HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar kendiime dua ederken herzaman hepinize ediyorum bundan sonra da aynen öyle yapmaya devam edicem hepiniz cok degerlisiniz benim için tek tek iyi haberlerinizi alıcam eminim çünkü bu topik cok cok ugurlu

hayırlı olsunn canımm benimmmm allh sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnnnn .çokkkkk sewindim böyle haberler duyunca insan çokkk mutlu olyor allh isteyen herkeze nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş kızlarrr

mınacık daha sakın ola ne fazla sevın nede üzül olurmu yenı anne tazecık anne

Son düzenleme:
aYY ENDİŞELERİMİ BİR KENARA BIRAKIP HALAY CEKİCEM ARTIKK OFF SABAHTAN BERİ YEDİM KENDİMİ YAAA

annesi o daha çok küçük ondan göremiyosunuz hem bizim bebeklerimiz nazlı ve havalı ole herkese göstermezler kendilerini çek tabi halayını resmen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn, aynı zamanlarda çalışma yapmıştık ben bile bi heveslendim anlatamam bebekimmmmmmm

inşallah yarında senin halayını çekeriz

ee bebek sen anlat bakalım ya varmıydı belirti filn hi ?

kuzum ben öncelikle sunu söyliyim büyük ihtimal ovulasyon testiyle hamile kaldım 5subatta cift gördüm 4-5-6 calıstık silkeledik artık aklına ne gelirsesonra bel agrısı basladı belirti kasık batması en önemli belirti agrı degil ama segirme resmen bide yumurtlamdan sonra kasıkların agrımaya devam etti benim 3-4 gün hatta söylemiştim ya burda heralde dölleniyolar diye daha baska seyler de varda aklıma gelmiyo yaaaa siz bana istediginizi sorun

hadi inşallah yarında senin için halay çekeriz kaç gün geçti batın????

peki ozaman mide ağrısı, göğüs ağrısı, göğüste şişlik, midede şişkinlik, baş ağrısı, uyku hali yorgunluk.. kokulara hassaslık, bazı yiyeceklerin kokusunun kötü gelmesi.. öğürme isteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…