- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.721
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın
bende kurtlandım çoktan ama özsere söz verdim cumartesi yada pazartesi test yapacağım inşallah batım gelmez
canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne güzel anlatmışsın. inşallah bizdede aynısı olur adet belirtileri bebek işaretcisidir
ben yarın ve cumada yaparım :) nasıl olsa testim çok hafta sonu burada yokum birde pazartesi yaparım bence varsa zaten pazartesi çıkar diye düşünüyorum bata 4 gun kala hakkımızda hayırlısı
İnşaAllah güzelim tüm dualarımız kabul olsun. Rabb'im tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin.
kızlarrrrrrr sizleriiiii çok seviyorummm iyiki varsınız ya bu haberi sizlere bu ay vermesemde elbet benimde vaktim gelecek buna inanıyorum ; birlikte yok yumurtlama yok mik mik muhabbeti yaptıgımız arkadaslarımızın tek tek hamiş haberi vermesiii beni çok umutlandırıyor sizleri seviyorum :)
geç döllenme varsa çıkmaz belki. tam bat günü yine tekrar et inşallah bebeğin seninledir. inşallah bu ay senin ayın olur. süphaneke dinimiz amin
amin ecmaıyn Allah razı olsun canım rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Merveduma ve alpgülsün ve diğer bütün hamile kalmak isteyenlerin inşaAllah şu mübarek günlerde yüzü gülsün tüm samimiyetimle istiyorum bunu. Rabit amin inşaAllah sen, ben ve diğer bütün hamileler de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız amin. ( Bu arada şu smiley'leri nasıl yapıyorsunuz. ) :)))
bir gün gelecek bebeklerimizin ek gıdalarını konuşuyor olacağız işte o zaman topiğimizin adı anne olmayı umutla bekleyip çiçek açanlar olacak
canımmmm bu ay seninde ayın olsun kız :) hepimiz gülelimmmm kocalarımıza güzel haberler verelim hayırlısıyla :)
aynen bebegimmm bat gelmediği sürece umut var dimi :) bat gelincede önümüzdeki maçlara bakacağız :) inş. o günlerde gelecek
bende yarın tedaviye başlıyorum bugün adet oldum aşılamam var kızlar 15 gün içinde :)
Hayırlısıyla tutunsun inşaAllah sana bebeğin :)
Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))
Kizlarr eklemeyi bulamadim ama ozleme yolladim oda gordu 1-2 saat sonra baktim oyle gordum cizgiyi hemen cikmadi( ama ilkindede oyle olmustu ertesi gunlerde yapinca ilk idrarla daha cabuk ve daha koyu cikmaya baslamisti ben cok fena bulutlarin ustune ciktim umarim yere cakilmam:))
Benim telde yok o hic foto yuleyemiyorum..Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))
Eeee hani Ben ......
Hamileyim kızlar hem de 5 haftalık :)
Cok gecmis olsun tatliskomm iyi bsk kendineee.kızlar cok kötüyüm ya
gunlerdır oksurugum var kuru kuru ama artık oksurmekten sesım degıstı bogazlarım sıstı falan gogsum sırtım agrıyor dk da 3 kere oksuruyorum butun gun doktoru ara dıye soylenen kocamı dınlemedım gecede yattık 11 bucukta oksuruyorum dıe cocuga bısı olacak dıe yarımda kaldırdı kocam yok efendım doktoru arıcakmısım manyakmısın bu saatte dedım tmm hastaneyı arayalım nobetcı doktor vardır dedı ben aramam ne dıcem bu saatte ya dedım sonra kendı aradı sansa doktor masasında degıldı bellı kı acmadı telefonu butun gece nette ne ıı gelır cart curt aradı durdu snra sıcak suya lımon karabıber katıp ıcırdı 2 ye kadar da uyutmadı oksurdukce cocuk kotu oluyormus da vs vs dır dır dır dır butun gece konustu sımdı ellerım ayaklarım sısmıs halıyle dogru duzgun dınlenemedım hala oksuruyorum ve uykum var sekılde sırketteyım
kendıme gıttım ıhlamur aldım nane zencefıl karanfıl cubuk tarcın lımon ve ballı bır cay yaptım ıcıyorum umarım kotu yapmıyorumdur :S
Adetim gecikmisti ana lekekenmem vardi en basindan beri oazartesi tahlil verdir 19, 25 cikti bugun tekrarladim ve deger dustu 10, 88 cikti canlarimm yanii KIMYASAL GEBELIK gecirdim .. bursaya gidince bu pazartesi doktoruma gidicm insallah ama bu kadar oldu ya bebisim gelmeye cabaliyor demekki Allahima sukurler olsun ..
