- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.741
Benim telde yok o hic foto yuleyemiyorum..
Ayyy bebeeekkk sen hamilesinnn...
Ayy kuzu senin bati unutmusumm.ilk sayfaysda bakmadim yaziyosa....
Heyyy masssallahhhh...
Cok gecmis olsun tatliskomm iyi bsk kendineee.
Uzuldum yaaa...canim benim demekki gebe kslxbiliyomussunn.
Uzulme canim seninde olacakk bebisinn.
Alaah allah tam 1 gun girmedim ortalik hsmislerlwe dolduu.nre guzel...
Hadi hayirli olsun tatlim..inssllah bu ay guzel hBer slcaz senden..
Saolsun kuzucum:))benim cok fena umitlerim kirildi ama yarin sabah tekrar test yapmama firsat kalir umarim kasiklarim agriyo hastalanicam gibi bi agri sabah gorucem gibi kirmizilari cok korkuyorum insallah gormeminsallah hicbirimiz gormeyiz:))
ahahahahahaaa
ay kızlar ben çok fenayım yaaaa
arkadasımın düğünü vardı hep hayal ederdim düğüne hamile gitmeyi.
hamile değilim ama gitmeden önce 1 litre su içtim karpuz yedim göbeğim şişti sonra gittim üstüne 3 bardak çayla bi fincan kahve içtim benim göbek oldu sana 3 aylık
herkes hamilemisin diye soruyo kıkırdayıp geçiyorum ay çok güzeldi yaaaaa
yarın yolda görüp soran olursa ödem vardı dicem
Saolsun kuzucum:))benim cok fena umitlerim kirildi ama yarin sabah tekrar test yapmama firsat kalir umarim kasiklarim agriyo hastalanicam gibi bi agri sabah gorucem gibi kirmizilari cok korkuyorum insallah gormeminsallah hicbirimiz gormeyiz:))
Arkadaşım tebrikler gebesin
Test benim testin daha koyu haliii
Okadar siliktiki çizgi inanamamıştım ama Maşaallah şimdi 17 haftanın içindeyizz
Darısı isteyen herkese...
Kendini yorma sancın olması normal bebişin sıkı sıkı tutunuyor demekki
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsınnn
Bence hiç idrar testiyle uğraşma direk kan testi yaptır
ahahahahahaaa
hamile değilim ama gitmeden önce 1 litre su içtim karpuz yedim göbeğim şişti sonra gittim üstüne 3 bardak çayla bi fincan kahve içtim benim göbek oldu sana 3 aylık
ahahahahahaaa
niye ümitlerin kırıldı kııızzz geçmişi okumadım.
hiç kırma bi yerlerini gülüm o bebek seninle inşallah
Ay insallah canim yaa insallah oyledir gercekten :))sende saglikla kucagina alirsin insallah bebegini tebrik ederim canimm insallah bizlerde 17.haftalari goruruz:))
Karnim sis demedin mi
Seni yerimm yaa cok tatlisin:))olsun kuzum yokmu agustosta eylulde baska dugun bebisini onlara goturursun:))
BEnde senin gibi diyordum acaba bebişimi hissedeceğim günler geşecekmi acaba acabaAy insallah canim yaa insallah oyledir gercekten :))sende saglikla kucagina alirsin insallah bebegini tebrik ederim canimm insallah bizlerde 17.haftalari goruruz:))
İnşaallah en kısa zamanda bebişiniz gelir arkadaşımm...
Ozamanda kıkırdayıp geçersinnn...
Yeni evli sayılırsınız aslında 1 yıl kısa bir süre
Aminn kuzum insallah hepimizin bebekleri bizimledir su an:))minik yavrularimiz bizim yaa ne kadar nazlilar omrumuzden omur gitti bi cocuk sahibi olucaz diye:))
yok valla bişey demedim zaten kendimde zayıf olduğum için zeytin yutmuş solucan gibi oldum sırf göbek çıktı elbisemde dar allahtan sayesinde daha çok çıktı öyleki göbek deliğim bile belli oluyodu
yok heralde galiba sanırsam :44:
olsun ağustosta bayram var eylülde benim doğum günüm var daha eşimin arkadaslarının düğünleri var eylülde oh oh bak saydıkça çıkıyo inşallah onlara göbeğimi evde bırakır bebeğimle giderim
İns en kisa zamanda bizimde olur bnd bzen aynanin karsisnda karnimi sisiryorum bkalim nasl dygu dye
aynen bende seviyorum onu okşuyorum falan. kafayı yicez bu gidişle
Canım anlamadım kaza ile hamile kaldım derkenn ?amin inşallah arkadasım.
valla 7 ay öncesine kadar 3 sene çocuk yapmam diyodum ama kaza ile hamile kalınca şimdi herşeyden çok istemeye başladım yeni evli sayılsamda yaşadığım yer küçük olduğu için yaşımın geçtiğini ve hatta çocuğumuzun olmadığını bile düşünenler var şimdiden
sorma yaaa bi gelsinler onların ayaklarını ısırcam popolarını ısırcam offff allahım bak yüzünü görmeden sevebiliyorum kendisi gelse napcam acaba
İns en kisa zamanda bizimde olur bnd bzen aynanin karsisnda karnimi sisiryorum bkalim nasl dygu dye
aynen bende seviyorum onu okşuyorum falan. kafayı yicez bu gidişle
Ayyy canlarımmm benimm çok iyi anlıyorum siziBiz kafayi yemeden bebisler bi ortaya cksalardi
İns bebekim hamilesin darisi bize bizde grurmuyuz ki 2 cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?