- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.361
zaten bi kızım bi oğlum olsun istiyorum tam denk gelir işte
kahretsin o kadar programlıyımki aşermelerim bile önceden siparişli
Tesekkurler canim zaten canakkale deyince aklima sen geliyorsum esimle tek gelsem cayini icerdim ama biraz kalabalik olacagiz
Hayirkisi olsun canm yaa :) ben yarin kan vercem sabah kismetse.. ak mi kara mi cikacak insallah
Bence 5 gün daha yap ben yaptım ve geç döllenme olmuş ve iyiki yapmışım dedim
Kanında bi sorun olabilir mi kuzum yada sıcakta tansiyon falanbebek belirtileri desem erken sanki
Yeşilli merve mavi elbiseli ben beyazlı elbiseli tacyaprak diğeri benim arkadasım canım inş sizlerlede görüşebiliriz
Kız sürtünmesmiyiz sağlı sollu :) hele ben demi :) burcu da bi azıcık göbek var heryeri fit incecik valla
Kızlar süpersiniz valla biz de Ankara tayfası olarak buluşalım sezgii ekincii sunshineeeBu arada burcunun göbüş hiç yok yaa maşallahhh Esmer olan özge miydi kızlar??
Sunshine de ilk hamislerden pek girmiyor artık ama özlem gibi facede denk geliyor arada:))
Kizlarrr birbitinden guzel cikmissinuz. maasallah sizeee...kahvaltida guzel gorunuyor....yaa cok ozendimm..
merveeeee
hep sismanim diyodun ne guzel zayifciksin. bitek yanaklarin dolgun o aldatiyor seni..
canım şalgam suyu istedi bide künefe
Fotolarda sizde supersiniz :) artik yuzunuzude gorduk gobusleride gorduk masallah size canlar darisi bizeee :) amin..
Selam kizlar tatile ciktik kayinvalidemlere geldik her sene burda bedava internet buluyorduk bui sene avucumuzu yaladik ama sizi nasil merak ediyorum anlatamam bugun kola ictik sifreyi yplladim bedava net geldi ilk isim burdakileri okumak oldu hulyaaaa cok uzuldum en cok seni merak ettim canom insallah doktorunda yanlislik vardir ve geldigindw bebisinon kalp atislarini duyarsin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr resimler kharika keske bende olsaydim nasil kiskandim anlatamam bizde yarin bursaya gidiyoruz ordan canakkale gezecegiz
Hayirkisi olsun canm yaa :) ben yarin kan vercem sabah kismetse.. ak mi kara mi cikacak insallah
Gunaydinnnnnn :)))
ayy ne güzelll yaaa.
Maşallah nazar değmesin size.
Günaydın canım evdemısın yoksa ıs basladı mı yıne
Amınn canım tesekkur edrız
Evdeyim kuzucumm bu hafta evdeyim haftaya baslicam ise :)sen nasilsin bebis nasil uyuyabildinmi gece agrilarin hafifledimi biraz canim??
ohh keyfını cıkar kuzum ızının valla ne guzel bır hafta evde olmak
bende cok sukur ıyıyım bebıste ıı cok sukur
kum dokmem bıttı galıba daha normal agrılar cekıyorum artık ve bu agrılarla bas edebılıyorum kum dokerken cok zorlandım sımdı cok daha ıyıyım canım
evet bunlarda bendekiler Allah'ım tüm isteyen arkadaslarıma ve bana bu göbisler ve bu göbislerdeki tatlı minnaklar gibi bir evlat nasip et hayırlısıyla.Eki Görüntüle 745819 Eki Görüntüle 745820 Eki Görüntüle 745821 Eki Görüntüle 745822
evet bunlarda bendekiler Allah'ım tüm isteyen arkadaslarıma ve bana bu göbisler ve bu göbislerdeki tatlı minnaklar gibi bir evlat nasip et hayırlısıyla.Eki Görüntüle 745819 Eki Görüntüle 745820 Eki Görüntüle 745821 Eki Görüntüle 745822
Ohh cok sevindim canim ikinizde iyi olun hicbiyerlerin agrimasin senin bebis de huzurlu olsun anneciginin gobisinde :))
bi kum dökmem eksiktiiiiiiiii
bilgisi olan varmı acaba bu konudaaa
Kiyamamm kuzum gecmis olsunbi kum dökmem eksiktiiiiiiiii
bilgisi olan varmı acaba bu konudaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?