- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.221
benim de yeğenim var.çok şeker bişi sıpa.
özenip duruyorum onlara ben de.ana kız ne güzel eğleniyorlar.
en yakın arkadaşım diyor 2,5 yaşındaki kızına kardeşim.
inş biz de yeni arkadaşlarımız için daha fazla beklemeyiz canım.
gözyaşlarımız diner.
ne olur cevap verin...kızlar size bir sorum olacak. sabah sol kasığıma batıp duruyo du birşeyler belim ağrıyodu falan baya bi sürdü bacağıma indi sonra geçti şu dakikaya kadar yoktu birden yine ağrı girdi geçti. benim sorum şu bu hamilelik belirtileri yaşayanlar yanı kesin hamileler:) bir yeri ağrıdıgında yada sızladıgında süreklimi oluyo. bana belirtilerim çok kuvvetli gelio ama bazen duruyo birşeyler bu sefer üzülüyorum neden durdu diye:)
yok tatlım bizimki öyle inada gelmez.
daha çok gıcıklık yapar,kavga çıkarır.
kozalak asla sexi giyinmekle sözle işveyle yoldan çıkmazzzz.
morali yerindeyse zaten sorun yok.
ama şimdi hayatının en önemli günlerini yaşıyor.1 yıllık emek,çok uğraştı.
o yüzden bu ayı gönül rızası ile es geçiyorum.
yeter ki kazansınnn...
canım benim dolapta hep köftem hazır olur :kadınbudu,ızgara köfte,sulu köfte,dalyan köfte.
sonra annem geldiğinde mantı yaptırırım,onu atarım.
kırmızı biberleri közleyip atarım yazın.
sonra patlıcan közleyip atarım : alinazik ve salatasını çok seviyoruz.
gözleme,börek ne yaptıysam atarım
kozalak dalga gecer :yakında beni de buzluğa atacaksın der.
ay kızlaaaar yeğenimin kreşinin yıl sonu gösterisi vardı ordaydım yemin ediyorum ağla ağla gözlerim kurbağa gözü gibi pörtledi dışına yaa
saygı duruşu yapıldı ağladım istiklal marşı okundu ağladım yeğenim gösteri yaptı ağladım tanımadığım çocukları gördüm ağladım kızları beğendim ağladım erkekleri beğendim ağladım bazıları korktu dans etmedi onları gördüm ağladım yeğenim kreşin en dominantı seçildi ablama anası kılıklı dedim ağladım allahım ağla ağla meğersem ne çok birikmiş mübarek patlamış su borusu gibi fışkırdı göz yaşlarım....
şimdi eve geldim videolarını seyrettim videoya çekmiştim yine ağladım başım çatlıyo ağrıdan şuan ama olsun napacaaaan teyze ana yarısı demek duygulanıp ağlayacan mecbuuuuur
benim de yeğenim var.çok şeker bişi sıpa.
özenip duruyorum onlara ben de.ana kız ne güzel eğleniyorlar.
en yakın arkadaşım diyor 2,5 yaşındaki kızına kardeşim.
inş biz de yeni arkadaşlarımız için daha fazla beklemeyiz canım.
gözyaşlarımız diner.
Kizlar doktora gidiyorum nolur ok dua edin benim icinde sevinc cigliklar atarak geliyim buraya
Kizlar doktora gidiyorum nolur ok dua edin benim icinde sevinc cigliklar atarak geliyim buraya
Hadi hayirlisi canim guzel haber haberlerle gelcen ins, bizde Galata`da kutlucaz kizlarla bu mujdeni sana ozel :)))
Gunaydin kizlar :))
ayyyyy bugun buluşma gününüzzzzzzzzzz.. yaaaaaa çok kıskandım...keske bende olsaydım...
size mutlu haber getiremedim üzüm gebelği yani mol gebelikmiş beta hcg 5800olmuş ama kese yok alttan bakıncada yok tuvalete sıkışıp karından bakıncada yok olmadı italya dönüşü kürtaj olcakmışım istersen bugün yapalım dedi umut ya işte belki ikizdir de ondan değer fazla artmıştır ama kese yoktur ümidiyle beklicem ama yok bukadarlıkmış mutluluğum bukadarını haketmişim ben
size mutlu haber getiremedim üzüm gebelği yani mol gebelikmiş beta hcg 5800olmuş ama kese yok alttan bakıncada yok tuvalete sıkışıp karından bakıncada yok olmadı italya dönüşü kürtaj olcakmışım istersen bugün yapalım dedi umut ya işte belki ikizdir de ondan değer fazla artmıştır ama kese yoktur ümidiyle beklicem ama yok bukadarlıkmış mutluluğum bukadarını haketmişim ben
canım benim inşallah ikizdir. başka dr daha gidin 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasonu olan. biz öyle yapmıştık emin oluncaya kadar.
yoksada üzülme Allah korusun herşeyi hissettikten sonra kaybetseydik yada ego nun ki gibi doğduktan sonra olsaydı.
Rabbim hayırlı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin canım hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?