HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlar bakalım bugün kaç hamile haberi gelecek:))
Tatil yollarındayız iki hafta gezecegim her yeri insallahh:))

boşver canım benim işler karışık aklımda yokken bebeğim sürpriz yapmıştı ama......

Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbim dualarını kabul eder

kızlar iremin göbüşü çok tatlı olmuş yaaaaa özendim valla

rabbim bizede göbeğimizi gere gere gezinmeyi nasip etsinn

amin canımmm :)

cimcime sen bende yoksun face de eklesene beni özge dönümcü kızlar sizde ekleyin olmayanlar.
özlem de varım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız

bugün belim ağrımaya başladı sol yumurtalıktan arada ağrı vuruyo bideeee çoooooookkkk midem bulanıyo onun dışında bi sıkıntım yok dualarım devam ediyo bat gelmesin diye

iyi eğlenceler canım bu tarafa yolun düşerse uğra bi kahvemi için.(aydın)
maşallah herkes tatile gidiyor

ben ne zaman gidicem tatile yaaa

inşallah gelmez canım tez vakitte yüzümüz güler tabi en son sırada ben varım artık

günaydın kızlar.cimcime beklenmeyen bat 9 ay hiç gelmez inşallah.Özgecim ben face kullanmıyorum.

sabah Allah hayretsin yatakta gözyaşıyla uyandım rüyamda ağlarken gerçektede ağlamışım.Bir bebek bir tanıdığın bebeğiymiş ailem yakınlarım var kalabalık hastane gibi bir yer.bebeği kaçırıyorum eşimde yanımda ama çok sessiz sadece eminmisin diyor evet diyorum.tam kapıdan çıkıyoruz ananem diyorki yapma kızım bende aramayın beni bir daha diyorum ve ilerliyoruz eşimle.sonra bebeğin annesi olan arkadasım geliyor aklıma pişman olup çokkkkk üzülüyorum rüyamda.bırakalım diyorum eşime .eşimde ben sana sormustum diyor.ve ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum.küçük bir oda gibi bir yere gidiyoruz görümcem gelip bebeği alıyor.o sıradada uyandım ağlar vaziyette.

biliyorum bilinçaltımın yaptıgı oyunlar bunlar.İnsan süreklimi düşünür evet düşünür tıpkı benim tıpkı sizin gibi.ben hamile olup bizi bırakmayan arkadaslara teşekkür ediyorum gerçekten.

ohh ohh bunlar guzel haberler yok yok dıye dıye acaba nasıl bır haberle geleceksın bızlere sabırsızlıkla beklıyorum

iyi eğlenceler canım bu tarafa yolun düşerse uğra bi kahvemi için.(aydın)
maşallah herkes tatile gidiyor

ben ne zaman gidicem tatile yaaa

bende cok ıstıyorummmmm
nasıl gıdıyor canım dıyet tartıldınmı hıc kac kg dustu

Ohh mis tadını cıkar bolca canım
ıı tatıller

Allah hayra yorsun canım
(( Rabbım tez zamanda nasıp eylesın bebegını sızlere bagıslasın ınsallah
Emınım butun gun bu ruya senı etkıleyecek dagıtmıstır bu ruya rabbım sabırlık versın gonlune ferahlık versın canım

bende cok ıstıyorummmmm
nasıl gıdıyor canım dıyet tartıldınmı hıc kac kg dustu

off bee bi biz kalcaz heralde burda herkescikler bi yere gidiyor
iyi gidiyor canım.yarından itibaren düzenli yürüyüşe başlıcam arkadaşımla.
akşamları baş ağrım oluyor ve agresif oluyorum biraz. açlıktan
diyetisyen o kadar çok şey yazdı ki ben onun dediklerini yaparsam kilo alırım daha o yüzden ben biraz daha kesiyorum.
1,5 kilo farketti ya inşallah bayrama kadar bi altı yedi kg veririm.

amin canım inşallah.evet bir yudum su içemedim az önce boğazımda bir yumru var sanki.ağlamanın devamı lazım bana rahatlamam içinde işyerinde zor.Dünyada en çok neyi istersek o bizim imtihanımız olurmuş.İnşallah kavusuruz bebişlerimize sağlıcakla.

