- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.441
rapor al 4 gunluk bıde haftayı ve stajın bır haftasını yatark gecır bence
arkadaşımız az önce arkadaşın verdiği kan değerleri topiğindydi biraz araştırmalar yapıyor:44:Kuzum nerdesinnn??kizlar hakli aslinda doktorun gormesi iyi olur insallah gitmissindir su an ve iyi haberlerle gelirsin gerii:))
olmaz canım o zaten 4 gün izin aldım tatile gidiyorum diye yüssüz derler valla
arkadaşımız az önce arkadaşın verdiği kan değerleri topiğindydi biraz araştırmalar yapıyor:44:
Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?
Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?
merhaba bayanlar.haftasonu 3 kez idrar testi yaptım ve hepsinde de 1 çizgi koyu pembe 2.çizgi açk pembe çıktı acaba hamile olabilir miyim?çünkü aylardır her reglim geciktiğinde test yapardım ve dadece bir tane çizgi çıkardı.reglim 4 gun gecikti
makyaj yapınca saçım güzel duruyo beee akşam hiç beğenmemiştim ama ışıkta beğendim güzel olmuşum
koy bakem bı resım de bızde gorek
kızlae bişey sormak istiyorum
şimdi ben balık almıştım tam temizledim pişirecektim ama daha unlamadım eşim aradı akşama yemeği dışarda yiyecekmişiz şimdi ben balıkları poşete koyup difrize atsam bişey olurlarmı. Alıp eve geldiğimde bol suda beklettim sonra temizledikten sonrada tek tek yıkayıp süzgeçe koymuştum hemen hemen 3 saattir dışardalar yani
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız.birşey sormak istiyorum.benim adetlerim düzenlidir ya 27 yada 28 şaşmaz en son 3 haziranda adet gördüm ve hala hastalanmadım sabah test yaptım ama negatifti böyle negatif olupta ham,ile kalan varmı.yalnız bu ay ne adet belirtisi yaşadım nede gebelik hiç biri yokheyecandan bekleyemiyorum bile
cimcimecim bence birşey olmaz neticede dondurulup çözülmüş birşey değil hemen at sen difrizine
çarşambaya kadar bekle tam 30 günlük döngün tamamlanmış olsun yine test yap yine negatif çıkarsa kan ver canım geç döllenme varsa testte çıkmaz.
ama fazlada ümitlenme çünkü mevsim değişince yada sıcaklardan muhakkak değişiyo benimde 26 günü saniye geçmeyen adetim son 2 aydır 2-3 gün geç geliyo
EVET BİLİYORUM ÜMİTLENMEMEM LAZIM AMA DURAMIYORUM Kİ :))
kızlae bişey sormak istiyorum
şimdi ben balık almıştım tam temizledim pişirecektim ama daha unlamadım eşim aradı akşama yemeği dışarda yiyecekmişiz şimdi ben balıkları poşete koyup difrize atsam bişey olurlarmı. alıp eve geldiğimde bol suda beklettim sonra temizledikten sonrada tek tek yıkayıp süzgeçe koymuştum hemen hemen 3 saattir dışardalar yani
EVET BİLİYORUM ÜMİTLENMEMEM LAZIM AMA DURAMIYORUM Kİ :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?