HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok yaa kafama taktığım bişey yok gece falan uyanıyorum insan hasta olunca sürekli uyanırya öyle oluyoırum ama hasta değilim. kansızlık olmasın kuzum sende baktırdınmı kanına

sicaklardan olabilir mi ? yada evdeysen belki ztn yeterince vucut yorulmuyordur oyuzden daha fazla uykun bolunuyodur. vucut dinlenik oldugu icin. bende de oyle oluyor son zamanlarda belki gecede 3 -4 defa bi kere evi turluyorum.gunduzleri cok yorulmuyorum iste masa basi bide aksamlar sicak camlar acik yatiyoruz ama yinede oyle asiri serin olmuyo ev. klimayi sevmedigim icin calistirmiyorum :)

Bence sen hamilesin canim yaa en guzeli kan testini yaptir icin rahat etsin:))bat ne zamandi??

bat 4 temmuz oyuzden acaba beklesem mi diyorum pazar sabah hafif golge gibi cikinca belki kimyasaldir dedim ama bu aksam iyi yada kotu haberi vercem bakalim kismetse ... ama oyle heyecanlanamiyorum donmus gibiyim sevinmeye korkuyorum suanda.

o zaman bol bol kuru incir tüket canım bide kurt için kabak çekirdeği ye bol bol. parazitlerini döker iyi olur.

evde daha çok yoruluyorum ben yaaa. hergün temizlikti çamaşır bulaşıktı daha fazla yoruluyorum aslında. valla neden olduğunu çözemedim bat yaklaştıkça tuhaf tuhaf belirtiler olmaya başladı

bat 4 temmuz oyuzden acaba beklesem mi diyorum pazar sabah hafif golge gibi cikinca belki kimyasaldir dedim ama bu aksam iyi yada kotu haberi vercem bakalim kismetse ... ama oyle heyecanlanamiyorum donmus gibiyim sevinmeye korkuyorum suanda.

Yok canim yaa en kotusunu dusunme hemen kimyasal falan degildir hem bata daha var silik cikmasi cok normal testi yaptigin zaman aldigin sivi miktari bile cizginin silikligini etkiler bu sabah ilk idrarla yapsan daha koyu gorucektin bence hakkinda hayirlisi tatlim guzel haberler getir bize insallah yarin :))

ayy kurtlu kız senı
bence o kurdun caresıne bak bı an once ınsanı ıcten ıce bıtırıyor

yok yaa tiksindirmez heralde. yani yoğurt sevmiyosanız bilemem ama ben severek içiyodum hem yaşlanma karşıtı iyi bi antioksidan krışıklıklarıda azaltıyo

gelecege yatırım hem dıyorsun ıı bakalım aklımda olsun agrım olursa tekrardan denerım artık

canım erken yapmıssın sılık cıkması cok normal neden hemen kımyasala yoruyorsun kı bebı ufacık ancak o kadar gosterıyor kendını

Kabak cekirdegini duydum bende cok iyi geliyomus sabah ac karnina yemek lazimmis dimi??yiyim bakiyim o zaman kuru incirle kabak cekirdegini dokulmezse giderim doktora :))

valla kurtluyum yaaa :))dogru suyluyosun canim zaten bi tuhaf oluyorum dusundukce pis kurtlar gitsin bebis gelsin :))

gelecege yatırım hem dıyorsun ıı bakalım aklımda olsun agrım olursa tekrardan denerım artık

aynen şekerim ben hala daha anneme yoğurt mayalatıyorum ve suyunu içiyorum hayır gençleşmekten umudum yok ama tadını seviyorum mayhoş bi tadı oluyo

Kabak cekirdegini duydum bende cok iyi geliyomus sabah ac karnina yemek lazimmis dimi??yiyim bakiyim o zaman kuru incirle kabak cekirdegini dokulmezse giderim doktora :))

valla aç tok boşver sen bol bol ye canım ben hiç sevmem kabak çekirdeğini inşallah yememe gerek kalmaz bi gün

