- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.281
canlarım benı yanlış anliyorsuzama anlayın sorun degıl internetimde biraz sorun var cvp yoluyorum ama gelmıyo... internedım gecelerı cogunlukla duruyo ozamanda sız yoksunuz :) kızmayın bana yaa vallah bıldıgınız gıbı degılım vallah neyse ıyı geceler canım benım
Ayyy bizde dun bosanmaya kadar gittik ilk defaaa..bana bagirdiiiiesim...cok yumsak huyludur kendi.kozalakla kavga ettik sonunda.
illa ankaraya git diye tutturdu.
ben varken çalışamıyormuş,aklı ben de kalıyormuş.
ben de şakayla karışık 2 tane nur topu gibi yumurtam var,gitmek istemiyorum dedim.
vaaayyy sen misin yumurtadan bahseden?
ne bencilliğimi bıraktı ne düşüncesizliğimi....
bu ay onun sırası mıymış,hiç anlayışım yok muymuş?
demediği laf kalmadı.temizlik yapmam bile suçmuş bu durumda.rahatsız oluyormuş.
sanki ondan yardım istedim.kendi kendime vakit geçsin diye temizlik yaptım.ona ne oluyorsa...
boşanmaya kadar götürdü.
ama ben sana geçen hafta sordum,benim için fark etmez demiştin diyorum.o geçen haftaydı diyor.
o zaman 1 yıl öncekileri konuşalım deyip sinir ediyor.
stresinden bana çatıyor gerizekalı.
yarın evden postalar bu beni.
bu moralle eve de gitmek istemiyorum.
canım sıkkın olunca hiçbişey yapasım gelmiyor.
annemi o kadar özlesem de aklım hep evde oluyor.
bundan sonra aslaaa o isteyene kadar ne bebek ne yumurta lafı edicem.
amma kıymetli şeyi varmışcamışşş ne olacak.
Ben adet olamiyoruuuuuummm oldum sandim cuma gunu pembe duru kan geldi sonra yine bulanik akintiya devam kizlarrr bekliyorum sabirla pazsrtesi kan verecegim artik..
ya lütfen bak öyle deme arkadasım hak geçmesinden korkuyorum zaten. ben sadece batı martta nisanda kalanları sildim ve bunuda geçmiş sayfalarda açıkladım sildiklerimden yeni batını bildiren olursa tekrar eklerim diye. temmuzdayız hala mart yazılı olanlar vardı seninkini hatırlamıyorum ama hazirandakileri bile silmedimki. zaten ilk defa işlem yaptım listede kimler var kimler yok görmüyorum. en azından günde 1 defa yazsaydın yine silmezdim sadece sana değil bu tavrım yanlış anlama listede 80 kişi var ama girip yazan topu topu 10 kişi. yazmayanları silmiştim sadece.
dilersen seni tekrar eklerim listeye.
hakkını helal et seni kırmak istememiştim ama lütfen sende bizi anla bi bat düzeltmeye kalkıyorum 80 kişi arasından bulmak zor oluyo en iyisi böyle oldu diye düşünüyorum dediğim gibi sana kasıtlı bi durum yok tekrar ekleyebilirim batını söylersen
ama sen satını söyle en iyisi :))
kızlar buzluga yapıp yapıp attıgınız kolaylık olsun dıye seyler var mı? Ben cok sısmeden bısıler yapsam son zamanlarda elıme gelır dıyorum marıfetlı hatun tavsıyelerı beklıyorum..
Sarma sarsam atsam nasıl olur bıde nasıl yapcam buda ayrı bır merakım?
canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama sen bu kadar karamsar olursan eğer sonuç gerçekten böyleyse eşine nasıl destek olacaksın.Tabiki kolay bişey değil ama biraz pozitif düşünmeye çalış,rabbimin mucizeleri çoktur inşallah sen dönene kadar herşey daha güzel olur ve bebişlerin sana el sallar biz buradayız diye.zaten çıkar çıkmaz başka bi doktora gitmeyi düşündüm ama sonra değer 5800olmuş ve hiç bişey yok kör olsa bile görürdü eğer olsaydı ama yok işte mol gebelik sonucu kürtaj sonrasında 1 yıl beklenmesi gerekiyormuş benim hiç bi zaman çocuğum olmucak anlamına geliyor bu
selam kızlar nasılsınız.
