HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla ben bugun isyan bayragini cektim... 3 haftadir her pazar saat 11 de uyaniyo 1de yataktan ancak kalkiyo.
bugun bir firca bir firca ne bu boyle bir pazar var onda da 1 de kalk 2 de ancak yemek ye... ee noldu gun gecti... iyice sinirlerim geriliyo butun gun evde kapali ofiste kapali.
artik yok oyle uyumak haftada 1 aksam yemek ondan ve pazarlari kahvaltida yardim kesinlikle. ikimizde calisiyoruz bide ayni ofiste dusunun goruyo yani nasil calisiyorum onun kadar bende yoruluyorum fln ona ragmen aksam gelince benden once geciyo tv karsisina sonra ne yicez biz diye sormaya... bide ben bugun yoruldum diyoo iyice cildiriyorum sanki ben butun gun oturuyorm. gercketen kozalaklar iste...

ama biliyorum ben napcam mi... bir kere yine delirtmisti beni 1 hafta -10 gun hic bisi yapmadim biraz duzelmisti simdi yine ... sicaklardan mi nedir arada kisa devre yapiolar boyle kendilerine has bi sekilde ; bide sonra sanki hic bisi olmamis gibi davranmiyolar mi saka gibi ,....

ağzın bal yesin kuzummmmmm ama yok bende bebek falan mide bulantım ve göğüs uçlarımın acıması dışında hiç bi şikayetim yok ha bide midem yanıyo ara ara.

benim be seferki öteki hamilelikten çok farklıydı.. belirtilerim çağanda uyku idi. mide bulantısı yoktu..
bunda bata yaklaştıkça gece uyanıyodum mide keşimesi ağrıması, halsizlik. memelerin taş gibi olması ve ilk defa kasık agrısı.. belli olmaz yani.. hatta hiç uykum gelmiyodu ilk baştaaa

benimde ilkinde mide bulantısı baş dönmesi kasıklarda ağrı göğüs damarlanması ve göğüslerde ağrı vardı çok uyuyodum oturduğum yerde uyuyodum elimde kumandayla ama şimdi hiç öyle bişey yok hatta uyuyamıyorum huzursuzum geceleri uyanıyorum midem hem bulanıyo hem yanıyo aynı anda. kasıklarıma günde 1 defa ağrı giriyo tamam ama ben bunları hala hamileliğe yormuyorum bide başım dönüyo sürekli akşam misafir vardı yarım saat kadar ayakta kaldım resmen kasıklarımdan bıcaklar saplantı ağrıdan nefes alamadım iki büklüm oldum ağlayacaktım utanmasam.

bence bunlar hamilelik belirtisi olamaz

Kopuk boya ile mu boyadin..hangi renk olduuunn...

yok kuşum normal krem boyayla boyadım koleston naturel çikolata kahve
kendi saçım zaten koyu kahveydi. 3 senedir boyamıyodum saçlarım cansızlaştı hadi parlasın dedim çikolata kahve yaptım ama boyayı unutmuşum heralde aynaya ilk baktığımda korktum

Olur canım ver seweriz alinazik nasıl yapıyorsun sen zeytinyağlı yaparım herhalde en güzeli

canım ben antepliyim kendi yaptığım şekilde anlatıyım. Patlıcanları közlüyorsun sonra onları bıçakla ufacık doğra yada makinen varsa çek blendırda olur.buzluğa koy,pişireceğin zamanda tencereye biraz kıyma koy kavur üzerine soğan biber doğra onlar iyice ölünce domates doğra üzerine.bir tava veya tencere patlıcanları az yağda çevir.en son tepsiye patlıcanı,üzerine domates sosunu koy soğan ve biberle üzerini süsle fırına var soğanlar pişene kadar beklet.afiyet olsun :)

bu kolay olanı başka türlüsüde var ama bu biraz daha pratik ve ekonomik :)

Anaaaamm kizzz burda misinn...bende sanko nun ordayim evde.evimiz hemen sankoya 5 dk.
beklerim sekerim...
Sağolasın canım neden olmasın fırsatım olursa :)
Benim kayınvalidemler de şehitkamildeler. celal doğan parkı falan var onun dibindeler hemen :)
Bu arada sen çıkmadın mı tatile hala??

Esasen dun gidecektik. biraz evimizde keyif surelim dedik...dunu saymassak...yarin yada sonraki gun gideriz herhalde annemlerde nigdede. habire soruyolar ne zaman geleceksiniz diye..

emek mah.de o zaman.bizfe sarigüllük mah.deyiz...bilir kayinvaliden hemen yakin...

Son düzenleme:

Anacim anteptekiler olarak bile bulusma yapsak olacakmis. bak simdidenn uc kisi olduk...:)))

seni merveyi ve burcuyu tanıdımda diğerini bilemedim resimler küçükmüş
ama nispet oldu bu çok özendim

Sagol canım patlıcan aldım bugün yapayım sürersin sagol

seni merveyi ve burcuyu tanıdımda diğerini bilemedim resimler küçükmüş
ama nispet oldu bu çok özendim

O benim arkadasım resimler sığmadı küçültmek zorunda kaldım. Çok çok eğlendik güldük dedikodu gezdik bol bol yedik :) inanın zaman su gibi geçti

iyi yaaa maşallah güzel vakit geçirmenize sevindim keşke bizlerde gelebilseydik ama olsun resimler yetti :))

Mrb bsy sorcktm bebek icin doktor surekli yapn dmisti yumurtlama gununde bzd hep yaptk smdi adetime 10 gun var iliskiye girmeyi bitrelimmi eger dollen me olduysa bi zarari olur mu iliskinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…