- 11 Temmuz 2012
- 404
- 32
- 118
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.581
Selam kizlarr
Allahın gücüne gitmesin ama, hastanelerde surunmekten yoruldum artık iyice.. Şimdi de eşim geldi prof a gözükmeye. Muhtemelen varikosel ameliyatlık..
Sanki hiçbir zaman bebeğim olmayacak gibi hissediyorum( sağda solda hamileler bebekler.. Millet diyorum nasıl beceriyor nasıl ediyor..
Kizlarr cok heyecanliyim ben dayanamadim test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti ama hemen degil( telefondan resim eklenebiliyo mu yaa size gostermek istiyorum :))
Kizlarr cok heyecanliyim ben dayanamadim test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti ama hemen degil( telefondan resim eklenebiliyo mu yaa size gostermek istiyorum :))
ben hep ilk hamileliğimle kıyaslıyorum kendimi. onda bu olmuştu şimdi yok diye söylenip duruyorum kendi kendime. bi arkadasımda hiçbir belirti yokken hamile olduğunu öğrendi. adet beklerken test yaptı pozitif çıkınca şok oldu ama ben senin belirtilerinin hiçbirini yaşamadım deyip durdu.
inşallah bu sefer habersiz belirtisiz gelmiştir bebeimm
bir de geçen cuma adet olmam gerekiyordu. perşembe günü o kadar çok heycanlandım ki,neredeyse kalbim yerinden fırlayacaktı.sürekli heycan içindeydim,kaırşık duygular felan.kendime iş güç bulmaya çalıştım unut unut diye diye...evet günüm geçti 5 gün oluyor ama test negatif çıktıkarnıma arasıra giren sancı dışında hiçbir şey yok.
çok pişmanım o tutunma ilacını kullandığım için,şimdi hasta olsam da şu 14.gün gelse diye bekliyorum :)
ramazan,bayram derken ileri ileri gidiyoruz işte. muayeneye gittiğim zaman hamilelr var evet yanyana oturuyoruz,ama bazen de bakıyorum benim gibi bir gariban :) anlıyoruz tabi birbirimizi ama soramıyoruz ki :/
kimisi de gözyaşını biraz içine biraz dışına akıtarak bekliyor sırasının gelmesini.kendimi unutup moral veresim geliyor :/
sonra ilacın yok ki başına süreceksin diyorum :/
bir de negatif oluncadoktorum da üzülüyor asistanı da ,sonra ben de onlara üzülüyorum üzdüğüm için,sanki ben üzüyorum ya :/ onlar bana ben onlara üzülüyorum
sonra gözyaşımı içime akıta akıta eve gelmeye çalışıyorum. çocuklar hamilelr derken; yok yok diyorum ben hamile olsam karnımı saklarım sonuna kadar, olur da bebeği olmayan birinin gözüne ilişir ya üzülürse,peki ya bebeği nasıl gizlesem diyorum,ya bebeği olmayan bir kadın bakıp iç geçirir üzülürse :/
böyle karmaşık duygularla eve giriyorum
sonrası malum...
Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))
Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))
amin cnm... umarim bu haftasonu cok guzel haberler alirsin..
Kizlarr eklemeyi bulamadim ama ozleme yolladim oda gordu 1-2 saat sonra baktim oyle gordum cizgiyi hemen cikmadi( ama ilkindede oyle olmustu ertesi gunlerde yapinca ilk idrarla daha cabuk ve daha koyu cikmaya baslamisti ben cok fena bulutlarin ustune ciktim umarim yere cakilmam:))
bir an içimden duygularım çıkmısta yazı olmus gibi hissettim resmen.bende insanları incitmekten çok korkarım,bilmeden gösteriş yapmaktan.hastane dönüşü defalarca ağlaya ağlaya eve dönüşümü bilirim insanların şaşkın bakışları arasında.rabbim duy bizi artık.
aaayyyyy çok heyecanlandım hayatım yaaaaa inşallah seninlediiiirrr
amiiiiiinnnnnn sıradaki ben olayım Allah ım nolur nolur nolur
amin allah razı olsun cnm
vay pislik demek gebeliğin getirdiği bi pozitiflik varmış sende şimdi çaktım köfteyi
şaka bi yana bebeğim kendim olmuş kadar sevindim sana inan bana. kim bilir belki tarih tekerrür eder yine doğum tarihlerimiz aynı olur
Kız bayağı bayağı belli çizgi inşallah sabah tekrar yaparsın şak diye çıkar:)))
Kuzumm varya aklima ilk gelen sey eger ben hamileysem cimcime ve mervede hamile oldu:)) insallah tarih tekerrur etti ve dogum tarihlerimiz yine cok yakin olucak insallaahh:))valla hissediyorum aslinda ama bi yandan da inanamiyorum iste cok garibim degisik duygularim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?