mide bulantılarım arttı adet olsamda kurtulsam yaaa yemek yiyemiyorum artık
canım sarmayı zeytin yağlı yapıp sararsan sorun olmaz çıkarır pişirirsin,ama etli yapıyorsan tavsiye etmem çünkü daha sonra çıkarıp pişirince pirinçler bulgur gibi oluyor tadı bozuluyor.İstersen sana alinazik tarifi veriyim o da çabuk olur,patlıcanlarını hazılar buzluğa koyarsun sonrada çıkarınca üzerinin sosunu yapar fırına verirsin
benimki de aynı şeyleri söyledi.Ayyy bizde dun bosanmaya kadar gittik ilk defaaa..bana bagirdiiiiesim...cok yumsak huyludur kendi.
hic ilgi gostermiyormusum..hic onu istemiyomusum..okula giderken 1 ton makyaj hazirlik falannn kendine gelince bisey yokmus..
bende duygularimi belli edemem fazla.sorun hep ordan cikiyor.
cok ciddi sekilde bosanalim dedi..ara annenleri dedi..ayyy cok gucume gitti...
canım eşim edebiyat öğretmeni ama atanamadı.Kızlar hayırdır ya üstünüzde kara bulutlar mi dolaşıyor..
Ebda ne sınavına giriyor böyle stres yapıyor eşin? Boşver bence git annenlere gez toz Ankarada festivaller konserler var zaten. Hem de o rahat rahat kafasına göre çalışsın. Sonra mazallah kazanamaz senden bilir.. Sıkma canını üzme kendini..
Esraaa erkekler de çocuk gibi biliyorsun ilgi bekliyorlar sürekli:) o söylediğine de pişman olmuştur sen de takma. Düşündükçe insan iyice kinleniyor fazla düşünmeyin kızlar. Erkekler böyle işte hepsi bizim gibi düşünemiyorlar biz de onlar gibi olamıyoruz..
Inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun hepimizin yuvası huzurla dolsun...
canım,regllerin genelde ileri atarak oluyorsa erken yumurtlama ihtimalin düşük.kızlar birşey soracağım,bende tiroid ve pkodan dolayı adet gecikmesi oluyor ben bu ay 10 gün gecikmeyle 21 haziranda adet oldum.İki gündür bazen sağ bazen sol kasığım ağrıyor acaba yumurtlama olma ihtimali var mıdır?
bu mide bulantısı ne alaka canım ya:44:selam kızlar nasılsınız.
mide bulantılarım arttı adet olsamda kurtulsam yaaa yemek yiyemiyorum artık
açıkçası olacağı varsa atlasan da zıplasan da ilacın alasını da yutsan olur tatlım...kizlar dun dugun var diye girememistim topik almis basini gitmis....
aslinda cok onemli bisi oldu ama emin olamadim bu sabahta korkudan kivraniyorum
dun sabah idrar testi yaptim bir 15 dkka snra silik pozitif cikti. hayalet cizgi. sonra emin olamadim gittim farkli marka yeni test aldim ondada 10.dkka da cikti silik cizgi. bat im 4 temmuz. sonra dun aksam cok yakin arkadaslarimizin dugunu vardi oraya gittik . dugun havuz basindaydi.ama okadar cok ruzgar vardi ki resmen usudum. karnim fln agridi . mecbur oynamakta gerekti. simdide endiseliyim anladigim kadari ile tam rahime tutunma zamanlari. bi ihtimal eger gercekten bebisimm benimleyse ve tutunamamissa. yani oynamak usumek fln ilk 1 saat ayakta durduk bide karnim sirtim agridi
kan testine gidicektim ama vazgectim en az 2 gun yada direk bat tarihini beklicem belki kimyasaldir belki dun aksam olumsuz bisi olmustur diye ...
sabah yine test yaptim bu defa cizgi daha belirsiz cikti ztn. moralim kocaman bir 0.