Ay ben severim allahtan hemen aliyim da bol bol yiyim bari :))insallah hic bi zaman gerek kalmaz sana kuzum :))

ay iyice gözüm korktu valla akşam doktora gidiyim bi canım napıcaz bakalımmm :26:

tatlim insallah kurt fln yoktur. gerci olsa karin agrisindan duramazdin yerinde. ama uyurken agzinin suyunun akmasi ilginc.
en kisa sonuca nasil vardiklarini soylim biraz tuhaf olcak ama sabah ilk buyuk abdestini yapmadan once soyle saat 6 gibi fln kalk tuvalette arkana seffaf bant yapistirip cek . eger varsa sabahlari yumurtalari oluyomus bantta yapisiyor. oylede bakiyolar.
bnm ufak kuzen olmustu cnm bnm agridan yerinden duramiyodu. doktora gitti 2 sabah doktor o sekilde ornek istedi.

Cok ilgincmis :)) yapiyim bende canim tesekkur ederim :)) bende surekli karin agrisi yok ama ara ara oyle bi sanci giriyoki mideni usutursun bagarsaklarin bozulur tuvalete zor yetisirsin ya aynen oyle soguk ter atiyorum azicik dolanip cikiyo allahtan ne oldugunu anlayamadim bide buyuk tuvaletimi bile yapmamistim tuvalette gordum suda solucan gibi duruyodu :))ayy igrenc bi insanim yaa cok pardon kizlarr:)))

bi igrenclikte ben yapayim beyaz miydi?
kuzenin ki beyazdi cunku :) bu arada kuzenim kucuk oldugu icin baya irdelemistik konuyu o zamanlar
ama supheleniyorsan mutlaka doktora git daha kotu olmasin (

bi igrenclikte ben yapayim beyaz miydi?
kuzenin ki beyazdi cunku :) bu arada kuzenim kucuk oldugu icin baya irdelemistik konuyu o zamanlar
ama supheleniyorsan mutlaka doktora git daha kotu olmasin (

:))beyazli kahverengiliydi canim hatta iplik mi diye dusundum once biraz daha baktim iplik falan degildi cok supheliyim valla yaa:))doktora gitmeyi de hic sevmiyorum bi sure kendim dokmeye calisiyim olmazsa gidicem mecbuurr:))

merhaba bayanlar.haftasonu 3 kez idrar testi yaptım ve hepsinde de 1 çizgi koyu pembe 2.çizgi açk pembe çıktı acaba hamile olabilir miyim?çünkü aylardır her reglim geciktiğinde test yapardım ve dadece bir tane çizgi çıkardı.reglim 4 gun gecikti

Silik cizgi cikinca cok buyuk ihtimalle hamile olunuyo tatlim bence hamilesin ama emin olmak icin kan testi yaptir istersen ben simdiden tebrik ederim seni :))

Silik cizgi cikinca cok buyuk ihtimalle hamile olunuyo tatlim bence hamilesin ama emin olmak icin kan testi yaptir istersen ben simdiden tebrik ederim seni :))

ya diyorum teste sorun varsa sonra da diyorum 3 tane yaptım hepsi aynı çıktı.kan testi için biraz daha bekliyim diyorum.haftaya yaptırım sabretcem biraz

ya diyorum teste sorun varsa sonra da diyorum 3 tane yaptım hepsi aynı çıktı.kan testi için biraz daha bekliyim diyorum.haftaya yaptırım sabretcem biraz

canım tebrikler bencede hamilesin ama kan testiyle taçlandır derim hakkında hayırlısı Rabbi'm kucagına almayıda nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve bana inş.

canım tebrikler bencede hamilesin ama kan testiyle taçlandır derim hakkında hayırlısı Rabbi'm kucagına almayıda nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve bana inş.

vallahi nasıl heyecan bastı suan anlatamam.işteim çıkıp yaptıramam da yarını bekliyim bence.6 ay çalışmanın sonucunda inşallah kan testide pozitif çıkar.Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…