- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.641
kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam yaa inanamıyorum gercekten hepinize cok tesekkür ederim sizleri cok seviyorum sizin sayenizde topigimiz sayesinde oldu bana o kadar ugurlu geldiniz ki allahım hepinize yasatsın insallah bu duyguyu en kısa zamanda
kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam yaa inanamıyorum gercekten hepinize cok tesekkür ederim sizleri cok seviyorum sizin sayenizde topigimiz sayesinde oldu bana o kadar ugurlu geldiniz ki allahım hepinize yasatsın insallah bu duyguyu en kısa zamanda
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağınada almayı nasip etsin...
bazen aynen senin anlattığın gibi oluyo bazende benimki gibi pembe açık pembe oluyo ama dilerim benimkide öledir sadece peçeteye geldi çok açık pembe
benimde öyle şimdilik canım ama hemen ümitlenmek istemiyorum, adet gecikince aldım buay boyumun ölçüsünü,ama şu progestan yorumlarını okuyunca ümitlendim nasip inşallah güzel bi haber belirtisidir yaa :16)
ayyy cok tşkkr canım benım ya kasıklarım ara ara agrıyo gögüslerim acıyo inşallah hamıleyımdır yaa inşallah hamıleyım... bu kan meselesı kafama takıldı tşkkr canım benı aydınlatıgın ıcın yaa
kızlar kendiime dua ederken herzaman hepinize ediyorum bundan sonra da aynen öyle yapmaya devam edicem hepiniz cok degerlisiniz benim için tek tek iyi haberlerinizi alıcam eminim çünkü bu topik cok cok ugurlu
aYY ENDİŞELERİMİ BİR KENARA BIRAKIP HALAY CEKİCEM ARTIKK OFF SABAHTAN BERİ YEDİM KENDİMİ YAAA
aYY ENDİŞELERİMİ BİR KENARA BIRAKIP HALAY CEKİCEM ARTIKK OFF SABAHTAN BERİ YEDİM KENDİMİ YAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?