HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İnsallah oyleyimdir kuzum sabah test yapicam yine ilk idrarla insallah belirgin cikar:))

Saolsun kuzucum:))benim cok fena umitlerim kirildi ama yarin sabah tekrar test yapmama firsat kalir umarim kasiklarim agriyo hastalanicam gibi bi agri sabah gorucem gibi kirmizilari cok korkuyorum insallah gormeminsallah hicbirimiz gormeyiz:))

niye ümitlerin kırıldı kııızzz geçmişi okumadım.
hiç kırma bi yerlerini gülüm o bebek seninle inşallah

ahahahahahaaa

ay kızlar ben çok fenayım yaaaa

arkadasımın düğünü vardı hep hayal ederdim düğüne hamile gitmeyi.
hamile değilim ama gitmeden önce 1 litre su içtim karpuz yedim göbeğim şişti sonra gittim üstüne 3 bardak çayla bi fincan kahve içtim benim göbek oldu sana 3 aylık

herkes hamilemisin diye soruyo kıkırdayıp geçiyorum ay çok güzeldi yaaaaa

yarın yolda görüp soran olursa ödem vardı dicem

Karnim sis demedin mi

Saolsun kuzucum:))benim cok fena umitlerim kirildi ama yarin sabah tekrar test yapmama firsat kalir umarim kasiklarim agriyo hastalanicam gibi bi agri sabah gorucem gibi kirmizilari cok korkuyorum insallah gormeminsallah hicbirimiz gormeyiz:))

Arkadaşım tebrikler gebesin
Test benim testin daha koyu haliii
Okadar siliktiki çizgi inanamamıştım ama Maşaallah şimdi 17 haftanın içindeyizz
Darısı isteyen herkese...
Kendini yorma sancın olması normal bebişin sıkı sıkı tutunuyor demekki
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsınnn
Bence hiç idrar testiyle uğraşma direk kan testi yaptır

Ay insallah canim yaa insallah oyledir gercekten :))sende saglikla kucagina alirsin insallah bebegini tebrik ederim canimm insallah bizlerde 17.haftalari goruruz:))

Seni yerimm yaa cok tatlisin:))olsun kuzum yokmu agustosta eylulde baska dugun bebisini onlara goturursun:))

İnşaallah en kısa zamanda bebişiniz gelir arkadaşımm...
Ozamanda kıkırdayıp geçersinnn...
Yeni evli sayılırsınız aslında 1 yıl kısa bir süre

Ay insallah canim yaa insallah oyledir gercekten :))sende saglikla kucagina alirsin insallah bebegini tebrik ederim canimm insallah bizlerde 17.haftalari goruruz:))

İns bebekim hamilesin darisi bize bizde grurmuyuz ki 2 cizgiyi

Karnim sis demedin mi

yok valla bişey demedim zaten kendimde zayıf olduğum için zeytin yutmuş solucan gibi oldum sırf göbek çıktı elbisemde dar allahtan sayesinde daha çok çıktı öyleki göbek deliğim bile belli oluyodu

Seni yerimm yaa cok tatlisin:))olsun kuzum yokmu agustosta eylulde baska dugun bebisini onlara goturursun:))

yok heralde galiba sanırsam :44:
olsun ağustosta bayram var eylülde benim doğum günüm var daha eşimin arkadaslarının düğünleri var eylülde oh oh bak saydıkça çıkıyo inşallah onlara göbeğimi evde bırakır bebeğimle giderim

BEnde senin gibi diyordum acaba bebişimi hissedeceğim günler geşecekmi acaba acaba
Elhamdülillah gördük
İnş göreceksiniz tabii yeterki isterken olacağına inanın..
Rabbimin yanında çook verir hepimize çifter çifter... (Bitaneyi doğurdukta)

İnşaallah en kısa zamanda bebişiniz gelir arkadaşımm...
Ozamanda kıkırdayıp geçersinnn...
Yeni evli sayılırsınız aslında 1 yıl kısa bir süre

amin inşallah arkadasım.
valla 7 ay öncesine kadar 3 sene çocuk yapmam diyodum ama kaza ile hamile kalınca şimdi herşeyden çok istemeye başladım yeni evli sayılsamda yaşadığım yer küçük olduğu için yaşımın geçtiğini ve hatta çocuğumuzun olmadığını bile düşünenler var şimdiden

Aminn kuzum insallah hepimizin bebekleri bizimledir su an:))minik yavrularimiz bizim yaa ne kadar nazlilar omrumuzden omur gitti bi cocuk sahibi olucaz diye:))

sorma yaaa bi gelsinler onların ayaklarını ısırcam popolarını ısırcam offff allahım bak yüzünü görmeden sevebiliyorum kendisi gelse napcam acaba

İns en kisa zamanda bizimde olur bnd bzen aynanin karsisnda karnimi sisiryorum bkalim nasl dygu dye

Canım anlamadım kaza ile hamile kaldım derkenn ?
Topiğin yabancısıyım kusura bakma
İns en kisa zamanda bizimde olur bnd bzen aynanin karsisnda karnimi sisiryorum bkalim nasl dygu dye

aynen bende seviyorum onu okşuyorum falan. kafayı yicez bu gidişle

Biz kafayi yemeden bebisler bi ortaya cksalardi
Ayyy canlarımmm benimm çok iyi anlıyorum sizi
Bide hareketlerini hissetseniz o göbekteeeee
Allahım MAŞAALLAHHH bunun kadar güzel bir duygu kucağımıza almaktır heraldeeeee
Rabbim bekletmeden göndersin meleğiniziii
Sğalıklı gebelikleriniz olsunnn inşaallah...
Hadi yine iyisiniz hamile kadından gecegece bolbol dua aldınız bu ay güzel müjdenizi verirsiniz artıkkk

İns bebekim hamilesin darisi bize bizde grurmuyuz ki 2 cizgiyi

Olur olur canim...seninde olacakkk insallah...sende goreceksin cift cizgiyi.

Bebeeeek hadi haberini bekliyorum...karin agrisi normal...benim testim bundan daha silikti ustelik battan bir gun once 800-820.sayfalar arasinda resmi var bak bi istersen..

alp gulsun

senn ne zaman asilama olacaksinn..haberdar ettt muhakksk .

hulyaaaaaa. kisss nerdesin....

günaydın kıslar

nasılsınız var mı yeni haberler arada girip bakıyorum.

diyet güzel gidiyor. inşallah 6 aya kadar büyük bir değişim olacak hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…