HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bide oyle kotubi gune denk geldi kiii...hem cumaryesi hastaneler kapalii...hem alsama yolculuk varr...hulya akil da kalmadi ki verelim..herkes cok uzgunnn...

ben zaten yıkılmış durumdayım kimyasaldan korktum allaha şükür öyle bişey çıkmadı dış gebelikten korktum sabah kese görünmeyince ama kan sonucunu alınca nasıl mutluydum anlatamam ilk defa eşimde gelmişti doktora çocuk gibi sevindim kese görüncek diye 2 litre su içtim karnım patlayana kadar kan sonucu gelince eşim bitanem ben sana dedim baaak kötü bişey yok beebğimiz orda biliyorum ben sen bana inanmadın dedi sonra geç kalınca sonucu doktora gösteremeden gitti eşim doktor patır patır saydı hepsini orda napıcağımı bilemedim hiçbişeyde söyleyemedim kaskatı çıktım odadan ne kadar vicdansız bu doktorlar hem diyoki sen git yurtdışına geldiğinde bidaha ultrasonla bakarız belki ozaman görünür diyo hemde arkasından istersen şimdi bugün kürtaj yapalım diyo allahım sen büyüksün nolur küçük olduğundan görünmemiş olsun
mart anneleri topiğine bakıyorum daha en fazla 1-2 tanesi kese görmüş onlarda erken döllenme olma ihtimali olanlar değeri yüksek çıkanlara bile pazartesi gel demişler nolur ümidim boşa çıkmasın nolur benim bebeğimde sağlıklı olsun sizlerden çok dua bekliyorum herzamankinden çok ihtiyacım var

eşim gitme boşver bekleyelim dedi eğer geerkirse italyadada doktora gideriz dedi çünkü yanımızda italyanlarda olcak onlar götürürler bizi doktora bilmiyorum düşünemiyorum şuan hastaneden çıkıca gidecektim ama başka bi doktorda göremezse yok derse kürtaj derse o içimdeki ufacık ümitte kaybolursa kaldıramam gibi geldi

Canimm o kadar iyi anliyorum ki seni anlatamam o umidini en son ana kadar icinde tut olurmu ben kesinlikle kesenin gorulucegini dusunuyorum kendi zamanlarima dondum yeniden kalp atislarinin duyulucagi umidini son ana kadar kaybetmedim sende de kese gorulucegi umidini tasiyorum kucuk oldugu icin gorunmedi bence hem ilk gittiginde kese olusmaya baslamis gibi demisti allah cok buyuk asla umit kesilmez su anda baska doktora gitmeni isteme sebebim evet kese yoksa yine goremez ama daha erken 1 hafta sonra gel diyebilir hemen mol gebelik demesi sinirimi bozdu doktorun kii bence kesinlikle degil.tamam sen guzelce italyaya git gel o zaman donunce baska doktora da gidersin icinden nasil geliyosa oyle yap kuzucum ama nolur kendine dikkat et uzulmemek icin elinden geleni yap tatilin tadini cikarmaya calis ve bebeginin seninle oldugunu dusun herzaman

ne diyceğimi bilmiyorum iyiki varsınız iyiki rabbim beni sizlerle tanıştırmış hepinizi çok seviyorum

ne diyceğimi bilmiyorum iyiki varsınız iyiki rabbim beni sizlerle tanıştırmış hepinizi çok seviyorum

Canim benim sende iyki varsin iyki seni tanimisiz bizde seni cok seviyoruzz ve iyi ol istiyoruz minigimiz kucuk kuzumuz iyi olsun istiyoruz hersey yoluna giricek hersey cok guzel olucak :))

çok üzüldüm canım inşallah bir yanlışlık vardır dediğin gibi ikiz olduğu için yüksek çıkıyordur rabbim yardımcınız olsun dualarımız seninle...

Ayy canin benimm bizde seni seviyoruzzzz...uzme kendini...is olacagina varir...du bakalim hele bi kesin tani konulsun....ama bu sirada kotuyede hazirlukli olkii cok da uzulme...( bunu demek basit biliyorumama. uzulmene daha cok uzulecegiz..

