- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.541
Gunaydinn kizlarr:)) merve ve cimcime;kizlar sacmalamayin nolur neden bu kadar umutsuzsunuz benim bata 3 gun kaldi hicbi belirti yok hala umutluyum valla :)))tamam kendinizi iyice alistirin hamile moduna girin de demiyorum ama pozitif olun nolur yaa( cimcimecim senin usuttun sandigin tum belirtileri ben bebise yoruyorum kendimde olmamissa uzulucem biliyorum ama en azindan bata yaklasan son 1 haftami umutla gecirmek iyi geliyo zaten hic umutlu degilim diyince gidiyomuki icindeki umut orda duruyo herzaman:))oyle de uzulucem boylede :))bizim cok guzel bebislerimiz olucak bu ay olmamissa agustosta yeterki saglikli olsunlar ama herseyin basi pozitiflik:))esracimm iyi tatiller tatlim bizim yerimize de tatil yap bizden de guzel haberler bekle kuzum az kaldi:))
ben hamileliğe yorup sonrasında üzülmek istemiyorumkiiii çünkü çok kaptırıyorum kendimi sonra olmayınca bat bitene kadar kendime gelemiyorum(
Ahh kuzum benim cok iyi anliyorum senii ama olmaz diyince icinden gercekten de olmucagini dusunebiliyomusun??ben onu yapamiyorum iste dilim olmaz diyo ama icim hic oyle degil adet olana kadar hep umutluyum sonra uzuluyorum ama diger ay icin hemen toparlanma sureci basliyo iste napacaann mecbuur:))tmm sen kendini nasil iyi hissediyosan oyle dusun bebis surpriz olsun annesine :))
Ahh kuzum benim cok iyi anliyorum senii ama olmaz diyince icinden gercekten de olmucagini dusunebiliyomusun??ben onu yapamiyorum iste dilim olmaz diyo ama icim hic oyle degil adet olana kadar hep umutluyum sonra uzuluyorum ama diger ay icin hemen toparlanma sureci basliyo iste napacaann mecbuur:))tmm sen kendini nasil iyi hissediyosan oyle dusun bebis surpriz olsun annesine :))
canlarım bende sızın gıbıydım adet olunca resmen bır tazıyem varmış gıbı yas tutardım pskolojım tamamen bıtmıstı... ve sonra kendıme bır karar aldım olmasıda olmamsıda allahtan sabırla beklımek en guzelı kendıme dedım...şubat ayında kararım almiştim... kafamı dagıtmak icin tum sosyal aktıfidelere katıldım kafamı dagıtmak icinve mart ayında kendı dr işi cikti ve başka dr gıtım herşey allahtan...o dr bana 1 ay dıyet ve çögrek otu ve keten tohumunu onerdi ve balık hapları verdı... ve 17 nısanda adet olacaktım 15 tahlıl sonuclarımı almaya gıtıgımde hamıle oldugumu ögrendım şok gecırmıştım... şimdi dersınızkı nıye bunu anlatı çünkü piskolojı cok onemlıymış beyındekı bazı hücrelerıizin vermıyo tam yumurtlama yapsın
keten tohumu çörek otu ve balık hapları ne işe yarıyormuş canım
Ayni endiseyi bende duymustum..bide benimki battan sonra 82 cikti. 1 hafta sonra saglik ocaginda taptirdim 1000 küsur cikti...valla hiiic kafana takma senin degerin daha guzel...benimki 1 hafta geriden geliyor bebek...degrr dusuk oldugu icin.
Ben 19 nisanda kan testi yaptirdim 6 mayista ilk kkntrolume gittim...kese kalp bi arada duydum geldim canim..
