- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.661
kızlar kendiime dua ederken herzaman hepinize ediyorum bundan sonra da aynen öyle yapmaya devam edicem hepiniz cok degerlisiniz benim için tek tek iyi haberlerinizi alıcam eminim çünkü bu topik cok cok ugurlu
aYY ENDİŞELERİMİ BİR KENARA BIRAKIP HALAY CEKİCEM ARTIKK OFF SABAHTAN BERİ YEDİM KENDİMİ YAAA
1 sey değil inş hamişsindir:)
sen en yapan kız
napam nesrinm yaa öyle bkliyorum bir hlsizlik üzermde çok kötydümm öğlenden beri ama bi yndannda ii hala adet olmadım bakalım blim fln ağrıma bşladı yawaştn sabah erknden test yapcam çıkarmı blmiyıorum ama banada çokkk dua edin arkadaşlarımmm
iyi akşamlar kızlarrr öpüldünüz ben gider...
iyi akşamlar kızlarrr öpüldünüz ben gider...
inşallah yarında senin halayını çekeriz
ee bebek sen anlat bakalım ya varmıydı belirti filn hi ?
napam nesrinm yaa öyle bkliyorum bir hlsizlik üzermde çok kötydümm öğlenden beri ama bi yndannda ii hala adet olmadım bakalım blim fln ağrıma bşladı yawaştn sabah erknden test yapcam çıkarmı blmiyıorum ama banada çokkk dua edin arkadaşlarımmm
inşallah yarında senin halayını çekeriz
kuzum ben öncelikle sunu söyliyim büyük ihtimal ovulasyon testiyle hamile kaldım 5subatta cift gördüm 4-5-6 calıstık silkeledik artık aklına ne gelirsesonra bel agrısı basladı belirti kasık batması en önemli belirti agrı degil ama segirme resmen bide yumurtlamdan sonra kasıkların agrımaya devam etti benim 3-4 gün hatta söylemiştim ya burda heralde dölleniyolar diye daha baska seyler de varda aklıma gelmiyo yaaaa siz bana istediginizi sorun
ben hamıle olursam banada halay cekermısınız yaa nasıl heveslendım vallah:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?