- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.401
yok yaa kafama taktığım bişey yok gece falan uyanıyorum insan hasta olunca sürekli uyanırya öyle oluyoırum ama hasta değilim. kansızlık olmasın kuzum sende baktırdınmı kanına
Bence sen hamilesin canim yaa en guzeli kan testini yaptir icin rahat etsin:))bat ne zamandi??
var tatlim bende kansizlik yaa akdeniz anemisi var bende kan ilaci da kullananiyorum bi omur benimle olan bi hastalik yani(bide bu ara solucan mi kurt mu ne diyolarsa artik ondan supheleniyorum gecen gun tuvalette gordum sanki (bide uyurken hic agzimdan su gelmez benim normalde bi kalkiyorum butun yastik su (o da kani emiyomus iyice kansiz birakiyomus zaten olmayan kanim da onlar tarafindan emiliyo sanirim cok siddetli bas agrim da ondan (dra gidicem bakalim
sicaklardan olabilir mi ? yada evdeysen belki ztn yeterince vucut yorulmuyordur oyuzden daha fazla uykun bolunuyodur. vucut dinlenik oldugu icin. bende de oyle oluyor son zamanlarda belki gecede 3 -4 defa bi kere evi turluyorum.gunduzleri cok yorulmuyorum iste masa basi bide aksamlar sicak camlar acik yatiyoruz ama yinede oyle asiri serin olmuyo ev. klimayi sevmedigim icin calistirmiyorum :)
bat 4 temmuz oyuzden acaba beklesem mi diyorum pazar sabah hafif golge gibi cikinca belki kimyasaldir dedim ama bu aksam iyi yada kotu haberi vercem bakalim kismetse ... ama oyle heyecanlanamiyorum donmus gibiyim sevinmeye korkuyorum suanda.
var tatlim bende kansizlik yaa akdeniz anemisi var bende kan ilaci da kullananiyorum bi omur benimle olan bi hastalik yani(bide bu ara solucan mi kurt mu ne diyolarsa artik ondan supheleniyorum gecen gun tuvalette gordum sanki (bide uyurken hic agzimdan su gelmez benim normalde bi kalkiyorum butun yastik su (o da kani emiyomus iyice kansiz birakiyomus zaten olmayan kanim da onlar tarafindan emiliyo sanirim cok siddetli bas agrim da ondan (dra gidicem bakalim
yok yaa tiksindirmez heralde. yani yoğurt sevmiyosanız bilemem ama ben severek içiyodum hem yaşlanma karşıtı iyi bi antioksidan krışıklıklarıda azaltıyo
bat 4 temmuz oyuzden acaba beklesem mi diyorum pazar sabah hafif golge gibi cikinca belki kimyasaldir dedim ama bu aksam iyi yada kotu haberi vercem bakalim kismetse ... ama oyle heyecanlanamiyorum donmus gibiyim sevinmeye korkuyorum suanda.
o zaman bol bol kuru incir tüket canım bide kurt için kabak çekirdeği ye bol bol. parazitlerini döker iyi olur.
evde daha çok yoruluyorum ben yaaa. hergün temizlikti çamaşır bulaşıktı daha fazla yoruluyorum aslında. valla neden olduğunu çözemedim bat yaklaştıkça tuhaf tuhaf belirtiler olmaya başladı
ayy kurtlu kız senı
bence o kurdun caresıne bak bı an once ınsanı ıcten ıce bıtırıyor
gelecege yatırım hem dıyorsun ıı bakalım aklımda olsun agrım olursa tekrardan denerım artık
canım erken yapmıssın sılık cıkması cok normal neden hemen kımyasala yoruyorsun kı bebı ufacık ancak o kadar gosterıyor kendını
gelecege yatırım hem dıyorsun ıı bakalım aklımda olsun agrım olursa tekrardan denerım artık
Kabak cekirdegini duydum bende cok iyi geliyomus sabah ac karnina yemek lazimmis dimi??yiyim bakiyim o zaman kuru incirle kabak cekirdegini dokulmezse giderim doktora :))
aynen şekerim ben hala daha anneme yoğurt mayalatıyorum ve suyunu içiyorum hayır gençleşmekten umudum yok ama tadını seviyorum mayhoş bi tadı oluyo
valla aç tok boşver sen bol bol ye canım ben hiç sevmem kabak çekirdeğini inşallah yememe gerek kalmaz bi gün
valla bende ara ara bel sırt agrım oluyordu ıdrar tahlılı ıstedık enfeksıyon olmasın dıe hem enfeksıyon hem kum cıktı
doktor kum ıcın bobreklerını kotuetmeyelım dıyerek antıbıyotık verdı suya atılan bı antıbıyotık sabah aksam ıctım 10 gun boyunca ınanılmaz agrım oldu sanırım oncesınde masum masum duruyordu ama o sırada doktum gunde tam 3 lt su ıctım ıkı gundur rahatım ınsallah agrısız gecırırsın ama agrı olunca mahvoluyorsun mıde bulantısı ates de yaptı bende bu arada
ay iyice gözüm korktu valla akşam doktora gidiyim bi canım napıcaz bakalımmm :26:
tatlim insallah kurt fln yoktur. gerci olsa karin agrisindan duramazdin yerinde. ama uyurken agzinin suyunun akmasi ilginc.
en kisa sonuca nasil vardiklarini soylim biraz tuhaf olcak ama sabah ilk buyuk abdestini yapmadan once soyle saat 6 gibi fln kalk tuvalette arkana seffaf bant yapistirip cek . eger varsa sabahlari yumurtalari oluyomus bantta yapisiyor. oylede bakiyolar.
bnm ufak kuzen olmustu cnm bnm agridan yerinden duramiyodu. doktora gitti 2 sabah doktor o sekilde ornek istedi.
Cok ilgincmis :)) yapiyim bende canim tesekkur ederim :)) bende surekli karin agrisi yok ama ara ara oyle bi sanci giriyoki mideni usutursun bagarsaklarin bozulur tuvalete zor yetisirsin ya aynen oyle soguk ter atiyorum azicik dolanip cikiyo allahtan ne oldugunu anlayamadim bide buyuk tuvaletimi bile yapmamistim tuvalette gordum suda solucan gibi duruyodu :))ayy igrenc bi insanim yaa cok pardon kizlarr:)))
bi igrenclikte ben yapayimbeyaz miydi?
kuzenin ki beyazdi cunku :) bu arada kuzenim kucuk oldugu icin baya irdelemistik konuyu o zamanlar
ama supheleniyorsan mutlaka doktora git daha kotu olmasin(
merhaba bayanlar.haftasonu 3 kez idrar testi yaptım ve hepsinde de 1 çizgi koyu pembe 2.çizgi açk pembe çıktı acaba hamile olabilir miyim?çünkü aylardır her reglim geciktiğinde test yapardım ve dadece bir tane çizgi çıkardı.reglim 4 gun gecikti
Silik cizgi cikinca cok buyuk ihtimalle hamile olunuyo tatlim bence hamilesin ama emin olmak icin kan testi yaptir istersen ben simdiden tebrik ederim seni :))
ya diyorum teste sorun varsa sonra da diyorum 3 tane yaptım hepsi aynı çıktı.kan testi için biraz daha bekliyim diyorum.haftaya yaptırım sabretcem biraz
canım tebrikler bencede hamilesin ama kan testiyle taçlandır derim hakkında hayırlısı Rabbi'm kucagına almayıda nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve bana inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?