HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim Ben mayis ayinda kinyasal gebelik gecirdim benim degerim de 11. Gunde 17.04 cikmisti bans doktor hamilesin dedi ama bir gun sonra hastalandim insallah senin ki gec dollenmedir

Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?

muhtemelen gec dollenmee sekerim...

ama yinede sen dr a gorun..

tebrik ederim. bide adet uzunlugun kac gune bir di senin...

Testler ayri marka miydi auri ose kesin hamilesin canim...tebrikler....

makyaj yapınca saçım güzel duruyo beee akşam hiç beğenmemiştim ama ışıkta beğendim güzel olmuşum

kızlae bişey sormak istiyorum

şimdi ben balık almıştım tam temizledim pişirecektim ama daha unlamadım eşim aradı akşama yemeği dışarda yiyecekmişiz şimdi ben balıkları poşete koyup difrize atsam bişey olurlarmı. alıp eve geldiğimde bol suda beklettim sonra temizledikten sonrada tek tek yıkayıp süzgeçe koymuştum hemen hemen 3 saattir dışardalar yani

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız.birşey sormak istiyorum.benim adetlerim düzenlidir ya 27 yada 28 şaşmaz en son 3 haziranda adet gördüm ve hala hastalanmadım sabah test yaptım ama negatifti böyle negatif olupta ham,ile kalan varmı.yalnız bu ay ne adet belirtisi yaşadım nede gebelik hiç biri yok heyecandan bekleyemiyorum bile

cimcimecim bence birşey olmaz neticede dondurulup çözülmüş birşey değil hemen at sen difrizine

çarşambaya kadar bekle tam 30 günlük döngün tamamlanmış olsun yine test yap yine negatif çıkarsa kan ver canım geç döllenme varsa testte çıkmaz.
ama fazlada ümitlenme çünkü mevsim değişince yada sıcaklardan muhakkak değişiyo benimde 26 günü saniye geçmeyen adetim son 2 aydır 2-3 gün geç geliyo

cimcimecim bence birşey olmaz neticede dondurulup çözülmüş birşey değil hemen at sen difrizine

tamam canım çok sağol koyayım bari bende

Koy koy buzluga bisey olmaz yikamissin cunku yikamasan kotu olurdu ohhh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…