- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.501
tebrik ederim canım.Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?
tebrikler canım.tesekkur ederim hala soklardayim inanamiyorum
umarim en kisa surede herkes hayatlarinin en mutlu haberlerini alir.
bakalim 2 gun sonraki testide atlatim daha cok inanicam galiba hala biraz korku var icimde
ilk paylastigim insanlar sizlersiniz aileme biraz daha gec soylemeyi planliyorum suan icin
gercekten iyiki varsiniz
kizlarrr sonucu aldim
beta hCG 60.51 mIU/mL . yani suan icin pozitif gozukuyor :)
ama hala idrak edemedim galiba durumu benn
2 gun sonra tekrar gidicem yoksa yrn mi gitsem :S
kafam durdu sizce durum ne??? . Eki Görüntüle 746681 Eki Görüntüle 746681
resim ters ama :)) cekince oyle oldu ...
duzunu cekmeye calisicam simdi
sense canım sen ne kadardır istiyordun bebişi?
Ayy canim benim cok sevindim. benim de battan bir gun sonra 82 idi. ondan 1 hafta sonra yaptirdim <1000 degeri cikmisti. hadi hayorli olsunnn
tatlim suan icin icime su serptin insallah bende senin gibi olurumbenim bata daha var o sebeple geriliyorum...
herkes kimyasaldan bahsedince korktum hala sevinemiyorum
Tesekkur ederizzzz...Ben herkeze dua ediyorum bol bol hatta bugun kuran hatmim vardi hepiniz aklima gldiniz hep dua ettim
biz tatile gidiyoruzzz :))
Allah'tan bişey çıkmazsa yarın akçaya gidicez. haftasonuna kadar eşimle kafalarımızı dinliycez. nasılda ihtiyacım varmış değişikliğe. İşi de bıraktım daha bi rahatladım.
bugün bide doktora gittik ikili tarama sonucunu almak için doktor iyi dedi. sıkıntı yokmuş. muayene etmedi ama. 3 hafta sonra 3lü için gel dedi. biz de ozaman Ankarada olucaz eşimde Ankarada yaptırırız testi hem orada da açık kaydın olur dedi. acil bi durumda bizim hastaneler dışardan kayıtsız hasta almıyolar da..
eve geldim 2 posta çamaşır var onları yıkayıp ütülüyecem. uykumda var. yarınada yetişmesi lazım hepsi nasıl olcak bilmiyorum.
Sizde ne var ne yok :)
HEYÇANLIII kıııızzz tebrik ederim. bi doktora görün bakalım hayırlısı olsun inşallah
CİMCİMEEE kız sen adet diye diye bebeğinin haberini alacan heralde :)
HÜLÜÜÜ iyi olmana çok sevindim. dağıt kafanı mis gibi dön buralara.. Dikkat et kendine oralarda
beni nasil rahatlatiosun cnm anlatamam. sabah 6.30 bi uyandim don sag don sola acaba deger yukseliyor mu yukselicek mi?Ayni endiseyi bende duymustum..bide benimki battan sonra 82 cikti. 1 hafta sonra saglik ocaginda taptirdim 1000 küsur cikti...valla hiiic kafana takma senin degerin daha guzel...benimki 1 hafta geriden geliyor bebek...degrr dusuk oldugu icin.
Ben 19 nisanda kan testi yaptirdim 6 mayista ilk kkntrolume gittim...kese kalp bi arada duydum geldim canim..
