- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.621
kızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım
yerleşim kanaması mutlaka gelıyormu kızla cok merak ettim yaa benden öyle bırseyler gelmedı ama yaaaa yoksam yınemı basaramadık yaa
kızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım
bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn
sabah az bi ağrım var gibiydi şuan yok,allahım hayırlısıyla öyle birşeydirde güzel haberler verirm sizlere
bencede iyi bir değer hamilesin şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım
hoşgeldinn
bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn
canım su gıbı bır akıntı var seffaf arada da beyaz ama yumurta akı gıbı degıl :S
Yumurtlamak üzeresin değerlendir bugünleri...
selam hatunlar burda olan ve bilgisi olanlar yardım edebilir mi, bu tutunma lekenmesi nasıl oluyor, öğlen çamaşırımda ince kahverengimsi bir leke vardı şimdilik arkası gelmedi sizlere bir sorayım dedimm
valla şekerim hamilesin sonucuna göree..nie doktora soramadın hemen heyecan mı yaptın
yerleşim kanaması mutlaka gelıyormu kızla cok merak ettim yaa benden öyle bırseyler gelmedı ama yaaaa yoksam yınemı basaramadık yaa
HOŞGELDİN CANIM
bende de vaaaar
canım 5 gün sonra batım var yumurtlayalı çok oldu 10-11 gün önce yumurtladım
bazen aynen senin anlattığın gibi oluyo bazende benimki gibi pembe açık pembe oluyo ama dilerim benimkide öledir sadece peçeteye geldi çok açık pembe
bebekiiiiiiiiiiiiiiiim bebeğin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn hamilesin tabikiiiii canım benim allah kucagına almayı ansip etsin sağlıcakla hemen halay başlasın kızlarrrrrrrrrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kuzucum ben drdan 12 de eve geldim kanı aldı kız kese görünmeyince dr kan degerlerine göre haftaya tekrar gel demişti bende geldim internetten baktım yani sonuca ama düsükmü normalmi kac haftalık acaba hiçbi fikrim yok dra da ulasamadım
kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam yaa inanamıyorum gercekten hepinize cok tesekkür ederim sizleri cok seviyorum sizin sayenizde topigimiz sayesinde oldu bana o kadar ugurlu geldiniz ki allahım hepinize yasatsın insallah bu duyguyu en kısa zamanda
kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam yaa inanamıyorum gercekten hepinize cok tesekkür ederim sizleri cok seviyorum sizin sayenizde topigimiz sayesinde oldu bana o kadar ugurlu geldiniz ki allahım hepinize yasatsın insallah bu duyguyu en kısa zamanda
inşallah canım spor falan yapıodum bıraktım hepsini doktora gidip muayene olduktan sonra doktora sorup ona göre devam edecem
kuzucum ben drdan 12 de eve geldim kanı aldı kız kese görünmeyince dr kan degerlerine göre haftaya tekrar gel demişti bende geldim internetten baktım yani sonuca ama düsükmü normalmi kac haftalık acaba hiçbi fikrim yok dra da ulasamadım
hayır ya bildiğim kadarıyla herkeste olmuyor benimde 2 ay önce lekelenme seklinde bir kanamam oldu ama tutunma lekesi değilmişş yani hamilelik için leke şart değil belki de hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?