HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaayyyyyyy bebeim yaaa var burda bişiiii görebiliyoruuummmmm
ay sen benden önce öğrenmiştin geçen seferdeeeee ümitlendimmi ne :18:

İnsallah kuzucum yaa insallah bebeklerimiz bizimledir hepimizin tum olmayanlarin cok korkuyorum cok aklima hic kotu bisey getirmiycem ama bi kesinlessin hersey cok guzel olucak :))bu ay cok bereketli olucak tum bati yaklasanlarin boyle guzel haberlerini alicaz cok inaniyorum ben testi yapmadan oncede silik cizgi gorucegime inanmistim cok ve cikti dusunun icime doguyo :))

nolur çok dua et bizede. bizde sevinelim böyle.

İnsallah canimm insallah :))

kızlar az önce dişçiye gittim 20 lik dişim çıkamıyo birini ameliyatla almıştı şimdi bunuda öyle alacakmış antibiyotik vercem kullan bitince gel alalım dedi bende antibiyotik istemiyorum bu ay kullanamam dedim doktor anlamsız anlamsız suratıma baktı dünkü yaptığım testin negatif çıkmasına rağmen ısrarla hamileymişim gibi dikkatli davranıyorum manyaklaştım iyice.

sen 8 gun onceden yaptıgın testın negatıflıgıne guvenıorsan ooo ısımız var

sen 8 gun onceden yaptıgın testın negatıflıgıne guvenıorsan ooo ısımız var

aslında benim 10 unda değil adetim
normal şartlarda yarın olmam lazımdı
ama gecikmeleri hesaplayınca 8 ine kayıyo
ben ne olur ne olmaz diye 10 u diyorum çünkü geçen ay haziranın 10 unda olmuştum.
şimdiye kadar hiç tam 30 günde olmadım ama bilemiyoeum yaaaa

kuzum sen daha gecen hafta yumurtlamadın mıydı gecen cumaydı sankı konusmamız yada pazartesı mıydı
yumurta spermı bı kabul etsın sonra onlar ıcerde kaynassın sonra hop bebıs olsun derken zaten 10 gun gecıo sekerım dur daha erken senın testı en erken 6 sında yapalım bence

o zaman adet olmazsam 8 temmuzda yapalım daha iyi olur.

aklına gelene kurban olayım ooooyyyyyyyyy
inşallah bebeğim yaaa şimdi bende ümitlendim ama bende hiç belirti yokkiiiii
eee kan testine ne zaman gidiyosun ve batın ne zamandı senin

Canim batim 5 temmuz esim tutturdu cuma yap tekrar test diye bende tmm dedim artik cuma yine test yaparim ilk idrarla pztesi kan testine giderim :)) benim de sana sordugum belirtiler disinda halsizlik yorgunluk gibi belirtilerim var kusum cok biseyim yokki senin belirtiler yeter de artar bence :))

bende halsizlik yorgunluk yok amaaaaannnn neyse artık yaaa varsa gelsin buyursun yoksa canımız sağolsun

bende halsizlik yorgunluk yok amaaaaannnn neyse artık yaaa varsa gelsin buyursun yoksa canımız sağolsun

Bebisim bende genel bi halsizlik yorgunluk da var ama yapi olarak miskinim bu aralar zaten yani gecen ayda boyleydim:))bide siddetli bi bas agrisi var bende acaip basim agriyo(insallah bebislerimiz bizimledir insallahh:)) bu arada ben evde ovu testi vardi bi tane de ondan deniyim dedim ikisi de nerdeyse birbiriyle ayni koyulukta cizgi cikti yumurtluyo olamam heralde dimi:))biraz arastirdim lh hormonu bebek icinde salgilaniyomus bakalim gorucez artik kanda :))

arkadaşlar meraba.. benimm bi sorunum war sanırım sizden yardım bekliyorum. son adet günüm geçen ay bugundu,dün gebelik testi aldım yaptım we çift çizgi çıktı çizgilerin her ikisi de koyuydu.. bugun gittim kan testi yaptırdım ama şuan karnımda hafif bi ağrı war we adet olacakmışım gibi hissediyorum neden olabilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…