HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağınada almayı nasip etsin...

amin canım aminnnnn inşallah allah bizlerede nasip ederrr...

kızlar kendiime dua ederken herzaman hepinize ediyorum bundan sonra da aynen öyle yapmaya devam edicem hepiniz cok degerlisiniz benim için tek tek iyi haberlerinizi alıcam eminim çünkü bu topik cok cok ugurlu

bazen aynen senin anlattığın gibi oluyo bazende benimki gibi pembe açık pembe oluyo ama dilerim benimkide öledir sadece peçeteye geldi çok açık pembe

benimde öyle şimdilik canım ama hemen ümitlenmek istemiyorum, adet gecikince aldım buay boyumun ölçüsünü,ama şu progestan yorumlarını okuyunca ümitlendim nasip inşallah güzel bi haber belirtisidir yaa :16)

tebriklerrrrrrr,Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhh.

bizede söyle ney o progestan ?

kızlar yaa ben cok olucam biliyorum ama degerim düsükmü sizce 18 ocak son regl tarihim 18-19 subatta battı 5 subatta ovulasyonda cift cizgi gördüm 6sında da cift gibiydi 7sinde silik oldu 6sında döllenmiş olsa bugün 14.gün deger 114 düsükmü ve kac hafta oluyo 3 heralde kese görünmemesi normal dimii???

kızlar kendiime dua ederken herzaman hepinize ediyorum bundan sonra da aynen öyle yapmaya devam edicem hepiniz cok degerlisiniz benim için tek tek iyi haberlerinizi alıcam eminim çünkü bu topik cok cok ugurlu

tatlımmmmm çok sevindim, rabbim kucağına almakta nasibetsin,bu topik geçekten uğurlu geldi,bizede uğurlu gelsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…