HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hosgeldin cankm ozlettin kendini...evet yeni hsmilrlerkmiz varr...ins. bi dahaki sana ve bizim kizlaraaa...[/QUOTE]

inşallah esracığım hernekadar kendimden pek ümidim olmasada hiç bir zaman olmayacakmıs gibi geliyor.

Kis simdi seni dusunuyodumm. bu kis yine kayiplatda diye.. sende hosgeldinn.. iyiyz canim sen nasilsin..

canım benim önce ablamlar geldi sürprizle o ara giremedim,ondan sonra eşim göreve gitti ben arkadaşta kaldım foruma gelemedim,ondan sonrada 10 gün kayınvalideler gittim hepten koptum :) ama hep aklımdaydınız özledim hepiniziiii,sizle sohbetii

Kuzum seninde otururken bi anda kalkinca kasigina bicak saplanir gibi oluuo mu yaa??bide gazdan olucem sanki surekli bi gaz dolaniyo bende hatta sikistiriyo arada da(

evet hayatım bende oluyo öyle bi durum hatta günde 3-4 defa girdiği oluyo o bıçağın. bide gazım var benimde atamıyorum sanki karnımda balon varmışda hareket ediyomuş gibi ama ben bunları üşütmüşümdür diye yorumluyorum

canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısıda bizim başımıza

Cimcime naptiiiin kzzzzz 2 bardak salgam icilir mi boooooooog

arka arkaya 20 çiğ köfte yiyebilen biri için 2 bardak şalgam suyu ne der

1haftadir olan kanama degildi kahvemsi akintiydi canm ama bugun tahlil yaptirdim sabah ogleden sonra kan geldi annemdeyim ben o bisey yok insallah diyor ama ben carsamba tekrar tahlil vercem ins.bebisim vardir kizlar dua edin olur muu (

inşallah bebeğin seninledir canım dualarımız seninle

Ben herkeze dua ediyorum bol bol hatta bugun kuran hatmim vardi hepiniz aklima gldiniz hep dua ettim

Allah razı olsun duaların kabul olsun bizim için ne dilediysen rabbim sana iki katını versin inşallah

birde ben bata yaklastıkca gunler gecmıyorrr zaten bu ayda umutsuz vaka en ufak bır belırtı yok bende

kız daha 10 gun var ne belırtısı arıyon
sen devam devam o kadar surunduk sana nasıl umutsuz vaka olurmus

kızlar bende sabah gittim kan verdim ama sonuç 4.30 da çıkacak nasıl dayanacağım bilmiyorum

ınsallah hayırlısı ıle bebısın senınledır canım

kız daha 10 gun var ne belırtısı arıyon
sen devam devam o kadar surunduk sana nasıl umutsuz vaka olurmus

ınsallah hayırlısı ıle bebısın senınledır canım

ne bılım kız yanı ben bebegımın benle ldugunu hssetıyorum bıle artık okdar morardım kı hevesım kursagımda kaldı galıba artık nasıbımı aldımmm mınıcın yuregım umut bıle edemıyor :)

kızlar bende sabah gittim kan verdim ama sonuç 4.30 da çıkacak nasıl dayanacağım bilmiyorum

Aaa hadi bakalinm ins. hayirlisi..

kizlarrr

birazdan yola cikicaz annremlere gidicez dort gozle bizi bekliyolar...

sirf sizi takip icoin internet paketi aldimm...yazin ara ara bakarim size..

opuldinuxzzz.

kizlarrr

opuldinuxzzz.

iyi yolculuklar tatlı,
bizim yerimizi de eglen dinlen, inş. sana güzel haberler verebiliriz kız takip et bizi anacığım :)

kizlarrr

opuldinuxzzz.

hayırlı yolculuklar kuzucum dikkat et kendine yolcunun duası kabul olurmuş bizim için dua et olurmu

Gunaydinn kizlarr:)) merve ve cimcime;kizlar sacmalamayin nolur neden bu kadar umutsuzsunuz benim bata 3 gun kaldi hicbi belirti yok hala umutluyum valla :)))tamam kendinizi iyice alistirin hamile moduna girin de demiyorum ama pozitif olun nolur yaa( cimcimecim senin usuttun sandigin tum belirtileri ben bebise yoruyorum kendimde olmamissa uzulucem biliyorum ama en azindan bata yaklasan son 1 haftami umutla gecirmek iyi geliyo zaten hic umutlu degilim diyince gidiyomuki icindeki umut orda duruyo herzaman:))oyle de uzulucem boylede :))bizim cok guzel bebislerimiz olucak bu ay olmamissa agustosta yeterki saglikli olsunlar ama herseyin basi pozitiflik:))esracimm iyi tatiller tatlim bizim yerimize de tatil yap bizden de guzel haberler bekle kuzum az kaldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…