- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.621
ılk hamılelık belırtılerı adet belırtılerı ıle aynı kasık bel agrısı hatta karın agrısı
bence su an hamılelık belırtılerın ıle adet belırtını karıstırıosun kan sonucunu ne zaman alacaksın ınsallah bebısın senınledır
yarın saat 2 de alacağım. bide şöyle bişey war hiç bi belirti yok bende mide bulantısı baş dönmesi vs vs yalnızca karnımda bi ağrı war içimde bişeyler olduğunu hissedebiliyorum şüphelendiğim için test yaptım pozitif çıktı.. inşallah canım bizde çok istiyoruzz
oo mıde bulantısı aa hamıleyımler bırazda fılmelerde oluyor caım
tmm mıde bulanıyor edıyor ama ılk belırtı o olmuyor acıkcası
bende bel agrılarımdan suphelenmıstım goguslerde tabı degısıo sısıor ayrı bı sekılde
bence vardır teste cıkttıgına gore sen dua et mevlam korusun bebısını de senıde
böyle şeyleri duydukça rahatlıyorum karnım ağrıdıkça regl olacağım diye korkuyorum çok karışık duygular ama güzel telaşlar umarım yarın güzel şeyler yazarım buraya.. amin canım benimm inşallah <3
yarın haberdar etmeyı unutma sakın
Evett kuzucumm yaa evdekine de bakiyorum arada gorebiliyorum :))
fazla testin varmı şimdi 1 tane daha yapsanaa ayy heycanlandım çokkkkkkk
Yok bebegim yaa(zaten esimi yollayip aldirdim 3 tane al dedim yok diyemezmis o 3 tane diye eczaciya sen simdi yap ben yine alirim cuma yaparsin artik dedi bende gecistirmek icin tmm dedim iste 1 tane aldi geldi anlicagin (
Evet kuzum beklicez artik 3gun kaldi:))neyse beklicez artıkkk :):))
Ellerine saglik canimm:))yemek yaptım geldim ben yokken hamile olduğunu öğrenen oldumu
Ayy kurban olsunlarrr:)))
Kiss ilk once onun bati varyaaa o yuzden dedim...sonraaa sanirim cimce sonra senin icin beklicem heyecanlaaa..
oy oyyy oyyy unuturmuyum munik kus seniiii:)))
süper ya gözle rahatlıkla görülebilen bi siliklik topiğimizde hamile kalmıycAK sıradaki omak için sabırsızlanıyorum ama bana daha 1 ay var
Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))
Kaç aydır istiyorsun sen dur hele topigin demirbaslari var önce kronolojik sıraya koydum herkesi seni de ekleyim zincire:))
Ben, cimcime, ebda, merve, evrimm, merhabahayat, sonbahar, nice33, beebeek, bebekimsin bunlar topigin artık mudavimleri:))
Şaka maka hayırlı zamanda hayırlı saglikli evlatlar gelsin hepimize inşallah..
Bugün eşime de varikosel ameliyat yolu gözüktü sanki.. Hem değerler fena değil dedi ama bence düşmüş, hem de ameliyat dedi...
Kaç aydır istiyorsun sen dur hele topigin demirbaslari var önce kronolojik sıraya koydum herkesi seni de ekleyim zincire:))
Ben, cimcime, ebda, merve, evrimm, merhabahayat, sonbahar, nice33, beebeek, bebekimsin bunlar topigin artık mudavimleri:))
Şaka maka hayırlı zamanda hayırlı saglikli evlatlar gelsin hepimize inşallah..
Bugün eşime de varikosel ameliyat yolu gözüktü sanki.. Hem değerler fena değil dedi ama bence düşmüş, hem de ameliyat dedi...
kizlar sabah 6.30 da yine gittim teste sonuc 115.60 36 saat snra.
dger iyimi kotumu bilemedimyani yukselme var gerci cuma Eki Görüntüle 747634
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?