HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yerleşim kanaması mutlaka gelıyormu kızla cok merak ettim yaa benden öyle bırseyler gelmedı ama yaaaa yoksam yınemı basaramadık yaa

yok ya herkezde olmaz yerleşme kanamsı canım benim

kızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım

allahhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn

bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn

hoşgeldin şekerim..

sabah az bi ağrım var gibiydi şuan yok,allahım hayırlısıyla öyle birşeydirde güzel haberler verirm sizlere

hadi bakalım hayırlısı bekliyos haberlerini

kızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım
bencede iyi bir değer hamilesin şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hamılesın bıtanem benım begın hayırlı olsun canım benım heyecandan soramamış dr canım canımlelelelelelele teeeevvv teevv tevvv tv

Son düzenleme:
bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn

HOŞGELDİN CANIM

canım su gıbı bır akıntı var seffaf arada da beyaz ama yumurta akı gıbı degıl :S

bende de vaaaar

Yumurtlamak üzeresin değerlendir bugünleri...

canım 5 gün sonra batım var yumurtlayalı çok oldu 10-11 gün önce yumurtladım

selam hatunlar burda olan ve bilgisi olanlar yardım edebilir mi, bu tutunma lekenmesi nasıl oluyor, öğlen çamaşırımda ince kahverengimsi bir leke vardı şimdilik arkası gelmedi sizlere bir sorayım dedimm

bazen aynen senin anlattığın gibi oluyo bazende benimki gibi pembe açık pembe oluyo ama dilerim benimkide öledir sadece peçeteye geldi çok açık pembe

bebekiiiiiiiiiiiiiiiim bebeğin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn hamilesin tabikiiiii canım benim allah kucagına almayı ansip etsin sağlıcakla hemen halay başlasın kızlarrrrrrrrrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

valla şekerim hamilesin sonucuna göree.. nie doktora soramadın hemen heyecan mı yaptın

kuzucum ben drdan 12 de eve geldim kanı aldı kız kese görünmeyince dr kan degerlerine göre haftaya tekrar gel demişti bende geldim internetten baktım yani sonuca ama düsükmü normalmi kac haftalık acaba hiçbi fikrim yok dra da ulasamadım

yerleşim kanaması mutlaka gelıyormu kızla cok merak ettim yaa benden öyle bırseyler gelmedı ama yaaaa yoksam yınemı basaramadık yaa

hayır ya bildiğim kadarıyla herkeste olmuyor benimde 2 ay önce lekelenme seklinde bir kanamam oldu ama tutunma lekesi değilmişş yani hamilelik için leke şart değil belki de hamilesindir canım

kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam yaa inanamıyorum gercekten hepinize cok tesekkür ederim sizleri cok seviyorum sizin sayenizde topigimiz sayesinde oldu bana o kadar ugurlu geldiniz ki allahım hepinize yasatsın insallah bu duyguyu en kısa zamanda

hayırlı olsun:)

canım demekkı gec dollenme o yuzden gormemıs olabılır deger sımdı katlanarak cıkıcak ıns haftaya gorebılırsın
aglama canım ulasırsın elbet keyfını sur sımdı sen

amın cnm ınsallah

topıgın uguruna bende ınanıyorum kesınlıkle

eee artık hamıs bırı olarak dualarını esırgeme bızden

Hayırlı olsun güzelim muhtemelen 4 haftalık Allah kucağına almayı nasip etsin...

inşallah canım spor falan yapıodum bıraktım hepsini doktora gidip muayene olduktan sonra doktora sorup ona göre devam edecem

cnm hayırlısı olsun da 3-4 hafta için değerin fazla yüksek gibi geldi bana..ağrım da var diyosun istersen bir doktora git bir an önce..ya da belki de tam haftanı yanlış hesaplamışsındır..son adet tarihin neydi?

belli ki yeni bir gebelik ama var yani içinde minik bir fasulye inşallah keseyide görürsünüz kuzum

çok güzel bir duygudur eminim tebrik ederim canım sağlıklı bi şekişlde kucağına alırsın inşş:) darısı hepimizin başınaa

canım benim seni çok seviyoruz ayyyy sizi çok seviyoruzzzzz maşallah allahım nazarkardan saklasık birlikte çıktık yola hep beraber devam edelimmm canım bizde senin kadar heycanlandıkkk

hayır ya bildiğim kadarıyla herkeste olmuyor benimde 2 ay önce lekelenme seklinde bir kanamam oldu ama tutunma lekesi değilmişş yani hamilelik için leke şart değil belki de hamilesindir canım

ayyy cok tşkkr canım benım ya kasıklarım ara ara agrıyo gögüslerim acıyo inşallah hamıleyımdır yaa inşallah hamıleyım... bu kan meselesı kafama takıldı tşkkr canım benı aydınlatıgın ıcın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…