- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.601
aaayyyyyyy bebeim yaaa var burda bişiiii görebiliyoruuummmmm
ay sen benden önce öğrenmiştin geçen seferdeeeeeümitlendimmi ne :18:
İnsallah kuzucum yaa insallah bebeklerimiz bizimledir hepimizin tum olmayanlarin cok korkuyorum cok aklima hic kotu bisey getirmiycem ama bi kesinlessin hersey cok guzel olucak :))bu ay cok bereketli olucak tum bati yaklasanlarin boyle guzel haberlerini alicaz cok inaniyorum ben testi yapmadan oncede silik cizgi gorucegime inanmistim cok ve cikti dusunun icime doguyo :))
İnsallah canimm insallah :))benimkide boyleydi cumartesi gunu ilk testi saat 9da yaptim 20dk - yarim saat sonra cikti. sonra ayni gun sabah 11 de yine yaptim 10.dkkada isikta bakinca daha belli oluyordu
bebisin geliyorum ben diye isareti gonderdi sanahadi hayirlisi guzelim ...
nolur çok dua et bizede. bizde sevinelim böyle.
Etmezmiyimm canim benim surekli ediyorum etmeye de devam edicem :)
Etmezmiyimm canim benim surekli ediyorum etmeye de devam edicem :)
kızlar az önce dişçiye gittim 20 lik dişim çıkamıyo birini ameliyatla almıştı şimdi bunuda öyle alacakmış antibiyotik vercem kullan bitince gel alalım dedi bende antibiyotik istemiyorum bu ay kullanamam dedim doktor anlamsız anlamsız suratıma baktı dünkü yaptığım testin negatif çıkmasına rağmen ısrarla hamileymişim gibi dikkatli davranıyorum manyaklaştım iyice.
sen 8 gun onceden yaptıgın testın negatıflıgıne guvenıorsan ooo ısımız var
aslında benim 10 unda değil adetim
normal şartlarda yarın olmam lazımdı
ama gecikmeleri hesaplayınca 8 ine kayıyo
ben ne olur ne olmaz diye 10 u diyorum çünkü geçen ay haziranın 10 unda olmuştum.
şimdiye kadar hiç tam 30 günde olmadım ama bilemiyoeum yaaaa
kuzum sen daha gecen hafta yumurtlamadın mıydı gecen cumaydı sankı konusmamız yada pazartesı mıydı
yumurta spermı bı kabul etsın sonra onlar ıcerde kaynassın sonra hop bebıs olsun derken zaten 10 gun gecıo sekerım dur daha erken senın testı en erken 6 sında yapalım bence
o zaman adet olmazsam 8 temmuzda yapalım daha iyi olur.
8 ıne var ama bakalım belırtılerıne
ınsallah adet neyım olmayacaksın gelıcek bebıs senınde gobuse bak bebek nasıl ıı dusundu ıı oldu hadı hepınız ıı dusunun bakım
Kız bayağı bayağı belli çizgi inşallah sabah tekrar yaparsın şak diye çıkar:)))
aklına gelene kurban olayım ooooyyyyyyyyy
inşallah bebeğim yaaa şimdi bende ümitlendim ama bende hiç belirti yokkiiiii
eee kan testine ne zaman gidiyosun ve batın ne zamandı senin
canımmmmm bariizz belli bu yaaaaaa
Canim batim 5 temmuz esim tutturdu cuma yap tekrar test diye bende tmm dedim artik cuma yine test yaparim ilk idrarla pztesi kan testine giderim :)) benim de sana sordugum belirtiler disinda halsizlik yorgunluk gibi belirtilerim var kusum cok biseyim yokki senin belirtiler yeter de artar bence :))
bende halsizlik yorgunluk yok amaaaaannnn neyse artık yaaa varsa gelsin buyursun yoksa canımız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?