inşallah gelmez canım tez vakitte yüzümüz güler tabi en son sırada ben varım artık

hepimizin yüzü hayırlısıyla gülsün canım kimimiz erken kimimiz geç rabbim saati geleni güldürüyor elbet sıra bizede gelecek inşallah

inşallah gelmez canımmm
bebeim ben neler çektim bi bilsen kaç gece uykumdan ağlayarak uyandım artık eşim psikoloğa götürmek istiyodu beni. her gece ağlarmı insan uyumaya korkar olmuştum ama şimdi çok şükür çok iyiyim sende en kısa zamanda kafandan atmaya çalış. atamayacaksın biliyorum ben hala atamadım ama bu hasretten bile zevk almaya başladım hayaller kuruyorum ilk öğrendiğim an kimi nasıl arayıp haber vereceğim diye. ilk an ne yapacağım eşime nasıl söyleyeceğim bunları halay ediyorum sürekli.
rabbim bizimde göbeğimize can versin inşallah.

tebrıkler canım ınsallah devamıda gelecek yuruyus epey etkıler senı
ee zor tabı ama sımdı sıcaklarda bısıler yenmıyor kıs gıbı eve tıkılıp kalmıyorsun daha ıı bence cok basarılı bı sekılde devam edersın

amın canım ınsallahhh dusunmemeye calıs

Yapma yapma erkenden yapcan cıkmıcak uzulcen bence cumartesı super varsa o gun cıkar dıye dusunuyorm ozamana kadar sık dısını ınsallah bebek gıbı guzel bır haber alırız sendende

ay şu bingonun reklamındaki kadınlara öyle bi sinir oluyorumki elimden gelse o bingoyla boğarım onları

en iğrenç reklamı nasıl yapabiliriz diye düşünmüşler heralde bu reklamı çekerken

Gunaydin kizlar:))sabah test yaptim yine cizgi yok diyemem ama su anda bu oncekine gore cok daha koyu cikmasi gerekirken oyle degil sadece zaman olarak daha kisa surede cikti testin ustunde yarim saatten sonra cikan sonucu dikkate almayin yaziyo yarim saatte belli belirsiz cizgi vardi ama koyulasmadi hic kaldi orda(hayirlisi diyorum artik belim agriyo cok(bugun yarin bat zaten gelmezse pztesi yaparim bi daha test insallah hicbirimizin bati gelmez (

inşallah Allah her isteyen kadına anne olmayı tattırsın inşallah.Hiç kimsenin bize bu yüzden acımasına,üzülmesine izin vermesin.insan güçlü durmaya çalışıp resmen bir maske takıyor yüzüne ama o maskenin arkası hüzün dolu.şimdi dra tekrar gitmeye başlayacağım diye ramazandan sonra sanki ilk kez gidecek gibi stresliyim.sanki düşüğü,aşılamaları ben yaşamamısım gibi.

Yapma yapma erkenden yapcan cıkmıcak uzulcen bence cumartesı super varsa o gun cıkar dıye dusunuyorm ozamana kadar sık dısını ınsallah bebek gıbı guzel bır haber alırız sendende

eeee cumartesimi yap diyosun sen şimdi :26: tamam kuzum cumartesi yapayım bari offff o zaman kaldı 2 gün inşallah gelmez gelmeyesiceler

canım üzme kendini p.tesi tekrar yap inşallah gelmez seninkilerde.
yalnız sana bişey söyleyeyim hevesini kırmak istemem ama bende kasımda 9 gün geciken adet sonrası test yaptım 3 gün yaptım hergün aynı şekilde ikinci çizgi seninki gibi çıkmıştı doktor hormonlar değişiyo bu yüzden demişti :26:

günaydın kızlarrr :)
ben kafayı yedim bu sabah yine ilk idrarla yaptım testimi içim rahat etti :) artıkın her sabah yaparım ben alışkanlık yaptı :)
tabiki tek çizgi bata son 7 gün birşey yok işte biliyorum ama umut kapısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…