- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.661
ahh insallah amin. en kisa surede seninde guzel haberin netlik kazanicak insallahhh :) sonra birlikte hem heyecan hem endise yasar gideriz 9 ay kismetse
hayirli olsun cnm... :) tebrikler :))
sorma aynen oyle kas mı yaptı gozmu anlamadım kafamı sısırdı durdu ya
aradım sımdı doktoru dahılıye ye gorun belkıde kuru bır oksuruk degıldır dedı antıbıyotk falan gerekebılır dedı bakalım randevu aldım aksama cunku gunduz bıde ıs saglıgı ve guvenlıgı ıcın gelıcekler sırkete
Canim cok gecmis olsun o halde evde olup dinlenmek iyi gelir aslinda sana izin istesen olmaz mi dinlenmen lazim senin(
iyi yapmissin randevu alarak mutlaka gorun....
icinize dert olmasin... belki hafif biseydir cayla fln gecer ama emin olmakta fayda var.
fazlada bitki cayi iyi degil diyolar en iyisi sen limon bal ic karabiberli zencefilli sadece...
ihlamur fln bile olsa normal bi insana bile asiri icmeyin diyolar...
Kizlaar masallahh ne cok hamis vaar darisi bize olsun insallah .ankaraya annecigime gidiorum bende insallah benim minigimde benimledirozser canim gecmis olsun daha oncede birine yazmıştım eger bogazin Agriosa bir bardak sutun icine 4 tane fln incir at 1 tasom kaynat incirleri ye sutu ic inanilmaz iyi gelio yumuasatio canim bu arada telden yazmak ne zormus yaa
sagol canım dur deneyeyım bır belkıde ıı gelır sıfası budur sagolasın
ıyı yolculuklar ve amın canım
canım oyle de cok ısım var kı anlatamam randevular gorusmeler neyse aksama aldım randevuyu erken cıkacagım ıkı saat falan ozamana kadar sık dısını ozlem durumu
evet cnm doktorum kesınlıkle ızın vermıo aslında bıtkısel seylere ama artık ıı gelsın dıe dusunup ıctım sımdıde sut ısıtıp ıcıne bal katayım dıyorum
Kiz cimcime memleketinizde bir oteli zor bulduk masallah hepsi dolu
Hamileyim kızlar hem de 5 haftalık :)
kızlar cok kötüyüm ya
gunlerdır oksurugum var kuru kuru ama artık oksurmekten sesım degıstı bogazlarım sıstı falan gogsum sırtım agrıyor dk da 3 kere oksuruyorum butun gun doktoru ara dıye soylenen kocamı dınlemedım gecede yattık 11 bucukta oksuruyorum dıe cocuga bısı olacak dıe yarımda kaldırdı kocam yok efendım doktoru arıcakmısım manyakmısın bu saatte dedım tmm hastaneyı arayalım nobetcı doktor vardır dedı ben aramam ne dıcem bu saatte ya dedım sonra kendı aradı sansa doktor masasında degıldı bellı kı acmadı telefonu butun gece nette ne ıı gelır cart curt aradı durdu snra sıcak suya lımon karabıber katıp ıcırdı 2 ye kadar da uyutmadı oksurdukce cocuk kotu oluyormus da vs vs dır dır dır dır butun gece konustu sımdı ellerım ayaklarım sısmıs halıyle dogru duzgun dınlenemedım hala oksuruyorum ve uykum var sekılde sırketteyım
kendıme gıttım ıhlamur aldım nane zencefıl karanfıl cubuk tarcın lımon ve ballı bır cay yaptım ıcıyorum umarım kotu yapmıyorumdur :S
günaydın kızlar çok sevinçliyimmmmmmm
hamile olmayan kalmadı sıra bize geldi oh oh bizde yakında müjde vercez inşallah
dune gore bugun cok pozitifsin :) nazar degmesin masallah... hep boyle devam eder insaallah)
çok sağol kuşum bugün pozitif uyandım nedense. karnıma hafif ağrılar giriyo bat sinyalleri göndermeye başladı ondan heralde
yorumsuzsun gercekten
sabah sabah yine hamile haberi aldım. artık çevremdeki hamile sayısını görmek için 2 elin parmakları yetersiz kalıyo. sıra bana geliyo heralde zira etrafımda en umutsuz vakalar bile hamile kaldı
ssabah sabah yine hamile haberi aldım. artık çevremdeki hamile sayısını görmek için 2 elin parmakları yetersiz kalıyo. sıra bana geliyo heralde zira etrafımda en umutsuz vakalar bile hamile kaldı
bu sana bir isaret bat i gelen hamis cikiyo bak
oteleye oteleye 10 una itme su bat tarihini sende
s
mrb arkadaşım seninle ilgili aklıma bişey takıldı ilk tanıştığımızda batı olmayan kadın diyordun kendin için, o zamanlarda adet tarihlerinmi çok uzuyordu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?