HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben yarın ve cumada yaparım :) nasıl olsa testim çok hafta sonu burada yokum birde pazartesi yaparım bence varsa zaten pazartesi çıkar diye düşünüyorum bata 4 gun kala hakkımızda hayırlısı

kızlarrrrrrr sizleriiiii çok seviyorummm iyiki varsınız ya bu haberi sizlere bu ay vermesemde elbet benimde vaktim gelecek buna inanıyorum ; birlikte yok yumurtlama yok mik mik muhabbeti yaptıgımız arkadaslarımızın tek tek hamiş haberi vermesiii beni çok umutlandırıyor sizleri seviyorum :)

ben yarın ve cumada yaparım :) nasıl olsa testim çok hafta sonu burada yokum birde pazartesi yaparım bence varsa zaten pazartesi çıkar diye düşünüyorum bata 4 gun kala hakkımızda hayırlısı

geç döllenme varsa çıkmaz belki. tam bat günü yine tekrar et inşallah bebeğin seninledir. inşallah bu ay senin ayın olur. süphaneke dinimiz amin

İnşaAllah güzelim tüm dualarımız kabul olsun. Rabb'im tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin.

amin ecmaıyn Allah razı olsun canım rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

bir gün gelecek bebeklerimizin ek gıdalarını konuşuyor olacağız işte o zaman topiğimizin adı anne olmayı umutla bekleyip çiçek açanlar olacak

canımmmm bu ay seninde ayın olsun kız :) hepimiz gülelimmmm kocalarımıza güzel haberler verelim hayırlısıyla :)

amin çok teşekkür ederiz duaların için allah bebeğini sana bağışlasın inşallah.

bir gün gelecek bebeklerimizin ek gıdalarını konuşuyor olacağız işte o zaman topiğimizin adı anne olmayı umutla bekleyip çiçek açanlar olacak

aynen bebegimmm bat gelmediği sürece umut var dimi :) bat gelincede önümüzdeki maçlara bakacağız :) inş. o günlerde gelecek

canımmmm bu ay seninde ayın olsun kız :) hepimiz gülelimmmm kocalarımıza güzel haberler verelim hayırlısıyla :)

inşallah kuzummm benim kocamın doğum günü bu ay.
inşallah ona güzel bi hediye veririm :))

aynen bebegimmm bat gelmediği sürece umut var dimi :) bat gelincede önümüzdeki maçlara bakacağız :) inş. o günlerde gelecek

var tabi anacım umudumuzu yitirmeyelimmm

kızlar iremin göbüşü çok tatlı olmuş yaaaaa özendim valla

rabbim bizede göbeğimizi gere gere gezinmeyi nasip etsinn

Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))

aaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

caaanıııııııım inşallah kesinleşir ay nasıl heyecanlandım senin için

Telefondan mesaj yazarken solda üstte bir ağaç resmi var oraya tıkla oradan oluyor beebeek. Ne kadar sonra çıktı?? Allahım topige bereket geldi:))) sırada cimcime, merve, ebda, sonbahar merhabahayat hepimiz olalım:)))
Benim telde yok o hic foto yuleyemiyorum..

Ayyy bebeeekkk sen hamilesinnn...

Eeee hani Ben ......

Ayy kuzu senin bati unutmusumm.ilk sayfaysda bakmadim yaziyosa....

Hamileyim kızlar hem de 5 haftalık :)

Heyyy masssallahhhh...

Cok gecmis olsun tatliskomm iyi bsk kendineee.

Uzuldum yaaa...canim benim demekki gebe kslxbiliyomussunn.

Uzulme canim seninde olacakk bebisinn.
Alaah allah tam 1 gun girmedim ortalik hsmislerlwe dolduu.nre guzel...

bende yarın tedaviye başlıyorum bugün adet oldum aşılamam var kızlar 15 gün içinde :)

Hadi hayirli olsun tatlim..inssllah bu ay guzel hBer slcaz senden..

kızlar iremin herkese çoooookkk selamı var beebeek seni tebrik ediyo çok sevinmiş

Saolsun kuzucum:))benim cok fena umitlerim kirildi ama yarin sabah tekrar test yapmama firsat kalir umarim kasiklarim agriyo hastalanicam gibi bi agri sabah gorucem gibi kirmizilari cok korkuyorum insallah gormeminsallah hicbirimiz gormeyiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…