- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.761
Canım anlamadım kaza ile hamile kaldım derkenn ?
Topiğin yabancısıyım kusura bakma
Ayyy canlarımmm benimm çok iyi anlıyorum sizi
Bide hareketlerini hissetseniz o göbekteeeee
Allahım MAŞAALLAHHH bunun kadar güzel bir duygu kucağımıza almaktır heraldeeeee
Rabbim bekletmeden göndersin meleğiniziii
Sğalıklı gebelikleriniz olsunnn inşaallah...
Hadi yine iyisiniz hamile kadından gecegece bolbol dua aldınız bu ay güzel müjdenizi verirsiniz artıkkk
kızlar iremin göbüşü çok tatlı olmuş yaaaaa özendim valla
rabbim bizede göbeğimizi gere gere gezinmeyi nasip etsinn
Günaydın kızlar bakalım bugün kaç hamile haberi gelecek:))
Tatil yollarındayız iki hafta gezecegim her yeri insallahh:))
günaydın kızlar nasılsınız
bugün belim ağrımaya başladı sol yumurtalıktan arada ağrı vuruyo bideeee çoooooookkkk midem bulanıyo onun dışında bi sıkıntım yok dualarım devam ediyo bat gelmesin diye
günaydın kızlar nasılsınız
bugün belim ağrımaya başladı sol yumurtalıktan arada ağrı vuruyo bideeee çoooooookkkk midem bulanıyo onun dışında bi sıkıntım yok dualarım devam ediyo bat gelmesin diye
iyi eğlenceler canım bu tarafa yolun düşerse uğra bi kahvemi için.(aydın)
maşallah herkes tatile gidiyor
ben ne zaman gidicem tatile yaaa
Günaydın kızlar bakalım bugün kaç hamile haberi gelecek:))
Tatil yollarındayız iki hafta gezecegim her yeri insallahh:))
günaydın kızlar.cimcime beklenmeyen bat 9 ay hiç gelmez inşallah.Özgecim ben face kullanmıyorum.
sabah Allah hayretsin yatakta gözyaşıyla uyandım rüyamda ağlarken gerçektede ağlamışım.Bir bebek bir tanıdığın bebeğiymiş ailem yakınlarım var kalabalık hastane gibi bir yer.bebeği kaçırıyorum eşimde yanımda ama çok sessiz sadece eminmisin diyor evet diyorum.tam kapıdan çıkıyoruz ananem diyorki yapma kızım bende aramayın beni bir daha diyorum ve ilerliyoruz eşimle.sonra bebeğin annesi olan arkadasım geliyor aklıma pişman olup çokkkkk üzülüyorum rüyamda.bırakalım diyorum eşime .eşimde ben sana sormustum diyor.ve ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum.küçük bir oda gibi bir yere gidiyoruz görümcem gelip bebeği alıyor.o sıradada uyandım ağlar vaziyette.
biliyorum bilinçaltımın yaptıgı oyunlar bunlar.İnsan süreklimi düşünür evet düşünür tıpkı benim tıpkı sizin gibi.ben hamile olup bizi bırakmayan arkadaslara teşekkür ediyorum gerçekten.
bende cok ıstıyorummmmm
nasıl gıdıyor canım dıyet tartıldınmı hıc kac kg dustu
Allah hayra yorsun canım
(( Rabbım tez zamanda nasıp eylesın bebegını sızlere bagıslasın ınsallah
Emınım butun gun bu ruya senı etkıleyecek dagıtmıstır bu ruya rabbım sabırlık versın gonlune ferahlık versın canım
inşallah gelmez canım tez vakitte yüzümüz güler tabi en son sırada ben varım artık
günaydın kızlar.cimcime beklenmeyen bat 9 ay hiç gelmez inşallah.Özgecim ben face kullanmıyorum.
