- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.481
saolun kizlar insllh ama suan oyle katilasmis bi sekilde bekliyorum hayirlisi
heyecan yapmaya bile korkuyorum hayal kirikligina ugrarim diye
hulyacim cnm artik yrn kismet olursa ogrenirsin umarim 
biz tatile gidiyoruzzz :))
Allah'tan bişey çıkmazsa yarın akçaya gidicez. haftasonuna kadar eşimle kafalarımızı dinliycez. nasılda ihtiyacım varmış değişikliğe. İşi de bıraktım daha bi rahatladım.
bugün bide doktora gittik ikili tarama sonucunu almak için doktor iyi dedi. sıkıntı yokmuş. muayene etmedi ama. 3 hafta sonra 3lü için gel dedi. biz de ozaman Ankarada olucaz eşimde Ankarada yaptırırız testi hem orada da açık kaydın olur dedi. acil bi durumda bizim hastaneler dışardan kayıtsız hasta almıyolar da..
eve geldim 2 posta çamaşır var onları yıkayıp ütülüyecem. uykumda var. yarınada yetişmesi lazım hepsi nasıl olcak bilmiyorum.
Sizde ne var ne yok :)
HEYÇANLIII kıııızzz tebrik ederim. bi doktora görün bakalım hayırlısı olsun inşallah
CİMCİMEEE kız sen adet diye diye bebeğinin haberini alacan heralde :)
HÜLÜÜÜ iyi olmana çok sevindim. dağıt kafanı mis gibi dön buralara.. Dikkat et kendine oralarda
iyi tatillleeeeerrrrr
sevindim işi bırakmana gülüm iyi olmuş hamiş hamiş çekilmez işler
akçay çok güzel yaaa canlanmış kımıl kımıl olmuş heryer. stres at gel bakalım
bana dua et emi anacım
inşallah bat gelmezde sat olarak kalır geçen ay
Allah'tan bişey çıkmazsa yarın akçaya gidicez. haftasonuna kadar eşimle kafalarımızı dinliycez. nasılda ihtiyacım varmış değişikliğe. İşi de bıraktım daha bi rahatladım.
bugün bide doktora gittik ikili tarama sonucunu almak için doktor iyi dedi. sıkıntı yokmuş. muayene etmedi ama. 3 hafta sonra 3lü için gel dedi. biz de ozaman Ankarada olucaz eşimde Ankarada yaptırırız testi hem orada da açık kaydın olur dedi. acil bi durumda bizim hastaneler dışardan kayıtsız hasta almıyolar da..
eve geldim 2 posta çamaşır var onları yıkayıp ütülüyecem. uykumda var. yarınada yetişmesi lazım hepsi nasıl olcak bilmiyorum.
HEYÇANLIII kıııızzz tebrik ederim. bi doktora görün bakalım hayırlısı olsun inşallah
HÜLÜÜÜ iyi olmana çok sevindim. dağıt kafanı mis gibi dön buralara.. Dikkat et kendine oralarda
Hayirli olsun kuzucumm:))ohh ne guzel yapmissiniz bol bol dinlen eglen bebisle denize girin :))cok sevindim isi birakmana insan gercekten kendisini tasmasindan kurtulmus kopek gibi hissediyo:))
kızlar süpersinizz ne güzel olmuş yaa
kızlae bişey sormak istiyorum
şimdi ben balık almıştım tam temizledim pişirecektim ama daha unlamadım eşim aradı akşama yemeği dışarda yiyecekmişiz şimdi ben balıkları poşete koyup difrize atsam bişey olurlarmı. alıp eve geldiğimde bol suda beklettim sonra temizledikten sonrada tek tek yıkayıp süzgeçe koymuştum hemen hemen 3 saattir dışardalar yani
Ben geldim kizlar kozalak surekli tepemde tableti elime alinca naptin ne okudun ne buldun ne arastiriyosun deyip duruyo allahtan simdi uyududa girdim ne cok kaynatmissiniz oyle oncelikle kocasi yine kozalaklik yapanlar olmus amaaaaan sallayin kozalaklar iste ikinci olarak kiskandim kizlar ne guzel bulusmusunuz resimleriniz ne guzel oyle ve anlasildigi kadariyla cok guzel bi gun gecirmissiniz allah eksik olanlarla birlikte tekrarini yasamayi nasip etsin ins
heyecanli canim ins hamissindir ve innnsss hicbi sorun yoktur ins gec dollenmedir
