HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oo ozaman merveden haber alıcaz yakın zamanda. İnşallah

Kızlar süpersiniz valla biz de Ankara tayfası olarak buluşalım sezgii ekincii sunshineee Bu arada burcunun göbüş hiç yok yaa maşallahhh Esmer olan özge miydi kızlar??

demi yaa ben ankarada değilim aslında ilçesindeyim ama k.valide ankarada olduğu için 3 haftada 1 kez gidiyoz.. Ama şöölee topikcenek görüşsek ne güzel olurdu :)

Kizlarrr birbitinden guzel cikmissinuz. maasallah sizeee...kahvaltida guzel gorunuyor....yaa cok ozendimm..

merveeeee

hep sismanim diyodun ne guzel zayifciksin. bitek yanaklarin dolgun o aldatiyor seni..

Teşekkür ederiz Esra ist olsa kesin gelirdi dedik canım kulaklarını çınlattık :)
Ewt merve hiçde kilolu değil canım gayet ii ama gelde anlat

canım şalgam suyu istedi bide künefe

Bu saatte nereden bulacan kız

Fotolarda sizde supersiniz :) artik yuzunuzude gorduk gobusleride gorduk masallah size canlar darisi bizeee :) amin..

Âmin canım âmin teşekkür ederiz

Ohh ii tatiller size de canım

Hayirkisi olsun canm yaa :) ben yarin kan vercem sabah kismetse.. ak mi kara mi cikacak insallah

Aktır inş güzel haberlerle gel canım

Kızlarrrr anca vakit bulup girebildim :) cumartesiiiii çok güzel bir gündü gerçekten sanki yıllardır tanışıyor gibiydikkk inş bu güzel buluşmadan sonra Rabbim iyi haberler vermemi nasip eder bu Arada zayıffff diyen arkadaşlarım hepiciğinizeeeee teşekkür ederimmm

Evde internetim yavaş olduğu için bendekiiii resimleri yarın ekleyeceğim

Evdeyim kuzucumm bu hafta evdeyim haftaya baslicam ise :)sen nasilsin bebis nasil uyuyabildinmi gece agrilarin hafifledimi biraz canim??

ohh keyfını cıkar kuzum ızının valla ne guzel bır hafta evde olmak

bende cok sukur ıyıyım bebıste ıı cok sukur
kum dokmem bıttı galıba daha normal agrılar cekıyorum artık ve bu agrılarla bas edebılıyorum kum dokerken cok zorlandım sımdı cok daha ıyıyım canım

evet bunlarda bendekiler Allah'ım tüm isteyen arkadaslarıma ve bana bu göbisler ve bu göbislerdeki tatlı minnaklar gibi bir evlat nasip et hayırlısıyla.

Ohh cok sevindim canim ikinizde iyi olun hicbiyerlerin agrimasin senin bebis de huzurlu olsun anneciginin gobisinde :))

amın canım amınnnnn
o kadar surunduk saglı sollu ıkızın bıle olabılır

Ohh cok sevindim canim ikinizde iyi olun hicbiyerlerin agrimasin senin bebis de huzurlu olsun anneciginin gobisinde :))

amın canım sızlerınde gobuslerı ıcınde kucuk canlar olsun ınsallah
bata zaten az kaldı varmı hıc degısıklık

bi kum dökmem eksiktiiiiiiiii
bilgisi olan varmı acaba bu konudaaa
Kiyamamm kuzum gecmis olsun( bende doktum kum 3-4 sene once sancisi cok fena( bol bol su icmen lazim canim yaninda hep 1 surahi su bulundur ozlem doktu yakin zamanda da doktoru ona nasil bu tedavi uyguladi sana daha iyi bilgi verir hamilesiniz sonucta ilac falan veremiyodur heralde(limonu suyun icine sikip icmek de dokmeye yardimci oluyomus bu arada tatlim internetten okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…