- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.321
İnş sizler ile de görüşürüz :) çok isteriz
seni merveyi ve burcuyu tanıdımda diğerini bilemedim resimler küçükmüş
ama nispet oldu bu çok özendim
Mrb bsy sorcktm bebek icin doktor surekli yapn dmisti yumurtlama gununde bzd hep yaptk smdi adetime 10 gun var iliskiye girmeyi bitrelimmi eger dollen me olduysa bi zarari olur mu iliskinin
inşallah canım yaaa temmuzda geleceğim ama bilmem görüşebilirmiyiz. çok isterim bende görüşmek.
bu arada benim başım çok dönüyo yaaa acaba üşüttümmü ben
midem bulanıyo sürekli.
çokk fena özendmmmmmmm yaaaaaaa keşke bnde orda olsaydmmmm(( harika çıkmış fotolarr süpersinizzz eee ama şimdi kim kim???
bnde feciii kıskandm yaaaaa minik minik göbişlerde çıkmışşşş çok tatlılar ya
Ayy çook özendim keşke bizlerde olabilseydik
fotolar bir harika.. Göbüşleriniz de ne güzel çıkmış yaa :) merveye sürtünseydiniz darısı bulaşırdı tez vakitte :)
İnş sizler ile de görüşürüz :) çok isteriz
çokk fena özendmmmmmmm yaaaaaaa keşke bnde orda olsaydmmmm(( harika çıkmış fotolarr süpersinizzz eee ama şimdi kim kim???
bnde feciii kıskandm yaaaaa minik minik göbişlerde çıkmışşşş çok tatlılar ya
Ayy çook özendim keşke bizlerde olabilseydik
fotolar bir harika.. Göbüşleriniz de ne güzel çıkmış yaa :) merveye sürtünseydiniz darısı bulaşırdı tez vakitte :)
Kanında bi sorun olabilir mi kuzum yada sıcakta tansiyon falanbebek belirtileri desem erken sanki
inşallah bidahaki buluşmada cimcime sezgi esra gizem kim varsa grşebilirizzzzzzzzzz
Bence 5 gün daha yap ben yaptım ve geç döllenme olmuş ve iyiki yapmışım dedim
Kanında bi sorun olabilir mi kuzum yada sıcakta tansiyon falanbebek belirtileri desem erken sanki
Yeşilli merve mavi elbiseli ben beyazlı elbiseli tacyaprak diğeri benim arkadasım canım inş sizlerlede görüşebiliriz
Kız sürtünmesmiyiz sağlı sollu :) hele ben demi :) burcu da bi azıcık göbek var heryeri fit incecik valla
evet göbüşler çok tatlı maşallah
burcununkine dikkat ettimde demekki bende öyle olacaktım şimdi
Allah belasını versin doktorun
yeni doktorumada sağlık sıhhat verinde oda bana yardım etsin son gidişimde hamile kalabilirsin artık ilaç kullanmana gerek yok desin
banada sürtünün banadaaaaa
inşallah bidahaki buluşmada cimcime sezgi esra gizem kim varsa grşebilirizzzzzzzzzz
ay ıcakta değilki bugün hatta cumadan beri gayet serin yağmur yapıyo ara ara bebek belirtisi değildir yaaa ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum hem diğer belirtilerin hiçbiri yok malesef
Hamile olanlar yardm edermisiniz
Tamam abla ck saol ben szi hep okuyorum ama yazmiyodum 21 ysndayim 1 senelik evliym ins benimde seninki gbi tatli bi gobusum olur
İsteyen herkese itina ile sürünebiliriz :)
İnş canım hamiş dir
Valla burada yaptığımız sohbetlerden öte sanki yıllardır can ciğer arkadaşların buluşması gibiydi hiç yabancılık hiç suskunluk olmadı
Bence bi kaç gün bekle gecmeSe doktora acil canım
İsteyen herkese itina ile sürünebiliriz :)
İnş canım hamiş dir
Valla burada yaptığımız sohbetlerden öte sanki yıllardır can ciğer arkadaşların buluşması gibiydi hiç yabancılık hiç suskunluk olmadı
Bence bi kaç gün bekle gecmeSe doktora acil canım
çok hoş baktıkça bakıorm fotolara maaşallhh maşallahh
son 8 gün kaldı yaaa. 8 temmuzda adet olmam lazım o güne kadar bu mide bulantıları devam edecek ama yapacak bişey yok dediğin gibi geçmezse hafta içi aile hekimine giderim artık
Mersi canım benim
En azından kanına bakar bi düşüklük mü var die bide canım aile hekimleri 1 Temmuz itibari ile randevuluye geçmişler sanırım aklında olsun
Nasil guzel cikmissiniz kizlar hepiniz ayri guzelsinizz valla cok ozendim bende(merve cok kisa zamanda hamileyimm diye gelicek o zaman bu kadar tatli annelere surtunmus daha ne olsun:))cimcimem benim icimden bi ses hamile oldugunu soyluyo ama sen olamaz diyosun yaa ( hayirlisi bakalim :))
Kızlar süpersiniz valla biz de Ankara tayfası olarak buluşalım sezgii ekincii sunshineeeBu arada burcunun göbüş hiç yok yaa maşallahhh Esmer olan özge miydi kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?