- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.421
ya diyorum teste sorun varsa sonra da diyorum 3 tane yaptım hepsi aynı çıktı.kan testi için biraz daha bekliyim diyorum.haftaya yaptırım sabretcem biraz
vallahi nasıl heyecan bastı suan anlatamam.işteim çıkıp yaptıramam da yarını bekliyim bence.6 ay çalışmanın sonucunda inşallah kan testide pozitif çıkar.Allah isteyen herkese nasip etsin
canım sen nereden anladın kum doktugunu ıdrarından mı
Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?
cnm gecmis olsun su seanslarina basliyorsun ozaman ... yalniz aklinda bulunsun belki bilgin vardir bi kerede 1den fazla bardak su icme cunku bayanlarin vucudundan kalsiyum atilmasina sebep oluyor. yarim saat yada 45 dkkada bir ic suyu mutlaka.idrar tahlili yaptırdım ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ama kum çıktıı:26:
CANIM tecrübemiz malum, geç döllenme olmuştur bence 3-4 günsonra tekrar kanda baktır derim ,değerin hamileliği gösteriyor bol bol dua edelim şimdiden tebrikler,hep aksilikler bizi bulucak değilya bu sefer tutturdun benceEvet 5 in ustu pozitif ama dusuk degilmi kiii bilenler yasayanlar yazin biran once rahatlatin benii
Evet 5 in ustu pozitif ama dusuk degilmi kiii bilenler yasayanlar yazin biran once rahatlatin benii
aranizda Istanbul da oturan var mi bilmiyorum ama suan oyle bir kasvetli hava var ki anlatamam...
bi yagsada havada bende rahatlasak
ruzgar var serin ama resmen karar da uyku havasi resmen yani :))
idrar tahlili yaptırdım ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ama kum çıktıı:26:
Evet 5 in ustu pozitif ama dusuk degilmi kiii bilenler yasayanlar yazin biran once rahatlatin benii
özlem ben kanamalar olduğunu bilmiyordum, bende senin gibi düşünüyorum aksatmadan doktora gitmesi en doğrusu...[/QUOTE]canım 10 un uzerı pozıtıf ama sımdı deger cok dusuk cıkmıs bence doktora gıt gunlerdır kanaman var cunku yerlesme kanaması desek degerın daha yuksek cıkmalıydı yanı aklıma kımyasal yada dusuk mu yapıyorsun dıye geldı bence bı doktor kontrolunden gec
ınsallah bebısın senınledır
özlem ben kanamalar olduğunu bilmiyordum, bende senin gibi düşünüyorum aksatmadan doktora gitmesi en doğrusu...
canımm teşekkürler söylerim ağrıya karşı ilaçda yazar keşke serumla falan cırt diye biten bişey olsa bu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?