Uzulme canim seninde olacakk bebisinn.Bu arada kızlar az evvel en yakın arkadaşımla konuştum, birkaç haftadır ya ben ona ulaşamıyordum ya o bana ama şimdi aradı hamileydi doğum yapmış.
Çok sevindim bebeğin sağlıklı olmasına çünkü problemliydi.
Ama içim buruk oldu hem kendi halime üzüldüm, hem de bir hafta sonra haberdar edilmemden kırıldım çünkü diğer arkadaşlarıma resim atmaya çalıştık dediğine göre en son ben haberdar oldum sanırım( acaba insanlar bebeğim olmuyor diye bebeklerini sakiniyor mu..
Çok samimi olduğum bir başka arkadaşım da bebeğini yoklamaya geleceğiz dediğim günden beri ses seda çıkmıyor..
Nazar değecek biri falan da değilim ki niye böyle ya da ben mi fazla alınganlık yapıyorum(((
Alaah allah tam 1 gun girmedim ortalik hsmislerlwe dolduu.nre guzel...Hamile olduğunu yeni öğrenenler var galiba. Hepinizi tebrik ediyorum. Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder inşaAllah bebeklerimizi. Darısı diğer isteyen bütün hamile adaylarının başına. Bu duyguyu tez zamanda tadacaklarına inanıyorum. Bu arada bazı arkadaşlar batlarının yaklaştığını hamile olma umutlarının yok olduğunu söylüyorlar. Arkadaşlar benim adet dönemlerimde çıkan sivilcem, göğüs şişliğim, tatlı isteğim ve hatta adet sancılarım bile oldu. Bat'ımdan yaklaşık 9 gün önce bir hastalıktan dolayı kan vermem gerekti, biz de hamilelik olabilir mi acaba diye doktora söyledik; çünkü ona göre ilaç verecekti. Tahlil sonucu tabii ki negatifti(1,52). Neyse bat'a yaklaştıkça adet belirtilerim arttı ve ben iyice kendimi adete (kırmızıları görmeye :) ) hazırladım derken adetime 1 gün kala negatif de çıksa istedim ki idrar tahlili yapayım tabii çıkmayacağını biliyorum; ama yine de umut işte. Veee silik bir pembe çizgi belirdi bir anda. Tabii inanamadım ve tekrar başka bir markadan yaptım, sonuç aynı. Hemen bat'tan bir gün önce kan tahliline gittim ve değer 193 çıktı. Gerçi daha henüz başka kan vermedim. İnşaAllah bebeğim sağlıklı şekilde benimledir hayırlısıyla. Bat'ı bekleyenler çok kaptırmadan kendinizi umudunuzu kaybetmeyin. Çünkü bütün belirtilerim adetimi işaret etmesine rağmen hamileymişim. Darısı tüm isteyenlerin başına. (Bu arada daha önce hiç korunmadım; çünkü ilişkiye giremiyordum = vajinismus hastasıydım) Allah'ım hepimizin , tüm isteyenlerin kucaklarına sağlıklı bebişler verecek hayırlısıyla. (Aminnn)
bende yarın tedaviye başlıyorum bugün adet oldum aşılamam var kızlar 15 gün içinde :)
kızlar iremin herkese çoooookkk selamı var beebeek seni tebrik ediyo çok sevinmiş
caaanıııııııım inşallah kesinleşir ay nasıl heyecanlandım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?