- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.341
çok kıskandımTamam abla ck saol ben szi hep okuyorum ama yazmiyodum 21 ysndayim 1 senelik evliym ins benimde seninki gbi tatli bi gobusum olur
sunshine kim kısss?o tarih oldu sanki...Kızlar süpersiniz valla biz de Ankara tayfası olarak buluşalım sezgii ekincii sunshineeeBu arada burcunun göbüş hiç yok yaa maşallahhh Esmer olan özge miydi kızlar??
İzmirde bi ben mi varim yaaa( cok kiskaniyorum vallaaa (
çanakkaledende bi ben varım anlıyorum seni(
izmirin neresindensin kuzum sen.
Nasil guzel cikmissiniz kizlar hepiniz ayri guzelsinizz valla cok ozendim bende(merve cok kisa zamanda hamileyimm diye gelicek o zaman bu kadar tatli annelere surtunmus daha ne olsun:))cimcimem benim icimden bi ses hamile oldugunu soyluyo ama sen olamaz diyosun yaa ( hayirlisi bakalim :))
Kızlar süpersiniz valla biz de Ankara tayfası olarak buluşalım sezgii ekincii sunshineeeBu arada burcunun göbüş hiç yok yaa maşallahhh Esmer olan özge miydi kızlar??
yok kız kansızlık çıkmıyo bende daha geçen ay baktırdım hatta doktor ilaç bile vermeyecekti ama gebelik düşünürsen elinde bulunsun dedi yazdı. ben beklemiyorum aile hekiminde hiç. eczane geçmişim olduğu için aile hekimim beni yakından tanıyo gider gitmez kapıyı vurup giriyorum içeri sağolsun hemen hallediyo işimi ama yinede hatırlattığın iyi oldu randevuyla gideyim ilkinde :)
içindeki sese kurban ama az önce test yaptım negatif çıktı evde 30 test var acımadım yaptım aldım ağzımın payını
kız sunshine nerelerde hiç girmiyo artık görüşüyomusun sen onunla ne yaptı acaba hamileydi en son
çok kıskandım
çok şekersiniz,ne ii ettiniz;ama ben de isterem.
sunshine kim kısss?o tarih oldu sanki...
Bebisimmmm daha erken diye cikmadigini biliyosun dimiiiii:)) 4 gun kala yap bakalim bide silik de olsa cizgiyi goruceksin bence:))kiii 4 gun kala bile cikmayip tam gununde hatta 2 gun sonra bile cikabiliyo onemli olan gelmesin pis kirmizilar:)) ben goztepe tarafindayim izmirde :))
ewet tby oluruz???
Gecen ay doktora gttm surekli iliskiye girin demisti bzde uyguluyoruz benimde adet olmama 10 gun var dollenme olduysa iliskinin zarari olurmu bitrelim mi yksa devam ediyim mi
cuma yaparım artık zaten testi tabi adet olmazsam o güne kadar. :/
13-14 ve 20 temmuzda izmirdeyim bende
Bende cumaya kadar dayanabilirsem beraber yapalim o zaman guzel haberler verelim insallahh:)))aaa ne guzelmisss vaktin olursa bizde bulusalim miiii:)))hem belki hamile hamile oluruz :))
inşallah şubat ayı gibi yine ikimiz birden müjde veririz cuma günü :))
buluşalım kuzum yaa çok iyi olur ben tam olarak nerelerde olacağımızı öğreneyim madem
bence devam et geç döllenme olabilir.
canım şalgam suyu istedi bide künefe
Fotolarda sizde supersiniz :) artik yuzunuzude gorduk gobusleride gorduk masallah size canlar darisi bizeee :) amin..
Ha gayret canim asere asere getirecen bebisleri :)) bebisler diyorum cunku bu isteklerden hem hakki cikar hem aysee
Selam kizlar tatile ciktik kayinvalidemlere geldik her sene burda bedava internet buluyorduk bui sene avucumuzu yaladik ama sizi nasil merak ediyorum anlatamam bugun kola ictik sifreyi yplladim bedava net geldi ilk isim burdakileri okumak oldu hulyaaaa cok uzuldum en cok seni merak ettim canom insallah doktorunda yanlislik vardir ve geldigindw bebisinon kalp atislarini duyarsin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr resimler kharika keske bende olsaydim nasil kiskandim anlatamam bizde yarin bursaya gidiyoruz ordan canakkale gezecegiz
banada geliiinnnnnn çayımı içiiiiiinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?