yarına bir güne yapiiim.
kek yaptım bi de.
ya ne kadar kek yaptıysam hepsinin tadı farklı oluyor
malzemesi aynı halbukisem:84:

Her seferindeki aşk başka demekki :) havucu tarcınlı çikolatalı yapıyorum leziz oluyo

Pirinç Çiğ mi sarıyorsun peki fasulye kayınvalide yapıyo bezelye annem onlar hazır sayılır

Ay ben bayılırım size gelince yap bana ama beni koca yemiy

Ay dur bende yapim kadın budu falan kız ii fikir sigara böreği atıyorumda öteye geçemiyorum ilginçmiş ay öğrenecek çok şeyim varmış sagolun

evet canım klomen 6 defa kullanılabiliyor.
ama ben bunu kozalağa söylememiştim,bilse kullanma derdi.günahını almayayım şimdi.
yarın doktora gidicem,çatlatma iğnesi olmadan beklemek istediğimi söyliycem.
ne yapim benim adam mikmik yapmak istemiyo mu diyeyimresil rüsva olurum
bu ay hiiç üstüne gitmiycem.
ben zaten biliyorum ben ne zaman yapmak istemesem o ister.ters bu erkekler ters.
ayy canım kıyamam.
gelecek miniklerimiz inşş.
Allahım yardım et bizlere ...
gönlümüzdekini avuçlarımza almayı nasip eyleee.yalvarıyorum sanaaaaaaaaa...
bebiş lafını ağzıma almıycam tatlım.
zevkine nasıl olsa gelecek o kapıma
bak nası süründürüyorummm dermişimmm
yok kız hemen vericem
yalnız çatlatma iğnesi olmıycam bu ay.
inşş kendiliğinden çatlatabilirim yımırtayı.,yarın doktora gidicem.
bakalım yımırtaların akibeti ne?

Cagan da nisanda dogduu.. nisanda dogurmak isteyenlerr tenmuz sizin ayimiz..

Bende manti yaptim atmistim...
kirmizi biber kozlemesiii. kucuk pirincli kofte yapip atiyorum patares ve havucla cprbasi oluyor cok guzel...cocuklarda seviyor..bebek corbasi bile olabilir..
aslinda yesil fasulye sogan domates kavurup koyabilirizz .. ben daha bi kere koydum oyle. cok kolay yemek oldu..

ebdaaaaa
kiz senin kocan insanin omrunden alir anammm..dersini bitirip uykuya dalacaniz zaman olsun barii mik mik...

Pirinç Çiğ mi sarıyorsun peki fasulye kayınvalide yapıyo bezelye annem onlar hazır sayılır

canım annem yapar içi ama hafif kavuruo heralde tam pişirmio soğanı fln kavurduktan sonra bikaç dakkada pirinci kavuruo. ay ne güzel annecin yorulmasın kayınvalidene söyle karnıyarıklık patlıcanda kızartsın atarsın buzluğa kışın içinin kıymasını kavurur sürersin fırına

ayy yerim ben onuu nisanın kaçı canım benim miniğimde nisanda gelir inşallah

keşke ben de hamiş olaydım da çookkkkkk yorgun olaydımmm
her türlü çilesine razıyım.hayırlısıyla olsun artık

Off bende hamile olmamama ragmen cooookk yorgunum bitkinim( hayir hamile olsam her turlu cileye raziyim da bisey yokken bu ne boyle(kasigima da agri girip cikiyo pit pit atiyo sanki icerde bisey umitleniyorum yaaa:))

ay kızlaaaar yeğenimin kreşinin yıl sonu gösterisi vardı ordaydım yemin ediyorum ağla ağla gözlerim kurbağa gözü gibi pörtledi dışına yaa

saygı duruşu yapıldı ağladım istiklal marşı okundu ağladım yeğenim gösteri yaptı ağladım tanımadığım çocukları gördüm ağladım kızları beğendim ağladım erkekleri beğendim ağladım bazıları korktu dans etmedi onları gördüm ağladım yeğenim kreşin en dominantı seçildi ablama anası kılıklı dedim ağladım allahım ağla ağla meğersem ne çok birikmiş mübarek patlamış su borusu gibi fışkırdı göz yaşlarım....

şimdi eve geldim videolarını seyrettim videoya çekmiştim yine ağladım başım çatlıyo ağrıdan şuan ama olsun napacaaaan teyze ana yarısı demek duygulanıp ağlayacan mecbuuuuur

ne olur cevap verin...kızlar size bir sorum olacak. sabah sol kasığıma batıp duruyo du birşeyler belim ağrıyodu falan baya bi sürdü bacağıma indi sonra geçti şu dakikaya kadar yoktu birden yine ağrı girdi geçti. benim sorum şu bu hamilelik belirtileri yaşayanlar yanı kesin hamileler:) bir yeri ağrıdıgında yada sızladıgında süreklimi oluyo. bana belirtilerim çok kuvvetli gelio ama bazen duruyo birşeyler bu sefer üzülüyorum neden durdu diye:)

benim de yeğenim var.çok şeker bişi sıpa.
özenip duruyorum onlara ben de.ana kız ne güzel eğleniyorlar.
en yakın arkadaşım diyor 2,5 yaşındaki kızına kardeşim.
inş biz de yeni arkadaşlarımız için daha fazla beklemeyiz canım.
gözyaşlarımız diner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…