HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya diyorum teste sorun varsa sonra da diyorum 3 tane yaptım hepsi aynı çıktı.kan testi için biraz daha bekliyim diyorum.haftaya yaptırım sabretcem biraz

Yok canim bence testte sorun yok olsa da dedigin gibi 3.de birden pozitif cikmazdi:))kan testini ne kadar gec yaptirirsan degerin o kadar fazla cikar hemen keseyi gorursun:))hayirli olsun:))

vallahi nasıl heyecan bastı suan anlatamam.işteim çıkıp yaptıramam da yarını bekliyim bence.6 ay çalışmanın sonucunda inşallah kan testide pozitif çıkar.Allah isteyen herkese nasip etsin

benimde bu ay 6. ayım tatlım inş Rabbi'm banada nasip eder bu duyguyu ama yasadıkca umutta vardır bu ay olmazsa dıger aylar :) daha onumuzde cokkk uzun yıllar var ıns. vaktımız gelınce hepımız bu duyguyu tadacagız

aranizda Istanbul da oturan var mi bilmiyorum ama suan oyle bir kasvetli hava var ki anlatamam...
bi yagsada havada bende rahatlasak
ruzgar var serin ama resmen karar da uyku havasi resmen yani :))

idrar tahlili yaptırdım ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ama kum çıktıı:26:
cnm gecmis olsun su seanslarina basliyorsun ozaman ... yalniz aklinda bulunsun belki bilgin vardir bi kerede 1den fazla bardak su icme cunku bayanlarin vucudundan kalsiyum atilmasina sebep oluyor. yarim saat yada 45 dkkada bir ic suyu mutlaka.
umarim agri sizi olmadan atlatirsiniz bebiisnle

Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?

5den sonra pozitif degil mi sonuc ?? hamis olman gerek :))
darisi biz olmayanlarin basina insallah

Son düzenleme:
Evet 5 in ustu pozitif ama dusuk degilmi kiii bilenler yasayanlar yazin biran once rahatlatin benii
CANIM tecrübemiz malum, geç döllenme olmuştur bence 3-4 günsonra tekrar kanda baktır derim ,değerin hamileliği gösteriyor bol bol dua edelim şimdiden tebrikler,hep aksilikler bizi bulucak değilya bu sefer tutturdun bence

Evet 5 in ustu pozitif ama dusuk degilmi kiii bilenler yasayanlar yazin biran once rahatlatin benii

Canimmm cok sevindimm hayirli olsunn:))gec dokkenme olmustur da o yuzden dusuktur deger tatlim senin adet sandigin kanamalar da yerlesmeydi demekki :))saglikla kucagina al insallah kuzucumm:))2 gun sonra tekrar yaptir istersen bakalin ne kadae artmis ona gore hesaplayip doktora gidersin

aranizda Istanbul da oturan var mi bilmiyorum ama suan oyle bir kasvetli hava var ki anlatamam...
bi yagsada havada bende rahatlasak
ruzgar var serin ama resmen karar da uyku havasi resmen yani :))

ben dısarıda ıdım gıderken terledım donerken usudum bırde nasıl yagdı yagmur fena ıdı
bıraz rahatladı sanırım

idrar tahlili yaptırdım ben enfeksiyondan şüphelenmiştim ama kum çıktıı:26:

bende aynısı oldu ama bende bı ton sey cıktı sende allahtan tek kum cıkmıs canım
bence sen doktora sor agrı yaparsa zorlanırsın hatta doktora agrım olursa dıyıp bırde ılac yazdır gece yarısı baslar falan agrın hıc cekılmıor ılacı ıcınce rahatlamıstım ben korkudan ıcemıordum ama doktor ıcebılırsın dedı

Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?

canım 10 un uzerı pozıtıf ama sımdı deger cok dusuk cıkmıs bence doktora gıt gunlerdır kanaman var cunku yerlesme kanaması desek degerın daha yuksek cıkmalıydı yanı aklıma kımyasal yada dusuk mu yapıyorsun dıye geldı bence bı doktor kontrolunden gec
ınsallah bebısın senınledır

canım 10 un uzerı pozıtıf ama sımdı deger cok dusuk cıkmıs bence doktora gıt gunlerdır kanaman var cunku yerlesme kanaması desek degerın daha yuksek cıkmalıydı yanı aklıma kımyasal yada dusuk mu yapıyorsun dıye geldı bence bı doktor kontrolunden gec
ınsallah bebısın senınledır[/QUOTE]
özlem ben kanamalar olduğunu bilmiyordum, bende senin gibi düşünüyorum aksatmadan doktora gitmesi en doğrusu...

özlem ben kanamalar olduğunu bilmiyordum, bende senin gibi düşünüyorum aksatmadan doktora gitmesi en doğrusu...[/QUOTE]

evet cnm sanırım bır haftadır var dıyordu az az bence gıtsın en azından sorun yok derse tutunması ıcın verılen o ılaclardan verılır kesınlıkle doktora gıdılmelı
ınsallah bebıs vardır ve saglıkla gelır kucaklarına

özlem ben kanamalar olduğunu bilmiyordum, bende senin gibi düşünüyorum aksatmadan doktora gitmesi en doğrusu...

evet cnm sanırım bır haftadır var dıyordu az az bence gıtsın en azından sorun yok derse tutunması ıcın verılen o ılaclardan verılır kesınlıkle doktora gıdılmelı
ınsallah bebıs vardır ve saglıkla gelır kucaklarına[/QUOTE]

bencede doktora gıttt kahverengı lekelerı doktor pek onemsemıyor cunku gecmısten kalan kanamalar olabılır ama pembe yada kırmızı demek yenı kanama demek sende de yanlıs htrlamıyorsam duru pembe gelıyor falan demsıtın hemen doktoruna gıt bence

Kuzum nerdesinnn??kizlar hakli aslinda doktorun gormesi iyi olur insallah gitmissindir su an ve iyi haberlerle gelirsin gerii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…