- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.461
kızlae bişey sormak istiyorum
şimdi ben balık almıştım tam temizledim pişirecektim ama daha unlamadım eşim aradı akşama yemeği dışarda yiyecekmişiz şimdi ben balıkları poşete koyup difrize atsam bişey olurlarmı. alıp eve geldiğimde bol suda beklettim sonra temizledikten sonrada tek tek yıkayıp süzgeçe koymuştum hemen hemen 3 saattir dışardalar yani
Koy koy buzluga bisey olmaz yikamissin cunku yikamasan kotu olurdu ohhh afiyet olsun
Merhaba anne...
Nasılsın?
Ben iyiyim, doğmama çok az bir süre kaldı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
"Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM ANNE..
Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..
Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...
Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..
Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...
Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...
Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım ANNE!
Ayyy sorma biz akilli bidik kocamla sattlerimizi ayrlammisiz sabahta 8de kahvalti 9da toplanti icin bulusma vardi biz gec kaldik diye diye 8bucukta indik kimse yok dedik uyudu kaldilar heralde megerse saat 7bucukmus:))))) ogle yemeginden sonra yarim saat uyudum simdide uykum var ama sizi cok merak ettim aklim surekli sizdeydi kozalakcim uyuyunca hemen daldim buraya bide belli bi programa gore gittigimiz icin suan dinlenme zamani eee bizde baya yorgun olunca gidelim uyuyalim dedik oyle iste ogle yemegine gittik anam ne pizzasi mecbur esim makarna yedi bende ton balikli salata :)))) guya peynirin anavataniymis burasi peeeeh ayni kotu olmus dolapta beklemis peynir gibi kokuyo peynirleri ve otelde bile sadece 2cesit peynir vardi zeytin meytin yoktu anam bizde bir kahvalti olacak en az 5cesit peynir olur gozunu seviyim memleketimin ama isvicreye bayildiiimmmmkıııızzzz ne işin var burda italya italya dedin başımızı yedin çık gez dolaş eğlenmene bak
pizzaları çok yeme sağlıklı beslen ama
Deli kiz yazilimi boyle seyler aglatcan simdi ufffff yapma boyle
Ins hamissindir ufff ben nasil ogrencem simdi 2saat sonra aksam yemegine gitmemiz lazim ve bidaha allah bilir nezaman girebilirim ins ins onuc hakkinda hayirlisiyla pozitifnolurkizlar ben dayanamdim gittim kan verdim ztn bat 4 temmuz oldugundan 
2saat snra sonuc alcam kismetse bu strestle duramicam daha fazla cnku iyice geriliyorum
bakalim hayirlisi insallah rabbim yuzumu guldurur sonuc husransada elden bisi gelmez umutlar bidahaki aya
cikmamis candan umut kesilmez 
Ayyy sorma biz akilli bidik kocamla sattlerimizi ayrlammisiz sabahta 8de kahvalti 9da toplanti icin bulusma vardi biz gec kaldik diye diye 8bucukta indik kimse yok dedik uyudu kaldilar heralde megerse saat 7bucukmus:))))) ogle yemeginden sonra yarim saat uyudum simdide uykum var ama sizi cok merak ettim aklim surekli sizdeydi kozalakcim uyuyunca hemen daldim buraya bide belli bi programa gore gittigimiz icin suan dinlenme zamani eee bizde baya yorgun olunca gidelim uyuyalim dedik oyle iste ogle yemegine gittik anam ne pizzasi mecbur esim makarna yedi bende ton balikli salata :)))) guya peynirin anavataniymis burasi peeeeh ayni kotu olmus dolapta beklemis peynir gibi kokuyo peynirleri ve otelde bile sadece 2cesit peynir vardi zeytin meytin yoktu anam bizde bir kahvalti olacak en az 5cesit peynir olur gozunu seviyim memleketimin ama isvicreye bayildiiimmmm
kizlar ben dayanamdim gittim kan verdim ztn bat 4 temmuz oldugundan 
2saat snra sonuc alcam kismetse bu strestle duramicam daha fazla cnku iyice geriliyorum
bakalim hayirlisi insallah rabbim yuzumu guldurur sonuc husransada elden bisi gelmez umutlar bidahaki aya
cikmamis candan umut kesilmez 
saolun kizlar insllh ama suan oyle katilasmis bi sekilde bekliyorum hayirlisi
heyecan yapmaya bile korkuyorum hayal kirikligina ugrarim diye
hulyacim cnm artik yrn kismet olursa ogrenirsin umarim 
canım benim inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun ama lütfen bu kadarını haketmişim falan deme günahtır. keşke imkanın olsa başka doktorada gitsen
hiçbi zaman olmayacak ne demek yaaa dünyanın sonumu geldi saçmalama lütfen. doktorların her dediği olsaydı ohoooooo
bana hemen hamile kalabilirsin dedi bak 4 ay oldu dış gebelik dedi normal gebeliğimi sonlandırdı. allah onların eline düşürmesin ama onlarıda eksik etmesin güzelim kendini üzme rabbim hayırlısını versin saati geldiyse mol gebelik olur sna sağlıklı gebelik...
