HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim bat geliyo sinyal verdi alnımda kocaman bi sivilce çıkmış

ben anladim seni once boyle kendini kotuye sartlayip sonra sevinmek istiyorsun
ben dun aksam o sonucu alana kadr hic bir belirtim yoktu hafif karin agrisindan baska ki onuda calismalara yormustum :) gogus uclarina sadece hafif dokununca bir hassaslik vardi sisme fln yok oyle suan icin asiri
ama suratimda kactane sivilcede degil kocaman akne cikmisti beyaz beyazz oiiyygkkkk
suan bile 2 ufak sivilcem cikiyo ki bu horman degisikliklerindede cikar...
sen simdi onceki durum ile suani belirtilerini kiyasliosun ama yaa ayni belirtileri vermiyosa vucudun bu defa ...
yaa supriz geliosa napcan ?? yaa o tursu sulari agrilar fln baska biseyin habercisi ise...

Cevap için çok teşekkürler kızlar , erken gebelik testinden yapmıştım ama net değildi sonuç ikinci çizgi garip oluşmuştu , yarısı kalın yarısı ince .
O zaman yarın tekrar test yapıyım.

canım ben elazıgda yasıyorum annemınde olmamiş büyük teyzemınde olmamiş... ve mıyadun köyümüz varada bır zatımız var ona 3carşamba sabah erkenden gıttık...ismide mıyadunlu MEHMET EFENDI

Anladim canim insallah cok fazla bekletmeden gelir bebeklerimiz saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallaahh:))

Selam kizlarr
Allahın gücüne gitmesin ama, hastanelerde surunmekten yoruldum artık iyice.. Şimdi de eşim geldi prof a gözükmeye. Muhtemelen varikosel ameliyatlık..
Sanki hiçbir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum( sağda solda hamileler bebekler.. Millet diyorum nasıl beceriyor nasıl ediyor..

bizden bir tane daha geldi bugün hepimiz biraz melankoliğiz anlaşılan her ne kadar bebek pozitif olmamız için uğraşıyorada cimcime ,merve ve bende bugün hüzünlendim açıkcası banada ben hiç anne olamayacağım içimde bir canlı büyüyemeyeceğim eşime o mutluluğu tattıramayacağım gibi geliyor.Allah büyük sabah biraz üzülmüştüm aradan yarım saat geçmedi arkadasım aradı 5 aylık hamile bebeğin başı su topluyormus acil iyi bir hastane ve dr arıyordu.Dedim içimden bu bir uyarı üzülme.İstiyoruz ama hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun Allahım sağlıkla yaşatsın o günleri inşallah arkadaşlar hepimize.

kız öle deme , beterin beteri var Rabbi'm en kısa sürede tüm isteyen arkadaslarıma nasip etsin se bol bol dua et bu yasadıklarının elbet bır nedenı vardır canım benım

Amin canim insallah onemli olan bebeklerimizin saglikla gelmesi benim bi arkadasimda 7 aylik dogum yapmak zorunda kaldi bebek sadece 980 gr dogdu kuvozde su an ama nasil savas veriyo yasamak icin kucucuk bedeniyle hep dua ediyorum saglikla alsin annecigi kucagina eve gotursunler allah evlat acisi yasatmasin kimseye umut ederken bile guzel ama acisi cok agir oluyo sabredicez beklicez zamani gelince hepimizin bebekleri olucak hayirlisiyla zaman herseyin ilaci ama delil de geciyo iste gecerken (

Kızlar dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı aslında ama ne bileyim bir senedir her batta gelen kırmızılar böyle umutsuzlandiriyor insanı.. Inşallah hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı bebekler nasip olur. Tabii sonbaharın arkadaşının durumu gibi olmasın da..

Allah yardımcısı olsun miniğin.Evet bu süreç zorlu hep beterin beteri mutlaka vardır ama herkes kendi yaşadıgını bilir.Benimde bir düşüğüm var oysaki müjdeyi burdan vermiştim ama çok kısa sürdü.Allahım inşallah bu yılı hamile olarak bitirmeyi ve gelecek yıl bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.bazen diyorum biz kötü insanlarmıyız günahımız ne ama imtihan dünyası hafta sonu haberlerde izledim.Samsunda kadın 55 yasında anne olmus.her türlü riski alıyorum demiş nasıl mutlulardı eşiyle.2 aşılama ve 2 tüp denemişler yıllar önce olmamıs.ama şimdi nasip etmiş Allah.Ben kendimde o kadar sabır göremiyorum ama büyükte konusmak istemyorum.ZZZZorrrrr hemde çok zor beklemek.

canımmm hepimiz üzgünüz ama hepimizin bir yanı eksik ama :S elden gelen birşey yok ki Rabbi'mize dua edip vademiizn gelmesini bekleyeceğiz.herkes istiyor bebeği hemen gelsin ama yok yok yok :S yine de isyan etmeyelim bebeklerimiz elbet gelecek.onların abileri ablaları olacak :)

Gerçekten senelerce bekleyen insanlar var.. Bir öğretmen arkadaşım 8 yıl boyunca tüm tedaviyi denemiş, tüp bebek aşılama ama olmamış.. Daha sonra bir bitki karisimiyla pansuman yapmış ve hamile kalmış. Ilkinden sonra bir düşük bir ölü doğum yapms suanda 3 tane çocuğu var Rabbim vermiş.. Kaynanam da aynen 8 yıl boyunca ölü doğum düşükle geçmiş hep.. Sabır sebat gerek ama bizde pek yok anlaşılan:))

EVET başkalarının durumlarını dinlerken hikaye dinliyormus gibi geliyor ama neler yaşamışlardır kim bilir.Off Allahım sen affet beni bir an diyorum inan ümitsiz olma olacak bebeğin bir an geliyor boşuna uğraşma olmayacak hissine kapılıyorum.

Ayy kurban olsunlarrr:)))
Kiss ilk once onun bati varyaaa o yuzden dedim...sonraaa sanirim cimce sonra senin icin beklicem heyecanlaaa..

oy oyyy oyyy unuturmuyum munik kus seniiii:)))

saka kız saka yaptım hepimiz aynıyız zaten hadi bebeeekkkk cimcime sizden güzel haberler gelsinnnn benımde ıcım umut dolsun :)

ben hep ilk hamileliğimle kıyaslıyorum kendimi. onda bu olmuştu şimdi yok diye söylenip duruyorum kendi kendime. bi arkadasımda hiçbir belirti yokken hamile olduğunu öğrendi. adet beklerken test yaptı pozitif çıkınca şok oldu ama ben senin belirtilerinin hiçbirini yaşamadım deyip durdu.
inşallah bu sefer habersiz belirtisiz gelmiştir bebeimm

birşey olmaz canını üzme bak ol 2. gün cögrek otuna başla canım

nasıl yicem onu yemeklerlemi yoksa kaşıklamı

Ayy kurban olsunlarrr:)))
Kiss ilk once onun bati varyaaa o yuzden dedim...sonraaa sanirim cimce sonra senin icin beklicem heyecanlaaa..

oy oyyy oyyy unuturmuyum munik kus seniiii:)))

eveeeettttt benim aslen bu cuma ama ben ayın 10 u diye bekliyorummmmmmm inşallah cuma gelmezler 10 unda da gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…