HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Doktorları izlesene canım:))
3 senedir artık izle izle gına geldi:))

ne 3 senesiiiiiii yıllarca oynadı o dizi.
show tv nin yaz sezonunu açtığını ordan anlıyodum
bela dizi şimdide foxa geçti o kanaldanda soğuttu beni.

sayelerinde her birimiz profesör kadar bilgiliyiz bu konularda
bide jinekoloji bölümlerinin sahnesi fazla oyalmış

Bu arada kızlar az evvel en yakın arkadaşımla konuştum, birkaç haftadır ya ben ona ulaşamıyordum ya o bana ama şimdi aradı hamileydi doğum yapmış.
Çok sevindim bebeğin sağlıklı olmasına çünkü problemliydi.
Ama içim buruk oldu hem kendi halime üzüldüm, hem de bir hafta sonra haberdar edilmemden kırıldım çünkü diğer arkadaşlarıma resim atmaya çalıştık dediğine göre en son ben haberdar oldum sanırım( acaba insanlar bebeğim olmuyor diye bebeklerini sakiniyor mu..
Çok samimi olduğum bir başka arkadaşım da bebeğini yoklamaya geleceğiz dediğim günden beri ses seda çıkmıyor..
Nazar değecek biri falan da değilim ki niye böyle ya da ben mi fazla alınganlık yapıyorum (((

üzülme boşver oluyor böyle şeyler benim annem ,yengem çok yakın bir tanıdıgımız hamileliğini bana söylemediler resmen kız dogurmus bile olabilir ben yeni öğrendim.normalde mutlaka söylerlerdi.bende sebebini anlamıyorum ama sanırım üzmemek için.nazar neden değdirelim canım Allah biliyor içimizi bebeklerin canı acısın bie istemeyiz biz yaşadıgımız sadece bir burukluk.Allahım büyük inşallah.

Hiç hamileligini gizleyen olmadi ama işte bebekler geldikten sonra alakayi kesiyorlar.. Belki kendi telaslarindalar ama diğer herkes öğrenmiş ben en son öğreniyorum kırıldım işte.. Allah büyük dediğin gibi.. Seninkiler üzülme diye soylememişlerdir.. Mevlam.bizlere de nasip eder inşallah...

kızlar bana kızabilirsiniz bata 9 gun kala test yaptımmm tabıkı kalbım kadar temız bir çizgi :):):):):):):
ama üzülmedim çıkmayacağını biliyordum.meraktan yani

Hamile olduğunu yeni öğrenenler var galiba. Hepinizi tebrik ediyorum. Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder inşaAllah bebeklerimizi. Darısı diğer isteyen bütün hamile adaylarının başına. Bu duyguyu tez zamanda tadacaklarına inanıyorum. Bu arada bazı arkadaşlar batlarının yaklaştığını hamile olma umutlarının yok olduğunu söylüyorlar. Arkadaşlar benim adet dönemlerimde çıkan sivilcem, göğüs şişliğim, tatlı isteğim ve hatta adet sancılarım bile oldu. Bat'ımdan yaklaşık 9 gün önce bir hastalıktan dolayı kan vermem gerekti, biz de hamilelik olabilir mi acaba diye doktora söyledik; çünkü ona göre ilaç verecekti. Tahlil sonucu tabii ki negatifti(1,52). Neyse bat'a yaklaştıkça adet belirtilerim arttı ve ben iyice kendimi adete (kırmızıları görmeye :) ) hazırladım derken adetime 1 gün kala negatif de çıksa istedim ki idrar tahlili yapayım tabii çıkmayacağını biliyorum; ama yine de umut işte. Veee silik bir pembe çizgi belirdi bir anda. Tabii inanamadım ve tekrar başka bir markadan yaptım, sonuç aynı. Hemen bat'tan bir gün önce kan tahliline gittim ve değer 193 çıktı. Gerçi daha henüz başka kan vermedim. İnşaAllah bebeğim sağlıklı şekilde benimledir hayırlısıyla. Bat'ı bekleyenler çok kaptırmadan kendinizi umudunuzu kaybetmeyin. Çünkü bütün belirtilerim adetimi işaret etmesine rağmen hamileymişim. Darısı tüm isteyenlerin başına. (Bu arada daha önce hiç korunmadım; çünkü ilişkiye giremiyordum = vajinismus hastasıydım ) Allah'ım hepimizin , tüm isteyenlerin kucaklarına sağlıklı bebişler verecek hayırlısıyla. (Aminnn)

Son düzenleme:

Canım ne güzel anlatmışsın inş bizimde umutlarımız bu ay çiçek açar.Şuan ezan okunuyor ve bunu gerçekten yürekten söylüyorum Rabbi'm kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bat'ını bekleyen tüm arkadaşlarım müjdelensin inş.seninde Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.

tebrikler canım bende vajinusmusdum 7 ay sonra hamile kaldım.

hayırlı olsun allah bizimde yüzümüzü güldürsün

Merveduma ve alpgülsün ve diğer bütün hamile kalmak isteyenlerin inşaAllah şu mübarek günlerde yüzü gülsün tüm samimiyetimle istiyorum bunu. Rabit amin inşaAllah sen, ben ve diğer bütün hamileler de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız amin. ( Bu arada şu smiley'leri nasıl yapıyorsunuz. ) :)))

selam herkese nasılsınız arada bir mesaj atıyorum ama artık bana kimse cevap yazmıyo nedense :)
nasılsınız bakalım

iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın

ya zaten hiç heyecan yoktu :)
2.5 lt su içtim sabahtan beri 1 bardak çay :) zaten varsada çıkmazdı birde daha 9 gün var.testlerim geldi de bir bakıvereyim dedim merak yani kız :)

bende kurtlandım çoktan ama özsere söz verdim cumartesi yada pazartesi test yapacağım inşallah batım gelmez

canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne güzel anlatmışsın. inşallah bizdede aynısı olur adet belirtileri bebek işaretcisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…