Hulyacım bence sakın müdahale ettirme bendede aynen boş gebelik ac gel kürtaj dedi ve beBeğim çok şükür sağlıklı nasıl hemen teşhis koyuyorlar şimdi italyada zehir olacak üzülme sakın bebeğin seninle inş daha erken ve görememiş olabilir Rabbim yar ve yardımcın olsun

Canım benim değerim dein yüksekten kesem görünmüştü yanlış hatırlamıyor san 12000. Küsür dü daha öncesinde göremedi birde sen erken gittin Dr a zaten tecrübeli hamileler 3-4 hafta sonra gidiyorlar .. Kalbini ferah tut hep birlikte senin dua edelim ..

canım benim inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun ama lütfen bu kadarını haketmişim falan deme günahtır. keşke imkanın olsa başka doktorada gitsen

hiçbi zaman olmayacak ne demek yaaa dünyanın sonumu geldi saçmalama lütfen. doktorların her dediği olsaydı ohoooooo
bana hemen hamile kalabilirsin dedi bak 4 ay oldu dış gebelik dedi normal gebeliğimi sonlandırdı. allah onların eline düşürmesin ama onlarıda eksik etmesin güzelim kendini üzme rabbim hayırlısını versin saati geldiyse mol gebelik olur sna sağlıklı gebelik...

benim şimdiki aklım olsa 2 değil 20 doktora giderim 19 u dış gebelik dese diğer 20. ye inanırdım ve sonuna kadar bveklerdim.
başka doktora görün diye bende demiştim ama yanlış anladı beni fazlada karışmak istemedim

Hatta simdi git baska bi dr a gorun..ebda hakli cimcimeyi hatirla..

git bi ucaga binmeden. cunku tatildede icin icini yer. Acabaa bebek var mi yokmu diye..

o tatil olmayacakki ona. sadece boş boş bakacak etrafına.
tekrar söylüyorum yerinde olsam ne yapar eder özelde olsa ne kadara mâl olursa olsun bi doktor bulur muayene olurdum

ben naısl söylicem eşime en az 1 yıl korunmamız gerekiyomuş diye allahım bana dayanma gücü ver nolursun

ya niye hemen öyle diceksin yaaaa bi git gel zamana bırak doktor dönüşte bakalım ne diyecek. olmazsa dönüşte başka doktora daha gidersiniz hemen adama korunacağız deme ikinizin birbirinize destek olmanız lazım

Canım üzülme ya hemen. Bekle bak kızları hatırla özlem e de alacağız dedi sonra bir sorun çıkmadığı ortaya çıktı. Bekle bence ya da kızların dediği gibi başka doktorlara görün. Off yaa insallahh yoktur bir sıkıntı bebeğin seninledir((

canlarım benı yanlış anliyorsuzama anlayın sorun degıl internetimde biraz sorun var cvp yoluyorum ama gelmıyo... internedım gecelerı cogunlukla duruyo ozamanda sız yoksunuz :) kızmayın bana yaa vallah bıldıgınız gıbı degılım vallah neyse ıyı geceler canım benım

kozalakla kavga ettik sonunda.
illa ankaraya git diye tutturdu.
ben varken çalışamıyormuş,aklı ben de kalıyormuş.
ben de şakayla karışık 2 tane nur topu gibi yumurtam var,gitmek istemiyorum dedim.
vaaayyy sen misin yumurtadan bahseden?
ne bencilliğimi bıraktı ne düşüncesizliğimi....
bu ay onun sırası mıymış,hiç anlayışım yok muymuş?
demediği laf kalmadı.temizlik yapmam bile suçmuş bu durumda.rahatsız oluyormuş.
sanki ondan yardım istedim.kendi kendime vakit geçsin diye temizlik yaptım.ona ne oluyorsa...
boşanmaya kadar götürdü.
ama ben sana geçen hafta sordum,benim için fark etmez demiştin diyorum.o geçen haftaydı diyor.
o zaman 1 yıl öncekileri konuşalım deyip sinir ediyor.
stresinden bana çatıyor gerizekalı.
yarın evden postalar bu beni.
bu moralle eve de gitmek istemiyorum.
canım sıkkın olunca hiçbişey yapasım gelmiyor.
annemi o kadar özlesem de aklım hep evde oluyor.
bundan sonra aslaaa o isteyene kadar ne bebek ne yumurta lafı edicem.
amma kıymetli şeyi varmışcamışşş ne olacak.

Ben adet olamiyoruuuuuummm oldum sandim cuma gunu pembe duru kan geldi sonra yine bulanik akintiya devam kizlarrr bekliyorum sabirla pazsrtesi kan verecegim artik..

Hulyacim uzme kendini vardir herseyde bir hayir hic belli olmaz belki de duzelecek dua edelim hayirlisi olsun hakkinda canim.. zor evet haklisin ama bencede tek doktorla kalma cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…