HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak aklım çok karışık benim normalde 01.07.2013 tarihinde adet olmam lazımdı ama olmadım 27.06.2013 kolonoskopi yapıldı bana şikayetlerimden dolayı 2 kutu ilaç içtim allaha şükür bişey çıkmadı ve şuan bağırsak düzenleyici ilaç kullanıyorum dün sabahta test yaptım negatif çıktı hamile değilim ama aklım çok karışık bu ilaçlar yüzünden gecikmiş olabilirmiyim

kızlarrrr hamileymişimm sonucum kandaa 246.40 çıkmışşş :):):)

hey maşallah çorap söküğü gibi dökülüyo hamileler. hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin

hımmm pardon ben senin kürtaj döneminden sonra buraya girmeye başlamıştım ,kürtaj 'ıda birkaç gün önceki yazından anladım kürtajın geçeli 6 ay kadar olmuş o halde ?

evet

canım ilaçlar yüzünden olabilir. benimde son 2 aydır gecikme oluyor kullandığım ilaçlar yüzünden. bikaç gün daha bekle olmazsan kan testi yaptır canım

ilaçlar geckmeye neden oluyormuş , benim 15 gün gecikmeli kırmızılar geldi, öncesinde doktora gittiğim' dede birden fazla gittim hepside ilaç kullandınmı diye sordular ,şunuda söylyim idrarın yanıltma payı minimum ....

Geçmiş olsun canım bence boğazını yumuşatacak doğal birşeyler bulmalısın.. Ablam sürekli yanında naneli şekerle dolaşırdı gıcık girerdi onun da..

sabah sabah yine hamile haberi aldım. artık çevremdeki hamile sayısını görmek için 2 elin parmakları yetersiz kalıyo. sıra bana geliyo heralde zira etrafımda en umutsuz vakalar bile hamile kaldı
Cimcimee valla en umutsuz vaka biziz şu durumda senin en azından hamile kalma potansiyelin var bunu görmüş olduk
Ya ebda, merve, ben, ne yapalım aylardır gelen giden yok..
Eşimdeki varikoselden dolayı erken düşük olabilirmiş ve adetinle gider farketmezsin bile dedi...
Tüp bebek yolu gözüküyor yavaş yavaş bana..

Kızlar toptan hayırlı olsun Rabbim hevesinizi kursağınızda bırakmasın inşallahh sağlıkla alın kucağınıza darısı da biz umutsuz ev kadınlarının başına olsun inşallahhhhhh

teşekkür ederim canım bekleyeceğim artık

yok hayatım emin ol sizden daha umutsuzlarıda vardı çevremde. kız 110 kilo kistleri var eşinde sperm azlığı var ama adet gecikmesi diye doktora gitmiş doktor hamilesin demiş keseyi bile görmüşler.
benim hamile kalma potansiyelim varDI.
kürtajdan sonra rahim toparlanamadıki hadi sonrasında yara yakıldı derken rahim ne durumda bilmiyoruz hiç

Toparlanmıştır yaa endişelenme sen. Bünyen kendine gelsin bak bakalım nasıl yapışıyor spoşlar az kaldı bence yakında senden de haber alacağız inşallahhh
Böyle mucizeleri duyunca acabaa bir mucize de bize uğrar mı diye umut edip edip dururummm

herkesee çok çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :) sağlıklı bebişlerimizi bian önce kucagımıza almakk dilegiyleee :)

inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın gülüm yaa inşallah hepimiz anne olalım.
benim karnım sancılanmaya başladı bu aydan umudum kalmadı inşallah bayram hediyesi gelir bebeğimiz. yüce mevlam bu hayırlı mübarek günlerde günahkar dilimizle ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Adetim gecikmisti ana lekekenmem vardi en basindan beri oazartesi tahlil verdir 19, 25 cikti bugun tekrarladim ve deger dustu 10, 88 cikti canlarimm yanii KIMYASAL GEBELIK gecirdim .. bursaya gidince bu pazartesi doktoruma gidicm insallah ama bu kadar oldu ya bebisim gelmeye cabaliyor demekki Allahima sukurler olsun ..

canım çok geçmiş olsun hamile kalabildiğini öğrendik bak bundan sonrası için umudunu yitirme. biran önce toparlan hemen çalışmalara başla

Aminnn canımmmm valla bu topikte benim topikte hamile haberini veren verene yaa bize de bulaşsınnn inşallahhhhhhh hayırlısıylaa

Canim cok gecmis olsun(hic uzulme nolur onumuzdeki aylarda cok guzel haberlerini alicaz insallah saglikla kucagina alabilecegin bebeerin olucak :))hepimizin olucak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…