bana gelince daha iyiyim iyiki bu tatile denk geldi yoksa baya bunalim takilirdim bukadar ferah olacagimi tahmin etmiyodum ama sizlerin ve ates topigindeki kizlarin yazdiklari sayesinde verdiginiz moraller sayesinde umutluyum ne biliyim belki zugurt tesellisi abelki kendimi kandirma ama gercekten iyiyim kahve lekelenmem hic olmadi agrim yok ara ara normal hamileleik belirtisi olan sizi giriyo ama hafif bi sizi surekli tuvalete gidiyorum ve uyuyorum her firsatta haa bide aklim fikrim yemekte:)))) ins hersey yolundadir ucakta surekli uyudum hatta istanbul isvicre ucagi turbulanda girmis dusunun benim top atsaniz uyanmayan esim bile uyanmis ama ben uyanmadim rabbim hissettirmedi bana milletin kulaklari tikanmis hatta esiminki hala duymuyo bende tik yok rabbim korudu diye dusunuyorum iyiyim yaaa allaha bin sukur iyiyim ins tatil donusu guzel haber alip cok daha iyi olcam ayrica dusundukce ve netten arastirdikca farkina variyorum doktor acaip manyak konustu yaa en basta muayenede agzinin icinde biseyler geveledi acabab susu gebelik olabilirmi dedi anlamadim ama sanirim mol dedi orda ve su ic sikis idrarina gel bakalim dedi ya bikere sen vajinal bakmissin gorunmemis ikinci kez niye karindan bakiyosunki bikere zaten karindan daha gec gorunur vajinal gorunmeyen karindan nasil gorunecek ve ben biraz sikisigim tuvaletime dedim yok iyice dayanamicak duruma gel cunku cok hassas oyle biraz sikismayla olmaz dedi sonra doguma gitcem gel bakalim diye cagirdi sikismistim ama bahsettigi gibi deli manyak sikismamistim ikincisi bana gel bugun alalim dedi kadin ya bunu diyebilmesi icin kesin taniyi koymus olmasi gerekir kadin acabalarla konustu ve istersen gel alalim dedi bide isin enteresani once tatile git gel hem biraz daha zaman gecer yine bi ultrasonla bakariz belki ozaman goruruz dedi arkasindan istersen gel bugun kurtaj yapalim dedi ki daha adetimin dha 34.gunuydu o gun arastirdigima gore bukadar net teshis koyabildiyse git gel yada istersen alalim diyemezki beklemeden almasi gerekir cunku kansere donusebilen tehlikeli biseymis oyle iste
kizlarrr sonucu aldim
beta hCG 60.51 mIU/mL . yani suan icin pozitif gozukuyor :)
ama hala idrak edemedim galiba durumu benn
2 gun sonra tekrar gidicem yoksa yrn mi gitsem :S
kafam durdu sizce durum ne??? . Eki Görüntüle 746681 Eki Görüntüle 746681
resim ters ama :)) cekince oyle oldu ...
duzunu cekmeye calisicam simdi
Aglicim tatil kuşları tek tek uçuyor ya
Testin güzel çıkmasına sevindim canım güzel dinlen tadını çıkar
kizlarrr sonucu aldim
Canim cok sevindimm hayirli olsunn:))saglikla kucagina al insallah:))2 gun sonra git bence tekrar kan tahliline doktora da 10 gun sonra falan git bi terslik yoksa bence keseyi goremedim endisen olmaz :))
ay ben yine başladım ekşi bişeyler aşermeye
2 bardak şalgam suyu üstüne bi tabak salatalık turşusu yedim hala kesmedi
kizlarrr sonucu aldim
sende uç yavrukuş :) aslında bana deniz kum güneş olmasada olur. hava değişimi olsun yeter. köye bile razıyım yani :)
kizlarrr sonucu aldim
canımm tebrikleer :)
kanaman varmı halaa?
tesekkur ederim hala soklardayim inanamiyorum
umarim en kisa surede herkes hayatlarinin en mutlu haberlerini alir.
bakalim 2 gun sonraki testide atlatim daha cok inanicam galiba hala biraz korku var icimde
ilk paylastigim insanlar sizlersiniz aileme biraz daha gec soylemeyi planliyorum suan icin
gercekten iyiki varsiniz
1haftadir olan kanama degildi kahvemsi akintiydi canm ama bugun tahlil yaptirdim sabah ogleden sonra kan geldi annemdeyim ben o bisey yok insallah diyor ama ben carsamba tekrar tahlil vercem ins.bebisim vardir kizlar dua edin olur muu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?