- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.301
ağzın bal yesin kuzummmmmm ama yok bende bebek falan mide bulantım ve göğüs uçlarımın acıması dışında hiç bi şikayetim yok ha bide midem yanıyo ara ara.
benim be seferki öteki hamilelikten çok farklıydı.. belirtilerim çağanda uyku idi. mide bulantısı yoktu..
bunda bata yaklaştıkça gece uyanıyodum mide keşimesi ağrıması, halsizlik. memelerin taş gibi olması ve ilk defa kasık agrısı.. belli olmaz yani.. hatta hiç uykum gelmiyodu ilk baştaaa
Burç ormanindayiz esraaa gel piknik yapalım:))))
Kopuk boya ile mu boyadin..hangi renk olduuunn...
Olur canım ver seweriz alinazik nasıl yapıyorsun sen zeytinyağlı yaparım herhalde en güzeli
Sağolasın canım neden olmasın fırsatım olursa :)Anaaaamm kizzz burda misinn...bende sanko nun ordayim evde.evimiz hemen sankoya 5 dk.
beklerim sekerim...
canım ben antepliyim kendi yaptığım şekilde anlatıyım. Patlıcanları közlüyorsun sonra onları bıçakla ufacık doğra yada makinen varsa çek blendırda olur.buzluğa koy,pişireceğin zamanda tencereye biraz kıyma koy kavur üzerine soğan biber doğra onlar iyice ölünce domates doğra üzerine.bir tava veya tencere patlıcanları az yağda çevir.en son tepsiye patlıcanı,üzerine domates sosunu koy soğan ve biberle üzerini süsle fırına var soğanlar pişene kadar beklet.afiyet olsun :)
bu kolay olanı başka türlüsüde var ama bu biraz daha pratik ve ekonomik :)
canım ben antepliyim kendi yaptığım şekilde anlatıyım. Patlıcanları közlüyorsun sonra onları bıçakla ufacık doğra yada makinen varsa çek blendırda olur.buzluğa koy,pişireceğin zamanda tencereye biraz kıyma koy kavur üzerine soğan biber doğra onlar iyice ölünce domates doğra üzerine.bir tava veya tencere patlıcanları az yağda çevir.en son tepsiye patlıcanı,üzerine domates sosunu koy soğan ve biberle üzerini süsle fırına var soğanlar pişene kadar beklet.afiyet olsun :)
bu kolay olanı başka türlüsüde var ama bu biraz daha pratik ve ekonomik :)
seni merveyi ve burcuyu tanıdımda diğerini bilemedim resimler küçükmüş
ama nispet oldu bu çok özendim
Sagol canım patlıcan aldım bugün yapayım sürersin sagol
O benim arkadasım resimler sığmadı küçültmek zorunda kaldım. Çok çok eğlendik güldük dedikodu gezdik bol bol yedik :) inanın zaman su gibi geçti
iyi yaaa maşallah güzel vakit geçirmenize sevindim keşke bizlerde gelebilseydik ama olsun resimler yetti :))
Sagol canım patlıcan aldım bugün yapayım sürersin sagol
O benim arkadasım resimler sığmadı küçültmek zorunda kaldım. Çok çok eğlendik güldük dedikodu gezdik bol bol yedik :) inanın zaman su gibi geçti
İnş sizler ile de görüşürüz :) çok isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?