HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah canım yaaa gösteri bitince ablamın boynuna öyle bi sarıldıki Allah ım dedim benimde kucağımı böyle bir evlat sevgisiyle doldur kimsenin kucağını boş bırakma

Adete yakin zamanda batmalar oluyor ama surekli surekli degil..

benim de günde 2-3 defa kasık mı,iki kasığımın ortası mı bi sancı giriyor 1dk kıvrandırıyor sonra kaybolup gidiyor.

Be
nce sen esini degilde onun sposlarini at buzluga ihtiyac aninda cikarir enjektorle kullanirsin

rabbim boyle gosterilerini izledikce aglamaktan hela olacagin akillimi akilli sirinmi sirin saglikli evletlar nasip etsin inssss

Ins hepimizin arkadaslari yakinda yanimizca olcak canim

günaydın kızlaaaarrr
bat yaklaştıkça mide bulantılarım arttı öyleki uykumdan uyandırıyo kör olmayasıca

günaydın kıslarr...
ben de buluşmaya gelmek istiommm
bana da temsili servis açtırın,küserim bak

hülücümmmm hadi ikizzz haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla

size mutlu haber getiremedim üzüm gebelği yani mol gebelikmiş beta hcg 5800olmuş ama kese yok alttan bakıncada yok tuvalete sıkışıp karından bakıncada yok olmadı italya dönüşü kürtaj olcakmışım istersen bugün yapalım dedi umut ya işte belki ikizdir de ondan değer fazla artmıştır ama kese yoktur ümidiyle beklicem ama yok bukadarlıkmış mutluluğum bukadarını haketmişim ben

canım benim inşallah ikizdir. başka dr daha gidin 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasonu olan. biz öyle yapmıştık emin oluncaya kadar.
yoksada üzülme Allah korusun herşeyi hissettikten sonra kaybetseydik yada ego nun ki gibi doğduktan sonra olsaydı.
Rabbim hayırlı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin canım hepimize.

Canim yaaa cok uzuldummm...hakkinda hayirlisi olsun...

söylenebilecek hiçbişey yok rabbim herşeyin iyisini bilir tabiki hayırlısı buymuş ama bitti gitti tüm sevincimiz tün heyecanlarımız hepsi kursağımızda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…