HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar yaptirdim test :) sonuc 19, 25 cikti simdi ben hamilemiyim degil miyim?
tebrik ederim canım.
bebişin şu an var gözüküyor ama önemli olan tutunması.
umarım sımsıkı yapışır sana 9 ay bırakmaz
tebrikler canım.
çok sevindim.hayırlı olsun.

evt 2 gun sonra carsamba aksami tekrar teste gidicem ... sonra bide cuma aksami
cuma aksam sonrada haftasonu icin memlekete gidicez yaklasik 5 saaatlik bir yol araba ile
hala inanamiyorum ve kimyasal gebelik fln arastiriyorum
hayirlisi insallah hersey guzel ilerler umarim su hafta gecsin obur hafta doktora gitsem daha fazla rahatlicam
su bat tarihini sag salim bi atlatsam oncelikle yavas yavas durumu algilicagima inaniyorum

Ayy canim benim cok sevindim. benim de battan bir gun sonra 82 idi. ondan 1 hafta sonra yaptirdim <1000 degeri cikmisti. hadi hayorli olsunnn

sense canım sen ne kadardır istiyordun bebişi?

cnm benim 2. ayim bu. ilk mayis ayinda calismalara basladik ...
ondan oncede resmi olarak korunmuyorduk ama .... mayis haziran artik ovulasyon testleri isi tkibi fln hersey...
o sebeple ilk gebelik oldugu icin kimyasaldan ve aciksaci nazara inanan biri olarak dusukten korkuyorum.... su 2 hafta gecmesini sabirsizlikla bekliyorum :S aileme fln soylemek icin sadece siz ve esim biliyosunuz suan
biraz batil inancliyim ben maalesef

tatlim suan icin icime su serptin insallah bende senin gibi olurum benim bata daha var o sebeple geriliyorum...
herkes kimyasaldan bahsedince korktum hala sevinemiyorum

Ayni endiseyi bende duymustum..bide benimki battan sonra 82 cikti. 1 hafta sonra saglik ocaginda taptirdim 1000 küsur cikti...valla hiiic kafana takma senin degerin daha guzel...benimki 1 hafta geriden geliyor bebek...degrr dusuk oldugu icin.
Ben 19 nisanda kan testi yaptirdim 6 mayista ilk kkntrolume gittim...kese kalp bi arada duydum geldim canim..

Ben herkeze dua ediyorum bol bol hatta bugun kuran hatmim vardi hepiniz aklima gldiniz hep dua ettim
Tesekkur ederizzzz...
en yakin zamanda ins. seninde olur canim.

Sezgiii iyi tatiller canim.. bende bugun cikiyorumm tatileee. once nigdeee de yaylicazzzzz...ramazsni gecirdcez...

sonra ver eljni izmirrrrr dikiliiii ayvalik...ohhh..

ikili testin guzel cikmis sezgicimmmm oh neutluuu..peki irkiiiii ne cikti.. kafkas mi:)))))

arkadaşlar merhaba , uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı , bende bebek istiyorum İNŞALLAH . Adetime 8 gün var dün test yaptım ikinci çizginin yarısı belirgin yarısı silik çıktı biraz garip oldu galiba . Acaba hamile olabilir miyim ? Çalışmıyo olsam hemen test yaptırırdım hastaneye gidip ama hastanelere çok uzak çalıştığım yer, çok merak ediyorum.

beni nasil rahatlatiosun cnm anlatamam. sabah 6.30 bi uyandim don sag don sola acaba deger yukseliyor mu yukselicek mi?
daha kotu yapiyor. bide bnm odun dun aksam bana demezmi sen kan testini yaptirana kadar ayri endise soylenme simdi ayri ama ben biliyodum boyle olcagini oyuzden bekle dedim sana diye adami bile gerdim zavallim hala sevinemiyo bnm yuzumden :S
allahtan calisiyorum biraz kafam dagilicak. yrn sabah tekrar test yaptirsam mi diyorum ???

