HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

değerin gayet iyi yükselmede güzel sıkıntı yok rahat ol
ateş topiğinde tblona yorum yapmıştım gebe olduğunu görünce sevindim tamamına erdirsin rabbim..

tesekkur ederim cnm... insallah amin :) boyle olumlu yorumlar gelince yavas yavas bir rahatlama olmaya basladi artik :)
dun aksam cok stresliydim cnku

Son düzenleme:
kızlar cok kötüyüm ya

gunlerdır oksurugum var kuru kuru ama artık oksurmekten sesım degıstı bogazlarım sıstı falan gogsum sırtım agrıyor dk da 3 kere oksuruyorum butun gun doktoru ara dıye soylenen kocamı dınlemedım gecede yattık 11 bucukta oksuruyorum dıe cocuga bısı olacak dıe yarımda kaldırdı kocam yok efendım doktoru arıcakmısım manyakmısın bu saatte dedım tmm hastaneyı arayalım nobetcı doktor vardır dedı ben aramam ne dıcem bu saatte ya dedım sonra kendı aradı sansa doktor masasında degıldı bellı kı acmadı telefonu butun gece nette ne ıı gelır cart curt aradı durdu snra sıcak suya lımon karabıber katıp ıcırdı 2 ye kadar da uyutmadı oksurdukce cocuk kotu oluyormus da vs vs dır dır dır dır butun gece konustu sımdı ellerım ayaklarım sısmıs halıyle dogru duzgun dınlenemedım hala oksuruyorum ve uykum var sekılde sırketteyım

kendıme gıttım ıhlamur aldım nane zencefıl karanfıl cubuk tarcın lımon ve ballı bır cay yaptım ıcıyorum umarım kotu yapmıyorumdur :S

Canim icini ferah tut hamilesin sen degerin de cok guzel artmis bebegin de saglikla dogucak insallahh:)))

ahh insallah amin. en kisa surede seninde guzel haberin netlik kazanicak insallahhh :) sonra birlikte hem heyecan hem endise yasar gideriz 9 ay kismetse

Hamileyim kızlar hem de 5 haftalık :)

hayirli olsun cnm... :) tebrikler :))

bence degerın gayet ıı artmıs canım tebrıkler

tabii ben yine su resimleri bi duzgun cekip koymayi berecemedim

cuma sabah battan 1 gun sonrasi olcak tekrar baktirsam mi diyorum ama.... siz ne dersiniz?
(kendimi deldirmeye cok merakli ciktim valla ... labaratuvar daki kadin resmen dalga gecti bgn ilk gebelik galiba dedi )

bence su asamada gereksız ben sadece bır kere kan verdım sonucum 91 dı doktorum haftaya gel dedı gıttık haftaya gorduk keseyı bence sende haftaya gıt kesenı gor ama bı terslık olsa doktor ıster tekrar kan
ve daha cokkk kan vercen merak etme bı ton tahlıl ıstıorlar 2 lısı 3 lısı ayrı testler seker yuklemesı vs

geçmiş olsun tatlım bencede doktorunu ara hatta izin al ve rapor al bebegım gıt evınde dınlenn

geçmiş olsun tatlım bencede doktorunu ara hatta izin al ve rapor al bebegım gıt evınde dınlenn

aslında yapılabılecek fazla bısı yok ama ıste kocamın ınadı :S gecen haftada ızın aldım kotu oldum acıkcası dayanmaya calısıyorum
uyuz kocam kendıde uyumadı benıde uyutmaıd tmam oksuruyorum ama dalıyorum arada yanı bırak demı yok nerede elını yapıstırdı bogazıma sıcak kalsınmıs off off

dikkat et kendine bebegim . gerekirse al tekrardan izin sonucta ıkı canlısın.

napsin adamcagiz endiselenmis...kabul etmek lazim naparsa yapsinlar yaranamiyolar bize
donup uyusa hic ilgilenmiyo olcak ; ilgilenmeye kalkinca sinirlari yok masallah kas yapayim derken goz cikartiveriyolar :))

cnm ama bir doktora gorunmende fayda var suan oksuruyosun ama balgam fln olupta ilerlerse daha kotu olmayasin... git bi doktora gorun al raporunu dinlen biraz... bide siyah turpun icini oyup bal koyup bi gece bekletip o suyu iciyorlar. antibiyotik yerine ... bir arastir derim zarari olmaz heralde.... kucuk bebeklere cocuklara ozellikle yapiliyor ilac yerine... belki rahatlatir.

kızlar günaydın benimde batı geçeli 3 gün oldu akşam idrar testi yaptım çıkmadı sabahta kan verdim yarın öğleden sonra sonuçları alıcam hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin ne olur bende hamile oluyumm

sorma aynen oyle kas mı yaptı gozmu anlamadım kafamı sısırdı durdu ya
aradım sımdı doktoru dahılıye ye gorun belkıde kuru bır oksuruk degıldır dedı antıbıyotk falan gerekebılır dedı bakalım randevu aldım aksama cunku gunduz bıde ıs saglıgı ve guvenlıgı ıcın gelıcekler sırkete

Canim cok gecmis olsun o halde evde olup dinlenmek iyi gelir aslinda sana izin istesen olmaz mi dinlenmen lazim senin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…