HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Allah Allah ilk defa duydum,böyle durumda ne denir bilemiyorum,Allah yardımcın olsun... ((

Kelimelerin tükendiği an!

Mol gebelikte teşhis
Mol gebeliğin teşhisi için ultrasondan faydalanılır. Yapılan ultrasonda veziküller yan yana dizilerek uterus içinde ‘üzüm salkımı’ görüntüsü meydana getirir. Genellikle uterus hamilelik haftasına göre olması gerektiğinden daha büyüktür. Ultrasonun yanı sıra HCG değerlerinin 100.000 üzerinde olması da teşhisi kolaylaştırır.

acaba mol geeblik değilmidirki 100.000diyo bişeyler dizilir diyo ultrasonda baktı öyle bişey demedi öyle bişeyler görmedi ama

canım çok üzgünüm inan.ne diyeceğimi bilemiyorum ama emin misin?
bak bir doktorla yetinmeseydin.hemen başka bir doktora daha gitseydin.
cimcime yi hatırla,keşke başka başka doktorlara da gitseydi.
ben mutlaka başka doktora da görün diyorum.
sakın tek doktorla karar verip kürtaj falan olma.

zaten çıkar çıkmaz başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama sonra değer 5800olmuş ve hiç bişey yok kör olsa bile görürdü eğer olsaydı ama yok işte mol gebelik sonucu kürtaj sonrasında 1 yıl beklenmesi gerekiyormuş benim hiç bi zaman çocuğum olmucak anlamına geliyor bu

Hatta simdi git baska bi dr a gorun..ebda hakli cimcimeyi hatirla..

git bi ucaga binmeden. cunku tatildede icin icini yer. Acabaa bebek var mi yokmu diye..

Yaa nasi yani.kurtajdan sonra hemen basliyo herkes calismalsra...
en fazla 3 ay korinma veriyolar...
Ne demek cocugum olmicsk diye...en imkansizlarin bile oluyor.

çokmu polyannayım bilmiyorum ama bi hareketlilik başladıysa bu belkide hemen sonrasında bebişte tutunur diye düşünüyorum.

ne olursa olsun ben olsam asla tek doktorla yetinmezdim.
italya ya gitmeden önce bence bu işin adını koymalısın.
10gün boyunca için içini yer,ikiz mi mol gebelik mi diye?
psikolojin bozulur,italya ya falan konsantre olamazsın.
yaptığın hiçbişeyden tad alamazsın.
ayrıca 1 yıl korunma süresi de ne oluyor?mol gebeliğe has bir durumsa bilemem tabi ama kürtaj kürtajdır.
esranın dediği gibi en çok 3 ay korunma süresi veriyorlar.
kimse de takmıyor 3 ayı falan.
her şey iyi olacak,üzülme sen.

biraz araştırdım da yumurtanın 2 sperm tarafından dölllenmesiyle oluyormuş :S
normalde yumrutanın 1 spermden sonra sertleşip diğerlerini almaması gerekiyor :/

Son düzenleme:

beta hcg sıfırlanmıyomuş bi türlü bu durumda o sıfırlanana kadar doğum kontrol hapı kullanılıyormuş buda en az 1 yılmış başka doktora gitme şansım yok bugün cumartesi ve tüm hastaneler kapandı özeller öğleye kadardı bugün işyerindende çıkamadım 8de uçağım var diyorum yetişirsiniz ozamana diyor işin varmı gücün varmı diyen yok akılları sıra geç geldim diye ceza veriyolar

canım değerlerini takip edersin.
herkesin değeri 1 yılda sıfırlanır diye bir kaide yok.
okuduklarıma göre bazılarının değeri 1.ayda sıfırlanmış.
ve kürtajdan sonraki ilk ay regl olmuşlar.
sen de eşine değerler sıfırlanana kadar korunacağınızı söylersin.
ümitsiz olma lütfen.

Canıım ne diyeceğimi bilemiyorum hiç.
Sakın üzülme ama kendini yıpratma.. İnşallah dönüşünde hayırlı haberler verirsin Rabbim şu mübarek ayların hürmetine evladını hakkında hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa sana bağışlasın.. ama eğer sonuç olumsuzsa da üzülme. veren Allahım bir daha verir zamanı gelince. Kendini bırakma Rabbim yardımcın olsun.

oof ne dicemi blimiyorum ama başka bi doktora kesin git canımm :/
hakkında hayırlısı olsunn..

Canim ne dicegimi bilemiyorum cok uzuldum ama bencede mutlaka bi doktora daha gorunmelisin asla tek doktorun soyledigi sozle hareket etme benim kurtajdan sonrada doktor kucuk bi ihtimal ama mol gebelik de olabilir eger oyleyse 1 yil korunucaksiniz demisti ama pataloji sonucuna gore belli olur demisti ultrasonla nasil anladi hemen anlamadim belki normal gebelik ikiz oldugu icin gec gorunucek kese belki dis gebelik o yuzden kese yok ya tehlikeli olursa italya donusune kadarhemen nasil sak diye mol gebelik der mutlaka bi doktora daha git ve iyi haberlerle gel insallah canimm hakkinizda hayirlisi insallah

Bide oyle kotubi gune denk geldi kiii...hem cumaryesi hastaneler kapalii...hem alsama yolculuk varr...hulya akil da kalmadi ki verelim..herkes cok uzgunnn...

Canim mol gebelikle ilgili birsuru sey okudum su an senin durumunla ilgisi yok bence yaa tani kolay konulamaz hcg hormonu 100.000 uzerinde olursa tam olarak tani konulmamis olsa bile destekler diyo sende boyle bi durum yokki cok anormal artmadi hcg degerin ayrica uzume benzer seyler gormesi gerekirdi doktorun gormedi etmedi hemen tani koydu ( tamam belki yolunda gitmeyen bisey var ama bu kadar kesin soylenemez bence belki de hersey yolunda gereksiz strese soktu seni doktorlara hic guvenemiyorum hic(cok endiseleniyorum italyaya gitmeden bi acilde falan bakmazlarmi tatlim ya ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…