günaydın kıslar

ne güzel herkes eşiyle tatile gidiyor.

benim kozalağı ben hafta sonları yazlığa zor getiriyorum.

denize girmek zaten birlikte hayal

zaten dün gece sinir oldum. hiçbir şey anlatmıyor bana hiç konuşmuyoruz, bi yere gitmiyoruz, canlı müzik falan nefret ediyor zaten. benim sevdiğim hiçbirşeyi sevmiyor beni uyuz ediyor. varsa yoksa o amcasıgile gitsin babasıyla zaman geçirsin anasının gönlünü yapsın.çok kırgınım bugünlerde ona. beni hep yalnız bırakıyor

Bende one bi isvec'e arkasindanda italyan'a. Gosteriyim icimde kalmasin dedimde dedimde isvicredeki doktorlar bizdekilerden betermis suan durumda hicbi aksilik yok oyuzden beklemeyi dusunuyorum gelene kadar:)))

hadi gozun aydin canim benim ohh gez dolas bol bol tadini cikar stressiz hayatin

Ay
hadi gozun aydin canim benim dikkat et artik endisede etme ins hersey yolunda gider ve cooook guzel sorunsuz bi 9ay gecirirsin

Kizlar simdi sense'nin teste bakinca bide kendi testime baktim zaten reefrans degerlerinde 5-6hafta min 5000yaziyo yani benim degerim normal deger ama bu kese nerde yaaaaaaaaa((((

Ayy kizlar kocami bi gorceksiniz hun icinde atiyorum yaim saat bi deinlenelim diye yatiyoruz daha gozunu acarken kanaman oldumu diye soruyo surekli kotu bi durum varmi iyimisin diye soruyo insss hevesimiz kursagimizda kalmaz

Hülyacım ınsallah dondugunuzde doktora gıttıgınızde hersey yoluna gırer ınsallah bebısınız sızınledır ve sızınle kalır rabbım kucagınıza aldırmayı nasıp etsın senınde esınınde mutluluk kaynagı olsun gunden gune

Ayy kizlar kocami bi gorceksiniz hun icinde atiyorum yaim saat bi deinlenelim diye yatiyoruz daha gozunu acarken kanaman oldumu diye soruyo surekli kotu bi durum varmi iyimisin diye soruyo insss hevesimiz kursagimizda kalmaz

saol tatlim insallah onumuzdeki hafta ikimizde rahatlariz.... hersey senin icinde yolunda gidecegine inaniyorum.
o doktorlar bazen boyle hoduklesebiliyorlar iste. kan tahlili topic inde bazi seyler okudum bende :))
icini ferah tut hayirlisi ile tatil donusu iyi haberleri alicaksin...
senin kocan bak endiseli benmki odun hic endise yok adamda gorende 5 tane cocugumuz var sanir. o derece rahat pasham
icinizi ferah tutun kocanin ilgisinin tadini cikar bolbol keyfine bak en iyisi dusunmemeya calismak zamani gelene kadar
basta kendini sonra bebislerini strese sokmaa

Son düzenleme:
selam herkese

bir izine çıktım geldim neler olmuş geçmişide çok okuyamadım ama sense,heyecanlı ve hülya hamile sanırım.Ne yalan söyleyeyim kızlar sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah fakat içimide bir hüzün kaplamadı değil tatilin bitmesine 1 gün kala c.tesi günü ben kırmızıları gördüm malesef otelde herkesin kucağında bir bebek genç genç çiftlerin belli etmemeye çalıştım ama imrendim emninim eşimde üzülmüştür belli etmesede.topikte bir benmi kalacağım yoksa diye korkuyorum.

Cok erken yapmussin testini kki gun daha bekle bi daha yap benceee..

Ayy canjm benim hiiic endilesrnmeee...hic bisey olmicak..sen yarinda test yaptirda icin rahatlasin...sonra randevu icin beklersin..

Hosgeldin cankm ozlettin kendini...evet yeni hsmilrlerkmiz varr...ins. bi dahaki sana ve bizim kizlaraaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…