HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

isyan yok, aynı duyguları paylaşan birçok kişiyiz burda.sadece sen değilsin. şimdi yaz da geldi bütün kışın doğan bebekler,hamile göbüşler her şey meydanda gözümüze gözümüze giriyor.kışın çok hissetmiyorum ama yazın çok acı çekiyorum
sadece sen değilsin bunu unutma!

ha bir de Allah kimseye vermesin özürlü çocuklar da var.onlara bakınca da Allah ım vereceksen sağlıklısını ver herkese diyorum.düşünsene hamile olduğumuza çok sevinmişken ya öyle bir durumla karşılaşsak belki bu günümüze şükredeceğiz.şuan öyle bir derdimiz acımız yok. ama umudumuz var inş olacak,herkese veren Allah ım bize de verecek... biz aceleciyiz. inanın başım ağrıyor bunları düşündükçe

Kizlarr cok heyecanliyim ben dayanamadim test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti ama hemen degil ( telefondan resim eklenebiliyo mu yaa size gostermek istiyorum :))

bir de geçen cuma adet olmam gerekiyordu. perşembe günü o kadar çok heycanlandım ki,neredeyse kalbim yerinden fırlayacaktı.sürekli heycan içindeydim,kaırşık duygular felan.kendime iş güç bulmaya çalıştım unut unut diye diye...evet günüm geçti 5 gün oluyor ama test negatif çıktı karnıma arasıra giren sancı dışında hiçbir şey yok.
çok pişmanım o tutunma ilacını kullandığım için,şimdi hasta olsam da şu 14.gün gelse diye bekliyorum :)

ramazan,bayram derken ileri ileri gidiyoruz işte. muayeneye gittiğim zaman hamilelr var evet yanyana oturuyoruz,ama bazen de bakıyorum benim gibi bir gariban :) anlıyoruz tabi birbirimizi ama soramıyoruz ki :/
kimisi de gözyaşını biraz içine biraz dışına akıtarak bekliyor sırasının gelmesini.kendimi unutup moral veresim geliyor :/
sonra ilacın yok ki başına süreceksin diyorum :/
bir de negatif oluncadoktorum da üzülüyor asistanı da ,sonra ben de onlara üzülüyorum üzdüğüm için,sanki ben üzüyorum ya :/ onlar bana ben onlara üzülüyorum

sonra gözyaşımı içime akıta akıta eve gelmeye çalışıyorum. çocuklar hamilelr derken; yok yok diyorum ben hamile olsam karnımı saklarım sonuna kadar, olur da bebeği olmayan birinin gözüne ilişir ya üzülürse,peki ya bebeği nasıl gizlesem diyorum,ya bebeği olmayan bir kadın bakıp iç geçirir üzülürse :/
böyle karmaşık duygularla eve giriyorum
sonrası malum...

Kizlarr cok heyecanliyim ben dayanamadim test yaptim cok cok silik bi cizgi cikti ama hemen degil ( telefondan resim eklenebiliyo mu yaa size gostermek istiyorum :))

telefondan olmuyor sanırım buraya sen facebooktan bana mesaj olarak gondersene
erken oldu ondan sılık olabılır acıkcası
ayy cok sevındım heyecanlandımbende

Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))

amin cnm... umarim bu haftasonu cok guzel haberler alirsin..

Kizlarr eklemeyi bulamadim ama ozleme yolladim oda gordu 1-2 saat sonra baktim oyle gordum cizgiyi hemen cikmadi ( ama ilkindede oyle olmustu ertesi gunlerde yapinca ilk idrarla daha cabuk ve daha koyu cikmaya baslamisti ben cok fena bulutlarin ustune ciktim umarim yere cakilmam:))

bir an içimden duygularım çıkmısta yazı olmus gibi hissettim resmen.bende insanları incitmekten çok korkarım,bilmeden gösteriş yapmaktan.hastane dönüşü defalarca ağlaya ağlaya eve dönüşümü bilirim insanların şaşkın bakışları arasında.rabbim duy bizi artık.

Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))

aminnnnnn canımmm inşallah.Bebekin hamileliğindenmiş meğerse sabahtan beri moral vermeye çalışıyor canım.Bu sefer kucağına almak nasip olsun insallah.

bebekkkk bende baktım resme Allah'ım canım arkadasım Rabbı'm yuzunu guldursunnnn sağlıkla ıns guzel haberler al bizlerede dua et pesın sıra bızde gelelım ıns :)

aaayyyyy çok heyecanlandım hayatım yaaaaa inşallah seninlediiiirrr

amiiiiiinnnnnn sıradaki ben olayım Allah ım nolur nolur nolur

amin cnm... umarim bu haftasonu cok guzel haberler alirsin..

amin allah razı olsun cnm

vay pislik demek gebeliğin getirdiği bi pozitiflik varmış sende şimdi çaktım köfteyi
şaka bi yana bebeğim kendim olmuş kadar sevindim sana inan bana. kim bilir belki tarih tekerrür eder yine doğum tarihlerimiz aynı olur

çevrendeki insanları da tanıyorsun böylece. dost görünüp çocuk olayını senden bi fazla olmak için kullananlara şahit oluyorsun mesela :S

yarışa giriyorlar,ilk önce içini alıyorlar sonra canını :S
kimisi sana sürekli çocuğundan şikayetçi olur.offf dinle dinle dinleee.
sonra sorular,bebek düşünmüyor musun,niye,sen mi eşin mi istemiyor...

yine incinen biz oluyoruz,ama yine de incitmek istemiyorsak ne mutlu bize

Ayy kızlar ya kendim gibi insanların olduğunu bilmek hem üzüyor hem sevindiriyor beni.. Negatif olduğunu duyunca birkaç gün kendime gelemiyorum.. Insanların benim yaşadıklarımı yaşamadiginı düşünüyorum...
Bu arada nesrin nerelerde haberiniz var mı??

Kuzumm varya aklima ilk gelen sey eger ben hamileysem cimcime ve mervede hamile oldu:)) insallah tarih tekerrur etti ve dogum tarihlerimiz yine cok yakin olucak insallaahh:))valla hissediyorum aslinda ama bi yandan da inanamiyorum iste cok garibim degisik duygularim :))

aklına gelene kurban olayım ooooyyyyyyyyy
inşallah bebeğim yaaa şimdi bende ümitlendim ama bende hiç belirti yokkiiiii
eee kan testine ne zaman gidiyosun ve batın ne zamandı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…