- 11 Temmuz 2012
- 404
- 32
- 118
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.241
size mutlu haber getiremedim üzüm gebelği yani mol gebelikmiş beta hcg 5800olmuş ama kese yok alttan bakıncada yok tuvalete sıkışıp karından bakıncada yok olmadı italya dönüşü kürtaj olcakmışım istersen bugün yapalım dedi umut ya işte belki ikizdir de ondan değer fazla artmıştır ama kese yoktur ümidiyle beklicem ama yok bukadarlıkmış mutluluğum bukadarını haketmişim ben
size mutlu haber getiremedim üzüm gebelği yani mol gebelikmiş beta hcg 5800olmuş ama kese yok alttan bakıncada yok tuvalete sıkışıp karından bakıncada yok olmadı italya dönüşü kürtaj olcakmışım istersen bugün yapalım dedi umut ya işte belki ikizdir de ondan değer fazla artmıştır ama kese yoktur ümidiyle beklicem ama yok bukadarlıkmış mutluluğum bukadarını haketmişim ben
canım çok üzgünüm inan.ne diyeceğimi bilemiyorum ama emin misin?Mol gebelikte teşhis
Mol gebeliğin teşhisi için ultrasondan faydalanılır. Yapılan ultrasonda veziküller yan yana dizilerek uterus içinde üzüm salkımı görüntüsü meydana getirir. Genellikle uterus hamilelik haftasına göre olması gerektiğinden daha büyüktür. Ultrasonun yanı sıra HCG değerlerinin 100.000 üzerinde olması da teşhisi kolaylaştırır.
acaba mol geeblik değilmidirki 100.000diyo bişeyler dizilir diyo ultrasonda baktı öyle bişey demedi öyle bişeyler görmedi ama
canım çok üzgünüm inan.ne diyeceğimi bilemiyorum ama emin misin?
bak bir doktorla yetinmeseydin.hemen başka bir doktora daha gitseydin.
cimcime yi hatırla,keşke başka başka doktorlara da gitseydi.
ben mutlaka başka doktora da görün diyorum.
sakın tek doktorla karar verip kürtaj falan olma.
zaten çıkar çıkmaz başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama sonra değer 5800olmuş ve hiç bişey yok kör olsa bile görürdü eğer olsaydı ama yok işte mol gebelik sonucu kürtaj sonrasında 1 yıl beklenmesi gerekiyormuş benim hiç bi zaman çocuğum olmucak anlamına geliyor bu
çokmu polyannayım bilmiyorum ama bi hareketlilik başladıysa bu belkide hemen sonrasında bebişte tutunur diye düşünüyorum.size mutlu haber getiremedim üzüm gebelği yani mol gebelikmiş beta hcg 5800olmuş ama kese yok alttan bakıncada yok tuvalete sıkışıp karından bakıncada yok olmadı italya dönüşü kürtaj olcakmışım istersen bugün yapalım dedi umut ya işte belki ikizdir de ondan değer fazla artmıştır ama kese yoktur ümidiyle beklicem ama yok bukadarlıkmış mutluluğum bukadarını haketmişim ben
Mol gebelikte teşhis
Mol gebeliğin teşhisi için ultrasondan faydalanılır. Yapılan ultrasonda veziküller yan yana dizilerek uterus içinde ‘üzüm salkımı’ görüntüsü meydana getirir. Genellikle uterus hamilelik haftasına göre olması gerektiğinden daha büyüktür. Ultrasonun yanı sıra HCG değerlerinin 100.000 üzerinde olması da teşhisi kolaylaştırır.
acaba mol geeblik değilmidirki 100.000diyo bişeyler dizilir diyo ultrasonda baktı öyle bişey demedi öyle bişeyler görmedi ama
ne olursa olsun ben olsam asla tek doktorla yetinmezdim.
italya ya gitmeden önce bence bu işin adını koymalısın.
10gün boyunca için içini yer,ikiz mi mol gebelik mi diye?
psikolojin bozulur,italya ya falan konsantre olamazsın.
yaptığın hiçbişeyden tad alamazsın.
ayrıca 1 yıl korunma süresi de ne oluyor?mol gebeliğe has bir durumsa bilemem tabi ama kürtaj kürtajdır.
esranın dediği gibi en çok 3 ay korunma süresi veriyorlar.
kimse de takmıyor 3 ayı falan.
her şey iyi olacak,üzülme sen.
canım değerlerini takip edersin.beta hcg sıfırlanmıyomuş bi türlü bu durumda o sıfırlanana kadar doğum kontrol hapı kullanılıyormuş buda en az 1 yılmış başka doktora gitme şansım yok bugün cumartesi ve tüm hastaneler kapandı özeller öğleye kadardı bugün işyerindende çıkamadım 8de uçağım var diyorum yetişirsiniz ozamana diyor işin varmı gücün varmı diyen yok akılları sıra geç geldim diye ceza veriyolar
selam arkadaşlar aranızda tüp bebek yaptıran varmı birkaç sorum olacaktıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?