benim şimdiki aklım olsa 2 değil 20 doktora giderim 19 u dış gebelik dese diğer 20. ye inanırdım ve sonuna kadar bveklerdim.
başka doktora görün diye bende demiştim ama yanlış anladı beni fazlada karışmak istemedim
o tatil olmayacakki ona. sadece boş boş bakacak etrafına.
tekrar söylüyorum yerinde olsam ne yapar eder özelde olsa ne kadara mâl olursa olsun bi doktor bulur muayene olurdum
ya niye hemen öyle diceksin yaaaa bi git gel zamana bırak doktor dönüşte bakalım ne diyecek. olmazsa dönüşte başka doktora daha gidersiniz hemen adama korunacağız deme ikinizin birbirinize destek olmanız lazım
Zaten cantada peynir ve zeytin var tedbirli geldik kuruyemisimzde var salatayla az biraz doydum aksam ac kalirsam mis gibi turkiye zeytini ve peyniri yicem anaaam bak yemekten bahsedince yine biseyler yiyesim geldi ayyy aklim fikrim yemekte takili benim yaaa yiyip yiyip tuvalete gidiyorumhahaha siz yine erken kalkmışsınız biz hep geç kalıyoduk
benim kocam gibi olmuşunuz siz onunda geçen yıl dubrovnikte sabah kahvaltısında domuz eti pişirmişler gözünün önünde adam 1 hafta yemek yiyemedi sadece hellim peyniri ve bal ile kahvaltı etti akşamlarıda nestlenin gevreklerinden yedi marketten alıp
bu sene yunanistanda ne yapacak onu merak ediyorum bana şimdiden tembih ediyo valize kuru pasta koy diye
aaayyyy hadi inşallah çıkar bakalım
Ins sevinc cigliklariyla gelirsinsaolun kizlar insllh ama suan oyle katilasmis bi sekilde bekliyorum hayirlisi
saolun kizlar insllh ama suan oyle katilasmis bi sekilde bekliyorum hayirlisi
Canim cok sagolasin ama sanirim seni kirmisim su doktor meselesinde inan farkinda degilim ne dedigimide hatirlamiyorum ama kusura bakma kirmak istemedim inanki sizlerin tum yorumlari tim tavsiyeleri benim icin cok cok onemli suan iyiysem sizlerin sayesinde ne kocakafalik ettoysem kusura bakma tekrardan ve karismiyorum felan deme benim herzaman icin sizlerin yorumlariniza dusuncelerinize cok ihtiyacim var
Zaten cantada peynir ve zeytin var tedbirli geldik kuruyemisimzde var salatayla az biraz doydum aksam ac kalirsam mis gibi turkiye zeytini ve peyniri yicem anaaam bak yemekten bahsedince yine biseyler yiyesim geldi ayyy aklim fikrim yemekte takili benim yaaa yiyip yiyip tuvalete gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?