- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.681
hımmm pardon ben senin kürtaj döneminden sonra buraya girmeye başlamıştım ,kürtaj 'ıda birkaç gün önceki yazından anladım kürtajın geçeli 6 ay kadar olmuş o halde ?hayır o dönem kürtaj olmuştum ve adetimi ne zaman göreceğimi bilmiyordum
yok artık ya süperrrrrr ne kadr çoğaldı hamileler inş. bizlerde veririz bu güzel haberi tebrik ederim canımkızlarrrr hamileymişimm sonucum kandaa 246.40 çıkmışşş :):):)
kızlarrrr hamileymişimm sonucum kandaa 246.40 çıkmışşş :):):)
hımmm pardon ben senin kürtaj döneminden sonra buraya girmeye başlamıştım ,kürtaj 'ıda birkaç gün önceki yazından anladım kürtajın geçeli 6 ay kadar olmuş o halde ?
merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak aklım çok karışık benim normalde 01.07.2013 tarihinde adet olmam lazımdı ama olmadım 27.06.2013 kolonoskopi yapıldı bana şikayetlerimden dolayı 2 kutu ilaç içtim allaha şükür bişey çıkmadı ve şuan bağırsak düzenleyici ilaç kullanıyorum dün sabahta test yaptım negatif çıktı hamile değilim ama aklım çok karışık bu ilaçlar yüzünden gecikmiş olabilirmiyim
ilaçlar geckmeye neden oluyormuş , benim 15 gün gecikmeli kırmızılar geldi, öncesinde doktora gittiğim' dede birden fazla gittim hepside ilaç kullandınmı diye sordular ,şunuda söylyim idrarın yanıltma payı minimum ....merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak aklım çok karışık benim normalde 01.07.2013 tarihinde adet olmam lazımdı ama olmadım 27.06.2013 kolonoskopi yapıldı bana şikayetlerimden dolayı 2 kutu ilaç içtim allaha şükür bişey çıkmadı ve şuan bağırsak düzenleyici ilaç kullanıyorum dün sabahta test yaptım negatif çıktı hamile değilim ama aklım çok karışık bu ilaçlar yüzünden gecikmiş olabilirmiyim
Geçmiş olsun canım bence boğazını yumuşatacak doğal birşeyler bulmalısın.. Ablam sürekli yanında naneli şekerle dolaşırdı gıcık girerdi onun da..kızlar cok kötüyüm ya
gunlerdır oksurugum var kuru kuru ama artık oksurmekten sesım degıstı bogazlarım sıstı falan gogsum sırtım agrıyor dk da 3 kere oksuruyorum butun gun doktoru ara dıye soylenen kocamı dınlemedım gecede yattık 11 bucukta oksuruyorum dıe cocuga bısı olacak dıe yarımda kaldırdı kocam yok efendım doktoru arıcakmısım manyakmısın bu saatte dedım tmm hastaneyı arayalım nobetcı doktor vardır dedı ben aramam ne dıcem bu saatte ya dedım sonra kendı aradı sansa doktor masasında degıldı bellı kı acmadı telefonu butun gece nette ne ıı gelır cart curt aradı durdu snra sıcak suya lımon karabıber katıp ıcırdı 2 ye kadar da uyutmadı oksurdukce cocuk kotu oluyormus da vs vs dır dır dır dır butun gece konustu sımdı ellerım ayaklarım sısmıs halıyle dogru duzgun dınlenemedım hala oksuruyorum ve uykum var sekılde sırketteyım
kendıme gıttım ıhlamur aldım nane zencefıl karanfıl cubuk tarcın lımon ve ballı bır cay yaptım ıcıyorum umarım kotu yapmıyorumdur :S
Cimcimee valla en umutsuz vaka biziz şu durumda senin en azından hamile kalma potansiyelin var bunu görmüş olduksabah sabah yine hamile haberi aldım. artık çevremdeki hamile sayısını görmek için 2 elin parmakları yetersiz kalıyo. sıra bana geliyo heralde zira etrafımda en umutsuz vakalar bile hamile kaldı
ilaçlar geckmeye neden oluyormuş , benim 15 gün gecikmeli kırmızılar geldi, öncesinde doktora gittiğim' dede birden fazla gittim hepside ilaç kullandınmı diye sordular ,şunuda söylyim idrarın yanıltma payı minimum ....
Cimcimee valla en umutsuz vaka biziz şu durumda senin en azından hamile kalma potansiyelin var bunu görmüş olduk
Ya ebda, merve, ben, ne yapalım aylardır gelen giden yok..
Eşimdeki varikoselden dolayı erken düşük olabilirmiş ve adetinle gider farketmezsin bile dedi...
Tüp bebek yolu gözüküyor yavaş yavaş bana..
Toparlanmıştır yaa endişelenme sen. Bünyen kendine gelsin bak bakalım nasıl yapışıyor spoşlar az kaldı bence yakında senden de haber alacağız inşallahhhyok hayatım emin ol sizden daha umutsuzlarıda vardı çevremde. kız 110 kilo kistleri var eşinde sperm azlığı var ama adet gecikmesi diye doktora gitmiş doktor hamilesin demiş keseyi bile görmüşler.
benim hamile kalma potansiyelim varDI.
kürtajdan sonra rahim toparlanamadıki hadi sonrasında yara yakıldı derken rahim ne durumda bilmiyoruz hiç
Toparlanmıştır yaa endişelenme sen. Bünyen kendine gelsin bak bakalım nasıl yapışıyor spoşlar az kaldı bence yakında senden de haber alacağız inşallahhh
Böyle mucizeleri duyunca acabaa bir mucize de bize uğrar mı diye umut edip edip dururummm
Adetim gecikmisti ana lekekenmem vardi en basindan beri oazartesi tahlil verdir 19, 25 cikti bugun tekrarladim ve deger dustu 10, 88 cikti canlarimm yanii KIMYASAL GEBELIK gecirdim .. bursaya gidince bu pazartesi doktoruma gidicm insallah ama bu kadar oldu ya bebisim gelmeye cabaliyor demekki Allahima sukurler olsun ..
inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın gülüm yaa inşallah hepimiz anne olalım.
benim karnım sancılanmaya başladı bu aydan umudum kalmadı inşallah bayram hediyesi gelir bebeğimiz. yüce mevlam bu hayırlı mübarek günlerde günahkar dilimizle ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
Adetim gecikmisti ana lekekenmem vardi en basindan beri oazartesi tahlil verdir 19, 25 cikti bugun tekrarladim ve deger dustu 10, 88 cikti canlarimm yanii KIMYASAL GEBELIK gecirdim .. bursaya gidince bu pazartesi doktoruma gidicm insallah ama bu kadar oldu ya bebisim gelmeye cabaliyor demekki Allahima sukurler olsun ..
ne kadaaaaan sıkıcı bi gün
tam haftanin ortasi yaa ... ondan boyle bi pazartesi bide carsambayi sevmem bu sebepten... ne haftanin basi ne sonu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?