Keske oyle olsaydi canim ama olsun bu sefer aklinda yokken degilde aklindayken test yapip iki tane kirmizi cizgi gorursun malesef kotu bisey yasadik tabii onceki hallerimize gore daha tedirgin olduk tekrar ayni seyleri yasamak istemedigimiz icin ama yasamiycaz biz sinavimizi verdik bu sefer hersey yolunda gidicek cok saglikli olucak bebeklerimiz :))evet belki bu ay olmucak bu ama kisa zamanda olucak inaniyorum ben:))keşke şubat ayındaki gibi olsaaaaa keşke adetim gecikse hemen test yapsam aklımda bile yokken batımı beklerken kırmızı çift çizgiyi görsemmmmm ama bu sefer sonuna kadar gitseeeeeee
canlarım bende sızın gıbıydım adet olunca resmen bır tazıyem varmış gıbı yas tutardım pskolojım tamamen bıtmıstı... ve sonra kendıme bır karar aldım olmasıda olmamsıda allahtan sabırla beklımek en guzelı kendıme dedım...şubat ayında kararım almiştim... kafamı dagıtmak icin tum sosyal aktıfidelere katıldım kafamı dagıtmak icinve mart ayında kendı dr işi cikti ve başka dr gıtım herşey allahtan...o dr bana 1 ay dıyet ve çögrek otu ve keten tohumunu onerdi ve balık hapları verdı... ve 17 nısanda adet olacaktım 15 tahlıl sonuclarımı almaya gıtıgımde hamıle oldugumu ögrendım şok gecırmıştım... şimdi dersınızkı nıye bunu anlatı çünkü piskolojı cok onemlıymış beyındekı bazı hücrelerıizin vermıyo tam yumurtlama yapsın
bünyeyi yeniliyormüş keten tohumu ve sindirim sistemi daha hizli calişiyo.... çögrek otu yumurtaları beslıyo yumurta zamanında daha kalıtelı yumurtluyo...bende vitamını adı :) yok balık hapları vitamını desdekliyo ve bende guatır varya onu düşürmeye yarıyordu
Keske oyle olsaydi canim ama olsun bu sefer aklinda yokken degilde aklindayken test yapip iki tane kirmizi cizgi gorursun malesef kotu bisey yasadik tabii onceki hallerimize gore daha tedirgin olduk tekrar ayni seyleri yasamak istemedigimiz icin ama yasamiycaz biz sinavimizi verdik bu sefer hersey yolunda gidicek cok saglikli olucak bebeklerimiz :))evet belki bu ay olmucak bu ama kisa zamanda olucak inaniyorum ben:))
Keske oyle olsaydi canim ama olsun bu sefer aklinda yokken degilde aklindayken test yapip iki tane kirmizi cizgi gorursun malesef kotu bisey yasadik tabii onceki hallerimize gore daha tedirgin olduk tekrar ayni seyleri yasamak istemedigimiz icin ama yasamiycaz biz sinavimizi verdik bu sefer hersey yolunda gidicek cok saglikli olucak bebeklerimiz :))evet belki bu ay olmucak bu ama kisa zamanda olucak inaniyorum ben:))
Cok haklisin canim malesef ben butun ayimi biseyleri sayarak geciriyorum adet bitiminden itibaren matematik profu edasiyla surekli hesap pesindeyim hicbi sosyal activite aklimdakileri almiyo(olsun napiyim artik kabullendim benim bebegim hesapla kitapla gelicek ummadigim an olamiycak malesef (
vallah canım sen bılırsın ama tum dr piskoloji düzelmeden bebek gelmesını beklemeyın dıyıyo
ben balık hapı zaten kullanıyorum çörek otunuda kullanayım bari sağol kuşum
bu arada aştın kendini bugün tam 3 defa yorum yaptın ve slm bayanlar nasılsınız deyip kaçmadın
Tatlim iste doktorlar diyo da gel bunu beyne anlat bende istiyorum ki adet gunum gecsin farkinda bile olmiyim oylesine bi test yapiyim diyim pozitif ciksin ama beyin unutmuyoki surekli bat yaklasti diye sinyal veriyo:))benim tek yapabildigim olmucak diye dusunmemek elimden geldigince pozitif dusunuyorum iste:))
canım kendını farklı işlere ver... aklına gelıncede ister olsun ister olmasın de bek 2 ay sonunda bebişin heberini alacan
Evet tatlim oyle yapicam artik aminn insallah gelsin de ben beklerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?