Bende one bi isvec'e arkasindanda italyan'a. Gosteriyim icimde kalmasin dedimde dedimde isvicredeki doktorlar bizdekilerden betermis suan durumda hicbi aksilik yok oyuzden beklemeyi dusunuyorum gelene kadar:)))ayyy hadi bekliyoruz heyecanlaaaaaaaaaaaaa
hülyaaaaaaaaa
kız sevindim iyi olmana orda gidemedin değil mi dr a.. imkanın olunca hemen git bide onlara gösterrrbi italyana göstermmeiştim dersinn şaka bi yana inşallah çok güzel haberle döneceksin canım benim.. hepimiz birbirimize desteğiz...
biz tatile gidiyoruzzz :))
Allah'tan bişey çıkmazsa yarın akçaya gidicez. haftasonuna kadar eşimle kafalarımızı dinliycez. nasılda ihtiyacım varmış değişikliğe. İşi de bıraktım daha bi rahatladım.
bugün bide doktora gittik ikili tarama sonucunu almak için doktor iyi dedi. sıkıntı yokmuş. muayene etmedi ama. 3 hafta sonra 3lü için gel dedi. biz de ozaman Ankarada olucaz eşimde Ankarada yaptırırız testi hem orada da açık kaydın olur dedi. acil bi durumda bizim hastaneler dışardan kayıtsız hasta almıyolar da..
eve geldim 2 posta çamaşır var onları yıkayıp ütülüyecem. uykumda var. yarınada yetişmesi lazım hepsi nasıl olcak bilmiyorum.
Sizde ne var ne yok :)
HEYÇANLIII kıııızzz tebrik ederim. bi doktora görün bakalım hayırlısı olsun inşallah
CİMCİMEEE kız sen adet diye diye bebeğinin haberini alacan heralde :)
HÜLÜÜÜ iyi olmana çok sevindim. dağıt kafanı mis gibi dön buralara.. Dikkat et kendine oralarda
kizlarrr sonucu aldim
beta hCG 60.51 mIU/mL . yani suan icin pozitif gozukuyor :)
ama hala idrak edemedim galiba durumu benn
2 gun sonra tekrar gidicem yoksa yrn mi gitsem :S
kafam durdu sizce durum ne??? . Eki Görüntüle 746681 Eki Görüntüle 746681
resim ters ama :)) cekince oyle oldu ...
duzunu cekmeye calisicam simdi
Ayy kizlar kocami bi gorceksiniz hun icinde atiyorum yaim saat bi deinlenelim diye yatiyoruz daha gozunu acarken kanaman oldumu diye soruyo surekli kotu bi durum varmi iyimisin diye soruyo insss hevesimiz kursagimizda kalmaz
Cok erken yapmussin testini kki gun daha bekle bi daha yap benceee..arkadaşlar merhaba , uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı , bende bebek istiyorum İNŞALLAH . Adetime 8 gün var dün test yaptım ikinci çizginin yarısı belirgin yarısı silik çıktı biraz garip oldu galiba . Acaba hamile olabilir miyim ? Çalışmıyo olsam hemen test yaptırırdım hastaneye gidip ama hastanelere çok uzak çalıştığım yer, çok merak ediyorum.
beni nasil rahatlatiosun cnm anlatamam. sabah 6.30 bi uyandim don sag don sola acaba deger yukseliyor mu yukselicek mi?
daha kotu yapiyor. bide bnm odun dun aksam bana demezmi sen kan testini yaptirana kadar ayri endise soylenme simdi ayri ama ben biliyodum boyle olcagini oyuzden bekle dedim sana diyeadami bile gerdim zavallim hala sevinemiyo bnm yuzumden :S
allahtan calisiyorum biraz kafam dagilicak. yrn sabah tekrar test yaptirsam mi diyorum ???
selam herkese
bir izine çıktım geldim neler olmuş geçmişide çok okuyamadım ama sense,heyecanlı ve hülya hamile sanırım.Ne yalan söyleyeyim kızlar sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah fakat içimide bir hüzün kaplamadı değil tatilin bitmesine 1 gün kala c.tesi günü ben kırmızıları gördüm malesef otelde herkesin kucağında bir bebek genç genç çiftlerin belli etmemeye çalıştım ama imrendim emninim eşimde üzülmüştür belli etmesede.topikte bir benmi kalacağım yoksa diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?