- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.261
Bide oyle kotubi gune denk geldi kiii...hem cumaryesi hastaneler kapalii...hem alsama yolculuk varr...hulya akil da kalmadi ki verelim..herkes cok uzgunnn...
Canim mol gebelikle ilgili birsuru sey okudum su an senin durumunla ilgisi yok bence yaa tani kolay konulamaz hcg hormonu 100.000 uzerinde olursa tam olarak tani konulmamis olsa bile destekler diyo sende boyle bi durum yokki cok anormal artmadi hcg degerin ayrica uzume benzer seyler gormesi gerekirdi doktorun gormedi etmedi hemen tani koydu( tamam belki yolunda gitmeyen bisey var ama bu kadar kesin soylenemez bence belki de hersey yolunda gereksiz strese soktu seni doktorlara hic guvenemiyorum hic (cok endiseleniyorum italyaya gitmeden bi acilde falan bakmazlarmi tatlim ya ??
eşim gitme boşver bekleyelim dedi eğer geerkirse italyadada doktora gideriz dedi çünkü yanımızda italyanlarda olcak onlar götürürler bizi doktora bilmiyorum düşünemiyorum şuan hastaneden çıkıca gidecektim ama başka bi doktorda göremezse yok derse kürtaj derse o içimdeki ufacık ümitte kaybolursa kaldıramam gibi geldi
Canimm o kadar iyi anliyorum ki seni anlatamam o umidini en son ana kadar icinde tut olurmu ben kesinlikle kesenin gorulucegini dusunuyorum kendi zamanlarima dondum yeniden kalp atislarinin duyulucagi umidini son ana kadar kaybetmedim sende de kese gorulucegi umidini tasiyorum kucuk oldugu icin gorunmedi bence hem ilk gittiginde kese olusmaya baslamis gibi demisti allah cok buyuk asla umit kesilmez su anda baska doktora gitmeni isteme sebebim evet kese yoksa yine goremez ama daha erken 1 hafta sonra gel diyebilir hemen mol gebelik demesi sinirimi bozdu doktorun kii bence kesinlikle degil.tamam sen guzelce italyaya git gel o zaman donunce baska doktora da gidersin icinden nasil geliyosa oyle yap kuzucum ama nolur kendine dikkat et uzulmemek icin elinden geleni yap tatilin tadini cikarmaya calis ve bebeginin seninle oldugunu dusun herzaman
ne diyceğimi bilmiyorum iyiki varsınız iyiki rabbim beni sizlerle tanıştırmış hepinizi çok seviyorum
ben zaten yıkılmış durumdayım kimyasaldan korktum allaha şükür öyle bişey çıkmadı dış gebelikten korktum sabah kese görünmeyince ama kan sonucunu alınca nasıl mutluydum anlatamam ilk defa eşimde gelmişti doktora çocuk gibi sevindim kese görüncek diye 2 litre su içtim karnım patlayana kadar kan sonucu gelince eşim bitanem ben sana dedim baaak kötü bişey yok beebğimiz orda biliyorum ben sen bana inanmadın dedi sonra geç kalınca sonucu doktora gösteremeden gitti eşim doktor patır patır saydı hepsini orda napıcağımı bilemedim hiçbişeyde söyleyemedim kaskatı çıktım odadan ne kadar vicdansız bu doktorlar hem diyoki sen git yurtdışına geldiğinde bidaha ultrasonla bakarız belki ozaman görünür diyo hemde arkasından istersen şimdi bugün kürtaj yapalım diyo allahım sen büyüksün nolur küçük olduğundan görünmemiş olsun
mart anneleri topiğine bakıyorum daha en fazla 1-2 tanesi kese görmüş onlarda erken döllenme olma ihtimali olanlar değeri yüksek çıkanlara bile pazartesi gel demişler nolur ümidim boşa çıkmasın nolur benim bebeğimde sağlıklı olsun sizlerden çok dua bekliyorum herzamankinden çok ihtiyacım var
ne diyceğimi bilmiyorum iyiki varsınız iyiki rabbim beni sizlerle tanıştırmış hepinizi çok seviyorum
zaten çıkar çıkmaz başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama sonra değer 5800olmuş ve hiç bişey yok kör olsa bile görürdü eğer olsaydı ama yok işte mol gebelik sonucu kürtaj sonrasında 1 yıl beklenmesi gerekiyormuş benim hiç bi zaman çocuğum olmucak anlamına geliyor bu
size mutlu haber getiremedim üzüm gebelği yani mol gebelikmiş beta hcg 5800olmuş ama kese yok alttan bakıncada yok tuvalete sıkışıp karından bakıncada yok olmadı italya dönüşü kürtaj olcakmışım istersen bugün yapalım dedi umut ya işte belki ikizdir de ondan değer fazla artmıştır ama kese yoktur ümidiyle beklicem ama yok bukadarlıkmış mutluluğum bukadarını haketmişim ben
zaten çıkar çıkmaz başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama sonra değer 5800olmuş ve hiç bişey yok kör olsa bile görürdü eğer olsaydı ama yok işte mol gebelik sonucu kürtaj sonrasında 1 yıl beklenmesi gerekiyormuş benim hiç bi zaman çocuğum olmucak anlamına geliyor bu
canım çok üzgünüm inan.ne diyeceğimi bilemiyorum ama emin misin?
bak bir doktorla yetinmeseydin.hemen başka bir doktora daha gitseydin.
cimcime yi hatırla,keşke başka başka doktorlara da gitseydi.
ben mutlaka başka doktora da görün diyorum.
sakın tek doktorla karar verip kürtaj falan olma.
Hatta simdi git baska bi dr a gorun..ebda hakli cimcimeyi hatirla..
git bi ucaga binmeden. cunku tatildede icin icini yer. Acabaa bebek var mi yokmu diye..
ben naısl söylicem eşime en az 1 yıl korunmamız gerekiyomuş diye allahım bana dayanma gücü ver nolursun
özseeerrrr kız toplantı bitmedimi daha kızların hiçbiri gelmedi amma kaynattınız heeee
hani fotolarrrrrrrrrrrr
bencede takıl neden normal olsun kı lekelenmeler hemde 6 gun hadı bı ıkı gun neysede
bence sor doktora baska yerede olmadı goster canım
selam ıyıyız sen nasılsın? dıycez ama cevap gelır mı kı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?