HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyi yapmissin randevu alarak mutlaka gorun....
icinize dert olmasin... belki hafif biseydir cayla fln gecer ama emin olmakta fayda var.
fazlada bitki cayi iyi degil diyolar en iyisi sen limon bal ic karabiberli zencefilli sadece...
ihlamur fln bile olsa normal bi insana bile asiri icmeyin diyolar...

Canim cok gecmis olsun o halde evde olup dinlenmek iyi gelir aslinda sana izin istesen olmaz mi dinlenmen lazim senin(

canım oyle de cok ısım var kı anlatamam randevular gorusmeler neyse aksama aldım randevuyu erken cıkacagım ıkı saat falan ozamana kadar sık dısını ozlem durumu

evet cnm doktorum kesınlıkle ızın vermıo aslında bıtkısel seylere ama artık ıı gelsın dıe dusunup ıctım sımdıde sut ısıtıp ıcıne bal katayım dıyorum

Kizlaar masallahh ne cok hamis vaar darisi bize olsun insallah .ankaraya annecigime gidiorum bende insallah benim minigimde benimledir ozser canim gecmis olsun daha oncede birine yazmıştım eger bogazin Agriosa bir bardak sutun icine 4 tane fln incir at 1 tasom kaynat incirleri ye sutu ic inanilmaz iyi gelio yumuasatio canim bu arada telden yazmak ne zormus yaa

sagol canım dur deneyeyım bır belkıde ıı gelır sıfası budur sagolasın
ıyı yolculuklar ve amın canım

hamile mayosuyla tankinisini almıştım chezmam'dan geldiler şimdi çok beğendimmm zor bulmuştum ama bayıldım ciddeeenn koca popom ve göbeğime

İyi yapmissin tatlim aksam bi git bakalim ne dicek doktor biran once gecer insallah kuzucum yaa daha kotu olursan izin al cik ama kendini zorlama durucam diye(

Kiz cimcime memleketinizde bir oteli zor bulduk masallah hepsi dolu

kız bu mevsimde anzaklar çok geliyo japonlar falan var onlar aylar öncesinden yapıyo rezervasyonlarını ondan dolu oluyo
siz hangi otelde kalıyosunuz cicim

Hamileyim kızlar hem de 5 haftalık :)

maşallah hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı bizim başımıza

bence kocanı dinlemelisin şekercim hasta hasta bebeğinede zarar verirsin öksürürken allah korusun.
kendi doktorun olmasa bile bi aile hekimine görün derim
çooooooookkkkk geçmiş olsun

günaydın kızlar çok sevinçliyimmmmmmm

hamile olmayan kalmadı sıra bize geldi oh oh bizde yakında müjde vercez inşallah

sabah sabah yine hamile haberi aldım. artık çevremdeki hamile sayısını görmek için 2 elin parmakları yetersiz kalıyo. sıra bana geliyo heralde zira etrafımda en umutsuz vakalar bile hamile kaldı
s
mrb arkadaşım seninle ilgili aklıma bişey takıldı ilk tanıştığımızda batı olmayan kadın diyordun kendin için, o zamanlarda adet tarihlerinmi çok uzuyordu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…