- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.381
gızem canım ben 2 haftadır ne dıye aglayıp zırlıyorum acabaaa
amın canım amınnnnn
o kadar surunduk saglı sollu ıkızın bıle olabılır
amın canım sızlerınde gobuslerı ıcınde kucuk canlar olsun ınsallah
bata zaten az kaldı varmı hıc degısıklık
ya özoşcuum benim ağrım yok ama nasıl kum bu hiçbişeyim yok :44:
ve 12 temmuzda antalyaya gidicem ya geçmesse napıcamm ne kadar sürüyo ne ilaç kullanıyosuun gel birlikte ağlayalımm
Aminn canim insallah:))kasigimda batma bas agrisi falan var ama ne biliyim kuzum ya adet belirtileriyle ayni ya cok da ayirt edemiyorum ama esime sorarsan kesin hamileyim farkediyomus beyfendi:)) insallah hisleri dogru cikar :))
Aminn canim insallah:))kasigimda batma bas agrisi falan var ama ne biliyim kuzum ya adet belirtileriyle ayni ya cok da ayirt edemiyorum ama esime sorarsan kesin hamileyim farkediyomus beyfendi:)) insallah hisleri dogru cikar :))
neyse 2 gun sonra bellı olur ınsallahda oledır gelır hemen bebıs annecıgıne
takdir ettin esini gercekten. benim odun tam tersi bu aksam gel kan testini yaptiralim diyorum yok efendim gerek yokmus beklesekte olurmus ztn bebis varsa belli olcakmis bide cumartesi sabah emin olamadik 2 kere idrar testi yaptim silik cizgi cikmasina ragmen boyle odunum
günaydın kızlaaaaarrrrr iyisiniz inşallah
özser ve gizem kızlar yeni doktoruma ilk gittiğimde benim böbreklerimde de kristalleşme gördü doktor yani kum varmış. kullandığın ilaçlardan dolayı oluşmuş olabilir demişti ama ilaç vermedi tedavi vermedi bol su içersen dökülür dedi ben zaten çok su içerdim yani günde 3 litre içerim düşünün ve ikinci gittiğimde kumlar dökülmüş demişti. yani bol bol su içmeniz lazım ama hamilelikte ne kadar iyi olur bilemiyorum
günaydın kızlaaaaarrrrr iyisiniz inşallah
özser ve gizem kızlar yeni doktoruma ilk gittiğimde benim böbreklerimde de kristalleşme gördü doktor yani kum varmış. kullandığın ilaçlardan dolayı oluşmuş olabilir demişti ama ilaç vermedi tedavi vermedi bol su içersen dökülür dedi ben zaten çok su içerdim yani günde 3 litre içerim düşünün ve ikinci gittiğimde kumlar dökülmüş demişti. yani bol bol su içmeniz lazım ama hamilelikte ne kadar iyi olur bilemiyorum
takdir ettin esini gercekten. benim odun tam tersi bu aksam gel kan testini yaptiralim diyorum yok efendim gerek yokmus beklesekte olurmus ztn bebis varsa belli olcakmis bide cumartesi sabah emin olamadik 2 kere idrar testi yaptim silik cizgi cikmasina ragmen boyle odunum
Gunaydin canimm:))biz iyiyiz sen nasilsin??
canım bende ıctım suyu bol bol normalde 2 lt ıdı sımdı 3 oldu ama doktor antıbıyotık almazsan bobrekler de sorun olabılır dedı dozu dusuk bır antıbıyotık verdı normalde antıbıyotık dokunur bana ama bu dokunmadı hatta
neyse sen dokmussun cok ıı canım sanırım bende doktum ama bıdaha test yapıp kontrol edemedık
canım ıdrar testıne devam et sabhları bence yap gunden gune koyulasma var mı bak derım ben
eşine kızma onlar malesef bizim gibi düşünemiyolar ben ilk hamileliğimde test yaptım pozitif çıktı eşime müjde baba oluyosun hamileyim dedim ağzıma etti resmen. yok efendim 16 saat uyursam tabi olurmuş yok efendim bütün hastalıklar beni buluyomuş yok efendim kendime dikkat etmiyomuşum muş muş da muş muş
takma kafaya hepsi aynı kozalak
bende iyiyim canım nasıl olayım uyuyamıyorum ben yaaaa yine 8 de uyandım bidaha uyuyamadım döndüm durdum yatakta
canım bende ıctım suyu bol bol normalde 2 lt ıdı sımdı 3 oldu ama doktor antıbıyotık almazsan bobrekler de sorun olabılır dedı dozu dusuk bır antıbıyotık verdı normalde antıbıyotık dokunur bana ama bu dokunmadı hatta
neyse sen dokmussun cok ıı canım sanırım bende doktum ama bıdaha test yapıp kontrol edemedık
canım ıdrar testıne devam et sabhları bence yap gunden gune koyulasma var mı bak derım ben
pazar sabahi yine yapmistim ama onda daha az golge gibi cikti pozitif o yuzden cesaret edemiyorum artikgerci cumartesi aksam dugunde bolbol su icmistim sabaha kadar tuvalete gittim :) insanin icine umut dusunce mumkun oldugu kadar uzatmak istiyo mutlulugunu ama bu aksam direk is cikisi gidip kan testi yaptiricam daha fazla strese sokmicam kendimi olcak olan bile olmicak yoksa bu merak ve endise ile :)
Allah allah neden ki acaba kafana biseyler takiyosundur kesin de ondandir canim(bende surekli uyuyabilirim sabah bir turlu ayilamiyorum gozumun ustunde filler oturuyo sanki:))
pazar sabahi yine yapmistim ama onda daha az golge gibi cikti pozitif o yuzden cesaret edemiyorum artikgerci cumartesi aksam dugunde bolbol su icmistim sabaha kadar tuvalete gittim :) insanin icine umut dusunce mumkun oldugu kadar uzatmak istiyo mutlulugunu ama bu aksam direk is cikisi gidip kan testi yaptiricam daha fazla strese sokmicam kendimi olcak olan bile olmicak yoksa bu merak ve endise ile :)
canım sizin zor olur haliyle hamilelikte. ben daha önce taş da dökmüştüm hastanede falan yattım o zaman günde 3 litre su 3 litre serum veriyolardı günde 3 defa hastanede bütün merdivenleri zıplayarak inip çıkıyodum hatta ip atlıyodum hastanede
hiç faydası olmamıştı taşlar oynamadı bile yerinden. doktora çıkmak istiyorum dedim hastaneden çıktım eve geldim sonra yoğurt suyu ve maydonoz suyu içtim hep. 15 gün sonra kontrole gittim doktor taşlar düşmüş dedi ben dökmemiştim ama çünkü hep diyodu idrarını bi kaba yap taşları takip edelim diye. ben yaptım ama görmedim eridi sanırım maydonuz ve yoğurt suyundan.
şimdi size yasak maydonoz. yoğurt suyu için bari sizde
yok yaa kafama taktığım bişey yok gece falan uyanıyorum insan hasta olunca sürekli uyanırya öyle oluyoırum ama hasta değilim. kansızlık olmasın kuzum sende baktırdınmı kanına
ay hadı bakalım sonucu yazmayı unutma sakın
bence kesın var ama bakalım bu arada testlerın markası aynı mıydı belkıde hassaslıkları farklıdrı ondanda sılık olabılır
yogurt suyuda yogurttan tıksındırtmesın bızlerı kız :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?