emin degilim hamis olup olmadigimdan ama ya varsa ve ben yeterince dikkat etmemissem.
bu mide bulantısı ne alaka canım ya:44:
benimki de aynı şeyleri söyledi.
okula giderken 1saat makyaj yapıyormuşum,millete süsleniyormuşum.
eve,kocaya gelince hiç özenmiyormuşum.
evde de tuvaletle mi oturayıminsan rahat olmak istiyor ne yapiim.
illa sexi bişiler giyeceksin buna.evde kırım kırım kırıtacaksın.
eee o da bi yere kadar şekerim,sıkılıyorum.
zaten açık saçık gezsem evde perdeleri kapattırıyor.
yok biri görürümüş.leenn bizim evin içini mi gözetliyorlar
aman bıktım yaaa...
hala aklımda boşanıcaz kelimesi.içime işledi.
canım eşim edebiyat öğretmeni ama atanamadı.
kolej de çalışıyor.meb e geçmek istiyor.ilk defa kpss ye hazırlandı.inşş emekleri boşa çıkmaz.
çok yoruldu bu sene.kafayı yemek üzre,sınav sınav diye.
ankaraya gitsem bu kavga haliyle çok mutsuz,suratsız oluyorum.
anneme babama konsantre olamıyorum.
onlarda keyifsiz olunca hemen anlıyorlar zaten.
bu seferde onları da üzüyorum diye üzülüyorum.
iki ucu poklu değnek...valla sabah da keyfine bak.nasıl istersen öle yap dedi.
şimdi psikolojisi ii gibi.bakalım akşama git derse gidicem,napim.dediğin gibi sonra senin yüzünden der diye de korkuyorum.
canım,regllerin genelde ileri atarak oluyorsa erken yumurtlama ihtimalin düşük.
ama ihtimal işte,bilinmez.
yumurtlama ağrısı en fazla 1 gün sürer.bugün de devam ediyorsa yumurtlama değildir.
yumurtalar gelişiyor da olabilir.
bu mide bulantısı ne alaka canım ya:44:
Geçmiş olsun şekerpareee..
Limon yemeğe çalış, ii 1 çözümdür bulantıya karşı...
ya bide siz evlenelei ne kadar olmuş daha. bizzz...6 sene.. bide çocuk bide hamilelik... sıcakta insan ne mik mik ne sarılma hiç bişey istemiyor. gerçi bu benim doğal halim...hemen başladı"sen ilgi göstermiyorsun ama okulda birsürü boşanmış bayan var...beni hiç kıskanmıyorsun gücüme gidiyor" dedi.. anacım bende öyle kıskanç falan değilim. eşim kız meslek lisesinde çalışıyor.. çok da genç gösteriyor üstelik. ama yinede onu kıskanmamam başıma bela oluyor... bazen kıskanmış gibi yapıyorum...belkide bana inanılmaz güven verdi ondan.
kendisi çok kıskanç aynı senin ki gibi perdede 1 cm lik açıklık olmicak.. kolsuz falan giymem yasak zaten... düşün izmir dikilili eşim deniz kenarı ...orda bile normal badi ile duruyorum...
ama neyseki sonradan tatlıya bağladım kızlar... biraz ilgi sonrasınaa....çayını bile benim elimden içmek istiyormuş bi başka oluyomuşş.. akşamları çay içmediğim için hiç ben demlemem hep o demler.. neyse bende bu sabah ona türk kahvesi faaln yaptım.. dün pizza yaptım... akşam sarılarak oturdum...böylelikle tatlıya bağlandı ama o yediğim korku bana yetti.. düzeltiim bari kendimi... çoğu zaman 50 yaşında kadın gibi davranıyorum...işve cilveyi unutmuşum hayat karmaşasında...
sense
canım sen büyük ihtimal hamilesinnn...hadi hayırlısı..
cimcimeeeee
kız yoksa bebiş gelmesin anacım...
susisesi
evet erkekler bildiğin çocuk... bide çağan iki çocuk bide bebk olur anam ben nasıl ilgiyi bölcem üçeeeeeee
özzzzzzzzz
fotoları bekliyozzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?