sabah Allah hayretsin yatakta gözyaşıyla uyandım rüyamda ağlarken gerçektede ağlamışım.Bir bebek bir tanıdığın bebeğiymiş ailem yakınlarım var kalabalık hastane gibi bir yer.bebeği kaçırıyorum eşimde yanımda ama çok sessiz sadece eminmisin diyor evet diyorum.tam kapıdan çıkıyoruz ananem diyorki yapma kızım bende aramayın beni bir daha diyorum ve ilerliyoruz eşimle.sonra bebeğin annesi olan arkadasım geliyor aklıma pişman olup çokkkkk üzülüyorum rüyamda.bırakalım diyorum eşime .eşimde ben sana sormustum diyor.ve ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum.küçük bir oda gibi bir yere gidiyoruz görümcem gelip bebeği alıyor.o sıradada uyandım ağlar vaziyette.
biliyorum bilinçaltımın yaptıgı oyunlar bunlar.İnsan süreklimi düşünür evet düşünür tıpkı benim tıpkı sizin gibi.ben hamile olup bizi bırakmayan arkadaslara teşekkür ediyorum gerçekten.
ohh ohh bunlar guzel haberler yok yok dıye dıye acaba nasıl bır haberle geleceksın bızlere sabırsızlıkla beklıyorum
inşallah güzel haberler veririm canım benimmmmm. çoktan kurtlandım ama sana sözüm var diye yapmıyorum test.
p.tesiyi iple çekiyorum inşallah bat gelmez çift çizgiyi görüp yine çığlık çığlığa gelirim buraya
bende cok ıstıyorummmmm
nasıl gıdıyor canım dıyet tartıldınmı hıc kac kg dustu
Ohh mis tadını cıkar bolca canım
ıı tatıller
off bee bi biz kalcaz heralde burda herkescikler bi yere gidiyor
iyi gidiyor canım.yarından itibaren düzenli yürüyüşe başlıcam arkadaşımla.
akşamları baş ağrım oluyor ve agresif oluyorum biraz.açlıktan
diyetisyen o kadar çok şey yazdı ki ben onun dediklerini yaparsam kilo alırım daha o yüzden ben biraz daha kesiyorum.
1,5 kilo farketti ya inşallah bayrama kadar bi altı yedi kg veririm.
amin canım inşallah.evet bir yudum su içemedim az önce boğazımda bir yumru var sanki.ağlamanın devamı lazım bana rahatlamam içinde işyerinde zor.Dünyada en çok neyi istersek o bizim imtihanımız olurmuş.İnşallah kavusuruz bebişlerimize sağlıcakla.
hepimizin yüzü hayırlısıyla gülsün canım kimimiz erken kimimiz geç rabbim saati geleni güldürüyor elbet sıra bizede gelecek inşallah
inşallah gelmez canımmm
bebeim ben neler çektim bi bilsen kaç gece uykumdan ağlayarak uyandım artık eşim psikoloğa götürmek istiyodu beni. her gece ağlarmı insan uyumaya korkar olmuştum ama şimdi çok şükür çok iyiyim sende en kısa zamanda kafandan atmaya çalış. atamayacaksın biliyorum ben hala atamadım ama bu hasretten bile zevk almaya başladım hayaller kuruyorum ilk öğrendiğim an kimi nasıl arayıp haber vereceğim diye. ilk an ne yapacağım eşime nasıl söyleyeceğim bunları halay ediyorum sürekli.
rabbim bizimde göbeğimize can versin inşallah.
Yapma yapma erkenden yapcan cıkmıcak uzulcen bence cumartesı super varsa o gun cıkar dıye dusunuyorm ozamana kadar sık dısını ınsallah bebek gıbı guzel bır haber alırız sendende
Gunaydin kizlar:))sabah test yaptim yine cizgi yok diyemem ama su anda bu oncekine gore cok daha koyu cikmasi gerekirken oyle degil sadece zaman olarak daha kisa surede cikti testin ustunde yarim saatten sonra cikan sonucu dikkate almayin yaziyo yarim saatte belli belirsiz cizgi vardi ama koyulasmadi hic kaldi orda(hayirlisi diyorum artik belim agriyo cok (bugun yarin bat zaten gelmezse pztesi yaparim bi daha test insallah hicbirimizin bati gelmez (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?