- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.561
benim bat geliyo sinyal verdi alnımda kocaman bi sivilce çıkmış
benim bat geliyo sinyal verdi alnımda kocaman bi sivilce çıkmış
canım bırde hanı inanirmısın ama ben ziyarete gittim onunda payı var
Anlamadim canim ne ziyaretii???
Cok erken yapmussin testini kki gun daha bekle bi daha yap benceee..
Ayy canjm benim hiiic endilesrnmeee...hic bisey olmicak..sen yarinda test yaptirda icin rahatlasin...sonra randevu icin beklersin..
Hosgeldin cankm ozlettin kendini...evet yeni hsmilrlerkmiz varr...ins. bi dahaki sana ve bizim kizlaraaa...
canım ben elazıgda yasıyorum annemınde olmamiş büyük teyzemınde olmamiş... ve mıyadun köyümüz varada bır zatımız var ona 3carşamba sabah erkenden gıttık...ismide mıyadunlu MEHMET EFENDI
canım sen adetinden nekadar süre sonra kan testi yaptırdın
Battan bir gun sonra kanverdim..
battan bir gun once de idrar testi yaptim..cook silik cikmisti...
yollardayizzz. sian adanadan geciyoruzzz:)))
Ayyy bebekkk seninde az kaldi canim heyecanla bekliypruz......
Selam kizlarr
Allahın gücüne gitmesin ama, hastanelerde surunmekten yoruldum artık iyice.. Şimdi de eşim geldi prof a gözükmeye. Muhtemelen varikosel ameliyatlık..
Sanki hiçbir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum( sağda solda hamileler bebekler.. Millet diyorum nasıl beceriyor nasıl ediyor..
Selam kizlarr
Allahın gücüne gitmesin ama, hastanelerde surunmekten yoruldum artık iyice.. Şimdi de eşim geldi prof a gözükmeye. Muhtemelen varikosel ameliyatlık..
Sanki hiçbir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum( sağda solda hamileler bebekler.. Millet diyorum nasıl beceriyor nasıl ediyor..
bizden bir tane daha geldi bugün hepimiz biraz melankoliğiz anlaşılan her ne kadar bebek pozitif olmamız için uğraşıyorada cimcime ,merve ve bende bugün hüzünlendim açıkcası banada ben hiç anne olamayacağım içimde bir canlı büyüyemeyeceğim eşime o mutluluğu tattıramayacağım gibi geliyor.Allah büyük sabah biraz üzülmüştüm aradan yarım saat geçmedi arkadasım aradı 5 aylık hamile bebeğin başı su topluyormus acil iyi bir hastane ve dr arıyordu.Dedim içimden bu bir uyarı üzülme.İstiyoruz ama hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun Allahım sağlıkla yaşatsın o günleri inşallah arkadaşlar hepimize.
Amin canim insallah onemli olan bebeklerimizin saglikla gelmesi benim bi arkadasimda 7 aylik dogum yapmak zorunda kaldi bebek sadece 980 gr dogdu kuvozde su an ama nasil savas veriyo yasamak icin kucucuk bedeniyle hep dua ediyorum saglikla alsin annecigi kucagina eve gotursunler allah evlat acisi yasatmasin kimseye umut ederken bile guzel ama acisi cok agir oluyo sabredicez beklicez zamani gelince hepimizin bebekleri olucak hayirlisiyla zaman herseyin ilaci ama delil de geciyo iste gecerken(
Kızlar dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı aslında ama ne bileyim bir senedir her batta gelen kırmızılar böyle umutsuzlandiriyor insanı.. Inşallah hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı bebekler nasip olur. Tabii sonbaharın arkadaşının durumu gibi olmasın da..
Gerçekten senelerce bekleyen insanlar var.. Bir öğretmen arkadaşım 8 yıl boyunca tüm tedaviyi denemiş, tüp bebek aşılama ama olmamış.. Daha sonra bir bitki karisimiyla pansuman yapmış ve hamile kalmış. Ilkinden sonra bir düşük bir ölü doğum yapms suanda 3 tane çocuğu var Rabbim vermiş.. Kaynanam da aynen 8 yıl boyunca ölü doğum düşükle geçmiş hep.. Sabır sebat gerek ama bizde pek yok anlaşılan:))
askkkk olsun esraaaa benı beklemıyor musun heyecanla :S
Ayy kurban olsunlarrr:)))
Kiss ilk once onun bati varyaaa o yuzden dedim...sonraaa sanirim cimce sonra senin icin beklicem heyecanlaaa..
oy oyyy oyyy unuturmuyum munik kus seniiii:)))
ben anladim seni once boyle kendini kotuye sartlayip sonra sevinmek istiyorsun
ben dun aksam o sonucu alana kadr hic bir belirtim yoktu hafif karin agrisindan baska ki onuda calismalara yormustum :) gogus uclarina sadece hafif dokununca bir hassaslik vardi sisme fln yok oyle suan icin asiri
ama suratimda kactane sivilcede degil kocaman akne cikmisti beyaz beyazz oiiyygkkkk
suan bile 2 ufak sivilcem cikiyo ki bu horman degisikliklerindede cikar...
sen simdi onceki durum ile suani belirtilerini kiyasliosun ama yaa ayni belirtileri vermiyosa vucudun bu defa ...
yaa supriz geliosa napcan ?? yaa o tursu sulari agrilar fln baska biseyin habercisi ise...
birşey olmaz canını üzme bak ol 2. gün cögrek otuna başla canım
Ayy kurban olsunlarrr:)))
Kiss ilk once onun bati varyaaa o yuzden dedim...sonraaa sanirim cimce sonra senin icin beklicem heyecanlaaa..
oy oyyy oyyy unuturmuyum munik kus seniiii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?